Wednesday, 26 April 2017

, , , , , , ,

Produk FAKE DMS 360

Emme Marina| 4/26/2017| |
Assalamualaikum

Nampaknya semakin berleluasa produk fake jenama DMS 360. Ramai mengaku sebagai pemborong malah berani menggunakan nama HQ DMS 360 untuk meyakinkan pelanggan. Sama ada pengguna tetap DMS 360 mahupun baru. Ramai terpesona dengan kata-kata penipu yang terang-terangan menyatakan produk mereka jual adalah ORIGINAL.

Jika anda tanya saya, mereka memang jual original. ORIGINAL YANG FAKE. Setuju?

Habis tu kami di pihak yang benar, tidak buat apa-apa tindakan ke? Pengasas DMS 360 dah turun padang, buat saman tetapi mereka tidak mendengar malah semakin tegar. Jadi apa yang pihak DMS 360 lakukan, menukar packaging dan cuba untuk setiap produk terutamanya isi dalam tidak dipublishkan. 

Hanya stokis sah sahaja yang tahu bagaimana krim original. Biarlah begitu. KKM juga kami tidak naikkan di mana-mana public kerana pihak fake boleh menggunakan sijil tersebut untuk jual produk mereka pula. Sudah! Dah la FAKE, siap guna sijil original produk DMS 360. Tak ke lagi haru?

SEMUA PRODUK DMS ada KKM untuk pengetahuan anda semua kecuali Fat Loss masih dalam proses. Jadi tolong jangan resah. Pastikan orang yang jual DMS ni dia memang jual DMS sahaja. Bukan kedai online runcit. Bukan kedai jamu. Kami hanya fokus jualan produk DMS 360. 

Banyak produk DMS 360 ni tahu. Saya senaraikan ya. Nanti awak pandai-pandailah tanya orang jual FAKE DMS tu, kot-kot ada ke semua produk ni. Apa pula jawapan mereka ya?


Senarai produk DMS360.


Set Asas
1. DMS360 RM139.00
2. Glowing Speed RM169.00
3. DMS ONE RM150.00
4. Cermin Seri RM120.00 ❌

Serum
5. Serum Glowing RM100.00
6. Serum Stemcell RM150.00
7. Serum Stemcell 24k Gold RM160.00 (Wanita)
8. Evo Prowhite Serum RM199.90 ❌
9. Vitamin C Booster HLA RM150.00

Foundation
10. 4d Foundation RM120.00 *NEW*
11. 5d Foundation RM100.00
12. CC Hybrid Foundation RM100.00

Produk kuruskan badan
13. Fat Loss RM100.00/ 30 biji
14. Fat Away RM120.00/ 21 biji
15. Cream Countor RM90.00
16. slimpatch RM 99.90/10 patch

Kesihatan dan Aset Wanita
17. Miss Me RM100.00/60 biji
18. Kopi Monatox RM75.00/ 15 scht
19. Kopi Pink RM90.00/ 15 scht

Kesihatan lelaki
20. Macho Max RM120.00/ 10 biji
21. Damo Max RM150.00/ 15 biji
22. Kopi Aumm RM120.00

Loose
23. Sabun Honeydew DMS360 RM40.00 40g
24. Sabun Glowing Speed RM55.00 50g
25. Sabun dmsone RM50.00 50g

Supplement Satu Badan
26. Pearlaqueen RM150.00
27. Glutax RM100.00
28. superskinz RM150. 00 ❌
29. permata Cinta RM90 ❌

Kesihatan
30. Cell Pro HD1000 RM120.00
31. De clen Fibre Detox RM150. 00/ 15 scht (CUCI USUS)

Personal Care
32. Feminine Wash RM69.90 ❌
33. Body Scrub Apricot RM120.00 ❌

EXCLUSIVE & PEMBELIAN 2 SET KE ATAS LAYAK 20% KOMISYEN SELEPAS PEMBELIAN SETERUSNYA
34. 5IN1 DMSONE EXCLUSIVE RM199. 90

❌ tidak dijual kerana permintaan kurang. Namun ada stokis lain yang mempromosikan produk ini.




SET ASAS DMS360 ORIGINAL



Kalau anda rasa kami yang jual harga pasaran ni jeles dengan produk fake atau agen main harga, rasanya boleh lupakan sahaja. Kita ambil konsep keberkatan lah senang. Kita jual produk original dan harga yang telah ditetapkan kerana ini adalah amanah kami. Kami tidak risau jual harga pasaran, kerana ini lah yang kami ambil dan berikan pada anak-anak makan. Yang jual original tetapi murah itu rezeki kalian. Alhamdulillah. Yang penting original dari DMS 360. Tapi kalau beli fake, ini isu lain lah. Ini isu kesedaran diri sendiri juga, produk fake skincare ni bahaya pada kulit, bahaya pada kesihatan.

Produk original DMS tiada merkuri, tiada hydroquinon. Tiada sebarang bahan kimia berbahaya. Selamat digunakan oleh semua orang. Bayi hingga lah ke ibu mengandung. Maknanya anak anda boleh pakai sabun DMS, tiada masalah. 

Jadi tolong berhati-hati, zaman sekarang bukan DMS sahaja banyak fake, produk skincare lain pon sama. Jadi sebelum membeli lagi-lagi bila ditawarkan harga terlalu murah tak masuk akal ni. Anda fikirlah baik-baik. Modal kami sebagai pengedar sah pun tinggi jugak. Bukan murah produk DMS original ni. Kan? Sama-sama lah kita semua, sebagai pengguna mahupun pengedar. 

Semoga artikel ini dapat membantu kalian semua. 






Share: