Tuesday, 25 July 2017

, , , , , ,

DMSONE Set Asas Terbaru DMS360

Emme Marina| 7/25/2017| |

DMSONE Natural Organic Skincare for Women and Men


Pendedahan demi pendedahan tentang bahayanya menggunakan produk kecantikan dengan bahan kimia merbahaya seperti hydroquine, merkuri sedang merebak di seluruh Malaysia.
Jika dulu, kita tidak terlalu terdedah akan ramuan-ramuan yang digunakan oleh supplier produk bahan kecantikan, kini rakyat Malaysia khususnya mula sedar dan memilih produk kecantikan berasaskan bahan kimia semulajadi, organik dan paling penting selamat untuk wajah. 

Tidak kira wanita mahupun lelaki.
Termasuklah ibu mengandung, kita sentiasa inginkan wajah yang cantik dan sihat supaya kita sentiasa tampil berseri dan berkeyakinan apabila berhadapan dengan orang tersayang juga orang-orang di sekeliling kita. 


Oleh itu,
Saya perkenalkan produk terbaru dari DMS360 Dermaxsuperskin 360 sebuah produk yang berasaskan bahan organik dan dari ekstrak buah-buahan.

Packaging terkini







Pengasas DMS360 memperkenalkan produk terbaru DMS ONE



DMS ONE DERMAX SUPERSKIN ONE bakal mencetuskan fenomena dikalangan rakyat malaysia dan pengguna setia produk DMS360





Kenapa KAMI mencadangkan anda harus mencuba produk terbaru DMSONE ini?


Skincare DMSONE Skinworks ini terdiri dari gabungan yang amat istimewa, ianya menggunakan ramuan utama dari bahan-bahan semulajadi dari alam flora seperti buah-buahan dan tumbuhan.



DMSONE juga kaya dengan kandungan vitamin C



Ramuan Penuh skincare DMSONE Skinworks

Teruja sangat bila tengok ingredient ada gabungan istimewa:-


📍Olive oil (Minyak Zaitun)
- Sangat sesuai untuk kulit sensitif
- Kaya dengan vitamin (tinggi kandungan vitamin A dan E), mineral dan asid lemak semulajadi
Minyak zaitun adalah bahan yang kuat anti-penuaan produk penjagaan kulit; kaya dengan antioksidan, ia menghalang penuaan kulit, kemunculan kedutan dan garis-garis halus, ia juga menyuburkan, meremajakan dan melindungi kulit.
- Dapat memulihkan wajah rosak dengan menjana semula sel-sel kulit baharu

📍Coconut oil (Minyak Kelapa)

- Anti bakteria, anti kulat dan melembapkan wajah secara semulajadi.
- Mengandungi Vitamin E 
- Mencegah penuaan pra-matang dan kedutan pada kulit, kerana ia mempunyai ciri-ciri antioksidan yang baik
- Kaya dengan protien. Menjana tisu sel baru dan dapat merawat parut
- Melembapkan wajah dan sangat sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah kulit kering
- Menutup liang-liang pori terbuka
- Bahan exfoliation semulajadi membuang sel-sel kulit mati

📍Rice oil (Minyak Beras)

Kaya dengan antioksidan, vitamin B dan E.
- Fungsi utama rice oil ialah mengekalkan dan memberikan kelembapan kepada wajah supaya kekal lembap dan tidak kering
- Membantu memudarkan pigmentasi kulit (jeragat)
- Membantu mencerahkan kulit wajah dan melindungi wajah dari sinar matahari yang terik (UV protection)

📍Castor oil

- Bertindak sebagai anti-radang, anti-bakteria dan anti-oksida
- Merawat masalah jerawat akibat hormon dan bakteria yang mengakibatkan lebihan minyak pada kulit.
- Membantu untuk memecahkan minyak pada muka yang menyumbat kelenjar dan liang.
- Melembab dan juga boleh melembutkan kulit kering dan tompok penuaan kasar
- Membantu untuk membersihkan kulit sel-sel kulit mati yang menyumbat kelenjar sebaceous.

Bestkan???

Manakala, dari buah-buahan dan tumbuhan pula ialah:-

📍Ekstrak Tembikai
- Toner semulajadi : Mampu merawat kulit sunburn
Tembikai adalah sumber yang kaya dengan lycopene, Vitamin C dan A. Radikal bebas dalam badan boleh membawa kepada garis-garis halus, kedutan dan tompok penuaan.
- Mengimbangkan kadar minyak dalam kulit khususnya kulit berminyak
- Merawat kulit bermasalah dan jerawat
- Mencerahkan wajah dan menyerikan wajah

📍Ekstrak Cherry
- Merawat masalah kulit seperti jerawat, rosacea dan jerawat vulgaris.
- Sifat-sifat anti-bakteria dalam ceri melawan jerawat dengan mengeluarkan toksin dalam darah dan melawan bakteria terperangkap di bawah kulit.
- Vitamin A membantu dalam membaiki sel-sel rosak untuk mengekalkan kulit yang sihat.
- Membantu mencerahkan wajah (tinggi vitamin C)

📍Riboflavin (Vitamin B2)
Vitamin B2 riboflavin memainkan peranan dalam mengekalkan tahap kolagen, yang membentuk kulit yang sihat (Kolagen diperlukan untuk mengekalkan struktur muda kulit)
- Mencegah garis-garis halus dan kedutan, jadi kekurangan riboflavin boleh membuat kita kelihatan berusia lebih cepat
- Mengatasi dan memulihkan luka pada kulit

📍Niacin (Vitamin B3)
- Membantu menyembuhkan luka, membaiki kerosakan matahari dan hyperpigmentation (jeragat kronik), dan mengukuhkan halangan kulit, menjadikan kulit lebih mampu untuk mengekalkan kelembapan
- Meremajakan kulit wajah
- Mampu mengurangkan garis-garis halus dan kedutan, kegatalan atau keradangan wajah merah,
- Menganjalkan kulit wajah
- Merawat jerawat khususnya jerawat Rosacea
- Mencegah kanser kulit

Apa itu jerawat Rosacea?



Jerawat Rosacea adalah, keadaan kulit yang tidak boleh diubati kronik yang menyebabkan kulit merah muka, curahan, dan lebam merah.


Siapa yang sesuai cuba produk DMSONE ni?

✓ Wanita dan lelaki
✓ Wanita hamil dan menyusu
✓ Seusia 12 tahun
✓ Memiliki kulit sensitif
✓ Memiliki kulit berjerawat
✓ Ekzema


Semua orang sesuai mencuba set asas DMSONE walaupun tiada masalah kulit, malah kulit anda akan jadi lebih sihat, berseri dan paling penting produk ini bebas dari bahan kimia merbahaya :)


Pilihan terbaik sebagai produk kecantikan harian anda :)



DMSONE SKINCARE

Secara ringkas, DMSONE diperbuat daripada ekstrak buah-buhanan dan tumbuh-tumbuhan
Dan dilebihkan collagen algae (hidupan laut-juga terdapat di dalam skincare DMS360) ..VITAMIN C..serta vitamin lain yang diperlukan kulit wajah...untuk membantu mempercepatkan proses pemulihan kulit-kulit bermasalah terutamanya kulit sensitif agar lebih berkesan.


DMSONE 100% BERASASKAN AIR
MESRA WUDUK
MERESAP KE DALAM LAPISAN KULIT
TANPA BAHAN KIMIA TERLARANG !!!!


Gold version DMSONE melambangkan KEMEWAHAN & KEUNGGULAN ..setanding dengan HASILNYA...KONSISTEN..3HARI PERUBAHAN POSITIF.....7 HARI PASTI BERSERI SERI TANPA BATASAN.

Formula terhebat..dari pengasas yang hebat

Best kan dmsone ni , krim langsung tak melekit...

Bau sabun dia macam buah , wangi sangat...

Rasa macam nak makan jee 😍
Yang paling best , pakai krim je muka terus jadi glowing... Tu belum pakai foundation lagi...
Kalau pakai foundation , Ofcozlah akan jadi lebih glowing kan 
Suka suka suka !!! 





Jom cuba dmsone
Harga RM150 tahan 3bulan


Saya juga pengguna DMSONE :)
alhamdulillah, sangat-sangat berpuas hati! Muka jadi lebih licin, pori yang kecil semakin mengecil awet muda gitu. Usia tahun ni mencecah 32 tahun, anak 4 haruslah saya menjaga kecantikan wajah. Kita wanita bukan menjaga wajah ini untuk suka-suka menayang tetapi sebagai keyakinan diri dan elok mata dipandang terutamanya oleh suami tersayang. Betul bukan?



Anda memiliki shopee akaun?
Boleh terus order DMSONE di sini

https://shopee.com.my/product/18001801/244035808/



REKOMEN SANGAT-SANGAT PRODUK INI KEPADA ANDA SEMUA
IANYA SANGAT BERKESAN
DENGAN HARGA AMAT BERPATUTAN

Testimoni Pengguna DMSONE

mngalami masalah Kulit muka (jerawat,naik biji2 merah,gatal2)akibat tersilap pakai pencuci muka sebelum ni .Dia berusaha Ikhtiar memakai set DmsOne,Serum Stemcell dan Foundation 4d ...Walaupun awal penggunaan ada sedikit healing,tapi tetap konsisten dgn mengikut guide yg diberikan.. Alhmdulillah ,hanya seminggu sahaja healing..dan selepas sebulan konsisten.. hasilnya memang terbaik... Dia sangat berpuas hati... 






JOM DAPATKAN DENGAN AGEN SAH DMS SAHAJA


Untuk hilangkan keraguan dan silap beli produk tiruan/fake
Belilah dengan agen dah sahaja.
kalau anda sayang wajah anda, maka belilah yang original.
jika anda sayang duit anda, maka anda boleh order FAKE tetapi kami agen-agen DMS tidak akan bertanggungjawab terhadap apa yang bakal terjadi kepada anda..


In shaa Allah, tapi jika saya lewat balas jangan marah ya.


Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori



Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura



Hotline: 018-9100852 (Emme: ID 1648)
Penghantaran percuma seluruh Semenanjung, tambah RM 4 untuk Sabah Sarawak.
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS 
(Emme: ID 1648)


"Membeli sambil beramal"
Nota: 5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah


Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses


syarat dan modal agen/dropship (klik sini)






Share: