Thursday, 23 March 2017

, , , , , ,

Cara Guna Produk DMS360 Set asas DMS360 dan Set Lengkap DMS360

Emme Marina| 3/23/2017| |
Assalamualaikum,

Alhamdulillah diberikan ruang untuk menulis entri mengenai cara penggunaan yang betul bagi produk-produk dms360

Cara-cara guna produk DMS360


Seperti yang kalian tahu, produk dms360 terdiri dari set asas, serum dan foundation.

Terkini DMS360 sudah mempunyai 4 set asas untuk anda cuba. Namun saya tidak galakkan anda mencuba sendiri tanpa konsultansi daripada pengedar sah DMS360 iaitu wakil sah syarikat DMS ya.


Baik.


Dermaxsuperskin 360 kini mempunyai 4 jenis set asas

1. DMS360 (produk pertama dan terlaris)
2. Cermin Seri (khas buat remaja)
3. Glowing Speed 24k Gold (premium set khusus buat wanita berusia 35 tahun ke atas)
4. DMSONE (produk buat semua wanita khususnya kulit sensitif)

Secara umum,
keempat produk ini tidak target kepada mana-mana pengguna
Ianya untuk semua 

tetapi dengan bimbingan dari agen sah, maka anda dapat mencuba set asas tanpa perlu risaukan keserasian pada wajah anda.

Untuk stokis saya, produk set asas Cermin Seri sudah tidak dijual ya

Saya hanya fokus jualan kepada set asas DMS360, DMSONE dan Glowing Speed 24k Gold



Apakah Item Utama dalam SET LENGKAP RAWATAN DMS360?


 Ini merupakan set lengkap yang biasanya disarankan pada pengguna pertama kali. Ini kerana serum glowing dan 4d foundation merupakan set tambahan yang merawat wajah secara keseluruhan dan lebih berkesan pada wajah. Bagi wanita yang mempunyai resdung, pengamalan serum glowing adalah digalakkan.  


Maaf lah gambar screenshot.. he. Entah kenapa tidak dapat jadi file. huhu

Ok. 

Cara penggunaan secara terperinci ialah;

Siang
1. Cuci muka dengan sabun dms (hijau atau emas)
2. Sapukan krim siang
3. Pakai 4d foundation
Jika anda ada 5D atau CC hybrid foundation, Boleh dicampurkan dengan 4D basic foundation ya


** Berdasarkan pada gambar panduan di atas, ada serum stemcell, bagi penggunaan pertama kali serum stemcell sahaja tanpa serum glowing adalah tidak digalakkan. Tetapi boleh sahaja nak pakai jika wajah anda tidak mempunyai masalah jerawat atau resdung.
**Jika ada masalah tersebut, harus bersama dengan serum glowing, ini kerana fungsi serum glowing ialah merawat dan memulihkan wajah daripada pelbagai jenis masalah kulit termasuklah akibat resdung. 

Malam
1. Cuci muka dengan sabun dms (hijau atau emas)
2. Sapukan serum glowing/ serum stemcell secara bergilir maksudnya jika malam ni dah pakai serum glowing, esok pula pakai serum stemcell

**serum glowing dan stemcell hanya dipakai pada waktu malam sahaja

3. Sapukan krim malam secara tipis


Panduan Mekap

Untuk mekap menggunakan produk dms360

4d foundation dijadikan sebagai alas foundation paling asas, kemudian barulah memakai 5d foundation atau CC hybrid foundation. 
atau lebih baik mixkan sahaja

Masker Jeragat

Adakah anda mempunyai masalah jeragat?
Masih sukar dihilangkan dan degil?

Jangan risau, gunakan 4d foundation sebagai anti-jeragat.


Cara penggunaan 4d foundation sebagai masker jeragat
1. Cuci muka dengan sabun dms (hijau, putih atau emas)
2. Sapukan 4d foundation dan di kawasan jeragat pakai 4d secara tebal.
3. Biarkan semalam dan cuci muka keesokkan harinya
4. Ulang penggunaan selama 3 hari dalam seminggu.


Tips pemilihan set asas dms360

Jika anda mempunyai masalah jeragat,
pilihan produk set asas ialah dms360 atau glowing speed 24k gold

Cermin seri tidak sesuai untuk masalah jeragat

Selain dari itu, ketiga-tiga ini sangat berkesan dalam menyelesaikan masalah wajah. 

Paling hot DMS360
Paling pantas berkesan GLOWING SPEED
Set Jimat CERMIN SERI
Terkini DMSONE khusus bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat kronik dan memiliki kulit sensitif




PANTANG LARANG


okay. bab ni mesti ramai suka tanya kan?

ada pantang larang tak sis?

Sebenarnya dalam kami membimbing pelanggan-pelanggan DMS, terutama sekali bagi yang pertama kali mencuba produk asas DMS


✘✘✘✘✘✘
3 perkara yang biasa kami tekankan ialah


1. Dilarang bermekap tebal atau memakai bedak kompak spt two way cake foundation sewaktu proses rawatan (paling kurang dalam sebulan pemakaian)
Jika nak juga pakai bedak, kami akan syorkan 4d Foundation supaya wajah anda natural tetapi berpelindungan dan sentiasa berseri
2. Jauhi makanan laut (seafood)
3. Jauhi kacang tanah


dan paling penting juga jika kesan rawatan agak kronik untuk anda,
amalkan pengambilan air kosong yang banyak supaya toksin dalam badan dapat dibuang dengan segera


Kami juga syorkan pengambilan detoks (luaran dan dalaman)
bagi pelanggan yang mempunyai masalah kulit kronik atau kulit rosak akibat produk terdahulu


Harga bagi produk-produk set rawatan DMS360

Set Asas

1. DMS360 20g RM139.00
2. Glowing Speed 24k Gold 30g RM169.00
3. DMSONE 30g RM150.00

Serum Glowing 20ml RM100.00

4D Foundation 30ml RM100.00


Insha Allah ada diskaun untuk set lengkap kami.
Untuk dapatkan harga kombo sila whatsapp hotline 0189100852


Kesemua produk ini mampu bertahan 2 ke 5 bulan mengikut penggunaan masing-masing


Untuk tempahan,
Agen dan pengedar SAH DMS360
Emme Marina (ID: 1648)
Hubungi saya di talian 018-9100852


Sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan kami, kami menyediakan diskaun sebanyak 10% setiap kali anda repeat order bersama kami.


Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori



KONSULTASI PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN
sahaja


Jika anda mempunyai masalah selepas menggunakan produk DMS, sila rujuk entri ini ya. 
Saya telah jelaskan bagaimana cara pemulihan dan cara anda patut lakukan.


Sila rujuk agen sah anda untuk guide sepenuhnya
Jangan risau, semua agen berdaftar memiliki kepakaran produk DMS ini



Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura


**************************************************
Senarai produk DMS360.

1. DMS360
2. Glowing Speed 24k Gold
3. Serum Glowing
4. Serum Stemcell
5. Serum Stemcell 24k Gold (coming soon)
6. 4d Foundation
7. 5d Foundation
8. CC Hybrid Foundation
9. Diamond Foundation
10. Miss Slim
11. Miss Me
12. Kopi Monatox
13. Macho Max
14. Pearlaqueen 3d
15. Glutax
16. Superskinz
17. Cermin Seri (Tidak dijual)
18. Sabun Honeydew DMS360
19. Sabun Emas Glowing Speed
20. Sabun Diamond Cermin Seri (Tidak dijual)
21. DMSONE
22. FAT AWAY CHOCO


#Srikandigrup
#VIPdms1648
*******************************************


Hotline: 018-9100852 (Emme: ID 1648)
Penghantaran percuma seluruh Semenanjung, tambah RM 4 untuk Sabah Sarawak.
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS (Emme: ID 1648)


"Membeli sambil beramal"
Nota: 5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah


Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses


syarat dan modal agen/dropship (klik sini)







Keyword:

dms360 skin care
dms360 untuk jeragat
dms360 skincare review
dms 360 malaysia
dms360 original
set asas dms360
dms360 dermax superskin
pengedar dms 360

Share: