Wednesday, 9 December 2015

, , , , , , ,

Glowing DD Moist Cake - Mesra Solat dan Glowing Dalam 5 saat

Emme Marina| 12/09/2015| |
Glowing DD Moist Cake Nurraysa , gabungan hebat foundation + powder + concealer, menutup semua cela uolss dan merawat wajah anda , mesra solat lagi tu.
Gabungan hebat di rumus bahan berkualiti tinggi tanpa silicon. 


bedak sah solat tanpa silikon

bedak mesra solat tiada silikon


Silicon ialah 1 bahan yang menghalang air sampai ke liang roma atau pori... so , kene cuci dulu sampai betul-betul bersih, baru boleh wuduk, kalo tak, tak sah solat. .


Di formulasi dengan bahan-bahan sangat berkualiti dan bermutu tinggi !!!
1. Air Zam Zam
2. Cocos nucifera( coconut) oil
3. Olea europaea ( olive) fruit oil
4. Vitis vinifera ( grape) seed oil
5. Gluthathion
6. Kigelia Africans fruit extract
7. Titanum dioxide
8. Glyceryl stearate
9. Apple stem cell
10. Collagen
11. Glycyrrhiza glabra( licorice) root extract
12. Aloe barbadensis leaf extract
13. Tocopheryl acetate
14. Vitamin A
15. Vitamin C
16. Vitamin E


bahan ramuan bedak nurraysa



☆KELEBIHAN DD CREAM☆
》Dikenali sbg dynamic do all/daily defense
》Krim yang merawat kulit lebih baik darai bb/cc cream
》Menutupi tanda2 penuan
》Meratakan warna kulit
》Mengawal pengeluaran minyak
》Mencegah tumbuhnya jerawat
》Melembabkan kulit
》Tekstur sangat ringan
》Kelihatan nampak netural
》Mampu mencerahkan kulit
》Antioksidant
》Kandungan spf tinggi SPF50

Bedak Nurraysa Halal tahu! Boleh gunakan terus tanpa ragu-ragu lagi =)








Pilihan Bedak DD Cream Nurraysa

Terdapat 3 jenis kaler pilihan, iaitu light, medium dan dark




Apa kata pengguna kami?
"Kulit saya tak la licin sgt, bila pakai bedak still lg nampk parut jerawat kt muka..bila dah tengahhari, bedak pun dah tanggal. Sy tak pasti bedak yg dipakai sblm ni ada silikon ke tak..so bila nk ambil wuduk, sy cuci muka sy dgn pencuci muka "
Testimoni customer saya
Tapi bila sy dah jumpa DD GLOWING MOIST CAKE, sy gembira bila parut jerawat dah tak nampak..muka pn nmpk flawless je. Tak perlu sy bazirkan duit beli foundation dan concealer lg sbb Bedak DD ni 3 in 1 (powder+foundation+concealer)..dgn RM39, dpt 3 bnda dlm satu bekas..jimat duit, jimat masa, mesra wudhu n solat...










Share: