Tuesday, 25 July 2017

, , , , , , , , , , , ,

Islim Selim Melim dari DMS360 (New FAT LOSS)

Emme Marina| 7/25/2017| |

FAT LOSS DMS

Love Slim DMS360

Miss Slim Selim Melim










Packaging sahaja yang berubah, ramuan semuanya sama

keduanya packaging lama

#selimmelim by dms360

Apa kelebihan dan keistimewaan Love Slim/Miss slim/islim dari keluaran dms360 ni ya?


Islim atau nama baru selim melim merupakan salah satu produk paling laku keras di dms360 kerana keberkesanannya amatlah pantas, bukan sahaja berkesan malah islim atau selim melim ini selamat diamalkan kerana ianya tanpa sebarang bahan kimia. 



Mis Slim/Love Slim (SLIMING HERB) DMS 360

ISLIM SELIM MELIM » produk kurus by ‪#‎DMS360‬

✔️ 100% berasaskan jamu Dan bebas kimia
✔️1 botol turun 2-10kg
✔️Tak perlu berlapar dan berpantang. Makan macam biasa
✔️Tiada side effect seperti sakit perut dan cirit birit.
✔️Tanpa perlu berlapar..
✔️Tidak perlu diet
✔️Tanpa bersenam terlalu banyak..
✔️Tanpa meninggalkan makanan kegemaran anda..
✔️Tanpa rasa lesu, penat dan letih..
✔️Sesuai diamalkan oleh ibu menyusukan bayi 6 bulan ke atas.
✔️Khas Utk lelaki Dan Wanita

Bagaimana LOVE SLIM (MISS SLIM) mampu Menurunkan dan Menguruskan badan anda:-



-Membantu Mengurangkan Lemak Tubuh
-Membantu Menurunkan Berat Badan 2kg-10kg Dlm Sebulan bergantung Kepada Metabolisme seseorang
-Mengawal Selera Makan Yang Membuak-buak Atau Terlampau
-Mengurangkan Selera Makan
-Mengembalikan Kejelitaan Dan Awet Muda (kembali remaja)
-Menghilangkan lenguh-lenguh kepada anggota Badan
-Menghilangkan sakit badan dan sakit lutut termasuk sendi.
-Melawaskan pembuangan air besar. (Melancarkan Sistem Pencernaan).
-Menurunkan Berat Badan.
-Melangsingkan dan Mengecilkan Perut Menggeleber.
-Membakar dan Menguraikan Lemak Tepu.
-Menegangkan dan Membentuk Otot Perut.
-Membuang angin dalam badan

Selain itu, KEISTIMEWAAN Miss Slim (Love Slim) ini kepada wanita ialah:-

* baik utk kesihatan dalaman
** membuang angin dlm badan
*** membantu memulihkan dan menyuburkan rahim wanita
(ini terbukti apabila wanita berjaya hamil setelah mengamalkan islim selim melim)
**** Untuk mendapatkan zuriat


Mari kita bersama-sama
SIMPLE KURUS SELIM MELIM DGN MUDAH


jalani kehidupan anda seperti biasa tanpa perlu menahan lapar.


Sangat membantu (dengan keizinan Allah)

Bagaimana pula kesan Islim Selim Melim kepada Kesihatan?



Dengan mengamalkan islim juga selain mampu menurunkan berat badan, islim bagus untuk mereka yang ingin kurus tetapi mempunyai masalah kesihatan.

Antara solusi islim selim melim  atau miss slim ialah,
ianya sesuai

# Untuk lelah dan asma
# Untuk luka-luka berat
# Untuk sakit tulang, sendi dan lutut
# Untuk kencing manis dan darah tinggi

Namun, selim melim atau miss slim tidak sesuai untuk

penyakit kronik seperti buah pinggang
wanita hamil
wanita menyusu badan 100%, jika anak dah tidak bergantung sepenuhnya pada susu badan tidak mengapa


Adakah islim Selim Melim Miss Slim boleh digabungkan bersama produk dms yang lain?


Ya. Boleh.

Anda boleh gabungkan islim selim melim dengan kopi montok atau jamu MissU atau mencuba ketiga-tiga sekaligus tanpa sebarang kesan sampingan merbahaya.

Apa yang bakal anda terima ialah
badan yang semakin kurus dan montok, dalaman terjaga ketat, padat dan rapat serta memulihkan dan mencantikkan dalaman serta kecantikan luaran!!

Usaha penting dan inshaallah akan terbukti dengan keizinan-Nya

Jangan jadi macam ni, inshaa Allah pasti kurus dan montok bersama islim selim melim 

Dengan Miss slim anda lebih sihat, kurus, langsing, menawan dan yang pastinya BERKEYAKINAN! Tidak perlu risau kerana TIADA KESAN SAMPINGAN! Inilah dia produk TERHEBAT keluaran bumiputera yg kini hangat diperkatakan, Jamu iSlim Selim Melim!!


Jika anda masih ragu-ragu, saya juga tidak mampu membantu kalian tetapi ternyata produk Miss slim selim melim ini ialah antara stok yang selalu kehabisan dan sering direkomenkan kepada rakan-rakan serta mereka yang ingin kurus tetapi tidak mahu berlapar, bersenam dan juga mempunyai masalah kesihatan.

Yang bagusnya ialah selain menurunkan berat badan, islim selim melim ini membentuk otot badan oleh sebab itu hasil anda kurus bukan sekadar kurus lembik malah badan terbentuk dengan cantik hasil dari pembentukan otot tersebut.


Inilah produk kurus yang anda inginkan.



Mengenai pakej kombo



Jika anda ingin kurus, cantik dan montok --> saya mencadangkan islim dan kopi montok dms

Jika anda ingin kurus serta menjaga dalaman anda sebagai wanita --> set islim dan jamu MissU

Jika anda seorang lelaki --> Boleh terus mencuba set kombo islim dan MachoMan.







Harga

Produk ini sangatlah murah!!!

Hanya RM100 sebotol 

ada 30 biji



Cara penggunaan

1 hari 1 biji

jika mahu kesan cepat dan pantas, 1 hari 2 biji sehari



Untuk pengguna shopee
Anda boleh order di sini

https://shopee.com.my/product/18001801/241105459/

Ayuh, saya sajikan testimoni pengguna yang berjaya dan berpuas hati dengan produk islim selim melim dari keluaran dms360 ni ya.. Sebelum itu, gambar-gambar ini terpelihara, saya hanya kongsikan gambar yang menutup aurat dan tidak keterlaluan, Jadi harap jika anda ingin lihat gambar yang lebih kurus dan seksi mohon kita kongsi secara personal ya.

keberkatan dalam berniaga dan menjaga aurat pelanggan juga keutamaan saya.. inshaa Allah kita jaga sama-sama. okay, selamat menonton :)


Apa kata pengguna berpuas hati dengan produk selim melim atau miss slim dari dms360?

Ok, Wani nk share testimoni selim melim selepas 2 bulan (tapi tak konsisten)
Loss weight sebanyak 19kg 
❤️
Terus nampak mcm anak dara

baru makan dua botol selim melim dah menunjukkan kesan ..berat badan turun 11kg..

Alhamdullilah,, 
Berita gembira bila pengguna ni adalah ayah saya sendiri, dia menghidap bnyk penyakit seperti jantung, buah pinggang, paru2 gout darah tinggi,, sy sebagai anak lelah melihat beliau susah nk bgun dr katil, solat guna kerusi berjalan guna tongkat sakti malah langsung tak boleh buat kerja lagi ,, kini saya sangat gembira bila sy sendiri monitor ayah mkn selim melim x sampai sebulan baru berapa hari strt 10/8/16 hingga kini beliau dah bole buat kerja sampingan utk excises la katanya buang peluh,, sape yg merasa penah kopek kelapa akan tahu betapa penat buat kerja ni,, allahuakbar kuasa nya sungguh luarbiasa adakah ini menjadi testimoni hebat bagi saya

Anna nak kongsikan testimoni diri anna sendiri.
Masalah berat badan anna semakin menjadi2 selepas bersalin..pernah juga iktihar/usaha tapi tak menjadi/hampir putus asa..Anna cabar diri sendiri untuk cuba Selim Melim Dms..Alhamdulilah..seronoknya rasa..anna yakin/teruskan dengan Selim Melim untuk mencapai target yang anna idamkan selama ni.

Jangan katakan tidak dgn dms 360
Sungguh x disangka x diduga begini la akhirnya
Dulu order dgn agen, sekrg dah jadi ejen vvip no 4217...... 
Selim melim........ 😘😘😘
Testimoni anak kedua saya...... Hanya satu botol selim melim dapat turunkan berat badan 10kg.......
Yang bestnya kulit jadi lebih cerah...... Alhamdulillah
👍👍👍selim melim memang terbaik dan aummmmm


 Cust nie baru amek sebotol pon belom habes.. Sebab dia amek sebiji sehari shj.. Dah berjaya loss 5kg..

Hari nie eiza nak kongsi testimoni kawan eiza sendiri....hanya dengan 3 botol dapat turunkan berat badan sehingga 21kg ....Berat dari 102kg ..sekarang dah 81kg....beliau sangat berpuas hati dan terus setia bersama selim melim untuk dapatkan berat ideal....
Ya lagi best nye kulit beliau jadi lebih cerah...alhamdulillah.....
Selim melim mmg terbaik dan aaauuuummmmmmm

Antara testimoni pengguna selim melim atau miss slim yang lain :)























































Untuk pelanggan dms yang membeli melalui saya, anda bakal diberikan diskaun bagi pembelian seterusnya. Dan mendapat khidmat nasihat secara percuma 24 jam selama anda menjadi pelanggan saya. 

In shaa Allah, tapi jika saya lewat balas jangan marah ya.

Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori


Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura


**************************************************
Senarai produk DMS360.

1. DMS360
2. Glowing Speed 24k Gold
3. Serum Glowing
4. Serum Stemcell
5. Serum Stemcell 24k Gold (coming soon)
6. 4d Foundation
7. 5d Foundation
8. CC Hybrid Foundation
9. Diamond Foundation
10. Miss Slim
11. Miss Me
12. Kopi Monatox
13. Macho Max
14. Pearlaqueen 3d
15. Glutax
16. Superskinz
17. Cermin Seri (Tidak dijual)
18. Sabun Honeydew DMS360
19. Sabun Emas Glowing Speed
20. Sabun Diamond Cermin Seri (Tidak dijual)
21. DMSONE (coming soon)

#Srikandigrup
#VIPdms1648
*******************************************


Hotline: 018-9100852 (Emme: ID 1648)
Penghantaran percuma seluruh Semenanjung, tambah RM 4 untuk Sabah Sarawak.
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS (Emme: ID 1648)


"Membeli sambil beramal"
Nota: 5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah

Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses


syarat dan modal agen/dropship (klik sini)











Share: