Wednesday, 30 March 2016

Artis Yang Sudah Cuba DMS360

Bismillah...


Assalamualaikum,


Alhamdulillah, set asas DMS360 semakin mendapat perhatian ramai. weeee
Dengan harga yang sangat murah dan berpatutan, dms360 menjadi igaun ramai tahu.


serius, hakak pon tak menang tangan dengan permintaan yang semakin tinggi.


Terima kasih ya.


Di atas sokongan kalian, pembelian kedua dan seterusnya bersama akak, kalian dapat 10% diskaun tidak termasuk postage.


Setiap pembelian set asas anda juga mendapat percuma postage. Suka kan?



Set kecantikan masa kini..
jom cuba dms360
artis pon pakai tau...
memang teruja.. nk cantik mcm artis ke atau nak artis cantik mcm kami...hehhehee


✔Dms360 ni produk tempatan
✔Teknologi korea... kulit ala2 korea la t..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
✔Pengasas kami dari Melaka..
✔Marila beli dari barangan tempatan..
✔Pelbagai testimoni dan beribu sudah berjaya
✔Saya jamin dan yakin anda anda anda pasti puas hati
✔Selamat , ade KKM, Halal lagi..

➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡

Siapa yang perlu memakainya??

➡sesuai untuk semua jenis kulit
➡sesuai untuk kulit sensitif
➡sesuai untuk kulit berjerawat batu / jerawat pasir
➡sesuai untuk kulit berjeragat
➡sesuai untuk tona kulit tak sekata
➡sesuai untuk ibu mengandung
➡sesuai untuk lelaki
➡sesuai untuk kulit kusam
➡sesuai untuk pori besar
➡sesuai untuk hitam bawah mata

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

❌ tak perlu bersolek
❌ tak perlu berejam habiskan masa
❌ tak perlu toner
❌ tak perlu pelembap muka
❌ tak perlu lagi bedak compact


๐Ÿ˜๐Ÿ˜seawal 7hari da bole rasa perubahannya...
๐Ÿ˜๐Ÿ˜semakin hari semakin sayang
๐Ÿ˜๐Ÿ˜raya da nak dekat .. mestila mau cun @ kacak lagi bergaya
๐Ÿ˜๐Ÿ˜sangat jimat.. penggunaan sehingga 3bulan tau
๐Ÿ˜๐Ÿ˜khidmat nasihat percuma







Maaf ya, saya edit gambar artis yang tidak tutup aurat. tapi boleh kenal lagi kan?

alhamdulillah.

Nak dapatkan set asas DMS360 hari ini?
jom, stok akak sentiasa laku. grab cepat supaya anda terus dapat cantikkan wajah anda kay.

Nak lagi aummm, cubalah sekali serum glowing keluaran dms juga




Untuk tempahan segera,
hubungi 0189100852

Thursday, 24 March 2016

Packaging Terbaru Cermin Seri

Assalamualaikum semua,

Packaging terbaru lagi. Haaa, kadang-kadang pening juga akak ni dengan hq yang asyik buat penukaran packaging.

Tapi takpelah. Asalkan jangan buat pelik-pelik sudahlah.

cermin seri ini sangat sesuai buat mereka yang kulit berminyak, jerawat dan nak putih dan kulit remaja.

Namun,ada je golongan wanita yang berumur 30 tahun pakai produk cermin seri ni dan serasi. Memang ikut hormon la kan?

Kene la cuba tahu.

Produk malaysia bumiputera tetapi international brand. Harga pon sangat berbaloi. Murah.


1 set ni ada 3 item.
Krim malam 20g
Krim siang 20g
Sabun 30g


Set ni mampu bertahan 2 ke 4 bulan. Lama kan?

Hubungi saya
Akak Emme
0189100852


Wednesday, 23 March 2016

Terima Kasih Sudi Order Dengan Kami

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum.

Alhamdulillah.. syukur atas rezeki dan kurnia Nya. Masuk lagi stok untuk pelanggan dan agen-agen sekalian.

Mohlah kita sama-sama cuba dms ni. Alhamdulillah semua produknya berkesan dan harga sangat reasonable.

Langsung tiada bahan kimia
Seratus peratus organik

Dari produk kecantikan, penjagaan dalaman wanita ada, lelaki pon ada, supplement dan ubat kurus.

Semuanya tiptop.

Cubalah jangan tak cuba :)

SET ASAS DMS RM 139.00
SET ASAS CERMIN RM 120.00
SET ASAS GLOWING RM 169.00
SERUM GLOWING RM 80.00
SERUM STEMCELL RM 120.00
4D FOUNDATION RM 80.00
5D HYBRIC RM 100.00
HYBRID CC CREAM RM 100.00
DIAMOND 4D FOUNDATION RM 80.00
DAY CREAM DMS RM 80.00
NIGHT CREAM DMS RM 80.00
DAY CREAM CS RM 55.00
NIGHT CREAM CS RM 55.00
DAY CREAM GS RM 65.00
NIGHT CREAM GS RM 65.00
SABUN HONEYDEW RM 40.00
SABUN DIAMOND RM 40.00
SABUN GS RM 55.00
KOPI MONOTOX RM 75.00
SUPERSKINZ RM 150.00
GLUTAX RM 150.00
ISLIM RM 80.00
MISS U RM 80.00
MACHO MAX RM 120.00

# Dms = dms360
# CS = cermin seri
# GS = glowing speed

Harga exclude postage

Setiap pembelian kali kedua dan seterusnya, anda layak mendapat 5% diskaun bersama kami ya.

Hubungi admin
Puan Emme
0189100852

Tuesday, 22 March 2016

Apakah Paraben?

APAKAH PARABEN?

Parabens adalah bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet. Ia digunakan untuk melawan bakteria dan kulat. Hampir semua parabens yang digunakan sebagai bahan pengawet adakah buatan manusia dan bukan dari sumber semulajadi. PARABENS boleh diserap melalui sistem kulit, darah dan penghadaman.Paraben boleh ditemui sebagai methylparaben, ethylparaben,propylparaben, butyparaben,isopropylparaben,yang terdapat dalam alat solek/ kosmetik.

BAHAYA PARABEN

1)Paraben ni menyerupai  hormone dan ia boleh menggangu fungsi sistem endocrine . Ia boleh menyebabkan kerosakan kepada sistem badan seperti tiroid, ovari, hypothalamus dan juga sistem peranakkan lelaki

2) Penghasilan estrogen yang tidak normal akan meransang kanser payudara. Penyerapan paraben boleh mengalakkan penghasilan estrogen yang tidak normal. Ini boleh dijadikan alasan yang cukup besar untuk anda menjauhi produk yang mengandungi paraben

3)Paraben boleh memasuki salur darah walaupun hanya sapuan diatas kulit. Paraben  yang diambil melaui kulit atau sapuan adalah lebih pekat berbanding melalui minuman iaitu sebanyak 10 kali ganda.

4)Sekiranya  mempunyai kulit yang sensitive, paraben akan menyebabkan reaksi allergi dan ruam kulit. Kebanyakkan produk penjagaan kulit mendakwa ia adalah selamat untuk kulit sensitive walaupun mengandungi paraben. Penggunaan paraben dalam kuantiti yang amat rendah, dalam jangka masa panjang boleh menyebabkan masalah kulit yang serius.


Oleh itu, pastikan produk kecantikan yang anda pilih haruslah bebas dari unsur paraben ya.

Alhamdulillah, semua produk dms bebas dari bahan kimia merbahaya dan menggunakan 100% bahan semulajadi.



Thursday, 17 March 2016

Stok Baru DMS semakin Susut

Bismillahirrahminirrahim..

Assalamualaikum semua,

Walaupun harga set asas dms telah dinaikkan harga tetapi permintaan produk dms iatu dms360, cermin seri dan glowing speed tetap tidak luntur.

Ramai yang wassap, sms dan tidak kurang menelifon untuk mendapatkan produk dms. Alhamdulillah.. terima kasih kerana suport produk buatan malaysia ini.

Mari dapatkan produk dms kami.

Cukup berpuas hati tau.

Wassap 0189100852

Friday, 11 March 2016

Pengumuman! Harga Baru Set Asas Dms Berkuat Kuasa Mulai hari Ini

Assalamualaikum..

Sebelum ini kami ada mendengar desas desus akan kenaikkan harga set asas produk dms. Bermula dengan kenaikkan harga serum glowing dan 4d foundation. Kini harga set asas juga telah dinaikkan pada hari ini, 11 Mac 2016 ya.

Arahan direct dari hq.

Harga baru seperti di bawah
1. Cermin seri rm120
2. Dms360 rm139
3. Glowing speed rm169

Manakala harga yang telah naik pada 1 Februari ialah
1. Serum glowing rm80
2. 4d foundation rm80

Diharap semua pelanggan, dan agen-agen take note ya.

Kami semua juga terkejut atas kenaikkan harga, tapi bila difikirkan semula. Harga dms ni tidak pernah naik lagi walaupun gst. Jadi mungkin selama ini hq telah menanggung banyak kos dan telah sampai masa untuk kenaikkan harga bagi barangan produk dms.

In shaa Allah dms tetap utuh.
Kini dms telah mendapat tempat seluruh asean dan di media-media termasuklah menganjurkan banyak program di media.

Sama-sama kita support produk antarabangsa rakyat malaysia ni. Bukan senang ya.

Siap menang award international lagi.

Baiklah, semoga ketemu lagi :)



Wednesday, 9 March 2016

13 Perkara Yang Perlu Anda Hadam Sebagai Peniaga Islam

Selesai sesi Fiqh Bisnes oleh Ustaz Dr Azman dan Ustaz Dr Zaharuddin. Alhamdulillah, banyak ilmu baru dan ilmu refresh dan persoalan berkenaan bisnes kontemporari terjawab.

ℹKawan-kawan yang berniaga secara berkumpulan, dan suka komen testimoni di post ‘rakan sejemaah’, boleh baca point no 11 di bawah.

Saya Ringkaskan apa yang dapat saya serap selain perkara asas tidak boleh menipu, bebas riba dan gharar, dan sebagainya:
.

1.       Sesiapa yang menjadikan akhirat sebagai tujuan utama, maka dunia akan datang kepadanya dalam keadaan tunduk. Bisnes dan perniagaan adalah satu alat untuk mencari Redha Allah <- Pegangan.
.

2.       Perniagaan adalah sesuatu yang datang seiringan dengan syaitan. Sangat berat amanah yang dipikul oleh peniaga. Peniaga yang benar dan amanah akan dibangkitkan bersama nabi-nabi, siddiqqiin dan syuhada’.
.

3.       Saidina Umar melarang seseorang dari berniaga sebelum belajar hukum-hakam perniagaan.
.

4.       Semua urusan jual-beli bertangguh (samaada bayar secara ansuran atau barang dibeli secara tempahan dengan bayaran penuh) masuk dalam kategori dain (hutang). Ayat paling panjang dalam Quran menyebut tentang dain – iaitu ditulis segala details dan kalau boleh, adakan saksi.
.

5.       Islam menjaga hak bukan sahaja hak pembeli, tetapi juga hak penjual. Oleh itu, gangguan kepada harga pasaran adalah sesuatu yang dilarang dalam Islam.

ℹContohnya, buang harga (jual dengan terlalu murah berbanding harga pasaran) atau naikkan harga dengan melampau tanpa sebab yang munasabah (contohnya tiada nilai tambah diberikan).
.

6.       Ketelusan Wajib ada. Peniaga kena perjelaskan semua perkara berkenaan barang yang dijual dan kualiti barang. Peniaga juga tidak sembunyikan keburukan barang dengan sengaja. Kena ada jaminan pulangan semula kalau tak puas hati. Kenapa? Sebab ada isu gharar – barang tak boleh disentuh. Kos penghantaran dan segala kos lain mesti dimaklumkan kepada pembeli. Untuk pemulangan semula, siapa akan tanggung kos penghantaran etc. Untuk refund, kos caj bank ditanggung siapa.
.

7.       Hukum affiliate dan dropship – dengan mendaftar i.e. persetujuan pemilik produk adalah HARUS
.

8.       Selain ejen dropship dan affiliate dan lain-lain konsep ejen, tidak boleh jual barang yang tidak dimiliki. Sekalipun terdapat perselisihan pendapat untuk menjual barang yang tidak dimiliki, syarat yang dikenakan oleh ulama yang cakap boleh, adalah amat ketat.
.

9.       Untuk produk affiliate dan dropship, TIDAK BOLEH guna istilah ‘produk saya’ kerana kita tidak memiliki barang tersebut. Boleh guna istilah "Produk Kami" kerana kita dikira wakil kepada penjual.
.

10.   Agen tidak boleh menjual pada harga yang tidak dibenarkan oleh pemilik produk (buang harga), sekalipun pemilik produk memberikan harga yang murah kepada agen.
.

11.   Untuk perniagaan secara berkumpulan, tidak boleh mewujudkan testimoni atau sokongan palsu.

ℹContohnya, bila ada salah seorang rakan post tentang sesuatu produk, kita ramai-ramai berikan testimoni dan sokongan yang tidak tepat. Ini banyak terjadi dalam grup yang menjual produk kesihatan.
.

