Sunday, 30 April 2017

Kenali Slim DMS 360 Original dan Fake

Terkini slim dms360 "love slim"
Slim DMS 360 terkenal dengan nama Islim, Miss slim dan terkini Love slim. Apa juga namanya, ramuan dan packaging capsules adalah sama. Hanya packing sahaja yang berubah.

Disebabkan terlalu banyak isu fake dan slim DMS 360 merupakan produk supplement yang dimakan maka ianya lebih baik untuk anda kenali produk Slim DMS 360 fake.

Botol miss slim berwarna kuning sudah ada fake. Jadi berhati-hati jika ditawarkan harga terlalu murah. Harga love slim @ miss slim ialah RM100 sebotol.

Packaging miss slim sudah ada fake.
Semoga entri ini dapat membantu anda membeli produk kurus dms360. Ianya ternyata berkesan dan tidak memudaratkan.


Untuk tempahan terus,
klik icon shop di bawah



Thursday, 27 April 2017

Glowing Speed Anda Fake ke Ori?

Assalamualaikum.

Semua wanita mahupun lelaki mahukan wajah yang bersih tanpa jerawat, jeragat atau kita panggil cela di wajah. Bukan kerana mahu jadi tercantik tetapi adakalanya cela di wajah membuatkan diri kita hilang keyakinan terhadap diri sendiri juga semasa bersama orang-orang di sekeliling.

Glowing speed 24k menjanjikan kulit wajah yang bersih, berseri serta mampu merawat wajah dengan lebih pantas berbanding produk DMS yang lain. Glowing Speed didatangi dengan ramuan istimewa iaitu emas 24k yang dapat merawat dan mencantikkan wajah anda.

Malangnya, ramai yang ingin mengaut keuntungan bersama syarikat DMS 360 mengeluarkan produk-produk DMS 360 yang tiruan. Terpesona dengan harga yang murah, dan terpedaya dengan kata-kata si penjual ramai yang terbeli produk Glowing Speed fake ni.

Saya sendiri selalu memantau di facebook, lazada, instagram dan shopee terlalu banyak produk fake yang dijual. Harga asal Glowing Speed 24k Gold dari DMS 360 (DMS ONE Skinworks) ialah RM 169.00. Mungkin agak mahal bagi sesetengah orang tetapi produk yang original dengan bahan semulajadi malah berteknologi formulasi dari Korea ini, harganya amat berpatutan. Produk ini tahan 3 ke 6 bulan dengan saiz 30g. Besar kan?

Saya tunjukkan pada anda beza produk fake dan original Glowing speed 24k Gold supaya anda tidak keliru.

Perhatian: Dilarang menggunakan dan mengambil gambar ini bagi tujuan promosi atau sebaran. Hak milik DMS360 original : Emme Marina. Tujuan gambar-gambar perbualan ini untuk rujukan di sini sahaja. Harap maklum

Glowing speed fake

Original glowing speed

Jom sebarkan entri ini dengan kongsikan artikel ini kepada ramai orang. Semoga kita dapat bantu lebih ramai rakyat Malaysia.


Jika anda mahu tempah produk original, boleh terus buat tempahan di sini


Wednesday, 26 April 2017

Produk FAKE DMS 360

Assalamualaikum

Nampaknya semakin berleluasa produk fake jenama DMS 360. Ramai mengaku sebagai pemborong malah berani menggunakan nama HQ DMS 360 untuk meyakinkan pelanggan. Sama ada pengguna tetap DMS 360 mahupun baru. Ramai terpesona dengan kata-kata penipu yang terang-terangan menyatakan produk mereka jual adalah ORIGINAL.

Jika anda tanya saya, mereka memang jual original. ORIGINAL YANG FAKE. Setuju?

Habis tu kami di pihak yang benar, tidak buat apa-apa tindakan ke? Pengasas DMS 360 dah turun padang, buat saman tetapi mereka tidak mendengar malah semakin tegar. Jadi apa yang pihak DMS 360 lakukan, menukar packaging dan cuba untuk setiap produk terutamanya isi dalam tidak dipublishkan. 

Hanya stokis sah sahaja yang tahu bagaimana krim original. Biarlah begitu. KKM juga kami tidak naikkan di mana-mana public kerana pihak fake boleh menggunakan sijil tersebut untuk jual produk mereka pula. Sudah! Dah la FAKE, siap guna sijil original produk DMS 360. Tak ke lagi haru?

SEMUA PRODUK DMS ada KKM untuk pengetahuan anda semua kecuali Fat Loss masih dalam proses. Jadi tolong jangan resah. Pastikan orang yang jual DMS ni dia memang jual DMS sahaja. Bukan kedai online runcit. Bukan kedai jamu. Kami hanya fokus jualan produk DMS 360. 

Banyak produk DMS 360 ni tahu. Saya senaraikan ya. Nanti awak pandai-pandailah tanya orang jual FAKE DMS tu, kot-kot ada ke semua produk ni. Apa pula jawapan mereka ya?


Senarai produk DMS360.


Set Asas
1. DMS360 RM139.00
2. Glowing Speed RM169.00
3. DMS ONE RM150.00
4. Cermin Seri RM120.00 ❌

Serum
5. Serum Glowing RM100.00
6. Serum Stemcell RM150.00
7. Serum Stemcell 24k Gold RM160.00 (Wanita)
8. Evo Prowhite Serum RM199.90 ❌
9. Vitamin C Booster HLA RM150.00

Foundation
10. 4d Foundation RM120.00 *NEW*
11. 5d Foundation RM100.00
12. CC Hybrid Foundation RM100.00

Produk kuruskan badan
13. Fat Loss RM100.00/ 30 biji
14. Fat Away RM120.00/ 21 biji
15. Cream Countor RM90.00
16. slimpatch RM 99.90/10 patch

Kesihatan dan Aset Wanita
17. Miss Me RM100.00/60 biji
18. Kopi Monatox RM75.00/ 15 scht
19. Kopi Pink RM90.00/ 15 scht

Kesihatan lelaki
20. Macho Max RM120.00/ 10 biji
21. Damo Max RM150.00/ 15 biji
22. Kopi Aumm RM120.00

Loose
23. Sabun Honeydew DMS360 RM40.00 40g
24. Sabun Glowing Speed RM55.00 50g
25. Sabun dmsone RM50.00 50g

Supplement Satu Badan
26. Pearlaqueen RM150.00
27. Glutax RM100.00
28. superskinz RM150. 00 ❌
29. permata Cinta RM90 ❌

Kesihatan
30. Cell Pro HD1000 RM120.00
31. De clen Fibre Detox RM150. 00/ 15 scht (CUCI USUS)

Personal Care
32. Feminine Wash RM69.90 ❌
33. Body Scrub Apricot RM120.00 ❌

EXCLUSIVE & PEMBELIAN 2 SET KE ATAS LAYAK 20% KOMISYEN SELEPAS PEMBELIAN SETERUSNYA
34. 5IN1 DMSONE EXCLUSIVE RM199. 90

❌ tidak dijual kerana permintaan kurang. Namun ada stokis lain yang mempromosikan produk ini.




SET ASAS DMS360 ORIGINAL



Kalau anda rasa kami yang jual harga pasaran ni jeles dengan produk fake atau agen main harga, rasanya boleh lupakan sahaja. Kita ambil konsep keberkatan lah senang. Kita jual produk original dan harga yang telah ditetapkan kerana ini adalah amanah kami. Kami tidak risau jual harga pasaran, kerana ini lah yang kami ambil dan berikan pada anak-anak makan. Yang jual original tetapi murah itu rezeki kalian. Alhamdulillah. Yang penting original dari DMS 360. Tapi kalau beli fake, ini isu lain lah. Ini isu kesedaran diri sendiri juga, produk fake skincare ni bahaya pada kulit, bahaya pada kesihatan.

Produk original DMS tiada merkuri, tiada hydroquinon. Tiada sebarang bahan kimia berbahaya. Selamat digunakan oleh semua orang. Bayi hingga lah ke ibu mengandung. Maknanya anak anda boleh pakai sabun DMS, tiada masalah. 

Jadi tolong berhati-hati, zaman sekarang bukan DMS sahaja banyak fake, produk skincare lain pon sama. Jadi sebelum membeli lagi-lagi bila ditawarkan harga terlalu murah tak masuk akal ni. Anda fikirlah baik-baik. Modal kami sebagai pengedar sah pun tinggi jugak. Bukan murah produk DMS original ni. Kan? Sama-sama lah kita semua, sebagai pengguna mahupun pengedar. 

Semoga artikel ini dapat membantu kalian semua. 







-------------------------------------------------------------
Terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca entri kami, semoga entri ini bermanfaat buat anda :)

Ingin dapatkan produk-produk DMS yang original?


Tempahan segera : Order DI Sini 
Tempahan Di Shopee : http://bit.do/shopeedms
Tempahan COD melalui Agen Sah : http://bit.do/agensahdms360


Masih ragu-ragu untuk pembelian secara terus?

Hubungi saya, Stokis Leader DMS360 juga sebagai DMS Consultant Kecantikan anda:

Whatsapp : 018-9100 852
Talian : 018-9100 852 (Saya menerima panggilan Isnin-Jumaat Jam 9.00 pagi hingga 6 petang sahaja)


**Kelebihan berbelanja di shopee: kumpul point dan shopping dengan rebate point. Langkah jimat untuk berbelanja.


Follow DMS360Original 

Chanel Telegram: https://t.me/dms360original


Berita Baik. Bagi pengguna DMS stokis ini, anda berpeluang mendapat diskaun terhebat apabila membeli produk bersama kami. Caranya ialah sertai group pengguna-pengguna DMS VIP yang telah disediakan. 

Tuesday, 25 April 2017

Penyebab dan Cara Merawat Kulit Wajah Berminyak dan Berjerawat

Terdapat kelebihan memiliki minyak pada wajah. Kulit memproduksi minyak dengan seimbang berfungsi sebagai pelindung kulit dari bahaya dari luar seperti polusi dan debu yang akan masuk kedalam pori-pori kulit. Selain itu minyak pada kulit sebagai cairan yang mampu menjaga keremajaan kulit dan menjadikan kulit menjadi kenyal. Namun akibat mempunyai lebihan minyak pada kulit, wajah khususnya akan menambah masalah baru bagi kita.

Kelebihan minyak pada kulit wajah atau singkat saja kita sebut wajah berminyak akan menyebabkan kurangnya percaya diri saat tampil di depan umum karena wajah akan terlihat kusam dan menkilap. Wajah berminyak juga akan menangkap udara di sekitar dan mengendapkan debu dan polusi di wajah. Akibatnya pori wajah tertutup dan timbulah jerawat. Wajah berminyak dapat di sebabkan oleh beberapa faktor seperti berikut:


Penyebab Wajah Berminyak

Makanan yang Berlemak
Kita tau bahwa makanan yang mengandung banyak lemak tidak baik di konsumsi oleh manusia karena akan adanya penimbunan lemak dan menimbulkan penyakit. Masalah minyak berlebih adalah masalah ringan yang di timbulkan akibat mengkonsumsi makanan berlemak lebih. 

Hormon tidak Seimbang
Minyak berlebih pada wajah merupakan salah satu tanda seorang anak sudah mulai memasuki masa puberitas. Seorang remaja harus beradaptasi dengan hal-hal baru yang terjadi pada dirinya. Pada orang dewasa khususnya wanita akan memproduksi banyak minyak saat haid. Maka dari itu kegiatan yang kita lakukan sebaiknya dikontrol dengan baik. Asupan makanan yang seimbang dengan kegiatan yang kita lakukan akan mengurangi jumlah minyak yang keluar dari tubuh kita. 

Salah Pilih  Kosmetik
Sebagian besar cewek menginjak remaja sudah mulai  berani memakai peralatan kosmetik untuk menunjang penampilannya. Dan itu tidak di permasalahkan. Tapi ada baiknya bagi remaja untuk tidak memakai alat-alat kosmetik yang terbuat dari bahan kimia. Hal itu dapat memproduksi minyak berlebih, iritasi dan membuat wajah lebih sensitive apabila wajah tidak bisa menerima bahan-bahan kimia tersebut. Lakukan percobaan pada bagian tangan sebelum memutuskan memakai salah satu merek kosmetik.

Keturunan
Orang tua tidak hanya mewariskan harta kepada anaknya tetapi juga mewariskan sebagian  sifat genetiknya (pasti). Tidak menutup kemungkinan orang tua yang memiliki keturunan genetik memproduksi minyak akan turun keanaknya. Hal ini tidak bisa di cegah, tapi tetap bisa di atasi.


Cara Menghilangkan Wajah Berminyak

Mencuci Muka
Menjaga kebersihan muka sangatlah penting. Untuk menghindari minyak berlebih cukup mencuci muka dengan sabun 2x sehari (jangan lebih). Kelebihan mencuci muka dengan sabun akan mengikis lapisan kulit wajah dan menjadi bahaya jika terpapar sinar matahari bahkan produksi minyak akan bertambah banyak.

Minum Air Putih
Minum 2 liter sehari akan menjaga metabolisme pada tubuh. Pada saat kegiatan yang ekstra jika tubuh mengandung banyak air, keringat akan lebih sedikit mengadung minyak.

Air Hangat
Handuk kecil di celupkan ke dalam air hangat kukuh yang telah dicampur sedikit garam, usapkan secara berlahan ke wajah. Rasakan sensasi kesejukannya setelah itu. Air hangat akan membuka pori wajah dan garam akan mengangkat kotoran pada wajah.
      

Putih Telur
Gunakan sebagai masker. Caranya pecahkan telur dan pisahkan kuning dan putihnya. Kocok putih telur hingga berbusa. Oleskan ke wajah dan biarkan mengering.  Selanjutnya bersihkan dengan air hangat.


Tomat/Timun/Kentang
Ketiga buah ini dapat digunakan sebelum tidur. Caranya sangat mudah.cuci muka terlebih dahulu. Lalu Iris salah satu dari buah tersebut. Usapkan ke wajah, biarkan kering. Keesokkan harinya usap muka dengan handuk dan air hangat. Setelah itu bilas dengan air dingin untuk menutup kembali pori wajah.

Daun Seledri
Sebagai penyedap makanan, ternyata seledri  juga mampu mengurangi kadar minyak pada wajah. Caranya potong kecil daun seledri, sebelumnya siapkan air dalam panic kecil. Masukkan dua gelas air dan tunggu hingga mendidih. Masukkan seledri yang telah dipotong kecil. Rebus selama 15-20 menit. Angakat dan dinginkan. oleskan pada wajah secara merata. Tunggu hingga benar-benar meresap. Lanjutkan bilas dengan pembersih muka.


Sumber: http://kesehatan96.blogspot.com/2013/11/merawat-wajah-berminyak.html#ixzz4fDzZpUla



Bagi wajah jenis berminyak dan berjerawat, kami menyediakan produk yang mampu membantu menyelesaikan masalah kulit anda, set asas DMS360 mampu mengatasi masalah tersebut. Insha Allah, dengan penggunaan yang betul dan konsisten. 




Monday, 17 April 2017

Terma dan syarat Agen dan Dropship DMS




PRODUK DMS360 BARU SAHAJA MENDAPAT AWARD PADA 31 MAC 2017


Jana Pendapatan sebagai Pengedar, Agen dan Dropship Sah DMS360
BISNES DMS360



Terima kasih kerana memilih bisnes bersama group DMSONE DMS360 Superskin ONE.

Nama saya Puteri Emme Marina Binti Mohamad, Stokis Leader VIP : 1648. Menjalankan perniagaan DMSONE DMS360 secara online seratus peratus. Kesemua agen bakal dikendalikan oleh saya melalui whatsapp group.

Bimbingan produk dan bisnes marketing disediakan.

Kelebihan menjadi agen saya ialah

1. Nama anda tersenarai di link utama - 
2. Tawaran komisyen minimum modal lebih tinggi.
3. Diberikan taklimat mengenai produk secara ekslusif dan kaedah terbaik rawatan dengan produk dms360 supaya anda lebih pakar apabila menjual produk DMS360
4. Marketing juga bakal diberikan pada mereka yang kosong ilmu perniagaan
5. Stokis diberikan blog tersendiri





BAGAIMANA PENGAMBILAN AGEN DIJALANKAN DALAM BISNES DMS360?


HQ -> STOKIS NEGERI (VVIP) -> STOKIS LEADER (VIP) -> QUEEN -> PRINCESS -> DIVA


HQ DMS360 TIADA PEMBORONG



JIKA ANDA DIDATANGI OLEH ORANG YG MENGGELARKAN DIRI MEREKA SEBAGAI RUNNER ATAU PEMBORONG DARI DMS360

BERHATI-HATI KERANA 100% ADALAH PALSU DAN BARANG ADALAH TIRUAN



MODAL AGEN DMSONE DMS360

TAWARAN ISTIMEWA MASIH DIBUKA


Untuk LEBIH TAWARAN sila hubungi saya
0189100852

OFFER PAKEJ DIVA!!




DROPSHIP DMS360



Komisyen Dropship DMS360
20% dari harga pasaran tidak termasuk postage


Terma & syarat untuk Registered Agents of Team #1648 DMS360

Bismillah.

Di bawah ini disertakan terma & syarat untuk menjadi ejen DMS360:

PEMBELIAN DIRECT PADA LEADER MASING-MASING (STOKIS ATAU AGEN)

PERLU KEKAL DENGAN SATU LEADER (STOKIS ATAU AGEN)

TIDAK BOLEH MELOMPAT TEAM SANA-SINI. PERLU BUAT PILIHAN HANYA SATU.

TIDAK DIBENARKAN SAILANG ATAU CURI DROPSHIP ATAU AGEN LEADER (STOKIS ATAU AGEN) LAIN.



Setiap ahli jemaah DMS360™ perlulah menjaga kerahsiaan brand dan team masing-masing.


Setiap ahli jemaah DMS360™ perlu sentiasa sokong & bantu antara satu sama lain.

Wajib menghormati pendapat jemaah  DMS360™ antara satu sama lain.

Kejujuran sangat ditekankan dan wajib menjaga aib JEMAAH  DMS360™.

WAJIB WAJIB WAJIB membuat pembelian dengan Leader (Stokis/Agent) masing-masing. Sekiranya ingin membuat pembelian dengan Stokis/Agent lain perlu mendapat KEBENARAN dari Leader anda terlebih dahulu, dan pembelian wajib melalui Leader anda. Tidak boleh direct sendiri.

Tidak dibenarkan menyebarkan aura negatif,  anasir fitnah dan dakyah palsu dalam jemaah  DMS360™.

Segala permasalah hubungi personal LEADER masing-masing.

Harap semua Jemaah  DMS360™ dapat menjaga amanah & peraturan HQ tetapkan supaya rezeki yang mengalir masuk mendapat BERKAT.

Berniagalah secara JUJUR. Allah Maha Melihat.

ALLAH TIDAK PERNAH TIDUR.

Pihak Pengurusan HQ
DMS360™


Berikut ialah senarai harga dan produk DMS360.



Set Asas
1. DMS360 RM139.00
2. Glowing Speed 24k Gold RM169.00
3. DMS ONE RM150.00

Serum
4. Serum Glowing RM100.00
5. Serum Stemcell RM150.00
6. Serum Stemcell 24k Gold RM160.00

Foundation
7. 4d Foundation RM100.00
8. 5d Foundation RM100.00
9. CC Hybrid Foundation RM100.00

Produk kuruskan badan
10. Miss Slim RM100.00
11. Fat Away RM120.00

Kesihatan dan Aset Wanita
12. Miss Me RM100.00
13. Kopi Monatox RM75.00

Kesihatan lelaki
14. Macho Max RM120.00

Loose
15. Sabun Honeydew DMS360 RM40.00
16. Sabun Emas Glowing Speed RM55.00
17. Sabun dmsone RM50.00
18. Day cream dmsone RM60.00

CARA-CARA UNTUK MENDAFTAR MENJADI AGEN / DROPSHIP DMS360:

1. WhatsApp ke 018 9100852 (www.wasap.my/60189100852).
2. Beri details anda: Nama, Umur, Lokasi, Ig Shop atau FB page yang anda akan guna untuk promote DMS360.
3. Setelah kami add anda di grup Whatsapp, anda boleh mula promote (ambil gambar & details di website: www.dms360original.com).


Jika ada sebarang pertanyaan, boleh terus tanya di group Whatsapp ejen. Sebelum bertanya, sila baca keseluruhan post di blog ini dahulu (semuanya info untuk rujukan ejen).

Info Penting Agen dan dropship

Syarat utama untuk menjadi agen/dropship di bawah pimpinan saya adalah :-

1) Setiap order hanya dipesan melalui saya dan agent saya yang akan dikemaskini dari masa ke semasa. Jika didapati order dibuat melalui agent/leader lain, serta-merta anda akan diterminate dari team ini.
2) Dilarang sama sekali untuk 'main harga' atau dalam bahasa lain, 'buang harga'. Saya akan mengambil tindakan tegas terhadap perkara ini termasuk memberikan maklumat anda kepada pihak HQ untuk diambil tindakan.


++++++++++++++++++++++++++++

Berikut merupakan details tentang Stokis dan Dropship untuk produk DMS.


Perbezaan Stokis dan dropshipper



KAD PENGEDAR


Stokis : ✓
Ds : ✗

SENANG MENJUAL (OFFLINE-COD)

ini kerana produk sudah ada ditangan, lebih mudah bercerita dan promo

Stokis : ✓
Ds : ✗

BLOG KEDAI

Stokis : ✓
Ds : ✗


Namun jika anda berusaha dan rajin, apa pun jua status anda, pasti boleh berjaya.

Dropship juga boleh maju seperti mana stokis, cepat atau lambat sahaja.

Ikuti bimbingan dan panduan di dalam grup, Insha Allah saya doakan anda kaya dan berjaya!

=====
Dropship
=======


Modal permulaan : Yuran RM50
Stok permulaan : Tiada/ada terpulang kepada anda.
Keuntungan Bersih : 20%
Kelebihan : Tidak perlu keluar untuk pos. Tidak perlu bungkus produk.


Bagi dropship yang tidak berjaya membuat sales dalam 2 bulan akan diterminatekan. Inshaa Allah, kami guide sehingga berjaya ya..

Jika berminat, boleh berikan details anda untuk bermula.
Sekian, terima kasih.


Hubungi saya
Emme Marina Mohamad
018-910 0852

Tuesday, 11 April 2017

Apa itu Korean Dermatologist dan Rahsia Kecantikan Kulit Korea.

Rahsia Korean Dermatologist dalam Produk Kecantikan

Contoh kulit idaman wanita Korea. Licin dan bersih tanpa sebarang noda.

Budaya Korea mencerminkan minat yang mendalam untuk memanjangkan kesihatan dan kecantikan kulit, dengan rejimen yang kedua-dua berkesan dan menyeronokkan. Pakar-pakar menganggarkan inovasi Korea dalam penjagaan kulit ialah dua belas tahun lebih awal daripada penyelidikan dan pembangunan Amerika Syarikat. Kemajuan Korea dalam industri ini memberi tumpuan gigih pada rumusan halus yang memberikan hasil yang boleh dilihat tanpa kekerasan atau kerengsaan - Bekerja dengan kulit kita (tidak menentangnya) untuk membawa keluar kecantikan semula jadi. 

Korea menjalankan dan menghargai regimen penjagaan kulit dengan melakukan pelbagai langkah khususnya kepada membersihkan kulit sepenuhnya termasuklah mementingkan kecerahan kulit wajah dan badan. Untuk sentiasa kelihatan awet muda dan kulit licin tanpa sebarang noda. 

Korea menggunakan bahan-bahan semulajadi tanpa penggunaan bahan kimia yang merosakkan. Memiliki kulit yang cerah amat penting bagi masyarakat Korea, sebagai contoh alternatif bahan pencerahan kulit seperti Arbutin (bukan hydrokuin). Selain itu, mereka menitik beratkan kaedah ekstrak bahan semula jadi dan mengamalkan konsep penggelupasan yang lembut pada wajah, ini merupakan antara kaedah teknologi Korea yang unik. Penjagaan kulit masyarakat Korea melibatkan regimen yang berasaskan bahan semulajadi dan proses penggelupasan yang amat halus bagi mendapatkan kulit wajah yang sempurna.

Dalam artikel yang lain, seorang pakar Korea dermatologi, Dr. Wonwoo Choi, Well Spa berkata, 

"Apabila kulit wajah kita kekurangan air, tiada kelembapan maka tiada apa lagi yang mampu berfungsi".
"Tanggapan yang salah juga apabila kita menggagap memiliki kulit berminyak bermakna kulit itu cukup hidrasi. Sedangkan mereka yang mempunyai kulit berminyak juga mampu terhidrasi. Dengan mengamalkan air yang secukupnya, penjagaan kulit melalui produk kecantikan benar-benar mampu menjaga kulit kita pada jangka masa yang amat panjang".

Beliau mencadangkan produk yang mengandungi asid hyaluronik dan gliserin. Ekstrak dari beras dan rumpai laut dan juga dapat bekerja dengan baik, dan peptida - yang menyuburkan kulit - juga "penyayang air" dan membantu untuk mengekalkan kulit terhidrat. Secara umumnya, wanita di Korea memilih produk sangat fokus, dan bukannya berbilang taskers. Ampul (serum super pekat) dan topeng, yang menyediakan rawatan yang lebih intensif, yang sangat popular.


Menurut Zoe Draelos, MD, Consulting Profesor di Universiti Duke, pendekatan Korea untuk penjagaan kulit mempunyai beberapa kesahihan kerana, "korea dermatology tidak menggunakan bahan kimia yang kuat, oil-based produk membantu untuk membuang solekan, manakala produk larut air (waterbased) membantu untuk menghapuskan apa-apa solek baki ," dia berkata. "Intipati mengandungi pelembap, yang memberi hidrasi kepada kulit kerana begitu banyak sebum telah dikeluarkan dari langkah-langkah pembersihan. Pelembap berasingan diperlukan untuk mata kerana ia adalah satu kawasan pengering, produk-produk ini biasanya mempunyai lebih pelembapan." 

Untuk mendapatkan kulit bersih sempurna adalah mustahil. Walau bagaimanapun, kesedaran terhadap kesihatan kulit mampu membuang tabiat buruk seperti tidur dengan solekan atau tidak memakai pelindung matahari setiap hari. Pembersihan dan pelembapan adalah penting, tetapi jika anda tidak menggunakan rawatan yang direka khusus untuk menyasarkan penyakit kulit anda, kemungkinan peningkatan dengan garis penjagaan kulit adalah sifar. Ini adalah regimen penjagaan kulit untuk mengekalkan kulit anda, bukan untuk merawat keadaan kulit yang kronik. Berunding dengan doktor kulit anda sebelum menggabungkan seperti regimen ke dalam rutin penjagaan kulit harian anda.

Sumber:


Seperti mana Korean amat mementingkan kualiti bahan produk skincare dan rutin penjagaan kulit. Wanita di Malaysia juga mula mempunyai kesedaran akan pentingnya menjaga kulit wajah. Walaupun Korea dan Malaysia mempunyai faktor cuaca yang berbeza, iklim yang berbeza namun kesamaannya ialah kita tergolong dalam masyarakat yang memiliki kulit Asia. Asia ini termasuklah Malaysia, Indonesia, Brunei, Singapura, Korea dan Jepun. Oleh itu, apabila syarikat DMS menggunakan technologi korea di dalam pembuatan produk kecantikan ianya berhasil dan memberi kesan yang memuaskan. 

Oleh itu, DMS360 memperkenalkan set lengkap yang merangkumi set asas, serum dan foundation. Seperti mana artikel di atas, masyarakat Korea amat mementing rejim penjagaan kulit dan menggunakan produk-produk yang khusus iaitu krim sebagai pelembap, serum sebagai zat kepada kulit dan foundation wajib digunakan ketika siang hari. Dengan faktor cuaca di Malaysia yang panas, foundation DMS wajib untuk anda semua miliki. Selain bertindak sebagai sunblock, foundation DMS juga dapat membantu merawat wajah, mencerahkan dan mempunyai anti-pigmentasi kepada UV jahat (jeragat).















Saturday, 8 April 2017

Testimoni Kuruskan Badan bersama Fat Away

testimoni salah seorang agen sah dms360 setelah amalkan fat away 1 botol, mula ambil fat away awal bulan mac dan testimoni terkini adalah berat terkini


Pelanggan Agen Rozita Shahabudin id 7553

Dengan pengambilan sebotol miss slim dan sebotol fat away pelanggan cheTa sangat berpuas hati dgn penurunan berat badan sebanyak 8 kg dari pada berat asal 79kg sebelum mengambil produck diet dari DMS.. Lihatlah hasilnya dan baju lama sudah muat kembali.. puan fatimah akan meneruskan pengambilan untuk capai target berat impiannya

Konsisten selama 7bulan penggunaan miss slim monatox coffe terbaru fat away baru seminggu amalkan... X de pantang makan ,,pantang nampak mkn je..

"intan ingin share testimoni diri sendiri..Hampir 4 bulan konsisten amalkan LOVE SLIM, FAT AWAY, MISS ME dan COFFEE MONATOX .
Dan baru seminggu mulakan DMS ONE.
Syukur alhamdulillah..betambah sihat,kulit badan dan wajah betambah bersih,kembali keyakinan diri, dan yg paling intan syukuri...sekarang dah tak de sesiapa yg  menyindir..ketawa sinis atau hina intan mcm dulu lagi hanya kerana obesiti.
Malah yg meghina dulu dah ada yg jadi  pembeli DMS dari intan.

Saya ingin share testimoni customer  yg teruja denagn Fat Away.. Hanya  mengamalkan Fat Away selama 21 hari, beratnya turun 10kg.

testimoni pelanggan telah mengambil miss slim konsisten 4 botol...Yang terbaru konsisten Fat Away sekotak. Berat asalnya 90 kg turun ke 75kg... lost 15 kg.Suka sangat dia.Alhamdulillah.

Agen sah dms360

"pagi ni saya nk share pula testimoni saya sendiri yg menggunakn set lengkap Miss Slim (3botol) + Fataway (1botol) + Coffee Monatok (4box) ... Sebelum saya amik set slim ni berat asal sy 89kg dan selepas 5bulan penggambilan berat saya loose 80.3kg.. sblm ni saya mengalami masalah berat badan yg sukar utk turun.. susah nak control cara pemakanan saya tp alhamdulillah dgn buat senaman ringan dan konsisten utk kurus, saya telah berjaya turun kn berat badan walaupon belum dpt capai target yg saya idamkan... Sekarang saya juga begitu yakin untuk berhadapan dengan orang ramai.. Alhamdulillah..."

seminggu kunyah-kunyah dah turun 5kg.

Kelebihan: FAT AWAY CHOCO BY DMS360 DMSONE

Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan

Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol

Membantu menguatkan imun sistem dalam badan

Membantu menyingkirkan toksik dalam badan

Membantu meningkatkan kalsium pada tulang

Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda

Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan

Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit

Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat

Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan

Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam