Wednesday, 7 February 2018

Soal Jawab Produk DMSONE / DMS360/ Glowing Speed

Stokis Leader VIP DMS360
Emme Marina
ID 1648


Terkini: 

DMS360 ialah DMS Viral
Glowing Speed 24k Gold ialah GS Viral

Produk terbaru

5in1 DMSONE Exclusive
DMS56 Exclusive

--FAKE--FOUNDATION DMS360


Assalamualaikum pembaca sekalian,

Diharapkan agar entri ini dapat membantu anda menjawab pelbagai soalan mengenai produk dms dan kesan healing yang berlaku selepas menggunakan set asas 

Belilah dengan agen-agen atau pengedar sah dms360 sahaja dan bukan sembarangan membeli hanya kerana harga mereka lebih murah.
Yang paling penting,

kita letak diri kita sebagai pelanggan yang akan menggunakan produk dms ni, di kulit kita, dalam badan kita. Saya tak mahulah anda tersalah beli kemudian menderita kemudian hari.

Harga yang HQ tetapkan sudah amat berpatutan dengan kualiti produk, ramuan yang bermutu, malahan produk-produk dms menggunakan teknology dermatology dari korea dengan menggunakan hanya bahan semulajadi tanpa bahan kimia merbahaya dan servis kami sebagai agen sah buat anda semua.Pernahkah kalian bertemu dengan produk bumiputera Malaysia yang dapat award di peringkat antarabangsa?

FAQs DMS360

Soalan yang biasa ditanya customer

1. Apa kelebihan produk ini?

Fokus utama produk kecantikan keluaran DMS ialah:- Mengatasi masalah kulit berjeragat, masalah kulit berjerawat, masalah kulit kusam dan khusus muka rosak akibat bahan kimia merbahaya. Dengan produk DMS, kulit bertambah berseri, cerah dan bebas cela.


- Menjadikan wajah awet muda.
- Mengecilkan liang pori-pori pada muka.
- Merawat kulit kusam dan warna kulit tidak sekata.
- Mengecut, memudar dan menghilangkan jerawat dan parut jerawat.
- Menghilang & memudarkan bintik-bintik hitam (jeragat).
- Membuat wajah bersih, lembap, berseri, licin, gebu, cerah, lembut & halus.

2. Siapa yang boleh guna produk dms?

- Produk sesuai untuk perempuan & lelaki pada semua peringkat umur seawal 12 tahun (bagi DMS360 - DMS Viral & DMSONE Exclusive) manakala, Glowing speed - GS Viral disarankan umur 18 tahun ke atas. Jika anda berumur 40 tahun ke atas, Glowing speed 24k Gold (GS Viral) merupakan pilihan terbaik.

3. Berapakah tempoh masa krim & sabun ini boleh habis?

- Bergantung kepada pemakaian pengguna. Biasanya 2 bulan hingga 4 bulan untuk krim, manakala 2 ke 3 bulan untuk sabun.

Untuk 20g krim mampu bertahan 2 ke 4 bulan penggunaan (DMS360)
Untuk 30g krim mampu bertahan 3 ke 5 bulan penggunaan (Glowing speed dan DMSONE)

Bagi jangka hayat sabun honeydew (sabun hijau dms) dan sabun emas (sabun glowing speed), cara jimat ialah potong sabun kepada ketulan kecil dan elakkan terus dari terkena air. Bila hendak digunakan, basuh tangan dahulu baru pegang sabun dan gosok sehingga berbuih.

**Jangan pula letak sabun pada air untuk dapatkan buih. Nanti lagi cepat habis.

4. Berapa lama masa yang diambil untuk melihat keberkesanannya?

- Kesannya bergantung kepada jenis kulit muka, persekitaran (suasana tempat kerja), usia (remaja lebih cepat kerana metabolisme tinggi, sel-sel kulit aktif menyerap khasiat produk) & pemakanan.
- Biasanya dalam masa 1 - 3 minggu sudah nampak jerawat berkurangan. Kulit menjadi lebih halus, pori-pori mengecil, cerah dan terasa lembab semulajadi.
- Selepas penggunaan selama 4-6 minggu, parut jerawat kian pudar, jeragat mulai hilang, garis-garis halus berkurangan, kulit lebih anjal dan mulus.
- Wajah bebas dari sebarang cela dan masalah selepas penggunaan 3-6 bulan. Teruskan rutin pemakaian dan anda pasti yakin dengan kehebatan produk ini.

5. Adakah Krim Malam perlu dipakai tiap-tiap malam?

- Untuk pengguna yang baru menggunakan produk ini, penggunaan Krim Malam memang sangat digalakkan untuk dipakai tiap-tiap malam sehingga kulit muka betul-betul cantik, licin dan bebas dari segala penggelupasan. Tahukah anda krim malam sangat bagus untuk kekal cantik dan awet muda?

6. Apakah kandungan bahan dalam produk ini?
- Produk ini hanya mengandungi bahan semula jadi. Tiada bahan kimia, merkuri, hidrokinon, paraben atau SLEs.

7. Apakah Kesan Sampingan Produk DMS 360/ DMSONE Exclusive/ glowing speed?

- Ia membersih secara semulajadi dan tidak memudaratkan kulit untuk penggunaan berterusan / jangka panjang. Ia juga tidak menipiskan atau memerahkan kulit muka.

Terbukti tiada kesan sampingan apabila anda berhenti memakai produk keluaran DMS.

8.. Sabun mudah cair bila terkena air dan rosak, bagaimana cara nak elak?

- Sabun mudah bertindak balas pada kelembapan. Sila potong sabun menjadi bahagian-bahagian yang kecil, gunakanlah ia sedikit demi sedikit dan simpan dalam bekas tertutup.

Bagi jangka hayat sabun honeydew (sabun hijau dms) dan sabun emas (sabun glowing speed), cara jimat ialah potong sabun kepada ketulan kecil dan elakkan terus dari terkena air. Bila hendak digunakan, basuh tangan dahulu baru pegang sabun dan gosok sehingga berbuih.

**Jangan pula letak sabun pada air untuk dapatkan buih. Nanti lagi cepat habis.

9. Bolehkah produk DMS 360/ DMSONEExclusive /glowing speed dicampur penggunaanya dengan produk lain yang sama jenis?

- Tiada masalah selagi mana produk tersebut adalah natural. Namun jika berlaku tindak balas tidak serasi. Mohon berhenti dahulu dan hubungi agen sah anda.

10. Adakah boleh dipakai dengan serum/krim foundation?

- Ya, untuk kesan yang lebih baik. Fungsi setiap produk ini berbeza. Serum tidak sama fungsi dengan krim. Untuk kesan terbaik dan pantas, set lengkap adalah yang terbaik. Foundation melindungi 2x ganda wajah anda pada waktu siang dari sinaran matahari dan UV, manakala serum meresap jauh ke dalam kulit dan merawat dari dalam berbanding krim.

Kami mempunyai serum dan foundation tersendiri yang boleh anda gabungkan bersama set asas DMS360 (DMS Viral), DMSONE EXCLUSIVE atau glowing speed 24k gold (GS Viral).

Untuk set lengkap: Set asas DMS360 atau Glowing speed + serum glowing + 4d foundation

11. Kenapa muka terasa sedikit pedih selepas guna produk ini?

- Jika di awal penggunaan muka terasa pedih, hentikan penggunaan Krim siang untuk beberapa hari tetapi rutin pemakaian Sabun pembersih dan Krim malam usah diabaikan. Selepas kulit pulih baru gunakan semula Krim siang seperti biasa. Penggunaan serum glowing amat digalakkan bagi mempercepatkan proses penambaik wajah dan merawat kulit rosak serta jika anda mempunyai masalah resdung.

- Elakkan mencuci muka terlalu lama ini juga boleh menyebabkan keradangan dan kulit kering pada pertama kali pemakaian. Cukup beberapa saat sahaja ketika mencuci wajah anda.

- Jika anda memiliki 360 serum glowing, gunakan serum ini supaya dapat memulihkan dan merawat wajah lebih cepat ketika proses rawatan dan kesan rawatan berlaku.

12. Adakah produk ini akan menyebabkan kegatalan?

- Bergantung pada kulit muka seseorang. Antara kesan awal penggunaan ialah rasa gatal-gatal di tempat yang bermasalah dan pengeluaran minyak berlebihan untuk beberapa hari sahaja. Proses itu adalah biasa dan tak perlu risau kerana ia hanyalah sementara sahaja. Kemudian keadaan kulit kembali normal, terasa segar, lembab semulajadi, halus dan anjal secara beransur-ansur.

- Teruskan penggunaan produk. Pastikan agen anda tunjukkan caranya dan bantu anda semasa proses rawatan berlaku.

13. Kenapa ada keluar jerawat kasar dan ada yang halus?

- Biarkan jerawat itu keluar dan jangan diusik. Dengan pemakaian krim DMS 360/ Glowing Speed, jerawat itu akan kecut, pudar dan hilang. Ianya hanyalah tindak balas toksin pada wajah anda. Namun bukan semua orang akan alami perkara ini. Perbanyakkan minum air kosong dan tuam ais pada wajah pada waktu malam. Seeloknya cuci muka dengan air suam ketika ini.

14. Adakah produk ini menggelupaskan kulit?

- Bergantung pada kulit muka seseorang. Penggelupasan yang terjadi biasanya tersangatlah halus dan tidak teruk. Ini disebabkan lapisan sel-sel kulit mati di permukaan kulit tertanggal, proses penggantian sel-sel baru berlaku bagi menghasilkan kulit yang lebih bersih, cerah dan licin sekata.

15. Kalau kulit muka normal boleh pakai ke?

- Boleh digunakan untuk kulit muka yang normal atau tidak berjerawat kerana ia akan menjadikan kulit lebih lembut, gebu, licin dan cerah.

16. Boleh pakai bersama makeup?

- Boleh pakai lipstik, eyeshadow, eyebrow, eyeliner dan mascara.Tapi penggunaan bedak tidak digalakkan. Sekiranya penggunaan bedak di sapu ke kulit muka dalam tempoh penggunaan DMS 360/DMSONE/ Glowing speed, dikhuatiri liang roma tersumbat dan akan lebih banyak jerawat keluar. Kita menggalakan 4d @ krim foundation DMS. Bedak boleh digunakan sekiranya kulit kita betul-betul licin dan bebas gelupas dan jerawat.Tetapi amat lah tidak digalakan jika mahu hasil yg maksimum.

Saya baru baca buku berjudul "Berwaspadalah Dengan Berbahaya Kosmetik". Menurut buku tersebut, jika muka Sis jenis berjerawat,."JANGAN pakai bedak jenis compact tapi pilih jenis press powder, kerana bedak jenis compact mengandungi minyak"

17. Wanita mengandung boleh guna ke produk ni?

-Boleh kerana produk ini tidak mengandungi bahan kimia yang boleh memudaratkan bayi.

18. Jika berhenti guna DMS 360/ DMSONE/GLOWING SPEED ada kesan mudarat tak?

- Tiada apa-apa kesan.

19. Adakah produk DMS 360/ DMSONE/GLOWING SPEED sama dengan lain-lain produk di pasaran?

- Walaupun warna & bentuknya sama dengan sesetengah produk di pasaran, tetapi ramuan & bahan pembuatannya adalah berlainan.

20. Berapa harga jika beli produk secara berasingan dan bukan dalam bentuk set?

Untuk pengetahuan semua, syarikat DMS sudah tidak mengeluarkan loose set. Loose set hanya ada untuk sabun sahaja. Untuk krim, anda haruslah mengulangi pembelian 1 set semula. Loose serum dan foundation ada :)

21. Selain produk asas DMS360/ Glowing Speed adakah lagi produk keluaran DMS?

- Ya ada. Kami memiliki pelbagai produk kecantikan luaran dan dalaman. Termasuklah produk kuruskan badan dan jamu kecantikan dalaman wanita dan lelaki. Boleh rujuk brochure ya.

22. Adakah produk DMS ada tiruan?

Ya. Terdapat banyak duplikasi dan tiruan produk dms di luar sana. Disebabkan itulah, jika anda perasan produk dms sentiasa mengubah packagingnya dan kami cuba sedaya upaya supaya anda dapat membeli yang original sahaja. Antara langkah mengenal produk original ialah melalui scan barcode pada produk DMS360. Namun buat masa ini, hanya DMS360 sahaja yang ada barcode. Bagi produk lain, sila konfirmkan dengan agen sah yang berdaftar dengan syarikat DMS sahaja. Setiap agen sah ini mempunyai kad identiti bagi mengesahkan mereka ialah pengedar sah DMS.Setiap agen sah memiliki kad pengedar seperti gambar di atas. Jika anda was-was, boleh minta mereka tunjukkan gambar mereka ya atau kad mereka. 


Pihak HQ tidak mengeluarkan atau menjual produk barangan DMS kepada pemborong luar mahupun kedai-kedai. Ini untuk menjamin kualiti produk dan servis layanan serta penjagaan produk terus kepada setiap pelanggan. Oleh itu, pastikan anda membeli dengan agen-agen yang sah sahaja.

Lebih baik membeli harga pasaran dari murah tetapi tiada kualiti penjagaan dan servis serta risau ditipu oleh sesetengah penjual.Untuk lebih lanjut mengenali produk original dan tiruan DMS, boleh rujuk link di bawah23. Saya masih tidak yakin setelah membaca entri di sini terutama kesan yang berlaku semasa memakai produk dms, apa patut saya lakukan?

Setiap agen berdaftar memiliki kepakaran untuk membimbing anda memakai produk dms ini. Kerana itulah tiada HQ bagi pelanggan kerana HQ telah menurunkan ilmu dan membimbing setiap agen berdaftar, sekiranya anda menghadapi masalah ketika sedang menggunakan produk DMS. Sila rujuk semula agen tersebut untuk cara terbaik menangani masalah yang sedang anda hadapi ya.

24. Bagaimana untuk saya follow website ini dan dapatkan info terkini?

Boleh follow channel kami. Inshaa Allah testimoni, produk dan pelbagai info terkini lebih pantas diupdate di channel berbanding di website kami.

25. Mengenai produk DMS

Saya ingin utarakan satu pengumuman buat semua. Walaupun pengguna produk DMS semakin meningkat dan pelbagai award bagi produk dms tetapi kami tidak menyatakan bahawa produk DMS 100% adalah berkesan untuk 100% kulit anda semua. Faktor keserasian, hormon dan alergi mungkin berlaku pada sesetengah pengguna yang mencuba produk DMS. Maka, tidak adil sekiranya anda telah mendapatkan produk original tetapi menyalahkan produk atas apa tanpa menyelidik. Di Malaysia terdapat banyak lagi produk kecantikan yang seperti dms iaitu tanpa bahan kimia bahaya dan organik. Organik bermaksud produk ini tidak menggunakan bahan kimia yang merosakkan wajah, dan pastinya apabila organik proses penyembuhan juga berlaku secara semulajadi. Jadi, saya mohon agar mindset pakai hari ini, terus cantik esoknya dibuang sama sekali. Tiada istilah begitu. Dan sila dapatkan panduan dari agen-agen sah anda apabila sudah lakukan pembelian. Saya hanya merupakan stokis persendirian dan berpandukan bimbingan dari HQ untuk membantu anda semua. Mana yang dapat saya bantu, saya bantu. Jika tidak dapat, saya maklumkan sebaiknya. Harap anda semua faham ya. Sila-sila dapatkan DMS yang original sahaja. Sekurang-kurangnya apa yang anda cuba tidak merbahaya. Saya tidak dapat jamin apa yang terkandung dalam produk fake. Risau juga jika kesannya bukan sekadar di wajah.

Pembelian Terus Secara ONLINE

KLIK 
http://nak.la/pakaidms360

Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori

Semoga entri ini membantu kalian semua.

Terima kasih kerana luangkan masa membaca ya.


Untuk tempahan,
Agen dan pengedar SAH DMS360
Emme Marina (ID: 1648)
Hubungi saya di talian 018-9100852


Sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan kami, kami menyediakan diskaun sebanyak 5% dan Percuma Postage setiap kali anda repeat order bersama kami.


KONSULTASI PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN
www.dms360original.com
sahaja


Jika anda mempunyai masalah selepas menggunakan produk DMS, sila rujuk entri ini ya. 
Saya telah jelaskan bagaimana cara pemulihan dan cara anda patut lakukan.


Sila rujuk agen sah anda untuk guide sepenuhnya
Jangan risau, semua agen berdaftar memiliki kepakaran produk DMS ini


Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan SingapuraHotline: 018-9100852 (Emme: ID 1648)
Penghantaran percuma seluruh Semenanjung, tambah RM 5 untuk Sabah Sarawak.
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS (Emme: ID 1648)


"Membeli sambil beramal"
Nota: 5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till JannahStokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses


syarat dan modal agen/dropship (klik sini)


keyword:

kesan penggunaan dms 360
kesan sampingan dms 360
kesan buruk dms 360
dms360 tak berkesan
dms360 ada merkuri
dms360 berkesan ke
dms360 cara penggunaan