Wednesday, 26 July 2017

Pearlaqueen 3D DMS360 Serbuk Mutiara Kulit Cerah Merona Selembut Bayi

SUPPLEMENT MUTIARA PEARLAQUEEN 3D DMS360

Kulit Cerah Merona dan Selembut Bayi!







Serbuk Mutiara diakui sebagai makanan berkhasiat semula jadi yang terulung sejak berabab-abab dahulu. Ia sangat popular di kalangan maharani pada zaman kuno, dan selebriti sebagai produk kesihatan dan kecantikan. Serbuk mutiara merupakan rahsia keayuan dan panjang umur bagi Yang Guifei dari Dinasti Tang, Maharani Cixi dari Dinasti Qing dan Permaisuri Cleopatra dari Mesir kuno.

Apa itu Serbuk Mutiara ?


Serbuk Mutiara (juga dikenali serbuk mutiara larut air) dirumuskan dengan teknik enzimolisis bioteknologi berpaten yang tercanggih di bawah suhu rendah bagi mengekalkan kesejatian mutiara di samping membuang pendarflour, merkuri dan plumbum serta bahan-bahan berbahaya yang lain. Kaedah ini mampu menghasilkan serbuk mutiara yang 100% tulen dengan kehalusan yang melebihi standard antarabangsa, malah mampu diserap oleh badan dengan sepenuhnya.

Perbezaan antara serbuk mutiara biasa dengan Serbuk Mutiara PEARLAQUEEN 3D :



Serbuk mutiara lazimnya terus digiling sehingga lumat. Serbuk mutiara yang dihasilkan dengan cara ini tidak dapat memberi kesan penjagaan kesihatan yang nyata kerana mempunyai kadar pelarutan dalam air dan kadar penyerapan yang rendah, malah juga mungkin mencederakan perut.
Serbuk Mutiara PEARLAQUEEN 3D dirumuskan dengan bioteknologi yang tercanggih, hampir 100% larut dalam air dan lebih mudah diserap oleh badan untuk memberi kesan penjagaan kecantikan yang lebih ketara, tanpa mendatangkan sebarang kesan sampingan. 



Kenapa anda perlu mencuba PEARLAQUEEN3D?

✔Adalah hasil cetusan 2 gabungan produk terbaik #DMS360 iaitu#GLUTAX dan #SUPERSKINZ..
✔Ramuan Utama Serbuk Mutiara, Kolagen Ikan Salmon dan L-Glutahione



Nak putih gebu dengan Selamat dan dijamin 100% halal?? Meh kita baca dulu..Apa yang boleh anda dapat dari KHASIAT MINUMAN DERMAX SUPERSKIN? 

👉GLUTAX - RM100.00/botol 
👉SUPERSKINZ - RM150.00/botol

Kelebihan GLUTAX dan SUPERSKINZ

1) Memutihkan satu badan
2) Melembutkan kulit Badan
3) Memutihkan muka dalam masa 3 hari sahaja
4) Menghilangkan Jerawat
5) Menghilangkan Jeragat
6) Menghilangkan parut degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan² anda puji anda semakin putih
9) Membuat anda bangga dengan diri anda 
10) Kesihatan dalaman lebih baik 
11) Membantu diet sehat anda 
12) Hubungan suami isteri lebih indah 
13) Anda akan lebih yakin dgn diri anda



👉PEARLAQUEEN 3D - RM150

GABUNGAN MANTAP...Superskinz & Glutax💝
Terhasillah PERLA QUEEN 3D ni...

Apa yg best ye PERLA QUEEN ni???
👉15X ganda kehebatannya mengalahkan superskin n glutax..!
👉Meratakan tona seluruh badan dgn kesan yang cepat ..
👉Packaging lebih cute! Senang dibawa kemana je....
👉Tak perlu bancuh-bancuh.
👉Koyak, masuk mulut dan Kemam jer.


DARIPADA BAHAN2 SERTA RAMUAN YG ISTIMEWA. YANG PASTI SELAMAT.. BERKESAN & HALAL.

✔Lebih hebat dan kesan baik yg sangat effective pd merangkumi keseluruhan tubuh juga sistem dalaman
✔Berperisa EPAL yg begitu segar dan mengujakn
✔Cara pengambilan yg begitu mudah hanya perlu koyakkan sachet dan kemam
✔Didatangkan dalam sachet yang comel (berbentuk tas tangan poket) 
✔Praktikal sangat mudah dibawa kemana saja
✔Banyak kebaikan khasiatnya utk sihat dan menawan 
✔Mempertingkatkan sistem ketahanan tubuh
✔Sgt baik utk penghidap asthma dn sakit-sakit sistem dalaman tubuh yg lainnya



PEARLA QUEEN 3D
********************
✔ sesuai untuk wanita mengandung 4-6 Bulan keatas 
✔ sesuai untuk wanita yg menyusukan anak
✔ Tiada pantang
✔ Boleh diambil dari usia 12 tahun ke atas 
✔ Tiada pantang kafein
✔ Sesuai untuk lelaki & wanita
✔ TIDAK menggemukkan MALAH MENGURUSKAN


Harga Promosi Perlaqueen 3D

Harga pengenalan hanya RM 150 sahaja. PERCUMA POSTAGE!!!


Shopee Shopper

Fungsi-fungsi utama Serbuk Mutiara PEARLAQUEEN  3D:


• Menyerlahkan kecantikan dan kejelitaan
• Membekalkan khasiat yang diperlukan untuk menjadikan kulit lebih gebu dan lembut
• Menangani masalah kurang anjal, kering dan garis halus pada kulit yang matang
Mempergiatkan peredaran darah pada kulit untuk mencerahkan kulit, memudarkan jeragat, menghilangkan akne dan jerawat
• Melegakan kepanasan badan dan menyahtoksik
• Mengimbangi suhu badan, melaraskan saraf pusat bagi melegakan kepanasan badan
Menyekat penyerapan logam berbahaya, meningkatkan fungsi anti pengoksidaan demi mencapai kesan penyahtoksikan
• Membekalkan kalsium
• Berkesan untuk membekalkan kalsium bagi mencegah masalah osteoporosis dan menggalakkan pertumbuhan kanak-kanak
Menyihatkan otak
• Meningkatkan fungsi sistem saraf pusat dan meningkatkan daya ingatan
• Menenangkan jiwa
• Berkesan untuk menenangkan jiwa, menghilangkan perasaan murung, tertekan dan resah, meningkatkan kualiti tidur
• Menguatkan badan dan memanjangkan umur
• Meningkatkan kadar metabolisme dan melaraskan fungsi fisiologi
• memanjangkan jangka hayat sel-sel badan, melegakan keletihan
• meningkatkan daya ketahanan dan memanjangkan umur
• Menguatkan paru-paru
• Meningkatkan kapasiti paru-paru dan menghilangkan kahak
• Mencegah pembentukan batu karang
• Menyingkirkan oksalat, mengembalikan keseimbangan kalsium dalam badan, menjadikan fungsi ginjal normal dan mencegah batu karang ginjal
• Menyihatkan mata
• Memperbaiki penglihatan, mencegah masalah mata seperti “muscae volitantes” dan katarak
• Mengimbangi sistem endokrin
Mencegah penyakit puan, masalah senggugut dan keputihan
• Serbuk PEARLAQUEEN  3D sesuai diambil untuk jangka masa panjang demi memanjangkan umur dan menyerlahkan kejelitaan dan keremajaan.


Dos Cadangan :
Satu sachet setiap sekali.
1 sachet 1 hari
Dikemam atau di campurkan dgn air sebagai minuman.
Perisa Epal

Cara makan pearlaqueen 3D DMS360


Harga Promosi Perlaqueen 3D

Harga pengenalan hanya RM 150 sahaja. PERCUMA POSTAGE!!!


Hubungi saya Leader DMS360
Emme Marina
018 9100852


Apa kata Pengguna Pearlaqueen 3D DMS360?




















Ambil pearlaqueen masuk hari ke 3 keluar lendir berketul....Masuk hari ke 7,keluar seketul kotoran yg lebih menakutkan....selidik punye selidik, rupanya pengguna pernah mengalami keguguran 6 tahun lepas...time tu, janin yg gugur tu hancur....rahim beliau tidak di cuci....
Rupanya kotoran yg kluar sblm ni merupakan sisa janin yg hancur bercampur kotoran lain yg ade di dalam rahim...ternyata PEARLAQUEEN berfungsi mencuci rahim....Beliau rasa sgt gembira & bersyukur....
-------------------------------------------------------------------------
Jom rasai kehebatan Pearlaqueen...










Pastikan ORIGINAL SAHAJA

Produk ini sudah terlalu banyak FAKE, malah ramai give up pakai produk DMS kerana salah guide dari penjual yang tidak bertanggungjawab


Oleh itu pastikan anda membeli dengan AGEN/STOKIS SAH DMS360


Kualiti dan keselamatan produk terjamin
malah, bimbingan disediakan secara ekslusif buat anda semua


Berminat ??



Untuk tempahan,
Agen dan pengedar SAH DMS360
Emme Marina (ID: 1648)
Hubungi saya di talian 018-9100852


Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori



KONSULTASI PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN
www.dms360original.com
sahaja


Jika anda mempunyai masalah selepas menggunakan produk DMS, sila rujuk entri ini ya. 
Saya telah jelaskan bagaimana cara pemulihan dan cara anda patut lakukan.


Sila rujuk agen sah anda untuk guide sepenuhnya
Jangan risau, semua agen berdaftar memiliki kepakaran produk DMS ini


Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura


Hotline: 018-9100852 (Emme: ID 1648)
Penghantaran percuma seluruh Malaysia
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS (Emme: ID 1648)


"Membeli sambil beramal"
Nota: 5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah


Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses


syarat dan modal agen/dropship (klik sini)


Kopi Monatox atau Kopi Montok dari DMS360 - Montok, Gebu dan Langsing

Monatox Coffee by DMS360°
(Minuman Kopi Susuk Perawan)



nak tahu tak rahsia menggembalikan keremajaan kita??? Rahsia awet muda sentiasa??

➡minum jer montok
➡minum jer mantop
➡minum jer gebu
➡minum jer mungil
➡minum jer glowing
➡minum jer ketat
➡minum jer berseri



💘Kopi Montox DMS360 Campuran premium utk kesihatan dan kecantikan wanita yg menyeluruh💘
.
Manfaat :
✔Menaikkan seri wajah
✔Menjadikan kulit putih, gebu dan glowing
✔Membantu menurunkan berat badan
✔Merampingkan bentuk badan
✔Mengempiskan perut
✔Menganjal, memontokkan dan menegangkan payudara
✔Membentuk dan memantapkan punggung
✔Mengetatkan bahagian intim
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Merawat masalah rahim atau kitaran haid tidak teratur
✔Menghangatkan hubungan suami isteri
✔Mencerahkan kulit
✔Menjadikan kulit lebih awet muda, anjal dan lembut
✔Menambah tenaga dan mencegah kelesuan
✔Mengembalikan keyakinan diri


Khusus utk WANITA anggun yg gemar minum coffee...hehe..

Istimewa utk WANITA yg sentiasa ingin kelihatan gojes dan mantop..tip top...montoxxx semua sudut....huhu😘


RM 75 
(l5 sachet)

.
Cara penggunaan

1 hari 1 sachet sehari

Secawan kopi montok menjadikan anda wanita hebat dan menawan
1 botol 15 sachet
1 sachet sehari
Kesan nya??? MONTOKKKKKKKK







KEISTIMEWAAN KOPI MONTOK UNTUK WANITA : -


- Menjadikan kulit putih, gebu dan glowing
- Mencantik, menghalus dan membuatkan kulit berseri-seri
- Menganjal, memontok, menegang juga membesarkan payudara
- Mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh
- Mengatasi masalah payudara yang kendur / lembik
- Merampingkan bentuk badan dan mengempiskan prut
- Menguatkan kuku dan rambut
- Mengetat dan merapatkan miss-v longgar
- Mengatasi masalah keputihan dan miss-v berbau
- Merawat masalah rahim dan kitaran haid tidak teratur
- Menghangatkan hubungan suami isteri
- Menambahkan tenaga dan mencegah keletihan / kelesuan

Pengalaman saya sebagai pengedar DMS360, produk kopi monotok merupakan pilihan paling hot bagi mereka yang menginginkan kecantikan serta penjagaan badan. Ini kerana kopi montok ini berfungsi sebagai 3 dalam 1 khususnya buat wanita yang menghargai diri sendiri.

Dengan mengamalkan kopi montok, kita bukan sahaja dapat cantik luar dan dalam, tetapi dapat menjaga dan membentuk semula keanjalan aset utama wanita iaitu payudara, punggung serta keintiman disamping menjaga kesihatan dalam wanita. 


Abang semakin sayang, keyakinan diri semakin meningkat bersama Kopi Montox by DMS360

Untuk pilihan testimoni,
kita tidak punya banyak testimoni untuk ditunjukkan..
maaf sangat ya.
kerana majoriti yang mencuba kopi montok ini selalunya bergabung dengan produk lain, jadi testimoni selalunya bercampur-campur.

namun
saya berani jamin apabila anda cuba anda pasti mahu lagi!






berjaya hamil. ini merupakan testimoni kopi montok bersama jamu islim selim melim


kulit jadi lebih gebu dan putih


RM 75 
percuma postage
(l5 sachet)

sini



Cara penggunaan

1 hari 1 sachet sehari

Jika anda ada shopee akaun
Boleh order di sini

https://shopee.com.my/product/18001801/379886787/

Mengenai pakej kombo

Jika anda ingin kurus, cantik dan montok --> saya mencadangkan islim dan kopi montok dms
Jika anda ingin jaga badan atau memantapkan aset wanita kalian serta menjaga dalaman anda sebagai wanita --> set islim, kopi montok dan miss e

Pastikan ORIGINAL SAHAJA

Produk ini sudah terlalu banyak FAKE, malah ramai give up pakai produk DMS kerana salah guide dari penjual yang tidak bertanggungjawab


Oleh itu pastikan anda membeli dengan AGEN/STOKIS SAH DMS360


Kualiti dan keselamatan produk terjamin
malah, bimbingan disediakan secara ekslusif buat anda semua


Berminat ??


Untuk tempahan,
Agen dan pengedar SAH DMS360
Emme Marina (ID: 1648)
Hubungi saya di talian 018-9100852

Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori


KONSULTASI PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN
www.dms360original.com
sahaja


Jika anda mempunyai masalah selepas menggunakan produk DMS, sila rujuk entri ini ya. 
Saya telah jelaskan bagaimana cara pemulihan dan cara anda patut lakukan.


Sila rujuk agen sah anda untuk guide sepenuhnya
Jangan risau, semua agen berdaftar memiliki kepakaran produk DMS ini


Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura

Hotline: 018-9100852 (Emme: ID 1648)
Penghantaran percuma seluruh Malaysia
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS (Emme: ID 1648)


"Membeli sambil beramal"
Nota: 5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah


Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses


syarat dan modal agen/dropship (klik sini)


Tuesday, 25 July 2017

Jamu Miss E DMS360 Penjagaan Dalaman dan Aset Wanita

Miss E by DMS360 (Penjagaan Kecantikan Dalaman Wanita)



Miss U atau dikenali sebagai Miss Me dari keluaran syarikat DMS360



Aset wanita luaran dan dalaman adalah sama penting. Jika anda hanya menjaga luaran, tanpa mempedulikan aset dalaman anda, iaitu rahim, miss V maka anda amatlah silap.

Apa gunanya anda milik wajah yang cantik? Kulit yang halus tetapi malangnya dalaman anda, amat mengecewakan.


Zaman sekarang tidak sama lagi dengan zaman dahulu. Wanita zaman 70 an, 80 an amat mementingkan penjagaan dalaman mereka. Mereka mengamalkan pelbagai minuman herba, air rebusan kayu dan memakan makanan yang sihat.


