Saturday, 17 June 2017

Peluang Jadi Agen Sah DMS360 Tinggal 7 Hari Sahaja Lagi

Assalamualaikum,

Tawaran istimewa untuk menjadi salah seorang agen sah DMS bakal berakhir minggu hadapan. Pada bulan May yang lepas Cfu DMS telah mengumumkan bahawa pada 26 June 2017 penyertaan sebagai agen sah DMS bakal naik kepada minimum RM 5000!

Tawaran yang CFu berikan kepada sesiapa yang mahu berbisnes dengan syarikat DMS ialah serendah RM 500 berbanding tawaran asal iaitu RM 1500! Beza RM 1000 kan?


Jika anda mahu berbisnes sambil kurus, cantik dan sihat dengan produk-produk DMS. Jangan tunggu lama-lama untuk hubungi saya.

Terus hubungi saya bagi mendapatkan tempat anda sebagai agen sah DMS!

Whatsapp 018-910 0852

Tahu apa produk DMS?

Senarai produk DMS360.


Set Asas
1. DMS360 RM139.00
2. Glowing Speed RM169.00
3. DMS ONE RM150.00
4. Cermin Seri RM120.00

Serum
1. Serum Glowing RM100.00
2. Serum Stemcell RM150.00
3. Serum Stemcell 24k Gold RM160.00 (Wanita)
4. Evo Prowhite Serum RM199.90
5. Vitamin C Booster HLA RM150.00
6. Spray I Wanna 3D RM150.00

Foundation
1. 4d Foundation RM100.00
2. 5d Foundation RM100.00
3. CC Hybrid Foundation RM100.00

Produk kuruskan badan
1. Fat Loss RM100.00
2. Fat Away RM120.00
3. Cream Countor RM99.90
4. Slim Patch RM99.90

Kesihatan dan Aset Wanita
1. Miss Me RM100.00
2. Kopi Monatox RM75.00

Kesihatan lelaki
1. Macho Max RM120.00
2. Damo Max RM150.00
3. Kopi Jantan

Loose
1. Sabun Honeydew DMS360 RM40.00 40g
2. Sabun Glowing Speed RM55.00 50g
3. Sabun dmsone RM50.00 50g

Supplement Satu Badan
1. Pearlaqueen RM150.00
2. Glutax RM100.00
3. Superskinz RM150.00

Kesihatan
1. Cell Pro HD1000 RM120.00
2. Susu Kambing RM

Kosmetik
1. Aura Gold (Face Vibrator) RM120.00 (Wanita)


Personal Care
1. Feminine Wash RM69.90
2. Body Scrub Apricot RM120.00
3. 3 in 1 Hair Treatmen Set [Hair Tonic] RM 150.00

Semoga bertemu di tangga kejayaan bersama DMS!



Wednesday, 7 June 2017

Testimoni Pengguna DMS360

Mari kita lihat testimoni pengguna DMS yang berpuas hati dengan produk DMs. Semestinya DMS di hati.


Dulu : Kulit kusam + Sunburn + Berjerawat pasir
Sekarang : Kulit makin pulih & jerawat pun makin hilang
Cust pakai set asas Dms360 + Serum 24kgold + Serum Vit. C booster
Tempoh : Sebulan



haaa kann sis dahh cakapp nak kurus bolehh amik

fat away 😍 kunyah² jee terus kurus 👏 rasa coklatt

sedapp sangatt 😋 dalamm masa 7 hari jee  dahh

adaa perubahan dekatt badan anda 😱😱 woww

😘  haa nak kurus  sebelum rayaa cepatt²

whatsApp sis ,, sis akan guide anda sampaii anda

kurus 😍 tunggu apaa lagi testimoni dari cust sis

sudahh adaa 😊😊 niat sis nak bantu anda semuaa

kurus sebelum raya niee cepatt cepatt sementara

promosi masih adaa ,, grab promosi  anda terus jadi

agen 😍😍 💖💖 pastikan beli

dekatt agen sah yee 😉😉

fat away memang produk  terbaikk 👍👍👍 terima

kasih Cfu Datoseri Shah atas produk yangg sangatt

terbaikk utk  kurus dalamm masa 7 hari sahaja ..



alkisahnya sis ni x selesa  dengan wajah nya yg kulit kusam..kasar..🙄Teros grab Set ASAS DMS360 & serum stemcell☺rezekinya BERTUAH inilah HASILNYA😍Syukur👏👏


beliau baru 3 minggu mengunakan glowing speed + serum glowing + cc foundation. Dari kulit kusam dan berjeragat sekarang lebih cerah dan berseri.jeragat juga telah menipis.


Testimoni agen dms:-

Saya ingin berkongsi testimoni diri sendiri, yg mana saya mempunyai masalah kulit wajah Super Duper SENSITIF, MASALAH EYEBAG, KULIT KUSAM, JERAWAT & PARUT JERAWAT.

Alhamdulillah, berkat SABAR, YAKIN & KONSISTEN hari² duk pakai DMSONE, GLOWING SERUM, 4D FOUNDATION + HYBRID CC, serta baru sahaja mencuba minuman terbaik SUPERSKINZ tidak sampai sebulan.. Kulit wajah saya semakin menunjukkan kesan positif.. Semakin pulih & cantik berseri..

Saya pasti akan teruskan sehingga masalah wajah saya 100% dapat diatasi.. Aauummm


Dms merawat dan mencantikkan wajah secara semulajadi.

Yakini produk dms. Yang pasti nak cantik harus sabar.


[BARU] DMS Body Contour Cream

DMS BODY CONTOUR CREAM

Krim badan mewah bagi mendapatkan bentuk badan dan kulit yang hebat dalam tiga cara: halus, tegang dan tekstur yang sempurna untuk urutan.


Bila berat badan dah turun, perut dah kempis, lengan dah mengecil, paha dah selim, kulit bahagian yang mengalami penurunan akan jadi gelebeh, berkedut dan tak cantik kan?
Oleh kerana itu DMS memformulasikan krim penegang yang bertindak menegangkan balik kulit yang menggelebeh akibat dari penurunan berat badan tadi.

Mat salleh siap buat pembedahan tau nak tegangkan/buang kulit menggelebeh. Namun dengan DMS Body Contour Cream yang disapukan pada perut dan lengan contohnya, perut rasa tegang macam lepas buat sit up dan lengan rasa kemas tak rasa berkepak kepak.

Susah nak jumpa produk 4 in 1 macam ni kan?
1. Buang angin
2. Buang toksin
3. Buang lemak
4. Tegangkan kulit menggelebeh

DMS mencipta produk ini sebab majoriti agen sah DMS adalah wanita. Faham masalah wanita. Maka, jika anda menghadapi kesukaran menelan produk supplement kurus kami, DMS telah mengeluarkan produk kurus dengan sapuan ringkas sahaja!
Sapu-sapu dan berjaya kurus dan ramping!

Krim istimewa ramuan semulajadi untuk mereka yang mengalami masalah:-

  • Perut buncit
  • Kulit menggelebeh
  • Selulit
  • Lemak berlebihan

1 botol = 100ML

Tahan 1 ke 2 bulan penggunaan



Keistimewaan DMS Body Contour:

Losen luaran yang mengatasi masalah lemak
berlebihan di lengan, punggung lebar, perut boyak dan lipatan lemak di belakang badan.


Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.

Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur selepas kurus.

Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.

Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.


Kami jamin anda pasti menyukai krim Body Contour DMS ini kerana teksturnya yang tidak melekit dan tidak panas! Bau yang harum untuk anda miliki tubuh badan yang muda dan tegang. Tiada lagi kulit menggelebeh dan parutan hodoh khususnya ibu-ibu selepas bersalin!



Cara Guna:

Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi

Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering

Basuh tangan dengan bersih selepas menyapu losyen.



Jika anda mahukan kesan terbaik dan lebih cepat penurunan!!



Kami sarankan pakej kombo bersama produk kurus DMS yang lain iaitu, Fat Away Choco atau Fat Loss.

Fat away


Fat Loss


Kedua produk ini telah terbukti mampu menurunkan berat badan sebulan dalam 2 kilo ke 10 kilo sahaja!

Ramai telah berpuas hati dan mencubanya.

Anda bila lagi?

Jom kurus dan ramping sebelum raya menjelang :)



Pastikan ORIGINAL SAHAJA

Produk ini sudah terlalu banyak FAKE, malah ramai give up pakai produk DMS kerana salah guide dari penjual yang tidak bertanggungjawab


Oleh itu pastikan anda membeli dengan AGEN/STOKIS SAH DMS360


Kualiti dan keselamatan produk terjamin
malah, bimbingan disediakan secara ekslusif buat anda semua


Berminat ??


Untuk tempahan,
Agen dan pengedar SAH DMS360
Emme Marina (ID: 1648)
Hubungi saya di talian 018-9100852


Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori



KONSULTASI PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN
www.dms360original.com
sahaja


Jika anda mempunyai masalah selepas menggunakan produk DMS, sila rujuk entri ini ya. 
Saya telah jelaskan bagaimana cara pemulihan dan cara anda patut lakukan.


Sila rujuk agen sah anda untuk guide sepenuhnya
Jangan risau, semua agen berdaftar memiliki kepakaran produk DMS ini


Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura


**************************************************
Senarai produk DMS360.

1. DMS360
2. Glowing Speed 24k Gold
3. Serum Glowing
4. Serum Stemcell
5. Serum Stemcell 24k Gold (coming soon)
6. 4d Foundation
7. 5d Foundation
8. CC Hybrid Foundation
9. Diamond Foundation
10. Miss Slim
11. Miss Me
12. Kopi Monatox
13. Macho Max
14. Pearlaqueen 3d
15. Glutax
16. Superskinz
17. Cermin Seri (Tidak dijual)
18. Sabun Honeydew DMS360
19. Sabun Emas Glowing Speed
20. Sabun Diamond Cermin Seri (Tidak dijual)
21. DMSONE (coming soon)

#Srikandigrup
#VIPdms1648
*******************************************

Hotline: 018-9100852 (Emme: ID 1648)
Penghantaran percuma seluruh Semenanjung, tambah RM 4 untuk Sabah Sarawak.
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS (Emme: ID 1648)


"Membeli sambil beramal"
Nota: 5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah


Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses


syarat dan modal agen/dropship (klik sini)



Sunday, 4 June 2017

Sale Ramadhan sehingga 20% Diskaun!

Salam dan selamat sejahtera!

Berita baik buat semua pengguna DMS mahupun pengguna yang sedang berjinak-jinak untuk bertukar ke produk-produk DMS :-)

Tahukah anda kami sedang melancarkan promosi besar-besaran?

Diskaun kesemua produk DMS sehingga 20% penjimatan!

Kami memiliki hampir 20 lebih produk yang anda boleh amalkan dan gunakan untuk diri anda mahupun keluarga anda.

Diskaun 20% pada pembelian berjumlah RM 650 ke atas!

Maksudnya anda layan mendapat 20% pada resit belian berjumlah RM 500 selepas diskaun.

Contoh kiraan dan kelayakkan penjimatan 20%!

+        650.00
-         20.00% | -130.00
---------------
+        520.00

Jimat RM 130!

Banyak bukan?

Kongsikan belian produk DMS ini bersama-sama keluarga, kawan ofis, jiran malah adik beradik anda untuk mendapatkan penjimatan yang amat berbaloi!

Bayangkan set asas DMS360, 20g sahaja mampu bertahan penggunaan sehingga 3-5 bulan!

Malah produk DMS telah dijamin selamat, boleh digunakan buat ibu mengandung dan lelaki juga!

Produk kami juga baru sahaja memenangi anugerah produk terbaik antarabangsa pada 31 March 2017 yang lalu! Alhamdulillah.


Masih tidak yakin?

Lihat koleksi testimoni pengguna DMS. Alhamdulillah, ramai telah bertukar ke produk DMS.

Saya kongsikan produk-produk DMS untuk anda pilih bersama rakan dan keluarga tercinta.

Senarai produk DMS360.

*Set Asas*
1. DMS360 RM139.00
2. Glowing Speed RM169.00
3. DMS ONE RM150.00
4. Cermin Seri RM120.00

*Serum*
5. Serum Glowing RM100.00
6. Serum Stemcell RM150.00
7. Serum Stemcell 24k Gold RM160.00 (Wanita)
8. Evo Prowhite Serum RM199.90
9. Vitamin C Booster HLA RM150.00

*Foundation*
10. 4d Foundation RM100.00
11. 5d Foundation RM100.00
12. CC Hybrid Foundation RM100.00

*Produk kuruskan badan*
13. Fat Loss RM100.00
14. Fat Away RM120.00

*Kesihatan dan Aset Wanita*
15. Miss Me RM100.00
16. Kopi Monatox RM75.00

*Kesihatan lelaki*
17. Macho Max RM120.00
18. Damo Max RM150.00

*Loose*
19. Sabun Honeydew DMS360 RM40.00 40g
20. Sabun Glowing Speed RM55.00 50g
21. Sabun dmsone RM50.00 50g

*Supplement Satu Badan*
22. Pearlaqueen RM150.00
23. Glutax RM100.00

*Kesihatan*
24. Cell Pro HD1000 RM120.00

*Personal Care*
25. Feminine Wash RM69.90
26. Body Scrub Apricot RM120.00

#Srikandigrup
#VIPdms1648


Tawaran sale sehingga 20% ini bakal berakhir pada 25 June 2017.

Jom jangan lepaskan tawaran istimewa ini.

Nak tahu satu rahsia?

.
.
.

Dengan belian sale 20% ini. Pada bila-bila masa anda telah layak untuk mendapatkan 20% diskaun setiap kali anda membeli barangan DMS dengan belian RM 650 ke atas.

Ya!

Dengan cara kiraan yang sama. :-$

Dapatlah anda jimat besar. Kongsikan bersama kepada rakan-rakan anda, keluarga anda malah jiran anda untuk turut membeli bersama-sama.

Untuk tempahan,
Hubungi Hotline DMS [whatsapp]

Stokis VVIP DMSONE SKINWORKS
018-910 0852


Saturday, 3 June 2017

[BARU] Evo Ultra HD Pro White Serum DMS360

EVO ULTRA HD SERUM by DMS ONE SKINWORKS 



Serum Evo Ultra HD Pro White memberi suatu kelainan kepada anda. Gabungan serum dan white lotion menjadikan kulit anda serta merta lebih glowing dan putih gebu!



🥇👍EVO ULTRA HD terbuktiii ! ! 

💙98% daripada yang telah menggunakannya mengatakan kulit mereka nampak LEBIH NATURAL, GEBU DAN CERAH.
💙95 % daripada yang telah menggunakannya, mengatakan yang mereka TIDAK PERLU LAGI BERBEDAK, cukup dengan penggunaan serum to powder ini sahaja. 
💙90 % daripada yang telah menggunakannya, mengatakan krim ini GLOWY persis korean.

👍sudah ramai yang berpuas hati dan memberikan feedback yang terbaik.





Uools bila lagi?😊
Pemulih cela jeragat, jerawat, pori terbuka, kulit kusam, parut dan bintik hitam sambil mengaktifkan sel kulit baru untuk lebih anjal, cerah dan awet muda.
Inilah "single product" yang bebas konsep krim pemutih, bebas glutha dan bebas merkuri/paraben serta "matching & no clash product" , malah menjadi pelengkap dan "support item" yang sesuai digunakan bersama skincare atau make up sedia ada anda.
Pilihan produk yang selamat dan lulus KKM kepada wanita yang ingin sentuhan alam semulajadi serta berasaskan mutiara kepada kulit wajah.
Harga mampu milik untuk kegunaan 2-3 bulan.


Ramuan Utama Evo Ultra HD Serum:

  • Malus Domestica
  • Ekstrak Kultur Buah
  • Ekstrak Betik
  • Ekstrak Jambu Batu
  • Hyaluronic Acid
  • Ascorbic Acid


Fungsi Evo Ultra HD ialah untuk mengatasi masalah:

PARUT
JERAWAT
PENCERAHAN
ANTI KEDUTAN
PIGMENTASI
MEMUDARKAN KEDUTAN
MEMUDARKAN GARISAN HALUS
MENAMBAHKAN KEANJALAN
ULTRA REGENERASI
MENAMBAHKAN KELICINAN KULIT
MENGHILANGKAN TOMPOK HITAM & PUTIH

Sesuai digunakan oleh semua wanita dan lelaki. 
Selamat digunakan oleh remaja dan ibu mengandung.

Saranan Pemakaian Evo Ultra HD Serum:


Evo Ultra HD Pro White serum ini dipakai sama ada secara berasingan siang dan malam atau di pakai dengan cara mencampurkan serum evo dan krim siang dan krim malam DMS. 

Picitkan pada tapak tangan atau terus pada wajah dan ratakan krim sehingga meresap ke dalam kulit. 


Bonus pembelian Evo Ultra HD anda bakal mendapat PERCUMA DMS360 MASKER!

HARGA
RM199 SAHAJA

Produk ini mampu bertahan 2 ke 4 bulan penggunaan.
Sungguh menjimatkan dan amat berkesan mencantikan dan menggebukan wajah anda

Untuk pembelian terus


Testimoni Pengguna Evo Ultra HD Serum

beliau sgt puas hati perubahan ke ats kulitnye setelah 2 mggu menggukan serum EVO ULTRA HD ..masalah dihadapi jerawat dan parut jerawat...skrg masalah beliau semakin pulih.. 

Insha Allah, lebih banyak testimoni serum ini bakal menyusul


Produk terbaru keluaran DMS360 DMSONE SKINWORKS insha Allah terbaik!

Pastikan ORIGINAL SAHAJA

Produk ini sudah terlalu banyak FAKE, malah ramai give up pakai produk DMS kerana salah guide dari penjual yang tidak bertanggungjawab


Oleh itu pastikan anda membeli dengan AGEN/STOKIS SAH DMS360


Kualiti dan keselamatan produk terjamin
malah, bimbingan disediakan secara ekslusif buat anda semua


Berminat ??


Untuk tempahan,
Agen dan pengedar SAH DMS360
Emme Marina (ID: 1648)
Hubungi saya di talian 018-9100852

Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori


KONSULTASI PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN
www.dms360original.com
sahaja


Jika anda mempunyai masalah selepas menggunakan produk DMS, sila rujuk entri ini ya. 
Saya telah jelaskan bagaimana cara pemulihan dan cara anda patut lakukan.


Sila rujuk agen sah anda untuk guide sepenuhnya
Jangan risau, semua agen berdaftar memiliki kepakaran produk DMS ini


Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura


**************************************************
Senarai produk DMS360.

1. DMS360
2. Glowing Speed 24k Gold
3. Serum Glowing
4. Serum Stemcell
5. Serum Stemcell 24k Gold (coming soon)
6. 4d Foundation
7. 5d Foundation
8. CC Hybrid Foundation
9. Diamond Foundation
10. Miss Slim
11. Miss Me
12. Kopi Monatox
13. Macho Max
14. Pearlaqueen 3d
15. Glutax
16. Superskinz
17. Cermin Seri (Tidak dijual)
18. Sabun Honeydew DMS360
19. Sabun Emas Glowing Speed
20. Sabun Diamond Cermin Seri (Tidak dijual)
21. DMSONE

#Srikandigrup
#VIPdms1648
*******************************************

Hotline: 018-9100852 (Emme: ID 1648)
Penghantaran percuma seluruh Semenanjung, tambah RM 4 untuk Sabah Sarawak.
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS (Emme: ID 1648)


"Membeli sambil beramal"
Nota: 5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah


Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses


syarat dan modal agen/dropship (klik sini)