Sunday, 16 July 2017

, , , , , , ,

Testimoni Masalah Jerawat [DMS360, Glowing Speed, DMSONE]

Emme Marina| 7/16/2017| |

Testimoni seorg pelajar yang memiliki jerawat kronik. pakai bedak tebal pun jerawat nampak juga malah semakin teruk. Selepas 3 bulan konsisten menggunakan set lengkap DMSONE+SUPERNOVA utk luaran dan PEARLAQUEEN untuk dalaman
kini beliau sangat berpuas hati.


Dia hanya pakai Glowing Speed. Skin dia takde masalah kusam atau apa. Cuma ada masalah jerawat yg merah-merah. Pelbagai produk dah cuba pakai. Dari yg farmasi dah cuba pakai. Yg mahal dah pakai. Yg murah dah. Tapi takde kesan. Makin teruk adalah. So, sy suggest dia pakai Glowing Speed ni. Alhamdulillah. Dia pun tak sedar bila jerawat dia hilang. Parut tu pun dah pudar.


Pengguna mengalami masalah jerawat yg sangat kronik resdung kulit sensitive pelbagai produk beliau cuba tapi tidak berhasil. Kemudian beliau mencuba DMSONE selama 3 bulan kulit kembali pulih dan lepas tu baru lah pakai serum glowing & foundation cc hybrid ..alhmdulilah dia sgt berpuas hati ,kawan-kawan sedara mara pun tegur dengan perubahannya & terpikat dgn Dms.


Testimoni dari customer.
Dulu muka penuh lekuk parut jerawat dan berminyak. Tak berani pakai apa-apa produk sebab fobia.

4 minggu pakai DMS360 + Stemcell + CC Cream, kulit bertambah sihat dan cantik.


Nak share testimoni Dari cust  sebelum & selepas menggunakan set lengkap Glowing Speed + Serum gold+4D foundation selama 1bulan lebih penggunaan.Mempunyai masalah kulit kusam dan jerawat.Alhamdulillah masalah dapat diatasi .



Share: