Saturday, 29 April 2017

, , ,

Serum Superstemcell 360 5x Ganda Lebih Awet Muda Seperti Suntikan Botox

Emme Marina| 4/29/2017| |

Serum Superstemcell DMS360

Adakah wajah anda


mengalami masalah pori berlubang?
masalah wajah lebih tua dari usia?
Kulit rosak akibat tersalah guna produk mengandungi bahan kimia?
Muka rosak akibat kemalangan, melecur dan bernanah?

perkenalkan SERUM SUPERSTEMCELL DARI DMS360





Dare to be Beautiful
Berani untuk kelihatan CANTIK





Serum stemcell 360 lebih power dari suntikan botox, lebih mudah digunakan, 7x meresap ke lapisan kulit, lebih awet muda





Serum Superstemcell 360 merupakan produk kedua yang amat berkuasa merawat wajah anda.

Tidak kira apa juga permasalahan di wajah anda ketika ini, serum superstemcell mampu merawat dan menjadikan wajah anda bebas dari segala noda.

Erti kata lain


"flawless dan healthy younger skin"


bukan lagi satu igauan



Kiri Fake, Kanan Original

"SUPER STEMCELL SERUM 360"


Rahsia anti penuaan,menutup pori kulit yang kasar,anti kedut,kulit wajah berlubang kesan dari masalah jerawat batu,jeragat dan lihatlah keberkesanan dengan stemcell keluaran Dermax SuperSkin360 anda tidak perlu melakukan suntikan dan pembedahan hanya sapu dan konsisten penggunaannya sangat berkesan dan bertindak dalam merawat masalah tersebut.

* RAHSIA 5 KALI AWET MUDA

* 100% EKSTRAK EPAL

* HALAL & MESRA SOLAT
* RAHSIA ANTI KEDUT
* RAHSIA ANTI HITAM BAWAH MATA(PANDA EYES)
* RAHSIA 7 KALI MERESAP DALAM KULIT

* MERAWAT KULIT ROSAK akibat salah pakai produk bahaya, muka melecur, muka terbakar termasuklah parut kemalangan

* MERAWAT MASALAH JERAGAT KRONIK
* MERAWAT MASALAH PORI-PORI BERLUBANG, BERLEKUK


Apakah Keistimewaan Serum Stemcell hingga ramai mencarinya??


♡Serum ringan yang senang dan mudah digunakan
♡Menyegarkan , meganjalkan , melembabkan kulit wajah
♡Mengawal dan Menghalang pengeluaran minyak yang berlebihan di wajah
♡Mencerahkan kulit wajah cantik berseri tanpa adanya pengelupasan
♡Menghalang dan mematikan pertumbuhan jerawat dikulit wajah
♡Mengecilkan liang pori dan menutupnya
♡Mengurangkan dan mencegah pigmentasi di kulit wajah
♡Kulit wajah awet muda dari usia sebenar
♡Mengekalkan dan mencantikkan solekan di wajah



KESANNYA DAPAT DI LIHAT DALAM MASA 3 HARI


Harga: RM 150 sahaja sekotak!!

Sekotak ada 10 botol
Tahan 3 ke 6 bulan penggunaan
Murah kan?





Jika anda memiliki shopee akaun
terus klik untuk tempahan

https://shopee.com.my/product/18001801/242428933/


Cara Penggunaan


1. Gunakan selepas mencuci muka 
sabun dms

2. Bersihkan wajah dengan tuala bersih
3. Tekapkan serum stemcell secara lembut ke wajah dan leher
4. Jika anda mengenakan set skincare DMS, rehatkan muka dahulu dalam 5 minit sebelum sapukan krim malam pula. 

* 1 botol tahan 1 minggu hingga 1 bulan bergantung kepada cara penggunaan.

PAKAI MALAM SAHAJA YA

Cara Membuka Botol Serum stemcell 360 


** lihat pada gambar



GAMBAR PACKAGING LAMA

Mudah sahaja bukan? Bukak cap metal, dan tutup dengan penutup hitam =) 

Apa kata pengguna serum stemcell?
 Testimoni pengguna hanya memakai produk serum stemcell dms360 sahaja


testimoni 6 hari guna sabun honeydew + serum stemcell (1btol) nampak tak lubang2 yg lopak2 tu makin hilang.


 testimoni just pakai sabun hijau dengan serum stemcell1 botol tiap malam

testimoni cust yg menggunakan serum stemcell & sabun honeydew secara konsisten...sblum ni dh try mcm2 produk kulit utk hilangkan mslh yg dihadapi sia2 smpi frust la..skrg dia dh jtuh cinta dgn dms..,kulit makin cerah sekata,bkn tu saja blackhead n whitehead pn berkurg

testimoni customer menggunakan serum stemcell selama seminggu sahaja



Hasil selepas 2 minggu penggunaan SERUM STEMCELL DMS 360 

parut akibat eksiden semakin hilang dengan menggunakan produk serum stemcell dan sabun hijau sahaja




 Testimoni pengguna hanya memakai set asas dms360/glowing speed dengan produk serum stemcell dms360
(set lengkap dms)


MASALAH KULIT : Kulit kusam dan gelap, berjerawat dan parut jerawat.
PRODUK YG DIGUNAKAN : Set Asas DMS360 dan Stemcell Serum
TEMPOH PENGGUNAAN : 1 bulan

AlhamduLILLAH.... Beliau amat berpuas hati dan sgt gembira menggunakan produk DMS kerana kesan positif yg sgt pantas.. 

 testimoni yg dh mnggunakan satu set Glowing Speed+serum stemcell Alhamdulillah..masalah kulit kusam,berminyak dan whiteheads tiada lagi..wow...wow...wow...!!DMS360 Mmg terbaik!!

MASALAH KULIT : Kulit kusam dan gelap berjeragat, berjerawat dan tona x sekata,ayebeg
PRODUK YG DIGUNAKAN : Set Asas DMS360 dan Stemcell Serum
TEMPOH PENGGUNAAN : 1 bulan

Ieda nak mohon kelulusan utk cust ieda yg menggunakan set dms360 dan Stemcell hanya 1 botol sahaja dalam masa 1 bulan dah menunjukkan perubahan yg sgt ketara. Krim masih banyak lagi..Cust berpuas hati dengan jimatnya..

Kulit wajah dia bertmbh sihat dan glowing mowing😍😍😍...Tona kulit makin sekata..Syukur Alhamdulilah

Nak share testimoni cust yang alami masalah kulit muka kusam, berminyak dan ada tompok2 hitam dimuka yg sangat ketara skin tak sekata.... Beliau menggunakan SET ASAS DMS360 + Stemcell + Foundation 4D. Konsisten, Sabar, Yakin dan Setia mesti dapat hasil yg diimpikan.. Aaminn... 


nak share sikit testimoni customer saye....hanya satu set asas + serum stemcell....selame 2 minggu sahaje .....Alhamdulillah.. Hasil memang aummm..Cepat betoi kesan dia..! 

tokey kedai kek jgk hihi...aslnya klit mka kusam+jragat lpas pkai glowing speed+stemcell serum nmpak bnyak prubhan trus brminat nk jdi ejen sah DMS360. 


Di sini sy ingin mengenalkan testimoni dr customer sy jugak merangkap Kak ipar sy 😊.. Sebelum ni dia mempunyai mslh warna tidak sekata dan jeragat.. Dia menggunakan GS + Stemcell + 4d foundation selama 2 minggu..



Untuk lihat lebih banyak testimoni kejayaan pengguna dms, klik link di bawah ya




Dapatkan serum botox dengan bahan semulajadi hari ini


Harga Promosi: RM 150/ 10 botol 
(percuma postage)
Harga Asal: RM 240 (jimat sehingga RM 100/ sekotak)



serum stemcell DMS360 di majalah.. tersenarai dalam 7 serum terbaik di malaysia

REKOMEN SANGAT-SANGAT PRODUK INI KEPADA ANDA SEMUA
IANYA SANGAT BERKESAN
DENGAN HARGA AMAT BERPATUTAN

JOM DAPATKAN DENGAN AGEN SAH DMS SAHAJA

Untuk hilangkan keraguan dan silap beli produk tiruan/fake
Belilah dengan agen dah sahaja.
kalau anda sayang wajah anda, maka belilah yang original.
jika anda sayang duit anda, maka anda boleh order FAKE tetapi kami agen-agen DMS tidak akan bertanggungjawab terhadap apa yang bakal terjadi kepada anda..



Untuk pelanggan dms yang membeli melalui saya, anda bakal diberikan diskaun bagi pembelian seterusnya. Dan mendapat khidmat nasihat secara percuma 24 jam selama anda menjadi pelanggan saya. 

In shaa Allah, tapi jika saya lewat balas jangan marah ya.


Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori

Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura


**************************************************
Senarai produk DMS360.

1. DMS360
2. Glowing Speed 24k Gold
3. Serum Glowing
4. Serum Stemcell
5. Serum Stemcell 24k Gold (coming soon)
6. 4d Foundation
7. 5d Foundation
8. CC Hybrid Foundation
9. Diamond Foundation
10. Miss Slim
11. Miss Me
12. Kopi Monatox
13. Macho Max
14. Pearlaqueen 3d
15. Glutax
16. Superskinz
17. Cermin Seri (Tidak dijual)
18. Sabun Honeydew DMS360
19. Sabun Emas Glowing Speed
20. Sabun Diamond Cermin Seri (Tidak dijual)
21. DMSONE (coming soon)

#Srikandigrup
#VIPdms1648
*******************************************



"Membeli sambil beramal"
Nota: 5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah


Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses


syarat dan modal agen/dropship (klik sini)





Share: