Tuesday, 25 July 2017

, , ,

Glowing Speed dari DMS360 #glowingspeed

Emme Marina| 7/25/2017| 13Comments|

Glowing Speed 24k Gold DMS360


Adakah anda mengalami masalah kulit kusam?
masalah wajah lebih tua dari usia?
pori-pori wajah berlubang dan semakin kritital?

turut membimbangkan masalah jeragat akibat hormon dan faktor cuaca yang amat terik?


Jangan bimbang


Glowing speed 24k gold bakal menghilangkan masalah kulit wajah anda!!



Packaging Original Glowing Speed (Semasa)

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua pengunjung,

Alhamdulillah produk keluaran syarikat DMS atau Dermaxsuperskin iaitu premium version, glowing speed 24k gold dengan ekstrak emas semakin mendapat tempat di hati pengguna setia DMS360 mahupun pengguna baru. 

Glowing speed merupakan produk terbaru keluaran DMS360 dengan saiz yang lebih besar dan mengandungi ekstrak emas yang sangat berkesan bagi merawat dan memulihkan wajah anda. Tidak kira apa jua masalah anda, inshaa Allah Glowing Speed mampu menyelesaikannya. 

Mari saya bantu anda mengenali produk terbaru Glowing speed by DMS360 ni yer.




Saya pasti anda semua


Mahukan wajah anda seperti artis korea?
Kulit wajah bebas cela, glowing dan remaja?


Perkenalkan produk terbaru dari keluaran #DMS360
Glowing Speed atau dalam bahasa melayunya SEPANTAS SINAR (laju tahu.. tak sempat nak kejar)..


Fungsi SET ASAS GLOWING SPEED 24K GOLD

✔menyihatkan kulit
✔membantu kelembapan kulit
✔menjaga kecerahan kulit
✔menghalang unsur pigmen hitam pada kulit
✔anti penuaan
✔anti kedutan
✔melindungi kulit dari UV
✔merawat masalah kulit
✔menegang dan menganjalkan kulit
✔meratakan tona kulit
✔menjadikan kulit lebih cerah berseri
✔memudarkan parut jerawat dan jeragat
✔wajah sentiasa anjal dan gebu tanpa perlu menggunakan bedak lagi.....


Alhamdulillah.. Ramai telah cuba dan terbukti lebih berkesan, lebih baik dan terlebih glowing. Kesan seawal penggunaan amat mengujakan kami semua sebagai wakil pengedar DMS.

Pastikan yang ORIGINAL sahaja


Packaging Original Glowing Speed 24k Gold 
Buat masa ni, GS tiada Hologram atau Seal ya
Pastikan packaging seperti di atas jika anda ingin membelinya di kedai-kedai luar (jika ada)
RM 169.00


Glowing speed 24k Gold




Lebih pantas bersinar, lebih berkesan dan tiada produk dapat menandinginya



10 Khasiat dan Manfaat Utama GLOWING SPEED 24k GOLD Version by DMS360

✓ Merangsang regenerasi sel kulit
✓ Menganjalkan kulit wajah
✓ Melembabkan dan menutrisi wajah hingga bagian dalam
✓ Mencerahkan warna kulit wajah
✓ Mengecilkan pori-pori wajah
✓ Menjaga wajah dari kerutan dan penuaan
✓ Membantu mencegah, mengurangi dan menghilangkan jerawat
✓ Memperbaiki sirkulasi mikro pada wajah
✓ Menekan kapasitas oksidasi pada kulit
✓ Membuat wajah semakin cantik, sihat dan berseri serta awet muda

Produk ini lebih besar, lebih jimat kerana mampu bertahan sehingga 4-5 bulan.

Jika kita kira

Harga produk ialah RM 169 / 5 bulan = RM 33 sebulan sahaja!!

Terlebih jimat kan?

Set premium ini terdiri dari
1. 1x krim siang (30g)
2. 1x krim malam (30g)
3. Sabun (45g)


RM 169.00


Jika anda memiliki akaun shopee
boleh terus order di sini

https://shopee.com.my/product/18001801/379311273/


Ramuan Produk Glowing Speed ‪#‎GlowingSpeed‬ Whitening Turbo

‪#‎Arbutin‬
‪#‎Collagen‬
‪#‎Glutathionne‬
#Ektrak Emas (Gold)





Perbezaan besarnya #glowingspeed premium gold kita ni dengan dms360 set skincare.


Berbeza sangat kan?

Marilah dapatkannya.

Sangat luar biasa. Sangat berkesan


Siapa yang sesuai menggunakan Glowing Speed?


✓ Lelaki dan Wanita (rekomen berumur 35 tahun ke atas)
✓ Ibu hamil, berpantang, menyusu
✓ Masalah pori berlubang
✓ Masalah Jeragat khususnya hormon dan penuaan
✓ Ingin muda remaja
✓ Masalah sunburn dan terdedah kepada cahaya terik setiap masa


Semua orang sebenarnya sesuai menggunakan produk ini kerana Glowing speed terbukti selamat dari bahan kimia dan hanya menggunakan badan semulajadi



FAKE Glowing Speed





Mari kita lihat apa kata pengguna?


share lagi customer Wati yg hanya guna set glowing speed je..dan tak sampai sebulan.Alhamdulillah..customer berpuas hati krn kulit kusam n jeragat dpt diselesaikan.Kini kak Wan setia dgn produk DMS360...kini dan selamanya.

Sy nak share testimoni dri custemer sy ...merangkap kakak long sy ... yg mengalami muka brminyak dh kulit kusam ...dh mencuba prbagai jnis product ... last skli sy syor kn set asas glowing speed sahaja ..dn memakai nya secara kosisten .. maka dgn nie .. kak long sy berasa puas hati dgn perubahan muka nya ...

selama 1 bulan menggunakan set glowing speed+serum glowing+cc cream..
Kulit kusam,jeragat sudah tiada..dah x sush2 makeup,jimat dan puas hati.skrg nmpak lbh cerah glowing..

Testimoni cust jeeha hri nie,hanya mggunakan satu set Glowing Speed selma 2bln Alhamdulillah..masalah kulit kusam dan Whiteheads serta parut jerwt selesai dlm tempoh 2 minggu dn skrg 2bln dah mnjdi pgguna setia Dms360 speed glowing... .wow...wow...wow...! ! Mmg terbaik DMS360..!! 

kelulusan testimoni dari cust che ta yg mmpunyai masalah kulit kusam,jeragat + eyebag bwh mata.dah settle dengan menggunakan set lengkap speed glowing,selama 2 minggu now kulit bertambah cantik,anjal&flawless..ramai yg tegur kulit nmpak lembut&licin..ternyata#DMS360 memang toobaaaeekkkk😍😍

beliau menggunakn set GLOWING SPEED + SERUM STEMCELL .
selama 3 Minggu... 
ALHAMDULILLAH beliau amat berpuashatidan teruja dgn produk dms 360 ni.



menggunakn set GLOWING SPEED + STEMCELL + FOUNDATION 4D + COFFEE MONATOX...selama 3 buln... ALHAMDULILLAH...
Beliau amat berpuashati

Ni testimoni customer saya, masalah kulitnya jeragat tebal & kusam, telah menggunakan set (glowing speed + stemcell) selama 2 minggu dan alhamdulillah..mula menampakkan perubahan positif..kulit muka semakin cerah dan semakin pulih....beliau tersanggat happy dengan perubahan pd mukanya sekarang...


Masalah K3SAN BEKAS CHICKEN POP@ DEMAM CAMPAK. Dia dah guna macam2dia tapi tetap tak hilang
Akhirnye
Hanya menggunakan SET LENGKAP GLOWING SPEED DAN PERLAQUEEN3D dalam tempoh 2BLN bulan dan lihat hasilnya cantik kan.


masalah : kulit kusam dan berminyak
penggunaan : set speed glowing + glowing serum + foundation 4d
tempoh : 2minggu

Masalah kulit kusam, tona tidak sekata .. Dan jerawat .Beliau menggunakan set glowing speed dan.serum glowing dan hasilnya amat menakjubkan..penggunann selama 3 minggu hasilnya tona kulit yang sekata dan kulit muka yang berseri2..dan tiada lg jerawat...













Glowing sangat kan?

Moh jangan tunggu lagi, harga 1 set RM 169.00 sahaja.

Terbukti

+ 7x lebih pantas bertindak ke atas wajah
+ glowing sepantas 5 saat
+ kesan seawal 3 hari
+ super glowing berbanding dms360 dan cermin seri
+ lebih awet muda
+ lebih besar
+ lebih jimat


Untuk tempahan,
Agen dan pengedar SAH DMS360
Emme Marina (ID: 1648)
Hubungi saya di talian 018-9100852 (www.emmemarina.wasap.my)


Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori



KONSULTASI PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN
www.dms360original.com
sahaja


Jika anda mempunyai masalah selepas menggunakan produk DMS, sila rujuk entri ini ya. 
Saya telah jelaskan bagaimana cara pemulihan dan cara anda patut lakukan.


Sila rujuk agen sah anda untuk guide sepenuhnya
Jangan risau, semua agen berdaftar memiliki kepakaran produk DMS ini



Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura


Hotline: 018-9100852 (Emme: ID 1648)
Penghantaran percuma seluruh Malaysia
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS (Emme: ID 1648)


"Membeli sambil beramal"
Nota: 5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah


Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses


syarat dan modal agen/dropship (klik sini)





Share:

13 comments:

  1. Kalau beli ni dengan serum stemcell berapa harga??

    ReplyDelete
  2. KALAU NAK BELI NIGHT CREAM SAHAJA BOLEH TAK

    ReplyDelete
    Replies
    1. set ni tiada loose dear. kene beli 1 set

      Delete
  3. I want d products. How to buy them?

    ReplyDelete
  4. antara set asas dms 360 dengan glowing speed yang mana lagi cepat kesan ya? lagi satu blh x apply bedak lepas pakai 4d fdtn ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. kesan cepat atau lambat bergantung pada masalah puan. produk dms ni organik jadi keberkesanan nya dan rawatan berlaku secara semulajdi

      Delete
  5. Salam sis, saya ada beli set dms glowing speed mnggu lepas, hrga Rm169.. Boleh saya tauu bpezaan krim original dan tiruan? Sebab krim yg saya beli ni bau mcam krim collagen, muka mengelupas laa... Adakah original? Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Jika membeli di kedai, kami tidak jamin original kerana fake glowing speed sudah ada banyak di pasaran. Majoriti kedai mengambil produk ini dari pembekal dms fake. saya akan upload di entri "mengenal pasti produk tiruan dms360" sis boleh refer di situ

      Delete
  6. kalau pakai set glowing speed ni perlu x pakai serum x

    ReplyDelete
    Replies
    1. rejim pemakaian serum adalah lebih baik ini kerana serum membekalkan zat yang lebih kepada kulit malah zarah keduanya tidak sama. serum merupakan pati maka ianya mampu meresap jauh ke dalam kulit. Jika puan inginkan keputusan yang lebih berkesan maka saya sarankan untuk menggunakan set lengkap DMS360 iaitu serum glowing, stemcell dan foundation sebagai tambahan kepada set asas.

      Delete
  7. Assalamualaikum sy mmg pengguna glowing speed. Sebelum ini sy membeli melalui online. Baru-baru ni sy membeli glowing speed dr Effatihah Beauty seksyen 7 Shah Alam. Adakah EFFATIHAH Beauty merupakan agen jualan yg sah utk produk DMS360? Sbb sy dapati ada citi-ciri yg berbeza pafa produk tetsebut.harap dpt jawapan drp admin segera

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam. Saya tidak mengenali nama tersebut kerana saya bukan HQ. Yang pastinya HQ tidak membekalkan produk DMS secara borong. Ianya harus dimiliki oleh stokis dan agen sah, melainkan beliau memiliki kad kuasa sebagai agen sah DMS. Jika sis masih kurang yakin boleh terus hubungi saya.

      Delete