Tuesday, 25 July 2017

, , , , , , ,

Serum Stemcell Supernova 24k Gold DMSONE dari DMS360

Emme Marina| 7/25/2017| |

Stemcell Supernova DMSONE plus 24k GOLD

Produk keluaran terbaru dari syarikat DMS360




Serum stemcell dengan penambahan emas 24k

Manfaat Emas kepada Kecantikan Kulit


Kecantikan merupakan dambaan bagi semua wanita, maka tak hairanlah jika banyak wanita yang rela menyeluk poket dalam-dalam untuk rawatan ke kedai kecantikan hanya untuk mendapatkan wajah yang mulus dan cantik. Tapi tahukah anda? Sekarang banyak sekali bahan-bahan kecantikan yang ditawarkan, salah satu instrumen yang digunakan untuk mencantikkan wajah adalah emas, yap! Emas yang biasa dikenali sebagai aksesori penunjang penampilan ternyata juga boleh digunakan sebagai alat kecantikan.





‼KELUARAN TERBARU DMS360‼

SERUM STEMCELL SUPERNOVA 24K GOLD



Emas 24k bersamaan 99.99% emas dipercayai dapat menjadikan kulit wajah tampak bercahaya, putih, dan halus serta dapat memancarkan sinar cerah pada wajah.


Kandungan emas tulin 24k bersamaan 99.99% emas


Emas berbentuk serum jauh meresap ke dalam kulit dengan menggunakan mesin berteknologi nano Korea yang Sangat halus.


Sekotak stemcell supernova 24k Gold ini mengandungi
10 botol kecil (3ml)


3ml ini mampu bertahan hingga sebulan penggunaan (pada peringkat penstabilan)
Untuk rawatan awal, ada caranya yang bakal kami ajarkan buat anda semua



Jom tengok apa yang best SERUM STEMCELL SUPERNOVA Mula hari baru dgn produk terbaru keluaran dari 


Fake Stemcell 24k Gold
fake stemcell gold dibalut plastik, warna packaging pudar

isi dalam fake stemcell gold, tulisan pudar serta emas di dalamnya seperti pecah-pecah. tak original. sila bandingkan dengan gambar original

emas dalam stemcell 24k gold (original)

DMS360 SERUM STEMCELL SUPERNOVA DMSONE (24kgold)


Didatangkan dengan extrac bio nano gold 24k untuk :-

💝Merawat kulit ketika tidur
💝Meningkatkan penghasil kolagen terutama ketika anda tidur
💝Memulih kulit daripada garisan dan kedutan 
💝Bio nano Emas 24K memulihkan lapisan kulit paling dalam selain meningkatkan pembentukan sel-sel baharu pada waktu malam.


Produk ini dikatakan sangat bagus, antaranya :

**Sebagai salah satu agen anti-oksida dan merangsang pertumbuhan kulit baru yang sihat sekali gus menegangkan kulit wajah.
**Emas sama sekali tidak akan berkarat - jadi masalah penuaan kulit boleh di cegah dengan Bio-gold (anti-oksida yang tinggi) dan membantu melambatkan proses wajah berkedut dan kehilangan kolagen.
**Formulasi 24K Bio-gold Stemcell  sangat unik di mana penyerapan cecair ini boleh memberikan kulit anda kelembutan yang berpanjangan, kulit wajah nampak lebih muda, kulit akan dilindungi dengan perisai yang kuat untuk melawan radikal bebas dan melambatkan proses penuaan kulit.


Stemcell Gold merupakan stemcell kedua ya ianya masih mengekalkan ramuan stemcell yang sebelum ini,








Tengok dengan teliti ada emas dalam cecair serum stemcell ni tau.
Warna jernih dan ada gold flakes



Haa, kalau sebelum ni produk stemcell dms360 memang ternyata amat berkesan merawat dan memulihkan wajah


Produk keluaran terbaru ini ternyata dibuat untuk mereka yang amat mementingkan keberkesanan yang lebih efektif dan pantas merawat wajah.



Kebaikkan

"SUPER STEMCELL 24k Gold"


Rahsia anti penuaan,menutup pori kulit yang kasar,anti kedut,kulit wajah berlubang kesan dari masalah jerawat batu,jeragat dan lihatlah keberkesanan dengan stemcell keluaran Dermax SuperSkin360 anda tidak perlu melakukan suntikan dan pembedahan hanya sapu dan konsisten penggunaannya sangat berkesan dan bertindak dalam merawat masalah tersebut.


* RAHSIA 7 KALI AWET MUDA

* 100% EKSTRAK EPAL &
* EKSTRAK 24K GOLD DENGAN TEKNOLOGI BIO NANO

* HALAL & MESRA SOLAT
* RAHSIA ANTI KEDUT
* RAHSIA ANTI HITAM BAWAH MATA(PANDA EYES)
* RAHSIA 7 KALI MERESAP DALAM KULIT

* MERAWAT KULIT ROSAK akibat salah pakai produk bahaya, muka melecur, muka terbakar termasuklah parut kemalangan

* MERAWAT MASALAH JERAGAT KRONIK
* MERAWAT MASALAH PORI-PORI BERLUBANG, BERLEKUK



Apakah Keistimewaan Serum Stemcell 24k Gold hingga ramai mencarinya??


♡Serum ringan yang senang dan mudah digunakan
♡Menyegarkan , menganjalkan , melembabkan kulit wajah
♡Mengawal dan Menghalang pengeluaran minyak yang berlebihan di wajah
♡Mencerahkan kulit wajah cantik berseri tanpa adanya pengelupasan
♡Menghalang dan mematikan pertumbuhan jerawat dikulit wajah
♡Mengecilkan liang pori dan menutupnya
♡Mengurangkan dan mencegah pigmentasi di kulit wajah
♡Kulit wajah awet muda dari usia sebenar
♡Mengekalkan dan mencantikkan solekan di wajah
★ Memperbaiki jaringan kulit yang rosak atau kedutan pada wajah serta membuka pancaran aura wajah anda menjadi tampak lebih cerah serta merta.
★ Menegangkan dan menyihatkan kulit
★ Memutihkan wajah
★ Gunakan secara berterusan, akan membantu menghilangkan masalah kedutan, bawah mata yang hitam dan menggelebeh
★ Menjadikan kulit anda cerah dan lebih putih bercahaya
★ Kesan dapat dirasai daripada pemakaian pertama


Manfaat Emas 24k dalam Stemcell Supernova kepada kecantikan kulit:


★ Emas mampu mencegah komedo dan jerawat pada kulit wajah, kerana emas mempunyai kandungan antibakteria.
★ Kandungan emas boleh membersihkan kotoran dan toksin yang melekat pada kulit wajah, tubuh dan sangat baik untuk melancarkan peredaran darah.
★ Emas mampu membuat rona kulit tampak berkilau, kerana emas mampu membantu pengambilan ketersediaan oksigen pada lapisan kulit terluar. 
★ Emas mengurangkan pembengkakan pada wajah, kerengsaan, kemerahan serta lingkaran hitam pada wajah, kerana kandungan emas sendiri mampu membantu melancarkan pengaliran kelenjar getah bening di kawasan kulit wajah anda.
★ Emas menjaga kelembapan kulit serta merangsang pengeluaran kolagen untuk memperbaiki tekstur kulit menjadi tegang, lembut, bersih dan sihat, kerana kandungan didalam emas juga bertindak sebagai anti penuaan. 
★ Mampu menyamarkan kedutan di wajah, sehingga kulit wajah kelihatan lebih muda kerana emas mampu mengembalikan keanjalan kulit.


Harga:

SEKOTAK STEMCELL 24K GOLD
(10 BOTOL 3ML)

RM 160.00 SAHAJA
mampu bertahan hingga 6 bulan penggunaan





Untuk akaun shopee
sila order di sini

https://shopee.com.my/product/18001801/242411928/


Cara Guna:

Stemcell 24k gold ini disarankan digunakan hanya pada waktu malam iaitu sebelum tidur!

Ini kerana pada waktu tidur, wajah kita sudah sedia menerima rawatan. Maka, amatlah sesuai jika saranan ini dapat diikuti oleh anda semua ya


Cadangan Pemakaian:

Serum stemcell ini boleh dipakai secara single sahaja tanpa set asas. Namun ianya digalakkan menggunakan sabun yang telah kami sediakan iaitu sabun glowing speed (24k gold) atau pun sabun ekstrak honeydew (dms360)

Kedua gabungan ini lebih mantap dan berkesan.


Sabun emas = RM 55
Sabun HD = RM 40
Sabun DMSONE = RM 50

Untuk penjagaan lengkap lagi,



Untuk harga kombo
sila whatsapp hotline ya


Panduan Pemakaian:

Cuci muka dahulu. Sapukan serum stemcell 24k gold kemudian barulah sapukan krim malam pula.


Siapa yang sesuai guna stemcell 24k gold?
- wanita dan lelaki
- kulit sensitif
- harus berusia 17 tahun ke atas, menurut pakar kecantikan ..
perawatan emas sesuai bagi mereka yang berusia 17 tahun ke atas
- ibu hamil@menyusu

Nak cantik haruslah ikut panduan yang diberikan :)



Testimoni Pengguna Stemcell 24K Gold DMS360

set lengkap: speed glowing + serum stemcell 24k gold +foundation 4d
Beliau mengalami masalah kulit kusam berjerawat nanah , parut jerawat, jerawat halus dan tidak bermaya..terlalu banyak sebelum ni pakai produk yg mengandungi bahan kimia ...
Selepas 3 bulan penggunaan secara konsisten, beliau dapati kulit beliau semakin pulih jerawat bernanah semakin hari makin kering , kulit semakin pinkish dan glowing , parut jerawat semakin hilang dan beliau juga begitu yakin untuk berhadapan dengan orang ramai..

customer yg menggunakn 2 set DMS360 kulit beliau makin cerah,beliau menambah stemcell serum gold + 4d foundation,kulit kusam dah tiada,bintik2 hitam makin pudar,setelah menguna 2 set dms360 beliau kini menukar ke Glowing speed ,kerana ingin merasai kehebatan produk Dms, kulitnya semakin cantik dan begitu yakin untuk berhadapan dengan orang ramai.. 

Nak share testimoni 24k gold stemcell serum... 
Kaki cedera akibat main bola... Seminggu letak minyak gamat tak baik-baik... I kasi dier guna 24k gold stemcell... Hanya dgn 2 botol dlm mase 4 hari je... Luka pon da kering n semakin pudar... Makin cerah parut luka


Testimoni ni mempunyai masalah liang pori terbuka..
Sebulan konsisten menggunakan SET ASAS DMSONE + SERUM STEMCELL GOLD 24K & FOUNDATION 5D kini liang pori nya makin mengecil secara langsung mencerahkan lagi kulit wajah beliau

masalah jeragat
14 hari je dh ckup mmbuktikan DMSONE + STEMCELL GOLDmampu merawat kulit yg bermasalah

Adik ni berumur 3 tahun.. Luka sedikit dimuka akibat terjatuh..
Sapu Serum Stemcell Gold 24K pada luka.. Alhamdulillah darah & luka cepat kering..
Dalam masa 12 hari kulit kulit dah nak kembali seperti asal

After sebulan konsistan menggunakan DMSONE dan STEMCELL GOLD SERUM..Tadaaa...menyerlah kesan nya kan...wajah lebih glowing dan licin...tiada lagi wajah kusam




Penangan set asas glowing speed + serum stemcell gold + cc cream....perrghh...jeragat makin menghilang..kulit semakin cerah...semestinya makin berseri


Hotline: 018-9100852 (Emme: ID 1648)
Penghantaran percuma seluruh Semenanjung, tambah RM 4 untuk Sabah Sarawak.
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS (Emme: ID 1648)


REKOMEN SANGAT-SANGAT PRODUK INI KEPADA ANDA SEMUA
IANYA SANGAT BERKESAN
DENGAN HARGA AMAT BERPATUTAN

JOM DAPATKAN DENGAN AGEN SAH DMS SAHAJA


Untuk hilangkan keraguan dan silap beli produk tiruan/fake
Belilah dengan agen dah sahaja.
kalau anda sayang wajah anda, maka belilah yang original.
jika anda sayang duit anda, maka anda boleh order FAKE tetapi kami agen-agen DMS tidak akan bertanggungjawab terhadap apa yang bakal terjadi kepada anda..



Untuk pelanggan dms yang membeli melalui saya, anda bakal diberikan diskaun bagi pembelian seterusnya. Dan mendapat khidmat nasihat secara percuma 24 jam selama anda menjadi pelanggan saya. 

In shaa Allah, tapi jika saya lewat balas jangan marah ya.


Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori

Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura


**************************************************
Senarai produk DMS360.

1. DMS360
2. Glowing Speed 24k Gold
3. Serum Glowing
4. Serum Stemcell
5. Serum Stemcell 24k Gold (coming soon)
6. 4d Foundation
7. 5d Foundation
8. CC Hybrid Foundation
9. Diamond Foundation
10. Miss Slim
11. Miss Me
12. Kopi Monatox
13. Macho Max
14. Pearlaqueen 3d
15. Glutax
16. Superskinz
17. Cermin Seri (Tidak dijual)
18. Sabun Honeydew DMS360
19. Sabun Emas Glowing Speed
20. Sabun Diamond Cermin Seri (Tidak dijual)
21. DMSONE
22. Fat Away (New produk)

#Srikandigrup
#VIPdms1648
*******************************************

"Membeli sambil beramal"
Nota: 5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah



Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses


syarat dan modal agen/dropship (klik sini)





Share: