Saturday, 20 August 2016

, , ,

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim

Emme Marina| 8/20/2016| 0Comments|


Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim




Ni testimoni custmer sy masalah kulit  menggunakan set lengkap(dms+serum stimcell+4d)kulit muka semakin cerah dan semakin pulih....beliau tersanggat happy dengan perubahn pd mukanye sekarang...




Nak share testimoni cust yang super2 aauummm

Menggunakan SET ASAS Glowing Speed + Glowing Serum + 4D + Hybrid CC

Makin cunn..makin Glowing.

kak sue yang sekarang ni menjadi pengguna setia rangkaian produk DMS360 menggunakan fullset skincare DMS360 n mengamalkan pearla queen selama sebulan amat berpuashati akan hasilnya.




Nak share testimoni cust saya yang mempunyai masalah kulit muka berminyak dan masalah jerawat. Hanya menggunakan SET LENGKAP DMS360 sahaja beliau dah bole trsenyum lebar ;-) Dan sekarang beliau hanya konsisten menggunakan product DMS360 sahaja..



KAK SU (id 3539) nk share testimoni Cust kak su yang superb aaauuumm kesannya .Masalah K3SAN BEKAS CHICKEN POP@ DEMAM CAMPAK. Dia dah guna macam2dia tapi tetap tak hilang.

Akhirnye
Hanya menggunakan SET LENGKAP GLOWING SPEED DAN PERLAQUEEN3D  dalam tempoh 2BLN bulan dan lihat hasilnya cantik kan..



Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura

Hotline: 018-9100852 (Emme)
Penghantaran percuma seluruh Semenanjung, tambah RM 4 untuk Sabah Sarawak.


atau melalui agen sah yang berdaftar

1.Ruzaida bnti omar
0166310637
Perak
Cod- manjung,lumut sitiawan,ayer tawar,pangkor

2. Sitti normah katta
0138803527
Sabah
Cod tawau, kunak, merotai,

3.Nora Ashikin Hashim
011 33572095
Selangor 
Cod banting, puchong

4. Roziana binti Saad
019 4800498
Pulau pinang
Cod..Bayan Lepas, Bayan Baru, Georgetown, Balik Pulau

5. Wan Zuwarisah Wan Zaid
0199859772
Pahang
Cod : Kuantan         
Share:

0 DMS360 Beauty Care Support :):

Post a Comment