Saturday, 28 May 2016

Cara Penggunaan Serum Stemcell DMS360 Yang Betul dan Berkesan

MAAF! TEKS AGAK PANJANG!!

Cara sapuan Serum Stemcell bersama urutan/massage secara betul dan sedikit tekanan yang lembut pada setiap titik/point di wajah  membantu  menjadi kan pipi anda kelihatan munggil dan dapat menjadikan pengaliran darah ke muka lancar.terdapat beberapa point di wajah kita sperti di dagu, di tepi lubang telinga, hujung ekor mata,di pangkal kening dan di tengah² kepala@ ubun.

Jika urutan yg betul terhasilnya wajah anda menjadi berseri² serta dapat hilang kan stress juga... Bg sya guna haba jari lebih baik, semulajadi & selamat jika di bandingkan penggunaan alatan elektronik sprti "roll ball" tujuan utk mendapatkan heat bg memasukkan serum ke dlm lapisan kulit. Agak Xtream sdikit cara ini &TIDAK NATURAL

Nak tahu bagaimana..... Iklas sya share kan di sini untuk anda..

➡ pastikan tangan anda bersih, terutama jemari anda
➡ jgn sekali berkuku panjang! Kulit wajah pasti terluka nanti
➡ pastikan tidak memakai cincin, ianya menggangu jemari ketika massages wajahmu
➡ bermula dgn titiskan terus SERUM STEMCELL di bhgian tengah dagu,
➡massage seluruh bahgian dagu secara bulatan ke kanan dan terbalik kan ke kiri pula dengan jari tengah dan jari manis sahaja..sesekali tekan sdikit di bhgian tngh dagu point disitu ye.  Lakukan sehingga serum kering
➡seterusnya titiskan SERUM STEMCELL ke pipi kanan, tgn kiri titis serum dan jari kanan tahan titisan SERUM agar tidak tumpah,donggakkan sedikit wajahmu. Massage secara menaik, secara berulang, tolakkan di tulang cengkung pipi dpt menaikkan pipi secara semulajadi..

Amalkan!!! Pipi anda takkan jatuh, munggil dan cantik bile tersenyum... Rahsia awet muda niiii....! Lakukan hingga serum kering

➡ulang sprti di ats di bahgian pipi kiri
➡kemudian bhgian cuping hidung, sapuan secara bulatan di kedua belah cuping hidung naik ke ats tulang hidung dan tarik keats hingga kena ke point nya di pangkal kening, tekan sedikit.. Terasa lega tauu.....

➡akhir sekali, bhgian dahi, beberapa titis lagi di sni, urutan bulatan secara ke kanan dan lawan arus balik ke kiri secara bulatan juga. Lakukan hingga kering..
➡setelah selesai anda tekan di bahagian ubun/tengah kepala, kuat sedikit xpe, terasa wajah kita seperti sedikit panas, tanda darah lancar mengalir.
➡2@3x seminggu, setiap sessi selama 15-20minit..  Cuba lah baru tahu... 😉😉

Untuk penggunaan harian, sapukan rata ke muka seperti bulatan sehinggalah serum kering. Tebalkan di bahagian bermasalah seperti jerawat, mata panda dan jeragat.

.
Inshaa Allah.. selamat mencuba!

AMARAN!!! JGN SESEKALI GUNA TAPAK TANGAN YE.. panas di tapak tangan tidak sama dgn hujung jari kita.. Gitu!!

Saturday, 21 May 2016

Kenapa DMS360 Tiada Toner?

[RAMAI YG TANYA AKK TAKDE KE TONER.. KAMI PNGGUNA DMS TAKPAKAI TONER SEBAB KAMI GUNA SERUM]

Kenapa nk rosakan kulit muka?? Patutnya kite rawat kulit muka !!

Kenapa SERUM GLOWING & SERUM STEMCELL tu penting?
✔️ PORI BESAR boleh mengecil
✔️ yang ada JERAWAT boleh hilang
✔️ yang KUSAM boleh putih gebu
✔️ yang JERAGAT boleh glowing
✔️ takde kesan PENGGELUPASAN
✔️ berteknologi tinggi
✔️ tiada kesan sampingan
✔️ selamat digunakan
utk dapatkan serum terbaik ni👍👍👍
📲 Wassapp 018-9100852 


Harga RM80


Harga RM150

ADAKAH KEDUA SERUM INI BOLEH DIPAKAI BERSAMA?


JAWAPAN KAMI:


YE. kedua serum ini boleh dipakai serentak.

Cara penggunaannya ialah

serum stemcell di pakai pada waktu siang 
manakala
serum glowing dipakai waktu malam.


Nota penting: serum glowing memang dipakai waktu malam sahaja tau..
sebelum krim siang okay.

Inshaa Allah, muka jadi lebih bersih dan paling penting sihat secara semulajadi.



Untuk tempahan segera
Hubungi saya di talian
0189100852

Tuesday, 10 May 2016

Program Dropship DMS360 Projek Duit Raya 2016


JOM KITA JANA INCOME ONLINE
TIADA ALASAN UNTUK BERJAYA

TIADA YG MUDAH DALAM DUNIA INI JIKA NAK MAJU

BERMINAT WHATSAPP 0189100852

Program Dropship DMS360

Peluang Jana Duit Raya 2016







Belilah dan berurusanlah dengan pengedar sah dengan pemegang kad keahlian dms360.

Sudah ada produk fake seumpama dms di luar sana.

Peluang menjadi pengedar dan dropship juga dibuka.

Mari bersama-sama jana pendapatan secara online sahaja.






Komisyen bagi dropship ialah 20% dari harga asal DMS360


Tinggi bukan komisyen kalian?


rebut peluang ini untuk menjana pendapatan bersama saya.





Kalian tidak perlu keluarkan modal sebanyak RM 1500 untuk mendapatkan 20% komisyen



dengan program dropship dms360, dropship cermin seri, dropship glowing speed

tiada modal diperlukan mahupun simpan stok.


Anda promot, saya uruskan tempahan dan produk kalian terus kepada pelanggan.



Berminat menjadi dropship dms360?


Hubungi saya hari ini juga

018-9100852

Untuk terma dan syarat
klik














Tuesday, 3 May 2016

Harga Terbaru Set Asas DMS






SHARING is CARING

GLOWING SPEED(LOOSE)

DAY CREAM RM65
NIGHT CREAM RM65
SABUN RM55


CERMIN SERI (LOOSE)

DAY CREAM CS (20g) RM50
NIGHT CREAM CS (20g)RM50
SABUN CD       RM40


DMS360 (LOOSE)

DAY CREAM DMS (20g)RM55
NIGHT CREAM DMS(20g)RM55
SABUN (DMS  )  RM40

Tq☺
#acsmillionsuccess