Wednesday, 23 August 2017

Yang Mana Terbaik? Set Asas DMS360, Glowing Speed atau DMSONE?

Assalamualaikum,

Tiga set asas yang menjadi sasaran dan mendapat permintaan tinggi di pasaran semestinya DMS360 dan Glowing Speed 24k. DMS One baru sahaja dipasarkan pada bulan Mac 2017 tempoh hari turut menunjukkan prestasi dan keberkesanan yang hebat berbanding DMS360 dan Glowing Speed.

Maka, 3 jenis set asas DMS yang kini semakin mendapat tempat di hati pengguna DMS ialah DMS360, glowing Speed dan DMS ONE. Persoalannya bagaimana nak memilih yang mana terbaik buat kulit kita? Ada pelanggan yang keliru kerana DMS menyediakan terlalu banyak set asas. Tidak mengapa. Insha Allah,  semoga entri ini dapat bantu kalian memilih set asas yang terbaik dan serasi buat kulit wajah anda.


Asas formula bagi ketiga-tiga produk ini adalah sama.  Kesemua produk ini adalah berasaskan air dan dari korea dermatologi. Yang membezakan mereka ialah ramuan utama sahaja.

Apa ramuan utama 3 set asas ini ya?


Jika anda perhatikan ramuan-ramuan dalam set asas, DMSONE memiliki unsur minyak yang banyak. Oleh itu, DMSONE kami sarankan kepada pengguna yang mempunyai kulit kering, sensitif dan ekzema. Menurut kajian, kulit sensitif dan ekzema memiliki kulit kering dan adakalanya bersisik. Oleh sebab itulah DMSONE JUGA SEBAGAI PELEMBAP sangat sesuai buat mereka.

Glowing Speed dengan 2 gabungan produk pencerah iaitu Glutathione, dan Arbutin. Amat sesuai bagi mereka yang berpanas sepanjang hari, cepat sunburn dan inginkan kulit cerah yang berkesan dalam jangka masa singkat. Ha, itulah sebabnya namanya SEPANTAS SINAR. selain itu,  Glowing speed sangat disarankan bagi mereka yang mempunyai masalah pori-pori berlubang, berminyak dan berjerawat.

DERMAX SUPERSKIN 360 atau DMS360 pula merupakan produk yang sesuai tuk semua jenis kulit dan masalah. Produk ini sudah lama di pasaran malah telah mempunyai ribuan testimoni dan pengguna setia. Jika anda tidak yakin mana satu set asas yang hendak dicuba, anda bolehlah cuba set asas DMS360 ini.

Ha, jelas tak?
Sudah kenalpasti yang mana satu set asas yang sesuai bagi anda?

Oops, saya tidak sebut pun tentang jeragat ya. Ok sebelum itu, jeragat atau tompok hitam adalah masalah kulit yang sukar untuk dihilangkan. Jika anda mempunyai jeragat keturunan atau jeragat hormon, banyak faktor yang mempengaruhi maka lebih sukar dipudarkan melalui produk skincare luaran. Anda perlu jaga pemakanan dan alert dengan perubahan hormon anda.

Kesemua set asas DMS360, GLOWING SPEED dan DMSONE mampu membantu anda memudarkan masalah jeragat @ tompok hitam. Namun,  saya sarankan penambahan serum untuk kesan yang lebih maksima. Foundation juga perlu supaya anda dapat mencegah sinar UV menembusi kulit anda. Jika anda sudah mula memiliki tompok-tompok jeragat, cahaya matahari secara terus merupakan musuh kalian. Pastikan anda keluar rumah dengan foundation ataupun sunblock ya.


Sunday, 20 August 2017

DMS360 MERDEKA SALE KEMBALI LAGI

Assalamualaikum semua..

Kita sedang mengadakan sale sempena bulan Kemerdekaan yang ke 60. Alhamdulillah.

Mari dapatkan penjimatan bagi rangkaian produk DMS360. Seisi keluarga boleh pakai tahu.

Hanya produk terpilih sahaja bakal mendapat diskaun. Senarai seperti di bawah ya

SALE BERMULA 20 HB SEHINGGA 2 SEPTEMBER 2017 SAHAJA YAAA. SELAGI STOK MASIH ADA

Anda boleh dapatkan rangkaian produk kecantikan & kesihatan DMS360 dengan harga yang sangat menjimatkan😱😱😱

*PRODUK YG TERLIBAT SALE*

Senarai produk DMS360.

Set Asas
1. DMS360 RM139.00
3. DMS ONE RM150.00

Serum
5. Serum Glowing RM100.00
6. Serum Stemcell RM150.00
7. Serum Stemcell 24k Gold RM160.00 (Wanita)
9. Vitamin C Booster HLA RM150.00

Foundation
10. 4d Foundation RM100.00
11. 5d Foundation RM100.00
12. CC Hybrid Foundation RM100.00

Produk kuruskan badan
13. Fat Loss RM100.00
15. Cream Countor RM99.00 (krim sapu)
16. Perfect Slim Patch RM99.90 (tampal)
17. Kopi Hijau RM90.00

Kesihatan dan Aset Wanita
19. Miss Me RM100.00
20. Kopi Monatox RM75.00
21. Kopi Pink RM90.00

Kesihatan lelaki
22. Macho Max RM120.00
23. Damo Max RM150.00

Supplement Satu Badan
27. Pearlaqueen RM150.00
28. Glutax RM100.00

Kesihatan
31. Cell Pro HD1000 RM120.00 (minuman sunnah)

Face Lift
36. Aura Gold Face Vibrator RM120.00 (mengurut muka,  v shape)

Nak tahu berapa % diskaun bakal anda dapat?

Whatsapp ke 018-9100852
Whatsapp ke 018-9100852
Whatsapp ke 018-9100852



Kopi DMS360

Tahun 2017 merupakan tahun kemunculan pelbagai produk baru dari DMS360. Antara produk kecantikan,  kuruskan badan, kopi montok adalah antara produk yang paling mendapat sambutan ramai. 


Kopi Montok atau Monatox Coffee ialah kopi premium dengan rasa kopi yang pekat berkrim. Bagi saya yang juga penggemar kopi, kopi montok ni seriusly berbaloi untuk anda cuba. Jadi coffer lovers sekalian, jomlah cuba kopi dari DMS360.

Kopi montok ni 3 dalam 1 di mana ianya meliputi aspek kecantikan, kesihatan dalaman dan luaran wanita dan juga mampu mengempiskan perut anda. Lupa pula saya,  kopi montok DMS360 ni untuk wanita sahaja ye. Yang abang-abang,  encik suami bolehlah belikan produk kopi premium DMS360 untuk ibu, isteri mahupun adik kakak dan syorkan kepada rakan-rakan anda. 

Mari saya kongsikan kelebihan kopi montok ni. Pasti nak tahu kan?


KOPI MONTOK DMS360

KOPI MONTOK Memang berkesan untuk :

➠Menambah, Menganjal & Menegangkan saiz payudara
➠Mengetatkan Miss V
➠Merawat Masalah Haid & Keputihan
➠Melembut & Mencerahkan Kulit

=== === === === ===

⋙ Selain memberi full energy, coffee ini juga dapat membantu memulihkan kekenduran yang berlaku atas faktor-faktor yang tidak dapat dielakkan.
Seperti wanita yang menyusukan anak.
Wanita yang kurus selepas gemuk.
Wanita yang sudah berusia.

=== === === === ===

KEISTIMEWAAN KOPI MONTOK UNTUK WANITA :

⋙ Menjadikan kulit putih, gebu dan glowing
⋙ Mencantik, menghalus dan membuatkan kulit berseri-seri
⋙ Menganjal, Memontok, Menegang juga Membesarkan payudara
⋙ Mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh
⋙ Mengatasi masalah payudara yang kendur / lembik
⋙ Merampingkan bentuk badan dan mengempiskan perut
⋙ Menguatkan kuku dan rambut
⋙ Mengetat dan merapatkan miss-v longgar
⋙ Mengatasi masalah keputihan dan miss-v berbau
⋙ Merawat masalah rahim dan kitaran haid tidak teratur
⋙ Meningkatkan keinginan untuk “bersama” suami
⋙ Menghangatkan hubungan suami isteri
⋙ Menambahkan tenaga dan mencegah keletihan / kelesuan

=== === === === ===

COFFEE MONTOK berfungsi untuk mengencangkan dalaman wanita sejati (ketat, rapat, montokkan payudara dan punggung) serta mencerahkan kulit dari hujung rambut hingga ke hujung kaki selain membentuk semula lekuk badan idaman dengan fungsi diet nya yang tersendiri.

KHASIAT COFFEE MONTOK untuk wanita:

➠ Menaikkan Payudara Kendur & Jatuh
➠ Memutihkan Kulit muka & badan
➠ Mencantikkan payudara leper
➠ Memontokkan payudara
➠ Menaikkan punggung yang jatuh
➠ Mengetatkan MISS V
➠ Menghilangkan bau badan
➠ Menghilangkan bau MISS V
➠ Menghasilkan pelicin semulajadi untuk mengurangkan  kesakitan semasa “bersama”
➠ Mengempiskan perut
➠ Menghilangkan masalah keputihan
➠ Mengatasi masalah dalaman wanita
➠ Mencantik & meremajakan kulit
➠ Menambah tenaga
➠ Mencegah keletihan & menyegarkan badan
➠ Merawat masalah Rahim

=== === === === ===

Dijamin 100% tiada sebarang kesan sampingan & menggunakan 100% Herba premium
YANG PENTING HALAL & PRODUK BUMIPUTERA ISLAM

=== === === === ===

Nak BERTENAGA sepanjang hari???

‎⋙ COFFEE MON'TOK  bukan sahaja membantu payudara lebih ANJAL, MONTOK, TEGANG & PEJAL tapi membantu MISS V lebih KETAT seperti anak dara tau.
Selain dapat menyelesaikan masalah dalaman wanita seperti KEPUTIHAN & HAID TIDAK TERATUR.
⋙ COFFEE MON'TOK juga membantu mencantikkan KULIT, supaya lebih PUTIH, GEBU & GLOWING sentiasa.
Selain itu, membantu merampingkan badan kerana COFFEE MON'TOK mempunyai diet yang tersendiri bila diamalkan.
⋙ Dengan pengambilan COFFEE MON'TOK ini membantu anda supaya lebih BERTENAGA sepanjang hari dan dapat melakukan semua aktiviti seharian tanpa rasa letih dan lesu.

=== === === === ===

Serlahkan aset kewanitaan yang sebelum ini KECIL, LAYU, DINGIN, LEMBIK..

➨ Diperbuat dari 100% bahan semulajadi, tanpa kandungan tambahan dan tiada kesan sampingan
➨ Kilang muslim berstatus HALAL
➨ Pertambahan saiz antara 1-3 inci & perubahan cup sehingga ke size A-B-C-D
➨ Produk Selamat dan berkesan tanpa kesan sampingan

=== === === === ===

SIAPA YANG WAJIB AMALKAN COFFEE MONTOK :

1. Ibu yang menyusu anak dan nak kekalkan keanjalan payudara.
2. Wanita yang belum berkahwin ingin menukar size cup anda.
3. Wanita yang ada masalah dalaman.
4. Wanita yang perlukan tenaga dari pagi hingga ke malam.

Coffee Mon'tok ini amat sesuai diamalkan oleh ibu yang baru lepas bersalin kerana membantu menambahkan susu badan dan mereka yang mahu menjaga kesihatan dalaman dan luaran.

=== === === === ===

CARA PENGAMBILAN COFFEE MONTOK :

➨ Boleh diminum pagi atau petang.
➨ Bancuh dengan air suam atau panas
➨ 1 hari 1 sachet sahaja.

=== === === === ===

ISI KANDUNGAN / BERAT : 1 Jar - 15 sachet x 20gram / sachet

=== === === === ===

♐ Wanita mengandung tidak  boleh minum COFFEE MONTOK
♐ Ibu Mengandung


Bestkan baca pasal KOPI MONTOK DMS360 NI?
TERBARU DMS360 MENGELUARKAN 3 LAGI PRODUK KOPI YANG SAMA SEDAP,  HEBAT MALAH PELBAGAI FUNGSI.

3 KOPI BARU DARI DMS360:

1. KOPI PINK LADY
2. KOPI HIJAU
3. KOPI AUMM (Khusus untuk lelaki)

Secara ringkasnya, KOPI PINK LADY merupakan versi terbaik dari KOPI MONTOK. BEZANYA KOPI PINK LADY DMS360 menggunakan ACAI BERRY untuk lebih berkesan MENURUKAN BERAT BADAN dan MELAWASKAN.

"Saya dah pun menikmati KOPI PINK LADY DMS360 ni jujurlah saya maklumkan minum sahaja kopi ni memang lawas. Tak sampai beberapa minit akan ke tandas. Hehe.  Opps. Menghadapi masalah sukar untuk membuang, bagi saya kopi ini sangat membantu. Saya minum setiap pagi kopi dms360 sama ada kopi montok atau kopi pink, hanya 1 sachet sahaja setiap pagi. Jika terlupa, atau tidak sempat, saya akan ambil pada waktu petang. Kopi montok saya amalkan sejak dalam pantang lagi, sangat-sangat membantu bekalkan tenaga, mencepatkan pengecutan rahim, menambahkan susu badan (milk booster) juga alhamdulillah berat badan dari 59 kilo sekarang sudah 48 kilo"


KOPI HIJAU DMS pula jika anda pernah minum atau terdengar tentangnya. Sangat bagus untuk mereka yang nak kuruskan badan. Rasanya agak pekat dan pahit. Namun masih sedap tahu.


KOPI AAUUMM iaitu KOPI UNTUK LELAKI turut dicipta supaya kaum adam. Haaa, dapatlah merasa kehebatan kopi dms pula kan?


Bagaimana?
Terasa nak cuba sangat kan?

Produk DMS360 bukan sahaja yang terbaik malah sangat berkesan. Mencubanya tidak menyakitkan kerana tidak unsur bahan merbahaya.

Belum cuba belum tahu.

Harga kopi-kopi DMS360 adalah seperti berikut:

1. Kopi Montok @ Coffee Monatox RM75
2. Kopi Pink Lady RM90
3. Kopi hijau RM90
4. Kopi Aaumm RM120

Untuk tempahan segera,

Whatsapp ke 018-9100 852.


Saturday, 19 August 2017

Tips Penjagaan Sabun DMS360

Sabun mudah cair bila terkena air dan akan rosak kerana sabun mudah bertindak balas pada kelembapan.
.
Akak nak kongsi tips bagaimana cara nak mengelak masalah ni :
.
.
➡ Potong sabun menjadi bahagian-bahagian yang kecil
.
➡Guna sikit demi sikit
.
➡Simpan dalam bekas tertutup.
.
.
👍Bile dah potong kecik², jimat pun jimat tau.Untungkan... 😉  Kalau dah habis, boleh jer beli lagi. Sabun DMS ada jual secara loose tau..😘
.
.
#AgenDropshipDiperlukan #DMS360

DMS360 ada 3 jenis sabun tau.



Tuesday, 15 August 2017

Senarai Produk DMS360 Beserta Harga

Assalamualaikum,

Berikut ialah senarai rangkaian produk DMS360 beserta harga. Produk DMS360 tidak dijual di mana-mana kedai kosmetik atau jamu. Untuk mendapatkan produk ini anda harus dapatkan dengan agen/stokis sah DMS360 ya.

Saya juga merupakan salah seorang stokis sah DMS360. Dapatkan yang original sahaja ya. Maaf juga saya nak beritahu produk DMS tiruan/fake sangat banyak di pasaran. 😢

Senarai produk DMS360.

Set Asas
1. DMS360 RM139.00
2. Glowing Speed RM169.00
3. DMS ONE RM150.00
4. Cermin Seri RM120.00

Serum
5. Serum Glowing RM100.00
6. Serum Stemcell RM150.00
7. Serum Stemcell 24k Gold RM160.00 (Wanita)
8. Evo Prowhite Serum RM199.90
9. Vitamin C Booster HLA RM150.00

Foundation
10. 4d Foundation RM100.00
11. 5d Foundation RM100.00
12. CC Hybrid Foundation RM100.00

Produk kuruskan badan
13. Fat Loss RM100.00
14. Fat Away RM120.00
15. Cream Countor RM99.00
16. Perfect Slim Patch RM99.90
17. Kopi Hijau RM90.00

Kesihatan dan Aset Wanita
19. Miss Me RM100.00
20. Kopi Monatox RM75.00
21. Kopi Pink RM90.00

Kesihatan lelaki
22. Macho Max RM120.00
23. Damo Max RM150.00

Loose
24. Sabun Honeydew DMS360 RM40.00 40g
25. Sabun Glowing Speed RM55.00 50g
26. Sabun dmsone RM50.00 50g

Supplement Satu Badan
27. Pearlaqueen RM150.00
28. Glutax RM100.00
29. Superskin RM150.00
30. Permata Cinta RM100.00

Kesihatan
31. Cell Pro HD1000 RM120.00

Personal Care
32. Feminine Wash RM69.90
33. Body Scrub Apricot RM120.00

Toner/Detox
34. Deglos Miracle Solution RM100 (coming soon)

Face Lift
35. Spray Serum Wanna 3D RM120.00
36. Aura Gold Face Vibrator RM120.00

NEW and EXCLUSIVE!

5 in 1 Premium Skincare
37. DMSONE Exclusive RM199.90
** Pembelian 2 set ke atas layak menjadi pengedar sah DMS360



Untuk tempahan dan konsultasi DMS360,
Whatsapp 018-9100 852
Whatsapp 018-9100 852
Whatsapp 018-9100 852

Wednesday, 9 August 2017

Tips Pemilihan Foundation bagi Kulit Anda

Tempat calit dan test foundation yang sesuai kat mana?

Haaa, ni selalu orang buat silap. Akak gojes pun terkadang terlupa terbuat tersilap 😛

Tempat yang paling sesuai is dekat leher anda.

Sebabnya?

Tone kulit di leher anda adalah paling hampir sama dengan kulit muka anda. Kalau calit kat bawah lengan tu memang out le. Sebab bawah lengan tu antara tempat paling tak terexposed dengan cahaya matahari, so warnanya agak cerah berbanding tempat lain.

Cuba beza tona kulit muka dengan bawah lengan tu.. Sama ke tidak?

#SHARE #LIKE jika membantu.
.
DMS360 mempunyai 3 jenis foundation tau. Alhamdulillah, ketiga-tiga foundation ini sesuai untuk semua jenis warna kulit.