Sunday, 20 August 2017

, , , , , , , ,

Kopi DMS360

Emme Marina| 8/20/2017| 0Comments|

Tahun 2017 merupakan tahun kemunculan pelbagai produk baru dari DMS360. Antara produk kecantikan,  kuruskan badan, kopi montok adalah antara produk yang paling mendapat sambutan ramai. 


Kopi Montok atau Monatox Coffee ialah kopi premium dengan rasa kopi yang pekat berkrim. Bagi saya yang juga penggemar kopi, kopi montok ni seriusly berbaloi untuk anda cuba. Jadi coffer lovers sekalian, jomlah cuba kopi dari DMS360.

Kopi montok ni 3 dalam 1 di mana ianya meliputi aspek kecantikan, kesihatan dalaman dan luaran wanita dan juga mampu mengempiskan perut anda. Lupa pula saya,  kopi montok DMS360 ni untuk wanita sahaja ye. Yang abang-abang,  encik suami bolehlah belikan produk kopi premium DMS360 untuk ibu, isteri mahupun adik kakak dan syorkan kepada rakan-rakan anda. 

Mari saya kongsikan kelebihan kopi montok ni. Pasti nak tahu kan?


KOPI MONTOK DMS360

KOPI MONTOK Memang berkesan untuk :

➠Menambah, Menganjal & Menegangkan saiz payudara
➠Mengetatkan Miss V
➠Merawat Masalah Haid & Keputihan
➠Melembut & Mencerahkan Kulit

=== === === === ===

⋙ Selain memberi full energy, coffee ini juga dapat membantu memulihkan kekenduran yang berlaku atas faktor-faktor yang tidak dapat dielakkan.
Seperti wanita yang menyusukan anak.
Wanita yang kurus selepas gemuk.
Wanita yang sudah berusia.

=== === === === ===

KEISTIMEWAAN KOPI MONTOK UNTUK WANITA :

⋙ Menjadikan kulit putih, gebu dan glowing
⋙ Mencantik, menghalus dan membuatkan kulit berseri-seri
⋙ Menganjal, Memontok, Menegang juga Membesarkan payudara
⋙ Mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh
⋙ Mengatasi masalah payudara yang kendur / lembik
⋙ Merampingkan bentuk badan dan mengempiskan perut
⋙ Menguatkan kuku dan rambut
⋙ Mengetat dan merapatkan miss-v longgar
⋙ Mengatasi masalah keputihan dan miss-v berbau
⋙ Merawat masalah rahim dan kitaran haid tidak teratur
⋙ Meningkatkan keinginan untuk “bersama” suami
⋙ Menghangatkan hubungan suami isteri
⋙ Menambahkan tenaga dan mencegah keletihan / kelesuan

=== === === === ===

COFFEE MONTOK berfungsi untuk mengencangkan dalaman wanita sejati (ketat, rapat, montokkan payudara dan punggung) serta mencerahkan kulit dari hujung rambut hingga ke hujung kaki selain membentuk semula lekuk badan idaman dengan fungsi diet nya yang tersendiri.

KHASIAT COFFEE MONTOK untuk wanita:

➠ Menaikkan Payudara Kendur & Jatuh
➠ Memutihkan Kulit muka & badan
➠ Mencantikkan payudara leper
➠ Memontokkan payudara
➠ Menaikkan punggung yang jatuh
➠ Mengetatkan MISS V
➠ Menghilangkan bau badan
➠ Menghilangkan bau MISS V
➠ Menghasilkan pelicin semulajadi untuk mengurangkan  kesakitan semasa “bersama”
➠ Mengempiskan perut
➠ Menghilangkan masalah keputihan
➠ Mengatasi masalah dalaman wanita
➠ Mencantik & meremajakan kulit
➠ Menambah tenaga
➠ Mencegah keletihan & menyegarkan badan
➠ Merawat masalah Rahim

=== === === === ===

Dijamin 100% tiada sebarang kesan sampingan & menggunakan 100% Herba premium
YANG PENTING HALAL & PRODUK BUMIPUTERA ISLAM

=== === === === ===

Nak BERTENAGA sepanjang hari???

‎⋙ COFFEE MON'TOK  bukan sahaja membantu payudara lebih ANJAL, MONTOK, TEGANG & PEJAL tapi membantu MISS V lebih KETAT seperti anak dara tau.
Selain dapat menyelesaikan masalah dalaman wanita seperti KEPUTIHAN & HAID TIDAK TERATUR.
⋙ COFFEE MON'TOK juga membantu mencantikkan KULIT, supaya lebih PUTIH, GEBU & GLOWING sentiasa.
Selain itu, membantu merampingkan badan kerana COFFEE MON'TOK mempunyai diet yang tersendiri bila diamalkan.
⋙ Dengan pengambilan COFFEE MON'TOK ini membantu anda supaya lebih BERTENAGA sepanjang hari dan dapat melakukan semua aktiviti seharian tanpa rasa letih dan lesu.

=== === === === ===

Serlahkan aset kewanitaan yang sebelum ini KECIL, LAYU, DINGIN, LEMBIK..

➨ Diperbuat dari 100% bahan semulajadi, tanpa kandungan tambahan dan tiada kesan sampingan
➨ Kilang muslim berstatus HALAL
➨ Pertambahan saiz antara 1-3 inci & perubahan cup sehingga ke size A-B-C-D
➨ Produk Selamat dan berkesan tanpa kesan sampingan

=== === === === ===

SIAPA YANG WAJIB AMALKAN COFFEE MONTOK :

1. Ibu yang menyusu anak dan nak kekalkan keanjalan payudara.
2. Wanita yang belum berkahwin ingin menukar size cup anda.
3. Wanita yang ada masalah dalaman.
4. Wanita yang perlukan tenaga dari pagi hingga ke malam.

Coffee Mon'tok ini amat sesuai diamalkan oleh ibu yang baru lepas bersalin kerana membantu menambahkan susu badan dan mereka yang mahu menjaga kesihatan dalaman dan luaran.

=== === === === ===

CARA PENGAMBILAN COFFEE MONTOK :

➨ Boleh diminum pagi atau petang.
➨ Bancuh dengan air suam atau panas
➨ 1 hari 1 sachet sahaja.

=== === === === ===

ISI KANDUNGAN / BERAT : 1 Jar - 15 sachet x 20gram / sachet

=== === === === ===

♐ Wanita mengandung tidak  boleh minum COFFEE MONTOK
♐ Ibu Mengandung


Bestkan baca pasal KOPI MONTOK DMS360 NI?
TERBARU DMS360 MENGELUARKAN 3 LAGI PRODUK KOPI YANG SAMA SEDAP,  HEBAT MALAH PELBAGAI FUNGSI.

3 KOPI BARU DARI DMS360:

1. KOPI PINK LADY
2. KOPI HIJAU
3. KOPI AUMM (Khusus untuk lelaki)

Secara ringkasnya, KOPI PINK LADY merupakan versi terbaik dari KOPI MONTOK. BEZANYA KOPI PINK LADY DMS360 menggunakan ACAI BERRY untuk lebih berkesan MENURUKAN BERAT BADAN dan MELAWASKAN.

"Saya dah pun menikmati KOPI PINK LADY DMS360 ni jujurlah saya maklumkan minum sahaja kopi ni memang lawas. Tak sampai beberapa minit akan ke tandas. Hehe.  Opps. Menghadapi masalah sukar untuk membuang, bagi saya kopi ini sangat membantu. Saya minum setiap pagi kopi dms360 sama ada kopi montok atau kopi pink, hanya 1 sachet sahaja setiap pagi. Jika terlupa, atau tidak sempat, saya akan ambil pada waktu petang. Kopi montok saya amalkan sejak dalam pantang lagi, sangat-sangat membantu bekalkan tenaga, mencepatkan pengecutan rahim, menambahkan susu badan (milk booster) juga alhamdulillah berat badan dari 59 kilo sekarang sudah 48 kilo"


KOPI HIJAU DMS pula jika anda pernah minum atau terdengar tentangnya. Sangat bagus untuk mereka yang nak kuruskan badan. Rasanya agak pekat dan pahit. Namun masih sedap tahu.


KOPI AAUUMM iaitu KOPI UNTUK LELAKI turut dicipta supaya kaum adam. Haaa, dapatlah merasa kehebatan kopi dms pula kan?


Bagaimana?
Terasa nak cuba sangat kan?

Produk DMS360 bukan sahaja yang terbaik malah sangat berkesan. Mencubanya tidak menyakitkan kerana tidak unsur bahan merbahaya.

Belum cuba belum tahu.

Harga kopi-kopi DMS360 adalah seperti berikut:

1. Kopi Montok @ Coffee Monatox RM75
2. Kopi Pink Lady RM90
3. Kopi hijau RM90
4. Kopi Aaumm RM120

Untuk tempahan segera,

Whatsapp ke 018-9100 852.


Share:

0 DMS360 Beauty Care Support :):

Post a Comment