Kini, wanita tidak lagi menjaga dalaman apatah lagi mahu meminum minuman kesihatan seperti herba dan air rebusan kayu. Malah, berpantang selepas bersalin jauh sekali. 


Tidak kira wanita sudah berkahwin ataupun bujang.


Payudara kendur
Masalah senggugut yang teruk
Masalah keputihan
Hormon yang tidak stabil
Badan penuh toksin yang mengakibatkan masalah kelesuan dan kusam pada wajah amat ketara


Jika anda seorang wanita bujang,
Masalah-masalah ini boleh mengakibatkan masalah lewat memiliki anak atau kesukaran memiliki anak selepas berkahwin


Bagi wanita sudah berkahwin pula, antara masalah yang sering dihadapi ialah:


- Payudara kendur
- Miss V longgar
- Lesu sepanjang hari
- Tidak intim bersama suami kerana tiada mood atau tiada lagi ghairah
- Masalah keputihan, kegatalan yang teruk pada miss V
- Bau badan akibat perubahan hormon
- Rahim jatuh
- Period tidak teratur khasnya selepas bersalin


Oleh itu, kami memperkenalkan produk yang amat luar biasa dan berkesan iaitu
MISS U by DMS360
.

Khasiat MISS U MISS E DMS360


✔Menegangkan bentuk payudara
✔Menaikkan bentuk punggung
✔Mengempiskan perut
✔Merawat masalah keputihan & lendir berlebihan
✔Menghilangkan letih & lesu
✔Menambah keintiman bersama suami
✔Menghilangkan bau badan
✔Melambatkan proses penuaan
✔Menjadikan wajah lebih awet muda
✔Merapatkan otot rahim
.

Tiba masa untuk anda ubah diri anda, utamakan kesihatan dalaman begitu juga kecantikan luaran anda



Cara Penggunaan :

🕣 2 kapsul sekali sehari
🕣 Ambil sebelum makan
🕣 Disarankan banyak minum air suam
🕢 Disarankan banyak makan sayur-sayuran dan buah-buahan
🕢 Amalkan senaman ringan
.

❎ Tidak sesuai utk wanita mengandung atau menyusu



HARGA: RM100
Free postage




Bagi pengguna Shopee
Sila klik sini untuk tempahan

https://shopee.com.my/product/18001801/240138522/

Testimoni Pengguna Miss U by DMS360















Jika anda mengalami masalah berat badan berlebihan

Kombinasi MISS U bersama MISS SLIM amat berkesan

Klik untuk lihat info MISS SLIM @ Fat Loss





Untuk para suami pula, boleh mencuba MACHO MAX





Pastikan ORIGINAL SAHAJA

Produk ini sudah terlalu banyak FAKE, malah ramai give up pakai produk DMS kerana salah guide dari penjual yang tidak bertanggungjawab


Oleh itu pastikan anda membeli dengan AGEN/STOKIS SAH DMS360


Kualiti dan keselamatan produk terjamin
malah, bimbingan disediakan secara ekslusif buat anda semua


Berminat ??


Untuk tempahan,
Agen dan pengedar SAH DMS360
Emme Marina (ID: 1648)
Hubungi saya di talian 018-9100852

Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori


KONSULTASI PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN
www.dms360original.com
sahaja


Jika anda mempunyai masalah selepas menggunakan produk DMS, sila rujuk entri ini ya. 
Saya telah jelaskan bagaimana cara pemulihan dan cara anda patut lakukan.


Sila rujuk agen sah anda untuk guide sepenuhnya
Jangan risau, semua agen berdaftar memiliki kepakaran produk DMS ini


Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura


Hotline: 018-9100852 (Emme: ID 1648)
Penghantaran percuma seluruh Malaysia
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS (Emme: ID 1648)


"Membeli sambil beramal"
Nota: 5% Keuntungan dari jualan produk dms ini didermakan kepada badan kebajikan Amal till Jannah


Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses


syarat dan modal agen/dropship (klik sini)