Wednesday, 7 June 2017

, , , , , , , ,

[BARU] DMS Body Contour Cream

Emme Marina| 6/07/2017| 0Comments|

DMS BODY CONTOUR CREAM

Krim badan mewah bagi mendapatkan bentuk badan dan kulit yang hebat dalam tiga cara: halus, tegang dan tekstur yang sempurna untuk urutan.


Bila berat badan dah turun, perut dah kempis, lengan dah mengecil, paha dah selim, kulit bahagian yang mengalami penurunan akan jadi gelebeh, berkedut dan tak cantik kan?
Oleh kerana itu DMS memformulasikan krim penegang yang bertindak menegangkan balik kulit yang menggelebeh akibat dari penurunan berat badan tadi.

Mat salleh siap buat pembedahan tau nak tegangkan/buang kulit menggelebeh. Namun dengan DMS Body Contour Cream yang disapukan pada perut dan lengan contohnya, perut rasa tegang macam lepas buat sit up dan lengan rasa kemas tak rasa berkepak kepak.

Susah nak jumpa produk 4 in 1 macam ni kan?
1. Buang angin
2. Buang toksin
3. Buang lemak
4. Tegangkan kulit menggelebeh

DMS mencipta produk ini sebab majoriti agen sah DMS adalah wanita. Faham masalah wanita. Maka, jika anda menghadapi kesukaran menelan produk supplement kurus kami, DMS telah mengeluarkan produk kurus dengan sapuan ringkas sahaja!
Sapu-sapu dan berjaya kurus dan ramping!

Krim istimewa ramuan semulajadi untuk mereka yang mengalami masalah:-

  • Perut buncit
  • Kulit menggelebeh
  • Selulit
  • Lemak berlebihan

1 botol = 100ML

Tahan 1 ke 2 bulan penggunaan



Keistimewaan DMS Body Contour:

Losen luaran yang mengatasi masalah lemak
berlebihan di lengan, punggung lebar, perut boyak dan lipatan lemak di belakang badan.


Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit.

Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur selepas kurus.

Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.

Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.


Kami jamin anda pasti menyukai krim Body Contour DMS ini kerana teksturnya yang tidak melekit dan tidak panas! Bau yang harum untuk anda miliki tubuh badan yang muda dan tegang. Tiada lagi kulit menggelebeh dan parutan hodoh khususnya ibu-ibu selepas bersalin!



Cara Guna:

Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi

Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering

Basuh tangan dengan bersih selepas menyapu losyen.



Jika anda mahukan kesan terbaik dan lebih cepat penurunan!!



Kami sarankan pakej kombo bersama produk kurus DMS yang lain iaitu, Fat Away Choco atau Fat Loss.

Fat away


Fat Loss


Kedua produk ini telah terbukti mampu menurunkan berat badan sebulan dalam 2 kilo ke 10 kilo sahaja!

Ramai telah berpuas hati dan mencubanya.

Anda bila lagi?

Jom kurus dan ramping sebelum raya menjelang :)



Pastikan ORIGINAL SAHAJA

Produk ini sudah terlalu banyak FAKE, malah ramai give up pakai produk DMS kerana salah guide dari penjual yang tidak bertanggungjawab


Oleh itu pastikan anda membeli dengan AGEN/STOKIS SAH DMS360


Kualiti dan keselamatan produk terjamin
malah, bimbingan disediakan secara ekslusif buat anda semua


Berminat ??


Untuk tempahan,
Agen dan pengedar SAH DMS360
Emme Marina (ID: 1648)
Hubungi saya di talian 018-9100852


Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori



KONSULTASI PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN
www.dms360original.com
sahaja


Jika anda mempunyai masalah selepas menggunakan produk DMS, sila rujuk entri ini ya. 
Saya telah jelaskan bagaimana cara pemulihan dan cara anda patut lakukan.


Sila rujuk agen sah anda untuk guide sepenuhnya
Jangan risau, semua agen berdaftar memiliki kepakaran produk DMS ini


Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura


**************************************************
Senarai produk DMS360.

1. DMS360
2. Glowing Speed 24k Gold
3. Serum Glowing
4. Serum Stemcell
5. Serum Stemcell 24k Gold (coming soon)
6. 4d Foundation
7. 5d Foundation
8. CC Hybrid Foundation
9. Diamond Foundation
10. Miss Slim
11. Miss Me
12. Kopi Monatox
13. Macho Max
14. Pearlaqueen 3d
15. Glutax
16. Superskinz
17. Cermin Seri (Tidak dijual)
18. Sabun Honeydew DMS360
19. Sabun Emas Glowing Speed
20. Sabun Diamond Cermin Seri (Tidak dijual)
21. DMSONE (coming soon)

#Srikandigrup
#VIPdms1648
*******************************************

Hotline: 018-9100852 (Emme: ID 1648)
Penghantaran percuma seluruh Semenanjung, tambah RM 4 untuk Sabah Sarawak.
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS (Emme: ID 1648)


"Membeli sambil beramal"
Nota: 5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah


Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses


syarat dan modal agen/dropship (klik sini)



Share:

0 DMS360 Beauty Care Support :):

Post a Comment