Sunday, 24 April 2016

Packaging Terbaru Set Asas DMS

Assalamualaikum....

Dah lama tidak update di blog. Sebenarnya 3 set asas utama produk dms iaitu dms360, cermin seri dan glowing speed sudah pun bertukar wajah. Selain harga yang telah dinaikkan kerana baru sahaja diaplikasikan cukai gst dan penambahan kos lain.

Kini semua produk ada seal bagi menjamin keaslian produk juga akan diletakkan code bar sebagai bukti.

In shaa Allah dengan cara ini syarikat dapat elak daripada produk tiruan dan klon yang banyak di luar sana.

Alhamdulillah. Suka kan?


Gambar di atas merupakan packaging terbaru produk set asas dms tahu.

Jangan tersilap atau tersalah beli pula..


Jika masih tidak yakin, boleh hubungi saya kay


Thursday, 21 April 2016

Ingin Tahu Kebaikan Sabun Honeydew dms360

Assalamualaikum & Good nite semua.. Jom cuci muke dengan sabun honeydew.. Kehabisan sabun bleh order lagi..

SABUN COLLAGEN DMS 360

Menanggalkan sel mati
Mematikan jerawat
Memutihkan kulit
Menghaluskan kulit
Mengekalkan kelembapan
Melembutkan kulit
Membekal collagen/vitamin

Harga loose ... RM40.00
READY STOK

Whatsapp/ telegram 0189100852

Saturday, 16 April 2016

Testimoni Admin DMS (agen sah DMS)

Teks: Emme Marina Mohamad
Foto: Koleksi Peribadi

Bila saya lihat semula gambar saya ni, nampak lain macam ja. Rasanya sebab tak kelepet tepi tudung kot. Hehe

Saja ja kan saya ni. Sebenarnya nak kongsi dengan kalian testimoni diri sendiri mengamalkan rcc stevia sebagai supplement kesihatan dan awet muda. Tidak lupa untuk menten kurus. Juga skincare terbaik daei ladang iaitu cermin seri dari dms.

Segan juga nak reveal wajah yang sebelum ni. Tapi tak mengapalah. Jangan terkejut na. Dulu memang gelap sebab sunburn, jeragat semua. Risau kalau suami dah tak sayang.

Sekarang tak lagi. Yakin in shaa Allah. Kita nak cantik bukan sebab nak buat perkara tidak baik.

Alhamdulillah

Rcc stevia
Cermin seri by dms

Tak mahal pon. Produk berkualiti. Halal. Semulajadi.

Cubalah. Pasti terus jatuh cinta dengan perubahan kalian.

Friday, 15 April 2016

Tip dan Trik Penjagaan Muka dengan Produk DMS

Teks: Emme Marina Mohamad
Foto: DAO dan Koleksi peribadi

Seperti kata Dato Azizan Osman, jika mahu berjaya keluar dari pemikiran biasa kepada luar biasa. "Think big, dream big". Saya suka dengan kata-kata DAO, ia menunjukkan bahawa kita bagi manusia yang biasa-biasa kejayaannya jika ingin lebih berjaya maka wajib berani mencuba, berani ke hadapan. Lupakan perkara yang boleh menyebabkan kita takut dan mara sahaja. Itu sahaja caranya untuk berjaya. Jangan pula gunakan cara shortcut atau menipu untuk berjaya. Tidak baik ya.


Harga Baru RM 120 (harga lama sudah tiada ya)

Berbalik kepada entri kita, saya mendapat banyak sms dan whatsapp bagaimana cara saya menggunakan produk dms ni dan cara lain jika ada ya.. jeng. Tajuk entri macam poyo sikit sebab saya tidaklah tergolong dalam kategori wanita cantik. Cuma saya suka gunakan produk skincare keluaran dms ni kerana ramuannya semulajadi, mendapat pengiktirafan KKM (malaysia) dan gmp (international),

Semasa entri ini saya hanya gunakan set asas dms iaitu Cermin seri. Cermin seri ini terdiri daripada 3 item iaitu krim siang, krim malam dan sabun berlian dan ekstrak mutiara. Wajib untuk saya pakai krim siang terutamanya apabila berjemur di luar rumah ataupun cuma keluar ke kedai. Saya dapati kulit saya sangat mudah terbakar dan gelap hingga pernah warna muka dengan tangan yang terbakar ni sama tau! Haa, nanti saya tunjukkan yer.

Okay. Dengan hanya gunakan 3 item ini, cara saya gunakan ialah;

Penggunaan Harian
1. Cuci muka dengan sabun hingga serap pada wajah, kemudian baru bilaskan.
2. Selepas cuci, muka dalam keadaan lembap terus sapukan krim siang atau malam.

Trik;
Krim dms ini water based ya. Jadi dalam keadaan muka yang masih lembap dan basah anda dapat jimatkan penggunaan krim malah sapu rata hingga meresap ke dalam kulit dengan lebih baik berbanding kulit wajah yang kering.

Masker Sabun
Saya suka buat masker sabun dms ni, tidak perlu lama pun. Saya hanya cucikan muka, gosok sehingga tiada lagi buih dan biarkan sehingga terasa gatal, barulah saya akan bilas. Cara ini dapat membuang kulit-kulit mati dan menjadikan muka lebih lembut dan cerah.

Buang blackhead dan whitehead

Kebiasaan juga selepas masker saya suka gunakan produk penanggal whitehead. Saya ada whitehead ya berbanding blackhead, walaupun selepas guna produk dms whitehead dah kurang tetapi untuk memastikan yang whitehead ni dapat dihilangkan sepenuhnya in shaa Allah, saya gunakan nen hong ni. :)

Mari saya tunjukkan cara saya gunakan masker sabun dan blackhead dan whitehead ya. Huhu.

Masker sabun - saya guna sabun dms cermin seri berlian dan ekstrak mutiara... ha, nampak lebih bersih kan?
Manjakan wajah dengan buat penjagaan wajah secara rapi pula
Ada yang mahu mencuba produk keluaran dms?

Ada 3 jenis set skincare keluaran dms ni.

1. Dms 360 - collagen
2. Cermin seri - berlian dan ekstrak mutiara
3. Glowingspeed - premium with 24k gold



Whatsapp Emme Marina
0189100852

Thursday, 14 April 2016

Rahsia Kecantikan Saya Bersama Produk DMS360

Teks: Emme Marina Mohamad
Gambar: Emme Marina Mohamad


Saya sebenarnya bukanlah seorang yang memiliki wajah yang licin, punyai tona sekata yang cantik seperti yang saya miliki hari ini. Walaupun, bagi rakan-rakan saya, mereka rasakan yang wajah saya sudah okay, elok mungkin kerana wajah saya tidak ada jerawat. Jadi, bagi sesetengah orang tiada jerawat adalah lebih baik wajahnya mungkin?

Namun hakikatnya, saya miliki kulit wajah yang kering, mudah jadi gelap jika berjemur sekejap, jeragat. Dan bila wajah ini tidak dijaga baik, kulit wajah saya mudah menggelupas terutama di bahagian hidung, pipi dan tepi mulut. Ianya menyebabkan saya jadi kurang selesa, malu lagi-lagi bila berbedak akan jelas kelihatan rekahan akibat penggelupasan tersebut. Saya alami masalah kulit menggelupas ni sejak zaman sekolah menengah lagi. Kemudian, wajah saya ni senang sangat jadi sunburn. Siapa suka? Berjemur je dah berbelang muka. Kadang-kadang sama hitam muka dengan tangan. Di tambah lagi sensitif terhadap sinar matahari, jeragat akan naik dengan cepat dan merebak di pipi kiri dan kanan.

Siapa tidak inginkan kulit wajah yang cantik, halus, dan gebu? Walaupun kita bukanlah inginkan putih seputihnya, ialah kalau saya tengok wanita kulit putih lepas tu licin memang jeles rasa. Tapi, apa yang paling penting, tidak kira apa jenis warna kulit anda, haruslah bebas dari cela seperti jeragat, jerawat, bintik-bintik blackhead, minyak. Kita inginkan wajah yang tiada pori-pori hingga self esteem jadi merundum. Tidak yakin berkomunikasi dengan orang ramai kerana masalah kulit muka yang kita alami. Bukan begitu?

Sebab itulah kita selalu mencari produk kecantikan bagi merawat dan mencantikkan wajah kita semua. Dan saya temui jawapan saya bersama produk kecantikan DMS360 atau nama asalnya DermaxSuperskin 360. Produk ini diasaskan oleh orang Malaysia sendiri, Islam dan bangsa Melayu. Bukankah kita ingin menyokong produk buatan Malaysia dan Islam? Jadi tiada keraguan tentang masalah halal, solat serta bahan-bahan terlarang.

Sejak amalkan produk DMS360, kulit wajah saya seperti diberikan wajah baru. Kulit yang lembut, tona tidak sekata akibat sunburn juga sudah tiada. Yang paling best ialah jeragat saya dapat diatasi sepenuhnya! Ya Allah, tiada kegembiraan lain selain itu kerana saya sudah mencuba pelbagai produk dan ini ternyata amat berkesan buat diri saya.

dms360


Oleh sebab itulah saya terus sign up sebagai wakil agen produk DMS360, dan berharap agar ramai rakan-rakan wanita saya di luar sana dapat jadi lebih yakin dengan penampilan diri anda. Cubalah dahulu produk DMS360 ini ianya pasti menambahkan senyuman bagi wajah anda dan suami serta sesiapa sahaja yang melihatnya. Masalah seperti kusam, jeragat, jerawat, berminyak in shaa Allah apa sahaja masalah kulit yang anda semua hadapi. Cubalah dulu set asas DMS360 ini. Saya jamin jika anda yakin dengan produk kami, anda pasti akan jadi pengguna setia.

Haaa, jimat pon sangat jimat. Saya jenis seorang yang nak pakai jimat dengan harga yang berpatutan. Kualiti superb. Maka tidak toleh produk lain lagi dah. In shaa Allah anda juga pasti akan jatuh cinta dengan produk DMS360 ini. Mari cuba hari ini, hubungi saya di 018—9100852 atau emelkan kepada emmemarinamhd@gmail.com atau boleh cari saya di facebook: emme marina mohamad. Nak tahu lebih lanjut tentang DMS360? Klik SINI.



Wajah Berseri dengan GLOWING SPEED 24K GOLD


GLOWING SPEED 24K GOLD


Wajah Berseri dgn Glowing SpeedSmooth dan Geboww

▶Day Cream mempunyai SPF45 iaitu perlindungan daripada sinaran matahari yg berlebihan spt perfect foundation.
▶Sapuan menegak ke atas pd skin supaya krim dpt menembusi jauh ke dlm lapisan skin.
▶Penggunaan kerap akn menghasilkan hasil yg superb.
▶Sesuai untuk semua jenis kulit.
▶Sesuai utk lelaki dan wanita
▶Whitening Turbo(Arbutin, collagen dn gluthathione)
▶Anti Aging Profesional
▶3D Glowing Effect
▶Korea Dermatological Advanced Formulated
▶Dijamin puashati 

10x Whitening & Glowing Speed

GLOWING SPEED 
Produk pencerah wajah terbaru dgn komposisi lengkap dgn diterajui formula penambahan kecepatan pencerahan.
Kandungan semulajadi dgn formulasi yg inovatif.
Krim wajah GLOWING SPEED adalah solution utk melindung, mencantik, mencerah skin secara optimum.
Krim ini dpt memperbaiki tona skin tanpa sebarang kesan penggelupasan atau radang kulit.
Krim ini juga membekalkan khasiat vitamin C & collagen yg sentiasa mengekalkan tahap kesihatan yg terbaik dn sempurna.
Kesan penggunaan segera dpt dilihat dlm penggunaan kali pertama.

GLOWING SPEED ..FURIOUS GLOW..
Natural based.

Whatsapp
0189100852



#agensahdms360
#sayapakaisayajual
#supporteachother
#syukur




Untuk kesan yang lebih menakjubkan, lebih pantas dan lebih berkesan. Gabungkan bersama serum glowing.



Set combo ini boleh didapati pada harga 

RM 249. 

Percuma Postage Bagi Setiap Tempahan Anda. 


Jom Cantik Sebelum Raya



Jangan risau, produk glowing speed 24k gold sangat selamat. Kami memastikan bahawa produk ini bebas bahan kimia dan menggunakan bahan semulajdi sahaja.



Wednesday, 13 April 2016

Skincare Dms360, cermin seri dan glowing speed 24k


Teks: Emme Marina Mohamad




Sampai 3 set asas produk dms360 sekarang ni ada. Rambang mata dan pening yang mana satu ialah produk set asas yang sesuai untuk diri kita.

In shaa Allah. Saya bantu bimbing kalian ya.

Seperti gambar di atas, dms sudah memiliki 3 set asas skincare iaitu:
1. Dms360
2. Cermin seri
3. Glowing speed 24k gold

Produk utama kita ialah dms360. Ianya mengandungi bahan utama honeydew collagen dan alga. Ianya sangat sesuai untuk masalah kulit kering, kusam dan jeragat. Malah antara ketiga produk ini dms360 terbukti sebagai agen pencerah yang paling pantas. Dms360 sesuai bagi mereka yang ingin cerah pantas dan menghilangkan masalah jeragat. Ianya juga sangat sesuai bagi wanita berusia.

Cermin seri dikeluarkan sekitar bulan oktober tahun lepas, 2015. Bahan utama ialah berlian dan ekstrak mutiara. Kita mensasarkan golongan remaja kerana ia tanpa bahan collagen. Cermin seri sesuai bagi mereka yang memiliki kulit berminyak dan kombinasi. Cermin seri juga sesuai bagi mereka ingin miliki kulit cerah sekata tapi alah kepada collagen.

Glowing speed 24k gold pula mempunyai 3 ramuan bermutu iaitu honeydew collagen, arbutin (agen pencerah) dan 24k gold (emas). Glowing speed sangat sesuai bagi wanita berumur atau 30 an yang mementingkan kecantikan. Dengan mengamalkan glowing speed, wajah menjadi lebih anjal, muda dan tanpa cela.

Ketiga-tiga produk ini sangat sesuai bagi semua masalah kulit. Bezanya ialah cepat lambat kesan yang anda inginkan.

Jika ingin cepat putih dan jeragat, pilihlah dms360
Jika ada masalah jeragat, dan mahu kesan pantas , pilihlah glowing speed.
Jika ada masalah kulit berminyak dan jerawat, pilihlah cermin seri.

Saya sudah merasa semua produk yang ada. Alhamdulillah,semuanya serasi walaupun saya bertukar-tukar sahaja. Ini kerana saya percayakan dms ni sejak kemunculan mereka lagi.

Mereka telah memenangi master class brand award bagi produk-produk keluaran dms malah hingga kini utuh dipasarkan di negara-negara jiran.

Antara ketiga-tiga ini, semuanya mampu menyelesaikan masalah kulit saya iaitu jeragat keturunan, kulit kering dan kusam juga sunburn. Kini wajah saya semakin flawless dan cerah sekata.

Alhamdulillah.
Mungkin ada yang merasakan produk ini mahal.

Tetapi inilah produk yang menggunakan 100% bahan semulajadi, berasaskan air dan mesra solat. Malah kuantitinya yang besar, dms dan cermin seri 20g manakala glowing speed 30g sangat menjimatkan. Krim malam yang 20g ni mampu bertahan hingga 4 bulan tahu bayangkan jika 30g berapa lama pula bertahan ye :)

Jika anda tanya saya mana satu kegemaran dan kesukaan saya, jawapan saya ialah glowing speed. Ini kerana, tekstur krimnya yang sangat lembut dan ringan pada wajah. Mungkin kerana ramuan emas yang digunakan. Malah pori-pori yang terbuka semakin tertutup. Almaklum wajah matang seperti saya sering dianggap makcik.. huhu. Dengan adanya glowing speed semakin muda remajalah saya kan? Hehe

Marilah cuba produk-produk dms.
Halal, dijamin dan berkesan.


Pasti menyelesaikan masalah kecantikan wajah kalian.


Nak juga jana pendapatan dengan produk dms ni?
Wassap 0189100852

Tuesday, 12 April 2016

Saya Agen Sah Produk DMS. Pakar Kecantikan Kulit Wajah Anda.

Teks: Emme Marina Mohamad
Foto: Koleksi peribadi

Assalamualaikum pembaca semua, ramai yang whatsapp saya. Kak Emme masih jual dms ke?

Masih dear.

Sesekali saya post juga entri tentang saya dan dms ni. Cuma secara details mengenai produk dan testimoni serta tips penjagaan kecantikan, saya kongsikan di blog kedua saya. Di sini lebih fokus kepada produk dms. Layari blog kedua saya, jangan lupa follow sekali ya. klik http://stokiscerminseri.blogspot.my


Abaikan gambar anak saya tu. Puas saya cuba possing dengan kad keahlian dms, sibuklah pula mereka menyelit di gambar.

Alhamdulillah.. mara sebagai konsultant kecantikan wanita dan lelaki dengan produk-produk keluaran dms.

Jika nak jual sesuatu produk, pastikan kalian mencubanya dahulu. Berhasil barulah dapat yakinkan pelanggan kay. Sedikit tips buat mereka yang mahu berjinak-jinak berbisnes dalam bidang kecantikan. Cuba dahulu kay, baru jual.

Meh kita jenguk-jenguk apalagi produk dms ni selain skincare sahaja.

Banyak sebenarnya produk dms ni. In shaa Allah, saya kongsikan di blog ini juga.

Semoga kita ketemu lagi di lain entri.


Opps, terlupa saya. Saya sudah buka peluang kalian untuk menjadi agen dropship dms saya.

Bolehla cuba berniaga dan tambah side income selain mencantikkan wajah kalian.

Perbezaan Serum dan Moisturizer / Krim Siang

PERBEZAAN SERUM DAN MOISTURIZER/ KRIM SIANG

Apakah perbezaan antara serum dan krim pelembap muka??

+ Selain dari menambahkan tahap lembapan kulit, penggunaan serum amat penting kerana ia dirumus khas untuk membekalkan nutrien ke dalam lapisan kulit yang tidak mampu dicapai dengan hanya mengunakan krim pelembap.

+ Terdapat pelbagai jenis serum boleh didapati di pasaran, seperti serum anti-penuaan, serum pencerah dan tidak lupa juga serum anti-jerawat.

+ Gunakan serum selepas menggunakan penyegar dan sebelum menggunakan krim pelembap.

+ Krim pelembap mempunyai saiz molekul yang besar jika dibandingkan dengan serum. Ini bermakna krim pelembap tidak mampu menembusi kulit seperti serum.

+ Serum membekalkan nutrien manakala krim pelembap pula memberi kelembapan dan menghidratkan kulit.


Semoga bermanfaat.


DMS memiliki 2 jenis serum iaitu serum glowing dan serum stemcell. Keduanya sangat baik dan pantas berkesan untuk wajah.

Namun, bagi pertama kali penggunaan. Kami cadangkan penggunaan serum glowing dahulu bagi memulihkan wajah dan amat-amat disarankan sekiranya anda mempunyai masalah resdung.

Dengan penggunaan serum glowing, bakteri resdung di atas permukaan kulit dapat dimatikan dan menyerasikan kulit wajah dengan lebih baik.


Natural Skincare DMS360 Superskin

Natural Skincare DMS360


Teks: Emme Marina Mohamad
Gambar: Carian google

(NEW PACKAGING 2016)




Hari ini saya kongsikan produk kecantikan yang telah saya gunakan beberapa bulan yang lepas. Dulu, semasa bujang saya bukanlah seorang yang menjaga sangat tentang kecantikan muka, jeragat ke, muka kering ke, nak cerah bersih, semua itu kurang menarik bagi saya. Saya ada memakai skincare tetapi jenama biasa sahaja harga pun murah. Hehe, yer Fair & Lovely. Selalu tengok iklan Fair & Lovely dengan harga yang amat murah, memang buat saya tertarik. Saya on off juga pakai Fair & Lovely ni, sejak sekolah menengah lagi. Masa ni sepupu saya la perkenalkan. Sampai ke mana sahaja memang dalam beg atau poket seluar dia ada tiub Fair & Lovely tu. Bagaimana tidak tertarik nak turut sekali betul tak?


Kemudian saya ada cuba produk-produk kecantikan yang lain, masa ni saya dah habis belajar di universiti. Alam pekerjaan la katakan. Saya cuba Loreal, kemudian ada cuba satu set penuh Rania Gold. Masa ni saya semakin sensitif tentang keadaan wajah saya, saya ada masalah blackhead dan whitehead, wajah kusam, tona kulit yang tak sekata, jeragat serta kulit kering yang sentiasa membuatkan kulit wajah saya menggelupas. Dnars skincare juga saya pernah cuba. Sabun-sabun yang dijual di pasaran terutama hot di facebook. Tetapi masalah utama iaitu jeragat dan kulit kering ni sangat sukar untuk dirawati. Malah apabila saya tersilap pilih produk, muka saya jadi lebam, timbul bintik-bintik merah.


Akhir sekali saya jumpa produk DMS360 ni. Nama penuhnya Dermax Superskin 360. Saya jumpa iklannya di facebook juga, sekarang senang kan? Kalau dilihat pada testimoni-testimoni yang disediakan memang marvelous, tapi saya tak terus membelinya. Kerana agak putus asa dan tak yakin. Saya buat kajian saya sendiri, cuba Tanya pada agen-agen yang menjual dan menggunakan produk tersebut tidak lama kemudian barulah saya mencubanya. Mari kita tengok testimoni hot DMS360 yang membuatkan anda dan saya tak senang duduk!

Testimoni-testimoni pelanggan DMS360



Masalah kulit berminyak, jerawat, jeragat dapat diatasi dan miliki wajah yang lebih cantik dan glowing


Perubahan ketara dengan hanya menggunakan set asas DMS360, tiada lagi wajah kusam dan tidak bermaya


Selamat tinggal jerawat, kini wajah semakin licin dan cerah

Tengoklah… Siapa yang tidak terpikat bukan? Jadi, dengan penuh yakin dan berdoa agar produk DMS360 ni berkesan untuk saya pulak.

Pengenalan Produk DMS360


Produk ini merupakan keluaran Malaysia, Melayu Islam. Ianya telah memenangi beberapa Master Class Award di peringkat antarabangsa. Malah produk DMS360 ini telah dipasarkan ke 7 buah Negara Asean seperti Singapura, Thailand, Brunei, Myanmar dll.


Pengasas produk DMS360 J Hebat bukan? Dato’ Seri Muhammad Ruslan Shah. Terbukti produk buatan Malaysia juga standing produk luar Negara.



Yakinilah produk DMS360 tanpa was-was. Pilihan skincare terbaik, 100% bebas bahan kimia dan menggunakan ramuan yang semulajadi khas buat pelanggan tersayang.


DMS360 mendapat pengiktirafan Master Class Award


Bukti kelulusan KKM produk DMS360

DMS360 atau Dermax Superskin 360


1 Set DMS360 mengandungi:
Krim siang (20g)
Krim malam (20g)
Sabun collagen honeydew

Harga set asas DMS360

RM139 
percuma POSTAGE/ Sabah Sarawak Tambah RM3 ya


Bagi saya, produk DMS360 ini sangat menjimatkan kerana pada harga yang amat mampu milik anda dapat krim seberat 20g, kebiasaannya produk-produk lain hanya sekadar 5g atau 10g sudah mencecah harga RM100.Bandingkan harga DMS360 dengan produk lain!

FUNGSI SET ASAS DMS360


dms360

~ MEMBUNUH DAN MENGHILANGKAN JERAWAT~MERAWAT KULIT KUSAM~MERAWAT KULIT KENDUR MENJADI TEGANG~MENGHILANGKAN PINGMENTASI DAN JERAGAT~MENCERAH DAN MEMUTIH SECARA SEMULA JADI~MELEMBUTKAN KULIT~MEMBERI KEYAKINAN KEPADA SI PEMAKAI~TIADA LAGI CAMERA 360~ORIGINAL MUKA BERSIH DARI NODA NODA BLACK N WHITE


Testimoni-testimoni Berjaya Menggunakan Set Asas DMS360





testimoni dms360
testimoni wajah kusam


testimoni dms360
kulit semakin licin dan cerah - ini testimoni set lengkap dms360

testimoni dms360
testimoni kulit kusam

testimoni dms360
testimoni kulit gelap, kusam

testimoni dms360
masalah jerawat

testimoni dms360
masalah penuaan, jeragat dan kusam - pelanggan menggunakan set asas dms360 yang lengkap



testimoni dms360
masalah kulit wajah kusam dan berparut


testimoni dms360
kulit kusam dan awet muda - wajah lebih glowing dan cerah



testimoni dms360
selamat tinggal wajah berparut dan gelap

testimoni pelanggan yang mukanya bernanah dan rosak akibat produk bahan kimia, 3 minggu selepas menggunakan dms360 set lengkap, wajah sembuh, licin dan cerah. alhamdulillah

lelaki pon pakai tahu. Parut lecur, lebam pudar dan semakin baik dalam 4 hari. pelanggan menggunakan set asas dms360 dan serum stemcell

masalah jerawat yang teruk

masalah jerawat dan liang pori yang besar

masalah jeragat

masalah jeragat

kulit jeragat hilang dan semakin awet muda serta glowing


Testimoni diri saya sendiri selepas mengamalkan DMS360

Wajah saya terkini




Rasa macam tidak percaya bukan?

Sudahlah set asas bersaiz besar, produk islam malaysia
menang international award.

penuh list nak letak dalam entri ni sebenarnya,
kalian lihat la yer
kalian buatlah keputusan sendiri.. hikhik


kejayaan dms dan keratan akbar tentang dms360








Jomlah cuba dms360 hari ini
Jangan ditunggu esok, kerana peluang tidak datang 2 kali
fikir-fikir tengok muka semakin kusam, jeragat semakin penuh


Mari saya bantu anda semua
Jangan risau , saya tak makan orang tahu. 


Hubungi saya
Emme Marina untuk konsultation percuma bersama produk dermaxsuperskin 360

0189100852
agen dan pengedar diperlukan
Komisyen lumayan