12.   Tidak boleh juga membuat bid palsu untuk menaikkan harga lelongan.
.

13.   Tiada iklan yang memaparkan aurat. Tidak boleh promo produk yang menampakkan aurat.

NOTA KAKI . Ikut Syariat, hasil Berkat
.

C&P (Dr group wassap)


Tuesday, 8 March 2016

DMS360 Tampil dengan Wajah Baharu!







Cantikkan packaging terbaru dms360 ni?

Warna hitam gold, memang nampak sangat ekslusif.



Jom baca apa keistimewaan dms360 yang digilai ramai ni.



DERMAX SUPERSKIN 360

SET ASAS
HARGA : RM139
postage RM 6 SEM/ RM 10 SS


SABUN HONEY DEW
HARGA : RM40
postage RM 6 SEM/ RM 10 SS

** Hanya dengan penggunaan selama 14 hari sahaja , anda PASTI dapat melihat kesannya iaitu kulit anda nampak lebih CERAH, GEBU, LICIN & BERSERI..

• Kesan positif seawal 7 hari !
• Tiada kesan sampingan !
• Di jamin halal !
• Sesuai untuk semua jenis kulit !
• Mendapat Kelulusan KKM, GMP & BPFK !

DMS 360 yg TERBUKTI mampu merawat :-
√ Jerawat / Parut Jerawat
√ Blackhead / Whitehead
√ Cela / Tompokan Hitam
√ Liang Pori Terbuka
√ Jeragat / Pigmentasi
√ Mencerahkan Kulit
√ Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
√ Meratakan Tona Kulit Muka
√ Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
√ Mengawal Minyak Berlebihan
√ Memberi Kelembapan Kulit
√ Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
√ Melambatkan Proses Penuaan
√ Menegangkan Kulit Muka..

SET ASAS TERDIRI DARIPADA :-
* 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Siang)
* 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Malam)
* 1 Bar Soap Cleanser

SUPER CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK :
- Mencerah & menyerikan wajah
- Menghilangkan pigmentasi yang tebal
- Menghapuskan jerawat dengan berkesan
- Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
- Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal

SABUN COLLAGEN DMS UNTUK RAWATAN WAJAH..
-lembut
-wangi
-buih2 yg halus
-memngecutkan jerawat
-mematikan jerawat
-mencerahkan wajah
-menegangkan
-memudarkan bekas2 parut

DMS 360 Sangat sesuai untuk pengguna yang :
- Kulit sensitif
- berjerawat
- berjeragat
- berminyak
- kulit kusam
- ton wajah tidak sekata
- wajah gelap tapi bdn putih
- ton wajah tidak sekata
- wajah gelap tapi bdn putih
- kulit muka terbakar akibat sinaran uv
- kulit muka kering/menggelupas


Testimoni diri sendiri





Alhamdulillah, sambutan terharap produk kecantikan yang menggunakan teknologi korea ini semakin mendapat tempat di hati ramai wanita. 

semua nak cantik kan?

tapi kenalah produk yang bermutu tinggi, 
tanpa bahan kimia
dan semestinya tanpa mercury dan hyroquin


Dms di surat khabar


anugerah kecemerlangan produk dmsd


sijil kkm


sijil international awards bagi produk keluaran dermax superskin 360
tak percaya kan?


Last but not least, 
ini adalah sebabnya kenapa dms tidak dijual di mana-mana pasar raya, kedai jamu atau mana-mana kedai. 

hanya agen sah dms sahaja yang diberikan peluang untuk menjualnya tau..


mari cuba dms360
nak jadi agen dan dropship juga boleh


Hubungi saya
Emme Marina Mohamad
0189100852


Monday, 7 March 2016

Jom Follow My Instagram

Assalamualaikum semua,

Jom follow instagram saya, @emme_dms360 ya. Di blog saya aktif kerana di blog kita dapat lebih maklumat untuk dimasukkan tetapi di instagram juga testimoni dan live feeds lebih terkini.

Saya sebenarnya baru juga buat akaun instagram ni.

Instagram ni khas buat wanita. Maaf ya kaum adam follow di blog sahaja ya. Kerana di instagram ni saya lebih terbuka dengan gambar-gambar peribadi.

In shaa Allah dalam masa terdekat ini, saya kongsikan lebih bnyak panduan, petua serta produk lain selain set asas kecantikan sahaja ya.