Tuesday, 25 July 2017

, , , , , , ,

Apa itu DermaxSuperskin 360 / DMS360 dan Kelebihan DMS360

Emme Marina| 7/25/2017| |

dms360 dermax superskin

Adakah anda mempunyai masalah seperti berikut?


JERAGAT
JERAWAT
KULIT KUSAM
MUKA ROSAK AKIBAT SALAH PRODUK
MUKA SUNBURN


Jika anda mempunyai masalah di atas,
maka produk DMS360 merupakan produk semulajadi, TANPA BAHAN KIMIA dan selamat untuk anda dari usia 12 tahun tau!


Perkenalkan produk paling laris di Malaysia dengan kejayaan memenangi AWARD MASTER CLASS INTERNATIONAL


tiada lagi produk lain setanding DMS360 :)


Hari ini saya kongsikan produk kecantikan yang telah saya gunakan beberapa bulan yang lepas. Dulu, semasa bujang saya bukanlah seorang yang menjaga sangat tentang kecantikan muka, jeragat ke, muka kering ke, nak cerah bersih, semua itu kurang menarik bagi saya. Saya ada memakai skincare tetapi jenama biasa sahaja harga pun murah. Hehe, yer Fair & Lovely. Selalu tengok iklan Fair & Lovely dengan harga yang amat murah, memang buat saya tertarik. Saya on off juga pakai Fair & Lovely ni, sejak sekolah menengah lagi. Masa ni sepupu saya la perkenalkan. Sampai ke mana sahaja memang dalam beg atau poket seluar dia ada tiub Fair & Lovely tu. Bagaimana tidak tertarik nak turut sekali betul tak?
Kemudian saya ada cuba produk-produk kecantikan yang lain, masa ni saya dah habis belajar di universiti. Alam pekerjaan la katakan. Saya cuba Loreal, kemudian ada cuba satu set penuh Rania Gold. Masa ni saya semakin sensitif tentang keadaan wajah saya, saya ada masalah blackhead dan whitehead, wajah kusam, tona kulit yang tak sekata, jeragat serta kulit kering yang sentiasa membuatkan kulit wajah saya menggelupas. Dnars skincare juga saya pernah cuba. Sabun-sabun yang dijual di pasaran terutama hot di facebook. Tetapi masalah utama iaitu jeragat dan kulit kering ni sangat sukar untuk dirawati. Malah apabila saya tersilap pilih produk, muka saya jadi lebam, timbul bintik-bintik merah.
Akhir sekali saya jumpa produk DMS360 ni. Nama penuhnya Dermax Superskin 360. Saya jumpa iklannya di facebook juga, sekarang senang kan? Kalau dilihat pada testimoni-testimoni yang disediakan memang marvelous, tapi saya tak terus membelinya. Kerana agak putus asa dan tak yakin. Saya buat kajian saya sendiri, cuba Tanya pada agen-agen yang menjual dan menggunakan produk tersebut tidak lama kemudian barulah saya mencubanya. Mari kita tengok testimoni hot DMS360 yang membuatkan anda dan saya tak senang duduk!
Puan Emme Marina 



DMS360 atau Dermax Superskin 360


1 Set DMS360 mengandungi:
Krim siang (20g)
Krim malam (20g)
Sabun collagen honeydew

Harga set asas DMS360
Set ini mampu bertahan 3 ke 5 bulan penggunaan.
Hanya sedikit sahaja digunakan setiap kali penggunaan

RM139 sahaja




Bagi saya, produk DMS360 ini sangat menjimatkan kerana pada harga yang amat mampu milik anda dapat krim seberat 20g, kebiasaannya produk-produk lain hanya sekadar 5g atau 10g sudah mencecah harga RM100.Bandingkan harga DMS360 dengan produk lain!

Jika anda memiliki shopee akaun
Boleh terus order di sini


Ramuan DMS360

Ramuan Utama produk DMS360 ialah

Ekstrak honeydew
- Kaya dengan Vitamin A, B dan C
- Anti penuaan
- Mencerahkan dan meratakan tona kulit tidak sekata
- Melembapkan kulit wajah
- Mengurangkan kedutan dan mampu mengurangkan masalah jeragat atau pigmentasi pada wajah

Kolagen Pati sarang burung walid
- Menyembuhkan dan memulihkan kulit yang bermasalah
- Meremajakan kulit
- Mencerahkan wajah

Gluthation
- agen pencegah pigmentasi dan menggalakkan pembentukan melanin kulit yang cerah
- Membuat kulit anda mulus, segar dan berseri-seri
- Memadam jerawat dan bekas jerawat


FUNGSI SET ASAS DMS360

~ MEMBUNUH DAN MENGHILANGKAN JERAWAT 
~MERAWAT KULIT KUSAM 
~MERAWAT KULIT KENDUR MENJADI TEGANG
~MENGHILANGKAN PINGMENTASI DAN JERAGAT
~MENCERAH DAN MEMUTIH SECARA SEMULA JADI
~MELEMBUTKAN KULIT
~MEMBERI KEYAKINAN KEPADA SI PEMAKAI
~TIADA LAGI CAMERA 360
~ORIGINAL MUKA BERSIH DARI NODA NODA BLACK N WHITE

Siapa yang Sesuai Menggunakan produk DMS360?

- Wanita dan Lelaki
- Ibu mengandung
- Kanak-kanak seawal usia 12 tahun
- Mereka yang mempunyai kulit sensitif
-  Mereka yang mempunyai masalah kulit rosak akibat produk mengandungi bahan kimia
- Ingin wajah glowing dan bersih cela
- Masalah kulit berjerawat
- Masalah tona kulit tidak sekata atau sunburn kulit
- Masalah jeragat

FAKE DMS360





fake dms360

fake dms360



Testimoni-testimoni Berjaya Menggunakan Set Asas DMS360











testimoni dms360

testimoni dms360

testimoni dms360

testimoni dms360

testimoni dms360

testimoni dms360







LIHAT LEBIH BANYAK TESTIMONI DI SINI
KLIK LINK DI BAWAH

TESTIMONI PENGGUNA DMS360

Tiada Rugi Kerana Mencuba Sebabnya DMS360 Telah Terbukti..Yakinilah Produk DMS360 Tanpa Was-Was..



 HALAL

 SELAMAT

 TIADA MERCURY

 100% BEBAS BAHAN KIMIA

 MENGGUNAKAN RAMUAN SEMULAJADI

 BERSTATUS GMP

 KELULUSAN KKM

 KELUARAN MALAYSIA

 BUATAN MELAYU ISLAM

 MENANG INTERNATIONAL AWARD

 TEKNOLOGY HYBRID

 MESRA WUDUK DAN SOLAT

 TIDAK BERMINYAK

 TIADA KESAN SAMPINGAN



Pastikan ORIGINAL SAHAJA

Produk ini sudah terlalu banyak FAKE, malah ramai give up pakai produk DMS kerana salah guide dari penjual yang tidak bertanggungjawab


Oleh itu pastikan anda membeli dengan AGEN/STOKIS SAH DMS360


Kualiti dan keselamatan produk terjamin
malah, bimbingan disediakan secara ekslusif buat anda semua

Untuk tempahan,
Agen dan pengedar SAH DMS360
Emme Marina (ID: 1648)
Hubungi saya di talian 018-9100852


Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori



KONSULTASI PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN
www.dms360original.com
sahaja


Jika anda mempunyai masalah selepas menggunakan produk DMS, sila rujuk entri ini ya. 
Saya telah jelaskan bagaimana cara pemulihan dan cara anda patut lakukan.


Sila rujuk agen sah anda untuk guide sepenuhnya
Jangan risau, semua agen berdaftar memiliki kepakaran produk DMS ini


Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura


Hotline: 018-9100852 (Emme: ID 1648)
Penghantaran percuma seluruh Malaysia
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS (Emme: ID 1648)


"Membeli sambil beramal"
Nota: 5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah


Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses


syarat dan modal agen/dropship (klik sini)







Keyword:

dms360 skin care
dms360 untuk jeragat
dms360 skincare review
dms 360 malaysia
dms360 original
set asas dms360
dms360 dermax superskin
pengedar dms 360

Share: