Tuesday, 22 August 2017

, , , , , , ,

Bagaimana Mengenal Pasti Produk Tiruan DMS360


Bagaimana Mengenal Pasti Produk Tiruan DMS360



BELIAU MERUPAKAN PENGASAS PRODUK RANGKAIAN DMS360


Assalamualaikum pembaca sekalian,

Diharapkan agar entri ini dapat membantu anda mengenal pasti produk original keluaran DMS360 atau Dermaxsuperskin 360.

Belilah dengan agen-agen atau pengedar sah DMS360 sahaja dan bukan sembarangan membeli hanya kerana harga mereka lebih murah.

Yang paling penting,

kita letak diri kita sebagai pelanggan yang akan menggunakan produk dms ni, di kulit kita, dalam badan kita. Saya tak mahulah anda tersalah beli kemudian menderita kemudian hari.

Harga yang HQ tetapkan sudah amat berpatutan dengan kualiti produk, ramuan yang bermutu, malahan produk-produk dms menggunakan teknology dermatology dari korea dengan menggunakan hanya bahan semulajadi tanpa bahan kimia merbahaya dan servis kami sebagai agen sah buat anda semua.


Website ini menggunakan packaging terbaru DMS360, direct stok dari HQ




PENGUMUMAN

HQ DMS360 tiada pemborong atau runner mahupun meletakkan produk-produk DMS di kedai-kedai.


System DMS ialah
HQ -> STOKIS NEGERI (VVIP) -> VIP -> QUEEN -> PRINCESS -> DIVA


VIDEO EKSLUSIF
Founder DMS sendiri turun padang tengok barang FAKE DMS

DERMAX SUPERSKIN 360 Mempunyai 4 set asas:
1. DMS360
2. Cermin Seri
3. Glowing Speed 24k Gold Version
4. DMSONE

2 Produk yang mendapat AWARD ialah DMS360 dan DMSONE. Bagi stokis saya, kami fokus kepada 3 set asas iaitu DMS360, Glowing Speed dan DMSONE.



Penting!

Produk ORIGINAL keluaran DMS360 kini tiada lagi HOLOGRAM, TIADA PLASTIK pada mana-mana SET ASAS DMS360. Sila dapatkan produk anda sebagaimana gambar yang telah saya kongsikan.

TIADA istilah produk lama tersimpan, kerana di HQ yang ada hanyalah produk-produk baru. Jika anda was-was boleh terus hubungi saya


Whatsapp = 018-9100 852
Emme Marina



Produk FAKE atau SALAH FAHAM sebagai PRODUK DMS
(lihat gambar-gambar di bawah)





Saya mohon ya pada semua, berhati-hati kerana ciri-ciri krim bermerkuri ini terdapat pada krim FAKE, anda boleh google untuk lihat perbandingan krim FAKE dengan krim MERKURI


KETARA TAU ORI DENGAN FAKE



SABUN HIJAU NI USAH DIKOMEN LAGI
BERLAMBAK MCM DIJUAL DI PASAR MALAM RM2 - RM18 SEKETUL (FAKE)





Jangan tersilap beli :)

Kenapa tidak membuat secara offline Dengan meletakkan produk dms di kedai-kedai jamu atau kosmetik?


Jawapan:

Ini kerana kami amat mengutamakan kecantikan wajah anda. Tugas kami bukan sahaja menjual dan mempromosikan produk dms tetapi sebagai penasihat anda.

Apa masalah kulit yang anda hadapi?

Apa masalah yang ingin kalian atasi?

Bagaimana menggunakan produk kecantikan dms360, cermin seri dan glowing speed?

Apa patut anda lakukan jika berlaku healing crisis selepas menggunakan dms?

Maka semua persoalan ini anda tidak akan dapat jika anda beli di kedai. Kebiasaan bila kita beli, bayar dan pergi. tiada hubungan kan? Penjual pula hanya sekadar menjual tanpa mengambil berat masalah yang anda hadapi.

Walaupun ada kekurangan dari segi mendapatkan produk dms melalui agen-agen sah dms. Namun, kecantikan anda adalah tanggungjawab kami dan anda juga. Betul ke betul? (Senyum.. )

Nak cantik, nak miliki kulit wajah yang sihat maka pakar kecantikan kalian haruslah tahu membantu anda sehingga anda mendapat seperti yang anda idamkan.

Jika dms sudah berjaya mengatasi masalah kulit saya dan ramai pengguna lain, masakan tidak anda?


Jadi di sini, saya mahu war-warkan produk imitasi atau klon dms360 supaya kalian tidak salah membeli ya. Kita tiada niat mahu jatuhkan syarikat yang lain, tetapi bagi mereka yang benar-benar mahu dapatkan produk dms360 yang original/ asli maka belilah dari stokis dan agen yang sah.

Untuk hilangkan keraguan dan silap beli produk tiruan/fake
Belilah dengan agen dah sahaja.
kalau anda sayang wajah anda, maka belilah yang original.

jika anda sayang duit anda, maka anda boleh order FAKE tetapi kami agen-agen DMS tidak akan bertanggungjawab terhadap apa yang bakal terjadi kepada anda..





Untuk pelanggan dms yang membeli melalui saya, anda bakal diberikan diskaun bagi pembelian seterusnya. Dan mendapat khidmat nasihat secara percuma 24 jam selama anda menjadi pelanggan saya.

In shaa Allah, tapi jika saya lewat balas jangan marah ya.

Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori


Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura


Hotline: 018-9100852


Penghantaran percuma seluruh Malaysia


"Membeli sambil beramal"
Nota: 5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah




Stokis, agen dan dropship diperlukan








Share:

81 comments:

  1. tekstur krim mlm kalau fake mcm mana ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tekstur ni takyah citer la sis.. sebabnya luaran dan di packaging krim kalau sah ada tulis W tu mmg fake. itu sahaja sis..

      Delete
  2. Assalamualaikum sis, sy nk tnye. knp ye sy pkai krim siang ni mcm naik jerawat. mcm mne plak nk hilangkn jerawat kt muka sy ni? mase prtngahan sy pakai dms 360 ni mmg nmpk glowing n cantik. mmg sy puas hati, sy dh 6bulan pkai ds 360 ni. makin lama sy pakai, makin naik plak jerawat sy. adakah sy prlu berhenti dlu pakai produk ni? or sy kne tukar kpd produk lain mcm glowing speed ke ape? sis tlg whatsapp sy ye 0148010088. sy nk tahu sgt2. tq sis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis pakai set lengkap ya? Bagaimana dengan pemakanan? Ada yg berbeza? Atau mengandung? Untuk konsultasi boleh terus hubungi saya di 0189100852

      Delete
  3. Salam..sis sy nak tanya sy ada terbaca yg testimoni pengguna lepas stop dms muka jd teruk..then,produk yg mengandungi merkuri,teksture dy berkilau kalau apply dekat muka,then bnyk lg laa..sy ragu2 la nk teruskan,sy bru guna sebulan,mohon penjelasan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kenyataan yang kurang tepat mengenai produk yang ada merkuri tu berkilau sebenarnya. antara cara nak kenal produk merkuri ni, ianya boleh merosakkan emas tulen kan? sepanjang saya guna produk dms tak pernah pula terjadinya perkara tersebut

      Delete
  4. hi. nk ty produk selim melim under DMS gak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi, ia sis.. syarikat dms ada mcm2 produk selain kecantikan sahaja

      Delete
  5. Sy bru pkai dlm 4 5 hri , tp jerawat mkin naik kat muka sy. Dan rsa gatal ii. Mcm mne ye ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam dear, antara tindak balas toksin perawatan produk glowing speed dan dms360 ialah keluar jerawat, etc dan adakalanya gatal kerana ada kuman di kulit muka. harus refer semula agen-agen sah yang anda order, ini kerana mereka semua telah dilatih untuk guide setiap customer di bawah mereka. cara lain boleh refer entri saya bertajuk http://stokiscerminseri.blogspot.my/2015/11/soal-jawab-produk-cermin-seri-dms360.html?

      Delete
  6. Ade krim malam utk glowing speed shj x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiada dear.. semua set dms, tiada loose.

      Delete
  7. Salam sis, nak tanya kenapa ada perbezaan ketara harga set glowing speed. Saya beli dgn harga rm169 dpt less jadi rm160. Tapi beberapa selepas itu, saya terserempak ada agent jual rm140 set yg sama. Dekat IG banyak saya jumpa agent promote set glowing speed original dgn harga hanya rm90. Macam mana nak beza. Sebab bila tengok packaging memang sama takde beza langsung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. Produk glowing speed ada 2 harga, yang lama RM140, harga asal RM169.90. Jika agen tersebut masih mempunyai set harga lama dan ingin menjual dengan harga promo tiada masalah. Berlaku permainan harga dan persaingan di kalangan agen dan bukan agen. Ini antara perkara biasa berlaku. tetapi sudah ada produk fake tuk glowing speed, packaging luar sangat sukar dibezakan dengan yang asal. sebab tu lah sekarang packaging dalaman glowing speed ditukar baru. Juga anda boleh minta penjual tersebut tunjukkan dan sahkan diri dia sebagai agen sah dms dgn menunjukkan kad pengedar sah yang disahkan oleh HQ dms.

      Delete
  8. Salam sis. Adakah harga dms nie fixed? Sbb ad kedai sy tgk harga dia rm 80. Jd sy tkot nk beli sbb tkot fake.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam syira. Semua harga dms adalah fixed. Untuk dms360 anda harus berwaspada kerana sudah terdapat banyak fake hingga tiada perbezaan langsung dari segi luaran kotak. Pastikan anda membeli produk yang asli supaya agen boleh bantu anda. Juga dengan membeli produk asli dengan agen sah, mereka akan membantu anda cara yang betul menggunakan produk dms ini.

      Delete
  9. Maksudnya keluaran produk berjenama memang tidak wujud ke mksd sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai firstar, saya kurang faham soalan anda yang ini. Maaf ya.

      Delete
  10. Hi sis....sy pn mpunyai masalah yg sme dgn syira...kwn sy jual speed glowing n dms slm linkungan harge rm80 hingga rm110..kata nye direct hage borong...btul ke...sy risau ianya fake...sbb sy tgk agent jual fixed.....sy phm hage agent mgkin krg dr yg hage jual...tp adakah serendah itu..mohon pencerahan....tk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, syarikat dms360 tidak membuat sebarang jualan kepada pemborong. Hanya ada stokis leader vvip, vip, princess, diva dan queen sahaja. semua mereka ini mempunyai kad pengedar sah sebagai wakil jualan produk keluaran dms360

      Delete
  11. Sy keliru.. dms 360 keluaran wonder glow ke..
    Dlm post ni kt atas sis tulis dr wonder glow, lepas tu yg pd botol yg ada tulisan wonder glow sis tulis bukan pula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sudah baca dan semak penulisan entri saya. tiada kesilapan atau salah faham. saya menulis yang wonderglow bukan produk dms360. dms360 bukan dari wonderglow. mungkin baca terlalu laju.

      dms360 adalah syarikat dermaxsuperskin360@dms360, bukan sekali-kali dari wonderglow.

      Delete
  12. Assalamualaikum, hai sis.Boleh tak kalau saya nak tahu no kkm dms 360? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami tidak dibenarkan menempel atau menunjuk kepada awam no kkm dms360. Boleh hubungi agen sah dms berdekatan kalian ya

      Delete
  13. Saya nak jadi dropship macam mana cara nyaa yaaa ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.dms360original.com/p/assalamualaikum-semua.html

      refer link ni dear

      Delete
  14. Terima Kasih banyak atas sarannya, saya akan tunggu lagi informasi menarik lainnya
    salam
    Nu Amoorea Stem cell
    Nu Amoorea Beauty Plus Bar

    ReplyDelete
  15. Assalam sis..Dkat kotak glowing speed ad barcode kn..kalau kte scan dia akan keluar apa ye. Sy scan dia keluar Glowing Speed dms 360 dan ad no phone.. Betul ke sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam, untuk glowing speed tiada barcode bagi membuktikan originality lagi. Hanya dms360 yang ada barkod.

      Delete
  16. SALAM,SAYA NAK TANYA UNTUK PRODUK DMS GLOWING SPEED PACKING YANG TERBARU TERDAPAT KOD QR YANG BOLEH DI SCAN PADA KOTAK.JIKA DI SCAN MAKLUMAT APA YANG AKAN TERTERA BAGI MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT ORIGINAL..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam, untuk glowing speed tiada barcode bagi membuktikan originality lagi. Hanya dms360 yang ada barkod.

      Delete
  17. Saya nk tanya,produk glowing speed ni da yang fake x..dkt kotak dier yg packing terbaru ni da kod QR..law kte scan kod tu gna hendset maklumat pe yg akan tertera yer bagi memastikan produk tu original...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba sis scan dan up kat sini apa yg keluar ketika sis scan. Tq

      Delete
  18. Salam sis, krim malam dan krim siang glowing speed ni memang melekit sikit ke? And tekstur dia lebih kurang kanji?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.... mcm kanji tu rasanya tak. melekit tu ye kot. susah pulak nak jawab soalan ni. sebabnya depends on orang rasa mcm mana. pakai masa kulit kering mmg payah skit la.. bila pakai tu pakai masa kulit lembap

      Delete
  19. Salam sis..cmne kte nk taw produk miss slim 2 fake atau ori?sbb sy xpasti bli kt agen atau dropship

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.. sukar tuk pastikan yang miss slim ni. minta agen tu tunjukkan kad kuasa dms dear

      Delete
  20. Salam sis.. Miss slim slmt digunekan ke? Ade kelulusan kkm x sis? N ade ke yg fake?

    ReplyDelete
  21. salam sis..klu kite scan qr code dms 36o die keluar ape ye?
    saya scan die keluar dms360 original n keluar hargenye..betul ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betulkah cream glowing speed melekit.. Saya nk pastikan.. Takut ianya tiruan..

      Delete
    2. salam.. scan barkod akan keluar harga. hologram bagi membuktikan originality hanya ada pada produk set asas dms360 sahaja dear

      Delete
  22. assalamualaikum..saya ada ternampak produk DMS dalam websites LAZADA.. yang tu fake ke ori ye? terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam. kami sudah menyemak. terdapat produk fake dijual di lazada. Allahualam

      Delete
  23. Salam sis.bile scan kuar maklumat ni means ori ke?


    DERMAX SUPERSKIN 360ツー
    RM139.00 E/W Malaysia
    3 in 1 Set
    - DMS 360° ORIGINAL -

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. Ini tandanya produk pengenalan dan tanda harga itu sahaja. ini ialah barkod scan spt mana terdapat di mana-mana produk. hologram yang menunjukkan status original. hologram dan barkod tidak sama

      Delete
  24. Hi sis
    nak tanya kalo kita scan keluar mcm yg sis tulis
    kat tulis kat ats tu mknanye ori ke?
    Kalo yg fake pnye barcode bole scan keluar details jugak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jika produk yang anda dapat adalah sama seperti yang saya tunjukkan dalam video. insha Allah original. kemudian pengedar mampu menunjuk dan guide anda produk2 dms. insha Allah

      Delete
  25. Hi sis..
    kalo yg fake pnye bole scan barcode jugak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. barkod sentiasa ada pada mana-mana produk set asas, fake atau original

      Delete
  26. salam sis ? glowing speed ade ke yang fake ?

    ReplyDelete
  27. Saya pn nk tnya mcmana nk bezakan miss lim tu ori atau fake? Dan bleh bg senarai agen sah tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. ada fake dan terkini dapatkan love slim dari kami. miss slim sudah ada yang tiruan. senarai agen sah boleh dilihat di senarai stokis dan agen di tepi website ya

      Delete
  28. Saya dah pakai dms ni hampir 6 bulan. Mmg okay sangat. But then skrang ni tiba tiba je pkai muka jadi teruk, pedih, burn, gelap and asyik mengelupas je. Kena matahari sikit muka jadi pedih. Balik je tengok muka dah berbelang teruk. Ketara sgt !

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. mohon refer semula kepada agen sah anda. pastikan produk adalah original dan apabila berlaku sesuatu yang tidak kena kenal pasti kenapa selain punca daripada produk. kalau boleh beli dari satu sumber atau sumbernya yang sah sahaja. jika bertukar-tukar kami khuatir anda terbeli yang fake. saya sendiri menggunakan produk dms hampir 3 tahun dan tidak pernah berlaku keradangan pada wajah melainkan faktor persekitaran atau masalah hormon. mohon semak semula ya

      Delete
  29. salam sis ,sy nk tanya
    1- serum dms 360 yg dlm botol putih tu ,baunya mcm mana ya.
    2- dms 360 glow glowing ada berapa jenis kotak yg di paking, sbb sy tgk ada 2 kotak berbeza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.. serum stemcell tiada bau yang khusus. cecairnya likat dan tidak cair. glow glowing bukan produk kita. atau sis maksudkan glowing speed?

      Delete
  30. Assalam..nk tnya speed glowing terbaru ade qr scan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam. glowing speed memang ada barkod. iaitu di tepi kotak. bukan hologram

      Delete
  31. As salamualaikum sis..sy bru 3,4 hari mengunakan produk dms one dermax superskin one.. Bila lepas basuh guna sabun kulit sy akn jd lembut, nmpk licin.. Tp mmg tindak balas dia ke ble guna cream kulit bahagian bawah mata ,dekat area kening, hidung dan tepi hidung dy rasa pedih dan tegang.. Tp bru 3,4 hari sudah ad perubahan pada colour kulit.. Dan boleh tk sy nak tahu ..mcm mne nk taw yg produk sy gne tu fake or ori..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam. baik. produk dms mmg mempunyai tindak balas healing ke atas wajah. saya sarankan agar puan terus berhubung dengan agen sah tersebut untuk dapatkan semula bimbingan penuh ya

      Delete
  32. Replies
    1. salam. boleh hubungi saya di talian 0189100852. Offer modal rm1500 masih dibuka sebelum pihak hq buka modal rm5000 minimum

      Delete
  33. Salam. Sy dapati byk kedai2 jamu di area chow kit menjual harga yang lebih murah berbanding dealer. Sy rasa itu fake. Sy sarankan pihak pengurusan dms buat laporan polis untuk membendung kegiatan ini, bukan setakat tukar packaging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. terima kasih atas cadangan. apa yang saya lihat, pihak hq telah cuba sedaya upaya membendung masalah ini tetapi lagi dibendung lagi giat aktiviti menclonkan produk dms. doakan agar pihak dms dapat jumpa solusi yang terbaik buat pelanggan semua ya

      Delete
  34. Ape beza set dms360 dan dms glowing speed?set yang mana untuk hilangkan jeragat?serum perlu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bezanya ramuan utama. DMS360 dari ekstrak sarang burung walid. manakala glowing speed dari ekstrak 24k emas. keduanya boleh sis.

      Delete
  35. Salam... Bagaimana sekiranya bila kita scan code pd plastik cover jawapannya tahniah!... Tp bila scan kat kotak cuma kluar harga n nama produk, ianya ori or fake? Bleh tlg jelaskn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. bagi produk dms360 terdapat dua jenis kod, satu stiker yang ditampal iaitu hologram. kedua yang diprint di kotak iaitu qr kod. Hologram ialah untuk melihat originality produk tetapi fake juga sudah ada hologram stiker ni. kedua qr kod, untuk melihat nama produk dan harga. bagi dms360 harganya ditulis rm120 kerana tidak diubah. harga sekarang ialah seperti ditulis di packing kotak iaitu rm139

      Delete
  36. Mcm mana nak tahu produk miss slim fake atau ori? Saya ada beli 2 botol dengan harga agak murah.. patut dalam btol ada 30biji kan? Bila saya kira ada 28 sahaja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss slim sudah ada fake. Sekarang original namanya love slim berwarna hijau. patut ada 30 biji. 28 biji tu mungkin kerana kesilapan kiraan dari kilang. rujuk semula agen sis ya

      Delete
  37. farmasi NADIRAH mmg agen product DMS ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tidak tahu sis. Boleh request mereka untuk tunjukkan kad kuasa sebagai agen sah atau asal usul produk tersebut.

      Delete
  38. sis macam mana nak tahu ubat diet miss slim fake ngn x erk??bab perasan sticker warna lain2

    ReplyDelete
  39. assalamualaikum sis..actually sya ada beli glowing speed dari pemborong jamu..dgn harga rm120..dan selepas beli baru sya buat qr scan dan cari info psl Gs ni..n baru baca yg jika dms tiada buat sbarang direct dgn pemborong..jadi skrg teragak utk memakai GS ni..tp saya ada cuba buat test krim n sabun menggunakan sudu dan bakar utk memastikan sama ada ianya ada merkuri atau tidak..tapi hasilnya tiada terbakar atau hitam...jadi apakah ianya original..??mohon bantuan dari sis..trima kasih

    ReplyDelete
  40. assalamualaikum sis..blh ke kita ujia dgn letakan krim atau sabun atas sudu kemudian baar tuk pastikan tiada merkuri..sy baru beli glowing speed d pemborong besar jamu,tp bila da beli baru sya baca d web sis ni bahawan dms tiada buat direct dgn pemborong..jadi sy mcm takut nak pakai skrg..mohon bantuan sis..thanks

    ReplyDelete
  41. salam sy nk tnye kalau serum dms yg btol kecik tu..kn ade balutan mcm aliminium ats die kan..sy ade dpt dua warna balutan aliminium tu mula2 beli balutan kuning lps tu kli ke2 beli silver..mne satu yg ori?

    ReplyDelete
  42. Sis..yg jual kat lazada dan 11street mcm mana..fake ke ori???

    ReplyDelete
  43. Assalam sis nak tanya kalau kedai yg banyak kios cammana kedai nak tunjukkan kad sedangkan stokis owner yg sama....?

    ReplyDelete
  44. Assalam sis kalau kad kuasa hanya dipegang sorang dan mempunyai kedai yg banyak macam mana nak tunjukkan kad kuasa dlm setiap kedai so persoalannya kad akan diberikan setiap kedai atau hanya pemegang agen yg sah saja..?

    ReplyDelete