Saturday, 8 April 2017

, , , ,

Testimoni Kuruskan Badan bersama Fat Away

Emme Marina| 4/08/2017| 0Comments|
testimoni salah seorang agen sah dms360 setelah amalkan fat away 1 botol, mula ambil fat away awal bulan mac dan testimoni terkini adalah berat terkini


Pelanggan Agen Rozita Shahabudin id 7553

Dengan pengambilan sebotol miss slim dan sebotol fat away pelanggan cheTa sangat berpuas hati dgn penurunan berat badan sebanyak 8 kg dari pada berat asal 79kg sebelum mengambil produck diet dari DMS.. Lihatlah hasilnya dan baju lama sudah muat kembali.. puan fatimah akan meneruskan pengambilan untuk capai target berat impiannya

Konsisten selama 7bulan penggunaan miss slim monatox coffe terbaru fat away baru seminggu amalkan... X de pantang makan ,,pantang nampak mkn je..

"intan ingin share testimoni diri sendiri..Hampir 4 bulan konsisten amalkan LOVE SLIM, FAT AWAY, MISS ME dan COFFEE MONATOX .
Dan baru seminggu mulakan DMS ONE.
Syukur alhamdulillah..betambah sihat,kulit badan dan wajah betambah bersih,kembali keyakinan diri, dan yg paling intan syukuri...sekarang dah tak de sesiapa yg  menyindir..ketawa sinis atau hina intan mcm dulu lagi hanya kerana obesiti.
Malah yg meghina dulu dah ada yg jadi  pembeli DMS dari intan.

Saya ingin share testimoni customer  yg teruja denagn Fat Away.. Hanya  mengamalkan Fat Away selama 21 hari, beratnya turun 10kg.

testimoni pelanggan telah mengambil miss slim konsisten 4 botol...Yang terbaru konsisten Fat Away sekotak. Berat asalnya 90 kg turun ke 75kg... lost 15 kg.Suka sangat dia.Alhamdulillah.

Agen sah dms360

"pagi ni saya nk share pula testimoni saya sendiri yg menggunakn set lengkap Miss Slim (3botol) + Fataway (1botol) + Coffee Monatok (4box) ... Sebelum saya amik set slim ni berat asal sy 89kg dan selepas 5bulan penggambilan berat saya loose 80.3kg.. sblm ni saya mengalami masalah berat badan yg sukar utk turun.. susah nak control cara pemakanan saya tp alhamdulillah dgn buat senaman ringan dan konsisten utk kurus, saya telah berjaya turun kn berat badan walaupon belum dpt capai target yg saya idamkan... Sekarang saya juga begitu yakin untuk berhadapan dengan orang ramai.. Alhamdulillah..."

seminggu kunyah-kunyah dah turun 5kg.

Kelebihan: FAT AWAY CHOCO BY DMS360 DMSONE

Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan

Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol

Membantu menguatkan imun sistem dalam badan

Membantu menyingkirkan toksik dalam badan

Membantu meningkatkan kalsium pada tulang

Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda

Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan

Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit

Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat

Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan

Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam



Share:

0 DMS360 Beauty Care Support :):

Post a Comment