Thursday, 8 December 2016

Peluang Dropship DMS360

Apakah maksud sistem dropship?

Dropship

-Adalah  peluang  mengusahakan  bisnes  melalui  konsep  rakan  niaga tanpa  perlu menyimpan  stok.  Biasanya pembekal/usahawan  yang  menawarkan  dropship membina kaedah  pemasaran  melalui  pasukan  jualan/agen/rakan  niaga.

-Pembekal  menyediakan  gambar,  stok,  iklan  untuk  digunakan  rakan  niaga untuk mempromosi  dan  memasarkan  produk  melalui  internet.

-Selepas  pembayaran  dilakukan  oleh  pelanggan,  rakan  niaga akan  mengambil komisyen  dari  jumlah  jualan  produk  yang  berjaya dijual.  Manakala penghantaran  dilakukan  pembekal.  Rakan  niaga  perlu  memaklumkan  status produk  kepada pelanggan  dan  juga maklumbalas  pelanggan  kepada pembekal. Dengan  kata lain  rakan  niaga adalah  orang  tengah  antara pelanggan  dan pembekal.

Saya menawarkan peluang dropship DMS360 kepada sesiapa sahaja yang berminat.

Jika anda rasa anda mahu berjaya dalam bisnes dms360 tetapi mempunyai kekangan modal anda bolehlah mencuba berniaga secara dropshipper dahulu.


Dropshipper tidak semestinya tidak mampu berjaya. Dengan usaha yang berterusan, dropshipper juga mampu meraih ribuan ringgit sebulan.

Saya menawarkan komisyen 20% daripada harga asal produk DMS360 kepada anda.

Beberapa syarat dikenakan, jika anda setuju anda bolehlah menghubungi saya untuk mula berniaga.

1. Jujur, amanah dalam menjaga harga dan produk barangan dms360
2. Tidak bermain dua muka dengan stokis-stokis dms
3. Yuran dropship RM20 sekali sahaja. Namun, jika anda tidak berjaya membuat sebarang jualan dalam masa 3 bulan selepas dibimbing anda akan diterminatekan sebagai agen di bawah saya


Boleh?


Jika anda setuju,

Whatsapp kepada saya

Nama penuh
No tel
Emel

Kemudian saya akan berikan no akaun untuk urusan pendaftaran sebagai agen dropship dms360.

Emel diperlukan supaya saya dapat memasukkan anda ke blog khas agen-agen di bawah kelolaan saya sendiri.


Siapa saya?
Stokis VIP DMS360
Emme Marina

0189100852


Wednesday, 7 December 2016

DMS360, DMS ONE dan Glowing Speed 24k Gold

Syarikat Dermax superskin 360 telah berjaya mengeluarkan 3 jenis produk unggul dan berkesan merawat pelbagai jenis masalah wajah anda.

Terbaru, dermax dms one 360 juga merupakan set asas yang bakal menjadi pilihan ramai pengguna yang inginkan produk bermutu tinggi, ramuan yang kaya dengan vitamin C, mencerah lebih pantas malah anti jeragat.

Kesemua produk dms, merupakan produk yang dicipta untuk menyelesaikan masalah paling kritikal di Malaysia iaitu masalah jeragat atau bintik-bintik hitam pada kulit wajah.

Dermax superskin Dmsone 360 terutamanya dikatakan lebih baik dari glowing speed 24k gold didatangkan pada harga amat jimat dengan saiz yang besar seperti glowing speed. 30g untuk saiz krim siang dan malam.

Ingin tahu lebih banyak mengenai produk terbaru dms one dermax superskin one ini?

Teruskan mengikuti website ya.

Dms one dermax superskin one ini sudah ready stok di stokis.

Anda boleh mendapatkan produk ini dengan membuat tempahan dari saya stokis VIP DMS360.

#dmsone #dms360 #glowingspeed


Whatsapp 0189100852


Packaging Terbaru Sabun DMS dan CC Hybird Foundation

Packaging Terbaru Sabun Hijau Honeydew dari set asas DMS360 dan CC Hybrid foundation.

Jadi selepas ini tiada lagi isu FAKE berkenaan sabun dms ya.

Harga seketul sabun dms = RM 40 (Percuma Postage Semenanjung/ + RM 4 bagi SS)

CC Hybrid foundation juga telah ditukar packagingnya. Malah, ada perubahan kandungan juga. Tidak berminyak berbanding sebelum ini.

Cc hybrid merupakan foundation yang sangat digemari selain 4d foundation. Ianya melitupi wajah dan menjadikan wajah lebih berseri, mulus dan cerah. Dengan penambah baik formulasi, pastinya CC hybrid menjadi lebih kegilaan bagi penggemar foundation.

Cc hybrid ini boleh digabungkan bersama 4d foundation supaya lebih perlindungan dan rawatan pada wajah.

Harga CC Hybrid = RM 100.00 (Percuma Postage Semenanjung/ + RM 4 bagi SS)


Thursday, 3 November 2016

Produk Murah Vs Mahal

Assalamualaikum pembaca semua,

Jarang untuk saya menggunakan platform website ini berbicara secara personal. Website ini lebih berbentuk informatif dan jualan bagi produk DMS360.

Namun, saya tergerak untuk berkongsi dengan kalian perbezaan ketara anda maksud kedua ini.


Murah atau Mahal yang mana lebih baik?


Saya harus akui subjek harga ini amat subjektif. Bergantung kepada produk yang anda kehendaki. Juga bergantung kepada sikap anda mahukan yang biasa atau luar biasa.

Jika anda membeli sepotong kek, anda akan dapati pelbagai harga berlainan di kedai-kedai berlainan.

Mahalnya kek di Secret Recepi. Tak sama dengan harga yang dijual di kedai kek biasa.

Namun, apabila menyebut kek ia melibatkan rasa dan citarasa setiap individu. Maka contoh ini tidak valid untuk diketengahkan.

Saya Mahukan Kualiti

Siapa di antara kita yang menolak faktor KUALITI?

Produk yang bagus bermakna ia merupakan produk BERKUALITI. 

Menggunakan ramuan dan packaging yang bermutu, mahal dan tampak ekslusif. Maka tak hairanlah, harganya LEBIH berbanding produk yang lain. 

Apabila kita membeli pakaian, kita mahukan pakaian yang menepati citarasa kita mengenai topik kualiti ini iaitu, TIDAK JARANG, TIDAK CEPAT KOYAK, TIDAK BERBULU apabila dibasuh mesin. Namun pada masa sama, MUDAH DIJAGA.

Lagi banyak kemudahan yang anda perlukan dari sebuah pakaian, maka LEBIH MAHAL.

Selain kriteria di atas, anda mahukan pula LESS IRONING. Nah!, makin bertambah kehendak kesenangan kita hanya pada sebuah pakaian. 

Produk DMS360 Mahal Lah!

Ramai yang komplen tentang harga produk DMS. Namun, lebih ramai pengguna sedar akan maksud kualiti sesebuah produk. Tahniah saya ucapkan!

Dan sebab itulah, ramai yang tersilap langkah dengan membeli produk yang murah hingga terbeli yang FAKE. 

Tak kurang juga, membeli produk ORI tetapi malangnya TIADA SERVIS dan PANDUAN yang betul dari penjual tersebut. 

KENAPA ya?

JAWAPANNYA JELAS DAN MUDAH



PRODUK YANG DIJUAL PADA HARGA YANG BETUL
WALAUPUN MAHAL

TETAPI 

IA DIDATANGKAN DENGAN SERVIS OLEH PENJUAL

IANYA SATU PENGHARGAAN BUAT SI PENJUAL KERANA APA
YANG MEREKA SASARKAN BUKAN KEUNTUNGAN SEMATA
TETAPI NAMA BAIK PRODUK SYARIKAT TERSEBUT 
SERTA KUALITI PRODUK

JIKA MEREKA JUAL MURAH SEMATA
BERMAKNA SERVIS AKAN DIPOTONG DEMI KEUNTUNGAN


Anda dah pun dapat produk ORI dengan harga murah
maka apa lagi anda perlukan?

Bukankah harga itu penting bagi anda?


Inilah dia disebalik harga sesebuah produk 
Ianya bukan sekadar harga, kualiti tetapi
SERVIS dan PENJAGAAN yang sepatutnya anda dapat
dari penjual-penjual ini


Cuba anda pergi ke kedai-kedai ekslusif
Bagaimana layanan mereka?

Produk mahal dan bermutu
Haruslah anda dilayan dengan begitu baik sekali


A to Z anda diberi panduan serta penjelasan agar anda faham
Tetapi jangan salah faham
Disebabkan anda dah beli produk DMS original dengan harga yang berpatutan
Anda pula berlagak seperti andalah punya kekayaan


Misi kami ialah memberikan kepakaran kami kepada anda
supaya anda dapat hasil yang memuaskan dengan produk DMS


Oleh itu, keduanya harus berbaik.

Inilah sikap yang terbaik.



Jika kedua-dua sombong,
MAKA sampai disitu sahajalah kali pertama dan terakhir kalian berurus niaga :)



Nasihat saya buat semua pengguna DMS
Jika anda sayangi wajah anda

Maka,
Anda juga harus fikirkan tentang peniaga tersebut
Tidak semestinya semua penjual ni untung setiap hari


Bukan senang berniaga
apatah lagi dengan kreadibility sebagai peniaga yang jujur dan amanah pada syarikat
serta pelanggan


Dengan pelbagai barang fake dan main harga


Anda juga harus buka mata prihatin terhadap perkara ini. 


Begitu juga buat semua seller DMS

Jaga nama supaya kita semua dapat berniaga secara baik dan penuh keberkatan

inshaa Allah

its a win-win situation



Tahniah buat semua


Semoga bertemu kembali di entri lain ya


Salam sayang
Stokis leader DMS
Emme Marina
0189100852



Tuesday, 1 November 2016

10 Manfaat Penggunaan Krim Malam pada Wajah




Fuiyyo, kalau uols tahu kebaikan pakai krim malam.. Mesti uols tak akan tinggal pakai punya. 

Waktu malam merupakan waktu yang paling sesuai untuk kita merawat kulit. Ini kerana keadaan kulit kita berada dalam mood tenang dan rileks. Jom baca betapa bestnya pakai krim malam;

+ Krim malam memberi kesan melembapkan terutama untuk mereka yang mempunyai masalah kulit kering. Bila kulit lembap, kesan makeup pada siang hari lebih cantik.

+ Krim malam melembutkan kulit. Bangun pagi ibarat pakai masker telur.

+ Krim malam boleh memberi kesan tekstur yang lebih halus. Seronok kan tengok kulit halus, takde la jeles tengok kulit artis halus mulus. Kita pun boley.

+ Krim malam akan tingkatkan kolagen kulit.

+ Krim malam juga sangat membantu dalam peredaran darah lebih baik sekitar muka. Sebab tu nampak segar muka orang yang pakai krim malam.

+ Krim malam boleh mengurangkan kedut dan garis-garis halus di muka kesan dari penuaan serta mengelakkan kulit dari menggeleber.

+ Krim malam menjadikan kulit lembut dan gebu. Semua perempuan memang suka kulit gebu kan.

+ Penuaan kulit tidak akan nampak bila konsisten menggunakan krim malam

+ Krim malam membantu kulit kembalikan keanjalan

+ Krim malam membantu dalam pembaharuan sel dan menyuburkan kulit
.
Fuh, bestkan pakai krim malam? 




Wednesday, 26 October 2016

Bahaya Hidrokuinon Perosak Kulit Wajah

HIDROKUINON --- PEROSAK KULIT!

1. Krimnya berbau tajam dan teksturnya sedikit melekit apabila disapu pada kulit.

2. Tuangkan sedikit toner yang puan sedang gunakan itu pada kapas muka. Biarkan seketika terdedah dengan cahaya matahari.

Toner akan bertukar kepada coklat kehitam-hitaman. Itu salah satu tanda produk tersebut mengandungi bahan HIDROKUINON.

Apa itu HIDROKUINON? 

Ia sejenis bahan kimia yang membunuh sel dalam kulit yang menghasilkan pelindung semulajadi daripada panahan cahaya matahari

Apabila sel ini dimatikan, kulit muka akan kelihatan lebih cerah dan putih dalam tempoh singkat! Cerah dan putih itu tidak asli.

3. Semak penutup toner atau krim malam puan. Jika terdapat kerak coklat atau hitam, maka hampir pasti produk puan mengandungi HIDROKUINON.

4. Apabila disapu krimnya (terutamanya krim malam), kulit muka terasa panas dan gatal.

5. Awal-awal penggunaan kulit muka akan terasa sedikit pedih dan kemerahan apabila terkena matahari.

6. Kulit menjadi putih kepucatan, macam mayat.

7. Kulit menjadi licin berkilat! Ia adalah hasil daripada matinya protein dalam kulit yang berfungsi sebagai perlindungan.

Tidak logik pun kulit seseorang wanita itu tiba-tiba jadi licin dalam masa yang terlalu singkat.

KESAN BAHAYA HIDROKUINON?

1. Kulit muka menjadi nipis kemerahan, rasa pedih dan terbakar apabila terkena cahaya matahari.

2. Penggunaan berterusan menyebabkan warna kulit tidak sekata dan risiko tinggi untuk menjadi tompok-tompok hitam. Buat rawatan laser pun belum tentu boleh hilang. Jangan sampai tahap macam ini ya! Lebih baik stop dari awal.

3. Pengumpulan hidrokuinon dalam badan boleh menyebabkan rasa mual, muntah, sakit kepala, sukar bernafas dan mungkin koma.

4. Kulit muka yang putih itu lama-kelamaan akan berubah menjadi gelap dan seakan sunburn, wajah juga kelihatan lebih tua dari usia.

Ngerikan?!


Produk DMS Bebas dari Segala Bahan Kimia Merbahaya. Malah ianya mendapat pengiktirafan daripada apabila berjaya diiktiraf dalam Master Class Award Health and Beauty semasa awal pemasaran produk DMS ini.

Menggunakan teknologi korea bagi memastikan kulit anda pantas berkesan, licin, cerah dan bebas cela daripada jerawat, jeragat dan semua masalah kulit





Master Class Award





Gunakan Produk Rangkaian DMS tanpa was-was


Baca lebih lanjut mengenai produk kami

sila klik link di bawah ya

DMS360

Glowing Speed 24k Gold



atau senarai penuh produk dms360



http://www.dms360original.com/p/senarai-produk-dms360.html


Tuesday, 11 October 2016

3 Cara Mudah Merawat Jeragat


3 cara rawat JERAGAT di muka wanita

Berdasarkan perkongsian tentang cara mencegah jeragat muka, sarankan supaya:

Cara
1) Jangan terdedah pada cahaya matahari di waktu tengahari dan petang . Ini membahayakan kulit muka kita. Waktu paling bahaya ialah daripada pukul 11 pagi hingga 3 petang. Jika boleh, elakkan waktu ini.

2) Bagaimana jika terpaksa keluar pada waktu itu?
Gunakan krim pelindung matahari. Lebih baik gunakan yang tanpa minyak supaya jerawat di muka tidak timbul.

sarankan guna krim pelindung matahari (UV Cream) yang mempunyai SPF 30 dan ke atas.

3) Jangan mudah terpengaruh dengan produk-produk jeragat di luar sana tanpa lakukan sebarang kajian yang kukuh. Pilih produk yang tidak menggunakan bahan-bahan yang membahayakan kulit muka.

Awas! Produk seperti ini banyak menjanjikan wajah putih segera. Tanpa sedar kita sedang sapu bahan kimia berbahaya untuk untuk melicinkan wajah kita!

**Jika mahu merawat jeragat di muka, dan tercari-cari produk yang berkesan dan selamat untuk digunakan, maka saya berani RECOMMEND Produk Dermaxsuperskin 360. ..bebas bahan kimia bahaya..xde mercury..bebas Sles, bebas silicon, bebas plumbum dan bebas parabens..

SAYANGILAH KULIT ANDA..

#StokisLeaderDMS360
#ID1648


Empat Punca Utama Jerawat di Muka

Punca-Punca Jerawat

1) Diet
boleh mempengaruhi kulit. Bukti terbaru mencadangkan sesetengah makanan dan minuman boleh membuatkan jerawat menjadi lebih teruk.

Contohnya karbohidrat yang diproses seperti roti putih dan kentang putih. Ia sama seperti produk tenusu tertentu biasanya susu tanpa lemak boleh memburukkan jerawat.

2) Tekanan
membuatkan jerawat makin bertambah. Otak dan kulit sentiasa berkait. Jadi stress sudah tentu menjejaskan kulit.

3) Bersukan juga boleh menjadi punca.
Geseran yg terjadi pada alatan sukan atau sport bra menjadikan jerawat tumbuh pada sepanjang garis rambut dan bahagian belakang badan.

4) Genetik juga menjadi faktor seseorang berisiko mendapat jerawat.

** Dengan produk kecantikan DMS360 kami mensarankan anda untuk melalui proses rawatan dan pembersihan wajah dahulu bersama sabun hijau dari ekstrak honey collagen dms360 selama beberapa hari sebelum memakai set penjagaan krim siang dan malam.

Ini kerana sabun hijau ini mampu bertindak mematikan kuman dan membersihkan segala kotoran pada wajah serta toksin.

Bagi penghidap resdung pula, set asas DMS360 ini kami syorkan dipakai bersama serum glowing :)


Alhamdulillah..

Sudah beribu rakyat Malaysia mencuba produk dms360 dan berpuas hati dengan hasilnya.

Anda bila lagi?

Pengenalan harga Set Asas DMS360 hanya RM 139 sahaja. Satu set ini mampu bertahan hingga ke 4 bulan penggunaan.


Sunday, 9 October 2016

Testimoni Glowing Speed 24k Gold

testimoni customer yang mengalami kulit kusam dan kering.
Adik ini telah menggunakan set Glowing Speed dan Serum Stemcell. Ternyata kesan yang memberangsangkan membuatkan adik sangat berpuas hati dengan penggunaan hanya dalam tempoh 2minggu sahaja. Kulitnya kini kelihatan bertambah sihat,cerah,berseri dan glowing.
Alhamdulillah.

DMS360 AUUMMMMM!


menggunakan set GlowingSpeed + Stemcell dan 4D cream selama 4bulan.

Muka yg kusam dan bekas2 jerawat tiada lagi..


menggunakan Glowing speed+ serum glowing+4d..selama 1 bulan... Masalah kulit kusam n tona  X sekata
Kulit bertambah cantik berseri2..




Mlm ni nk share stu lg testimoni seorg cust yg guna set asas speed glowing+stemcell dn 5d slma 1blan...masalah klit kusam dan kering...prbhn pda wajahnya kini meyakinkan lg dia utk ke kuliah..alhmdulillah konsisten dh cntik peloles..lg cerah dri seblmnya..



Sebelum ni customer  mengalami masalah kulit kusam,jerawat&tona x sekata.beliau telah menggunakan set GLOWING SPEED + SERUM GLOWING+ STEMCELL + 5D FOUNDATION+PEARLA QUEENS selama sebulan.. kini beliau telah mendapat kulit yg diinginkan.insya-allah dgn lebih konsisten,ikut tips dan info yg diberi beliau akn dpt kulit yg lbh cerah&glowing.


Untuk turut serta memiliki kulit yang cantik, bersih dan berseri.

Boleh hubungi hotline untuk tempahan segera atau hubungi stokis-stokis dan agen sah dms360 berdekatan anda.


Testimoni Selim Melim @ Miss Slim

Customer mengambil miss slim dengan hanya 2 botol miss slim sis nie berjaya menurunkan berat badan 9kg... Dr 83kg skrg 73kg

...ALHAMDULILLAH SYUKUR SGT2....miss slim mmg aummmmm...


Testimoni dari team dms

Saya nak share testimoni family sy yg mengambil miss slim dengan hanya 1,2 dan 3botol miss slim mereka berjaya menurunkan berat badan...ALHAMDULILLAH SYUKUR SGT2....miss slim mmg aummmmm..



Testimoni yang mempunyai masalah berat badan sangat berpuas hati bjaya menurunkn berat sbyk 3kg dlm masa sbulan..



Testimoni merangkap agent Ct juju ni berjaya turunkn berat badan sbyk 8 kg dlm masa sbulan.. 2 btl miss slim ;) ramping gitu....
ct dh ade anak 3 ... auuuummmm ;)


Nak Share tesnimoni suami Kak Bie.. Dlm masa sbln turun 10kg.. Auuummmmmmm  terbaik lah islim...


Untuk tempahan segera,

Hubungi hotline stokis dms360original atau mana-mana agen kami yang berdekatan anda :)

Hotline: 0189100852


Saturday, 8 October 2016

Tips Tukar Skincare Baru

TIPS MACAM MANE NAK TUKAR SKINCARE.
.
.
Nak tukar skincare pun ade cara dia tau. Bukan main guna atau tukar je. Takut-takut kesan gabungan produk lama di wajah korang dgn produk baru boleh menjadi racun pulak, Ini dia cara penukaran skincare yang betul dan selamat.
.
1. Stop guna previous skincare dalam 7-14 hari. Boleh apply pelembap secara halus untuk elak kulit kering. Doktor suggest hanya basuh air suam selalu pada muka @ guna hampas tea yang da guna buat air tu ...
.
2. Membiarkan wajah neutral selama 7 hari sekurangya, iaitu membiarkan wajah anda bebas dari sebarang produk. Penerimaan kulit kita berbeza-beza, takut juga kulit kita terkejut dgn kedatangan produk baru.
.
3. Bila dah gune skincare baru, berlaku sesetengah jenis kulit dimana akan timbul jerawat, rashes, dry skin, oily (disebabkan effect mercury skincare lama/ effect stop guna).
.
4. Jika produk anda biasa shj, tiada merkuri dan wajah korang ok. 1-2 hari sudah ckup untuk neutralkn wajah anda then, boleh trus tukar skincare.
.
.
[ *Penting - Bagi yang nak guna Skincare yang bebas mecury, korang dah boleh mula stop pengunaan skincare lama korang. ]


Like dan share jika bermanfaat. Tq


Monday, 19 September 2016

Ancaman Melasma Pada Kulit Wajah

"ANCAMAN MELASMA PADA KULIT WAJAH"
.
Oh kulit cantik berseri, di manakah anda? Tidak begitu jauh sebenarnya, anda kena tahu cara melindunginya dari dalaman untuk hasil permukaan kulit yang diingini.
.
Bidang tugas yang menuntut anda berada lama di bawah sinaran matahari dan ini tentunya memberi kesan kepada kulit. Pancaran terik sang suria pada kulit, lama kelamaan menyebabkan muka ‘dihinggapi’ tompok gelap terutamanya di bahagian tulang pipi, hidung, atas bibir dan dagu.
.
Selama ini tompok gelap yang disangka jeragat rupa-rupanya kesan pigmentasi yang dikenali sebagai melasma.
.
Apa itu Melasma?
Melasma atau dikenali juga sebagai akibat pigmentasi adalah keadaan biasa yang berlaku pada kulit jika kerap terdedah kepada sinaran matahari. Penghasilan melanin secara berlebihan menyebabkan tompok gelap timbul di bahagian muka. Wanita lebih kerap mendapat melasma, terutama di kalangan orang Asia dan Latin kerana mereka lebih terdedah kepada sinaran UV.

Pembentukan Melasma dibahagi kepada tiga corak :
1- Centrofacial - berlaku di bahagian pipi, dahi, atas bibir, hidung dan dagu.
2- Malar - tompok gelap muncul di pipi dan hidung.
3- Madibular - tompok gelap di kedua-dua belah pipi dan garisan rahang.


Antara testimoni wanita yang menghidapi masalah melasma pulih setelah mengamalkan produk dms360.

Untuk masalah kulit bermasalah seperti melasma, jeragat boleh diatasi dengan lebih berkesan dengan set lengkap dms.

Set lengkap dms terdiri dari

1. Set asas dms360 iaitu krim siang bertindak sebagai pelindung sinaran UVA (sinaran penuaan) dan malam merawat wajah dan memulihkan wajah.
2. 4d foundation sebagai sunblock melindung wajah dari UVB iaitu sinaran terbakar
3. Serum stemcell. Serum ini lebih efektif dan menyerap hingga ke 7 lapisan kulit wajah dan dapat menghilangkan pelbagai jenis masalah kulit terutamanya masalah melasma dan jeragat.



Jangan biarkan masalah melasma ini menjadi kanser bagi anda.

Hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk dms360.


Saturday, 17 September 2016

Nak Cantik Cepat? DMS360 Bukan Untuk Anda

Sekiranya anda mengharapkan kesan yang cepat, pantas dan flawless, jerawat hilang on the spot dalam masa yg singkat!

*🚫PRODUK SKIN CARE DMS360 BUKAN UNTUK ANDA!.🚫*

*KENAPA??*
Produk DMS360:
*Bebas bahan kimia berbahaya.*
Jadi tak ada bahan yang boleh mematikan lapisan sel kulit untuk menghalang dari pertumbuhan jerawat dan sebagainya sekali gus melicinkan kulit dalam masa yang singkat.

*Diperbuat dari bahan semulajadi.*

Bahan semulajadi yang tidak termutasi oleh bahan kimia biasanya akan mengambil masa untuk memperbaiki sel-sel kita yang dah rosak.

Bahan semulajadi tidak menghalang pertumbuhan jerawat atau pigmentasi tetapi memperbaiki sel kulit dan merawat sel kulit dari dalam punca masalah pigmentasi dan jerawat.

Terjadinya healing crisis kerana bahan semulajadi tidak mematikan sel -sel kulit tapi memperbaiki dengan menyahkan bahan-bahan kimia yang telah lama terkandung di bawah lapisan kulit



Produk DMS adalah setanding jenama antarabangsa, kini terdapat dua variasi set asas kecantikan yang boleh anda cuba iaitu DMS360 atau Glowing Speed 24k Gold.

Kedua-duanya amat berkesan, dan hanya menggunakan bahan semulajadi.

Selamat digunakan seawal 12 tahun.


Ketahui 8 Jenis Makanan yang Boleh Mengurangkan Radang Ekzema Bayi Anda

Ekzema dan bayi

Hari ini terbaca topik ekzema dalam majalah Rapi Januari 2016. terpangil  untuk berkongsi dengan anda semua tentang ekzema kerana, ada sorang kawan yang anaknya ada masalah ekzema.

Sangat kesian, baby dan ibu perlu berpantang dan memilih makanan yang boleh dan tidak boleh mereka makan.

Di sini nak kongsi makanan yang boleh mengurangkan serangan Ekzema. Jika anda atau ahli keluarga anda mengalami penyakit ekzema dalam.jangka masa yang lama.

Ada 8 jenis makanan yang boleh anda amalkan.

1.Teh Chemomile
Ia mempunyai ciri ciri anti radang dan boleh melegakan kulit dan mampu mengurangkan rasa gatal.

2.Daun Bawang.
Ia terbukti mengurangkan tahap histamine dalam vadan dan mengandungi vitamin K yang penting untuk kulit yang sihat.

3.Pisang
Kaya dengan potassium, megnesium dan vitamin c dan ia menggalakkan pembaikan kulit.

4.Kentang
Kaya dengan serat,vitamin c,potassium dan termasuk dalam kumpulan makanan yang sangat baik bagi anda yang mengalami ekzrma.

5.Ikan dan kekacang
Makanan yang kaya dengan asid lemak, omega -3.

6.yougurt
Probiotik yang terdapat dalam yougurt membantu mengurangkan gejala ekzema.

7.Sayur sayuran, buah buahan dan bijirin yang cukup baik membantu mendapatkan kulut yang sihat. Kurangkan gluten dalam bentuk roti, pasta dan bijirin untuk mengelakkan berlakunya ekzema.

8. Makanan tambahan semulajadi.
Makanan tambahan yang kaya dengan omega 3, asid gamma-linolenik (GLA) dan vitamin A, D dan E menggalakkan pertumbuhan kulit. Ianya dapat membantu menghidratkan kulit.

Selain daripada tu, anda boleh cuba guna sabun collagen dengan ekstrak honeydew dms360 sabun ni tak ada bahan kimia, sangat sesuai untuk menghilangkan masalah gatal gatal dan melembapkan kulit. Bila ada masalah ekzema, kulit tak boleh kering. Kulit mesti lembap.


Thursday, 15 September 2016

Wajah dan Produk Terbaru DMS360

Nantikan kemunculan wajah baru produk-produk DMS dan kemunculan DMS One.

Wah.. Banyaknya kan?

Kena upgrade ilmu kecantikan untuk pelanggan tersayang :)


Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Miss Slim


MASALAH KULIT : Kulit kusam dan gelap dan tona x sekata,ayebeg
PRODUK YG DIGUNAKAN : Set Asas DMS360 dan Stemcell Serum
TEMPOH PENGGUNAAN : 2 mggu

AlhamduLILLAH.... Beliau amat berpuas hati dan sgt gembira menggunakan produk DMS kerana kesan positif yg sgt pantas.. 😊


Masalah kulit kering + kusam + eyebag.
Cust menggunakan Set asas dms + Serum stemcell + PearlaQueen 3D


Nak share testimoni sendiri selepas mengamalkan selim melim selama sebulan..sebelum ini mengalami masalah berat badan sehingga 76kg dan agak sukar dikawal tapi selepas mengamalkan selim melim 2botol berat badan turun sehingga 67kg.. Ramai yg tegur perubahan bentuk badan saya sekarang..

Customer: Azlyna Azlyn




Berpuashati dgn perubahan yg dialami..
Dulu kulit sis ini berjerawat dan kusam..alhamdulillah..berkat kesabaran menggunakan set dms secara konsisten..jerawat hilang..kulit muka semakin flawless..mmg terbaik dms..


nak share testimoni cust yg sebelum ini mengalami masalah kulit kusam..jeragat...tona x sekata..

beliau telah menggunakan set GLOWING SPEED + SERUM STEMCELL + 4D FOUNDATION slma sebulan.. kini beliau telah mndapat kulit yg diinginkan..cerah..flawless..😍😍😘😘


Apa itu SPF (Sun Protection Factor)?

SPF (Sun Protection Factor)


Selalu orang nak beli bedak mesti tanya spf berapa. Kalau boleh nak spf tinggi. Lagi tinggi lagi bagus kerana ingat spf yang tinggi bermakna protection lebih baik. Okay, ada benar ada juga tidak benar kenyataan tersebut ya.

Mari kita kenali apa itu SPF atau ringkasannya Sun Protection Factor.

SPF adalah pengukuran penggunaan sunscreen sebelum kulit menjadi kemerahan terkena pancaran. Angka SPF boleh berkisar dari 2 hingga 100. Sebagai contoh, SPF15, bererti mampu memberi pelindungan kulit selama 150 minit sebelum kulit menjadi kemerahan.

Tapi jika kulit anda biasanya mengalami kemerahan setelah 10 minit berjemur sinar matahari maka dengan memakai pelindung matahari SPF15, kulit anda akan selamat 15 x 10 minit iaitu jadinya 150 minit (tapi jika guna SPF 0, atau dalam erti kata lain tak guna langsung pelindung uv, faham-faham jerlah ye..hehe)

Maka sekarang anda tentu sudah fahamkan angka pada SPF tu kan, jika SPF30, maka kulit anda terlindung selama 300 minit begitulah seterusnya.


Semakin tinggi angka SPF tidak mengindikasikan seberapa kuat perlindungan yang disediakan oleh produk tersebut. SPF10 melindungi Anda dari terik matahari sama baiknya dengan SPF15 atau SPF50 sekalipun. Tingkat SPF tinggi akan memblok lebih banyak UVB, namun tidak menyediakan 100% proteksi dari risiko kulit gosongNamun, produk ber-SPF tinggi mampu memberikan perlindungan lebih baik dari risiko kerosakan kulit jangka panjang, seperti kanser kulit.


Perlindungan ini juga bergantung pada jenis kulitnya, jika anda berkulit putih bererti sedikit pigmennya maka lebih mudah terbakar daripada mereka yang berkulit gelap.

Ini adalah kerana pada mereka yang bekulit gelap bererti banyak pingmen yang melindungi dari sengatan matahari.




Semakin kecil tingkat SPF, Anda harus lebih sering untuk mengaplikasikan ulang-kali untuk memperlamakan waktu Anda beraktiviti di bawah terik matahari tanpa kuatir akan kulit terbakar (sunburn).

Ok sekarang anda mungkin dah nampak betapa pentingnya memakai pelindung matahari.


Bagi rangkaian produk kecantikan keluaran Dermaxsuperskin 360 atau DMS360, kami mengeluarkan produk yang sudah ada SPF untuk perlindungan kulit anda. Tidak kira krim siang atau pun foundation.

Krim siang lebih dikenali sebagai sunscreen, manakala foundation bertindak sebagai sunblock. Untuk mengetahui lebih lanjut maksud dan perbezaan antara sunscreen dan sunblock boleh lihat entri di sini ya --> http://stokiscerminseri.blogspot.my/2016/09/apakah-perbezaan-sunscreen-dan-sunblock.html


Syarikat DMS menyediakan 2 set asas anti jeragat yang amat berkesan iaitu DMS360 dan Glowing Speed.


DMS360 mengandungi SPF25, manakala Glowing Speed mengandungi SPF45. Ini bermakna kadar perlindungan waktu Glowing speed adalah lebih lama berbanding DMS360. Namun, seperti telah dijelaskan di atas keduanya sama tahap perlindungan. Sama ada anda memilih DMS360 atau Glowing speed keduanya melindungi wajah anda dari sinaran UV dengan berkesan!



Klik untuk baca lebih info produk Glowing Speed 24k Gold


Klik untuk baca lebih info produk Glowing Speed 24k Gold

Wednesday, 14 September 2016

Set Lengkap DMS360 Atasi Masalah Salah Guna Produk Ada Bahan Kimia Bahaya

Set Lengkap DMS360 Atasi Masalah Salah Guna Produk Ada Bahan Kimia Bahaya





"BERTAHUN-TAHUN SAYA SENGGSARA AKIBAT PAKAI PRODUK ADA MERKURI,BINTIK-BINTIK JERAGAT,JERAWAT PENUH 1 MUKA"

Akhirnya,selepas 7 hari pakai DMS360 ,wajah saya hampir pulih. Kini saya dah tak segan dan tak perlu lagi make up tebal-tebal bila berhadapan dgn ramai orang.....
`````````````````

➜Dah rungsing fikir cara nak hilangkan jerawat,jeragat?
➜Ramai yang tegur kulit muka kusam dan tak bermaya?
➜Teringin nak kulit muka glowing dan flawless?

==========================
KAMI PERKENALKAN SKINCARE DMS 360 Sangat sesuai untuk pengguna yang :
-----------------------------------------
♡♡ Kulit sensitif
♡♡ berjerawat
♡♡ berjeragat
♡♡ berminyak
♡♡ kulit kusam
♡♡ ton wajah tidak sekata
♡♡ wajah gelap tapi bdn putih
♡♡ ton wajah tidak sekata
♡♡ wajah gelap tapi bdn putih
♡♡ kulit muka terbakar akibat sinaran uv
♡♡ kulit muka kering/menggelupas

DMS 360 Berfungsi untuk
---------------------------------
♡♡ mencerahkan & menyerikan kulit
♡♡ menghilangkan flek2 hitam, parut jerawat
♡♡ membantu proses regenerasi & peremajaan      kulit
♡♡ membaiki sel kulit mati
♡♡ mengecilkan pori2
===============================
SET LENGKAP DMS 360 TERDIRI DARIPADA
-----------------------------------------------------------
♡♡ Sabun
♡♡ Serum 360
♡♡ krim siang
♡♡ krim malam
♡♡ foundation 4D

FUNGSI DAY & NIGHT CREAM EFEKTIF UNTUK :-
--------------------------------------------------------------
♡♡ Mencerah & menyerikan wajah
♡♡ Menghilangkan pigmentasi yang tebal
♡♡ Menghapuskan jerawat dengan berkesan
♡♡ Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
♡♡ Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal

FUNGSI FOUNDATION 4D
----------------------------------
♡♡ SUDAH TERUJI & TERBUKTI
♡♡ MEMBUAT KULIT
♡♡ LEBIH PUTIH SEKELIP MATA
♡♡ KULIT LEBIH LEMBUT
♡♡ MULUS BERSERI2
♡♡ WANGI

★ Benar2 rahsia kulit putih, mulus Berseri2 ala2 Artis Korea.
★ Seminggu Aje sudah kelihatan bezanya.
★ Mampu Membersihkan sampai ke dlm pori2 wajah.
★ Dapat digunakan pada tubuh dan Wajah
★ Mencerahkan Dengan Sempurna & Menghilangkan Jeragat
dan Jerawat.




Lihat Koleksi testimoni pelanggan setia produk dms360 --> http://stokiscerminseri.blogspot.my/search/label/testimoni



P/S: JADI ANDA TIDAK PERLU RAGU2 LAGI DENGAN KEHEBATAN DAN KEBERKESANAN DMS 360,







Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura



Hotline: 018-9100852 (Emme: ID 1648)
Penghantaran percuma seluruh Semenanjung, tambah RM 4 untuk Sabah Sarawak.
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS (Emme: ID 1648)


"Membeli sambil beramal"
Nota: % Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah
Emme Marina ATJ03 merangkap Setiausaha 1



atau melalui agen sah yang berdaftar

1.Ruzaida bnti omar
0166310637
Perak
Cod- manjung,lumut sitiawan,ayer tawar,pangkor

2. Sitti normah katta
0138803527
Sabah
Cod tawau, kunak, merotai,

3.Nora Ashikin Hashim
011 33572095
Selangor 
Cod banting, puchong

4. Roziana binti Saad
019 4800498
Pulau pinang
Cod..Bayan Lepas, Bayan Baru, Georgetown, Balik Pulau

5. Wan Zuwarisah Wan Zaid
0199859772
Pahang
Cod : Kuantan         


Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses



Thursday, 8 September 2016

Selim Melim Bertukar Wajah Kepada Miss Slim


Stok Selim Melim dengan nama sebelumnya islim, kini bertukar wajah dan nama lagi.

Tiada perubahan pada ramuan, hanya packing dan nama sahaja. Bila ditanya mengapa tukar, katanya ada tiruan untuk selim. Aduhhh

Jadi semua, pastikan nak kurus dengan selamat tu beli yang original dan terbaru la yer.

Selamat jiwa dan raga


Thursday, 1 September 2016

Kepentingan Serum Kepada Wajah

Kepentingan serum
Kepentingan serum kepada wajah
Kepentingan serum kepada kulit muka
kepentingan serum kepada muka
pentingkah serum
kenapa serum penting

TIPS PENTING

Untuk Customer Yang Pertama Kali Nak Menggunakan Set Penjagaan Wajah DMS360°

Saya Akan Tekankan Betapa Pentingnya Untuk Mereka Menggunakan SET LENGKAP Atau Paling Tidak, Mesti Ada 360 GLOWING SERUM / SUPER STEMCELL SERUM..

Mengapa Mesti Ada SERUM?

  • Serum Bertindak Meneutralkan Kembali Kulit Wajah Yang Rosak Akibat Kosmetik Terdahulu
  • Serum Membantu Mengecutkan Jerawat / Radang Merah Pada Kulit Wajah
  • Serum Membantu Memudarkan Jeragat
  • Serum Membantu Memberikan Kesan Yang Maksimum Dalam Proses Merawat Kulit Wajah .
  • Serum Membantu Memberikan Kesan Yang Maksimum Dalam Proses Merawat Kulit Wajah .
Dan Ada Banyak Lagi Fungsi Lain Yang Boleh Korang Perolehi Dengan Penggunaan SERUM..


Berikut ialah dua produk serum yang kami ada




Harga

serum glowing RM 100 sebotol
(tahan 2 bulan)

serum stemcell RM 150 sekotak (10 botol 3ml)
(keseluruhan penggunaan tahan 2 ke 6 bulan bergantung kepada masalah pelanggan)




Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura

Hotline: 018-9100852 (Emme)
Penghantaran percuma seluruh Semenanjung, tambah RM 4 untuk Sabah Sarawak.


atau melalui agen sah yang berdaftar

1.Ruzaida bnti omar
0166310637
Perak
Cod- manjung,lumut sitiawan,ayer tawar,pangkor

2. Sitti normah katta
0138803527
Sabah
Cod tawau, kunak, merotai,

3.Nora Ashikin Hashim
011 33572095
Selangor 
Cod banting, puchong

4. Roziana binti Saad
019 4800498
Pulau pinang
Cod..Bayan Lepas, Bayan Baru, Georgetown, Balik Pulau

5. Wan Zuwarisah Wan Zaid
0199859772
Pahang
Cod : Kuantan