Thursday, 1 September 2016

, , ,

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim

Emme Marina| 9/01/2016| 0Comments|

Koleksi Testimoni DMS360, Glowing Speed, Selim Melim


mengalami masalah kulit gelap,kusam x sekata & mempunyai kedutan dibawah mata sehingga menyebabkan setiap kali keluar dia akn megenakan bedak yg tebal kerana tiada keyakinan..

Alhamdulillah selepas 1 bulan consisten menggunakn set GLOWING SPEED + SERUM STEAMCELL.. .kulit wajah nya dh cerah, sekata glowing & flawless serta kedutan pun dh tiada lg..kini dia pergi kerja pun dh xpki pepe bedak lg..dia sngt berpuas hati dgn produk dms yg aummmm ni..


Masalah: Jeragat dan liang pori terbuka
10 hari je sudah nampak kesan dengan Basic set DMS360+360 Glowing serum.Alhamdulillah.


Masalah: liang pori terbuka
Nak share testimoni 6 hari guna sabun honeydew + serum stemcell (1btol) nampak tak lubang2 yg lopak2 tu makin hilang.


Hari ni nk share testimoni yg dh mnggunakan satu set Glowing Speed+serum stemcell Alhamdulillah..masalah kulit kusam,berminyak dan whiteheads tiada lagi..wow...wow...wow...!!DMS360 Mmg terbaik!!


testimoni agent sy ambik islimz 3 botol konsisten smp skrg.perubahan amat ketara sejak amalkan islimz Dan lost kg sebanyak 13kg



Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura

Hotline: 018-9100852 (Emme)
Penghantaran percuma seluruh Semenanjung, tambah RM 4 untuk Sabah Sarawak.


atau melalui agen sah yang berdaftar

1.Ruzaida bnti omar
0166310637
Perak
Cod- manjung,lumut sitiawan,ayer tawar,pangkor

2. Sitti normah katta
0138803527
Sabah
Cod tawau, kunak, merotai,

3.Nora Ashikin Hashim
011 33572095
Selangor 
Cod banting, puchong

4. Roziana binti Saad
019 4800498
Pulau pinang
Cod..Bayan Lepas, Bayan Baru, Georgetown, Balik Pulau

5. Wan Zuwarisah Wan Zaid
0199859772
Pahang
                        Cod : Kuantan                         
Share:

0 DMS360 Beauty Care Support :):

Post a Comment