Saturday, 25 November 2017

Testimoni Set DMS 5in1 DMSONE Exclusive



Testimoni terbaik dari produk terbaru keluaran DMS360! Miliki wajah bebas cela, lebih cantik dan bersih bersama set lengkap DMS360 iaitu 5in1 DMSONE Exclusive.


Set ini merupakan set lengkap paling bajet yang anda mampu miliki. DMS terkenal sebagai syarikat yang mengeluarkan produk kecantikan penjagaan wajah dengan menggunakan formula Korean Dermatologi kini tampil dengan set trial terunggul yang super jimat.

Miliki set penjagaan lengkap dengan 5 item iaitu:

1. Sabun
2. Krim siang
3. Krim malam
4. Serum glowing (Vitamin C)
5. CC Cream Foundation

Walaupun masih baru dipasaran, alhamdulillah set lengkap 5in1 DMSONE exclusive mendapat sambutan menggalakkan tidak kiralah pengguna baru, sedia ada dan yang nak berbisnes dengan DMS. Haa, jom kita lihat testimoni-testimoni pengguna DMSONE exclusive.

Adakah anda mempunyai masalah kulit seperti jeragat? Masalah jerawat? Jerawat dan resdung? Masalah kulit kusam? Kulit tona tidak sekata?


Insha Allah dengan penggunaan set lengkap DMSONE exclusive yang konsisten. Anda pasti jatuh cinta dengan wajah anda sendiri.


Dapatkan produk ini hari ini. Sementara stok masih ada.


Stok ni hanya diedarkan kepada stokis dan agen sah sahaja. Tidak dijual di mana-mana kedai.


Nak tempah sekarang?
Klik  SINI UNTUK TEMPAHAN TERUS 



Untuk consultation
Hubungi 018-9100 852


11 Manfaat Menakjubkan Menggunakan Krim Malam



Sekiranya anda biasanya tidur tanpa menggunakan krim malam, maka anda melakukan sesuatu yang salah. Ini adalah kerana manfaat krim malam pada kulit anda yang anda tidak pernah bayangkan! Walaupun idea menyapu krim malam kelihatan remeh, bagaimana ia meningkatkan kulit anda tidak dapat dijelaskan dalam kata-kata semata-mata!

Saya menerima banyak feedback dari pelanggan DMS menyatakan bahawa mereka mahukan wajah yang cantik, bersih dan berseri. Tetapi! Malangnya mereka tidak konsisten dalam memakai krim malam. Alasan tertidur awal, tiada masa dan terlupa bukanlah satu alasan logik jika anda benar-benar seorang yang mementingkan kecantikan wajah.

Nak tahu kenapa anda perlu memakai krim malam? Teruskan pembacaan anda

11 Manfaat Krim Malam Pada Wajah Anda

1. Krim malam membekalkan kelembapan ke bahagian kering muka anda. Oleh itu, wajah anda tetap terhidrasi.

2. Ia melegakan wajah anda.

3. Ia juga memastikan bahawa kulit anda mempunyai kulit yang sama walaupun mempunyai tekstur kulit yang lebih halus.

4. Krim malam anda meningkatkan kolagen dalam kulit anda.

5. Krim juga membantu dalam peredaran darah yang lebih baik.

6. Kedutan dan garis-garis lain di wajah anda dapat dikurangkan.

7. Satu peranan utama yang dimainkan oleh krim malam adalah bahawa ia menghalang kulit anda daripada kendur.

8. Ia menjadikan kulit anda lembut dan halus.

9. Kulit penuaan anda mungkin tidak kelihatan lama lagi.

10. Ia membantu kulit anda mengembalikan keanjalannya.

11. Membantu pembaharuan sel-sel dan menyuburkan kulit anda.

Kenapa Krim Malam Penting?

Kami memberitahu anda mengapa menggunakan krim malam yang baik untuk kulit anda.

Dikatakan bahawa kulit anda menyerap bahan-bahan aktif lebih baik pada waktu malam daripada waktu siang.

Juga, kuasa regenerasi sel kulit anda lebih tinggi pada waktu malam ketika anda sedang tidur.

Krim malam membersihkan kotoran dari wajah anda, memperbaharui sel-sel wajah dan mencegah tisu daripada rosak.

Oleh itu, krim malam di muka anda bukan sahaja memelihara kulit anda tetapi juga membantu memperbaiki sel-sel yang rosak.

Menarik bukan? Jadi tiada alasan lagi jika mahu kulit yang cantik untuk diri anda!

Cara Memakainya?

Jangan gunakan krim malam anda dalam apa jua cara yang anda mahukan. Ia mungkin tidak mempunyai kesan yang berkesan.

Berikut adalah prosedur bagaimana menggunakan krim malam di muka anda.

1. Basuh wajah anda sebelum anda menggunakan krim malam anda.

2. Kumpulkan saiz krim saiz krim. Dab itu ke wajah anda.

3. Ikuti arah ke arah yang melingkar untuk mengurut krim ke kulit anda.

Sekarang bahawa anda tahu semua manfaat krim malam, anda tidak akan tidur tanpa menggunakannya, adakah anda? Pernahkah anda menggunakan krim malam sebelum ini? Apakah faedah yang anda nikmati? Kongsi dengan kami di bahagian komen di bawah!

Thursday, 23 November 2017

8 Sebab Mengapa Fat Away Boleh Menurunkan Berat Badan Anda!

FATAWAY CHOCO BURNER
—-------------------------

❣️Hanya perlu Kunyah SEBIJI saja..
❣️30 minit sblm breakfast
❣️Ambil / makan SEKALI sehari ~
❣️Turun 5kg dlm masa 1minggu!
❣️WAJIB Konsisten..
❣️Hasil yg menakjubkn bukan!?😱

✔️100% SELAMAT & BERKESAN!
✔️Bertindak menyingkirkan lemak2 tepu dn degil
✔️Berperisa coklat yg lazat
✔️21 biji per btl


🐝🐝KELEBIHAN FAT AWAY 🐝🐝
—------------------------------—

✔️Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.
✔️Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol.
✔️Membantu menguatkan imun sistem dalam badan.
✔️Membantu menyingkirkan toksik dalam badan.
✔️Membantu meningkatkan kalsium pada tulang.
✔️Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda.
✔️Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan.
✔️Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit.
✔️Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat.
✔️Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan.
✔️Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam.

MENGAPA #FATAWAY CHOCO by DMSONE begitu berkesan dalam proses penurunan berat badan..??
=====================================

JOM BACA!!
👇👇👇👇

❇️ SERBUK KONJAC
melindungi/mengurangkan penyakit berkaitan system usus,serta membersihkan dinding perut

❇️ KACANG GINJAL PUTIH
agen penyerap perisa dalam makanan,kaya dengan serat dan nutrienst yang membekalkan minerals,vitamin dan protein dapat memberi rasa kenyang yang lama

❇️ MANGGA AFRIKA
tinggi serat,zat garbonesis irvingia bantu kontrol produksi enzim leptin yang mana boleh kawal otak kita dari fikir tentang lapar

❇️ EKSTRAK TEPUNG BUAH
sumber prebiotik,kandungan karbohidrat yang tinggi

❇️ TEH HIJAU
khasiat yang sangat bagus untuk penurunan berat badan,mengawal gula serta rendah kafein,mencantikkan kulit,jika anda kurus kulit tidak menggeleber

❇️ KOPI HIJAU
3X ganga kesan penurunan berat badan,pantas membakar lelemak tepu!!

❇️ SERBUK GANDUM SERBUK COKLAT
pengganti kabo yang tinggi serat

❇️ GRACINIA CAMBOGIA
atau asam keping,sudah tentu agen yang mengelakkan lemak dari berkumpul dan tepu!!

👉FAT AWAY CHOCO mampu menurunkan berat badan dn mencairkan lemak tepu anda hanya 7 HARI😱😱  flushh away lemak mu !!👍

JOM KURUS!!!!!

Kandungan:-1000mg x 21 tablets
Tidak Dimakan Semasa Period

🌰Cara Makan Yang Mudah

💊1 Tablet Sehari Sebelum Breakfast
🍶Minum Air Kosong 2-3 Liter Sehari
🍫Rasa Coklat Yang Sedap


Rawatan Muka dengan Vitamin C



Vitamin C adalah antioksidan yang kuat yang digunakan untuk mencipta kulit yang lebih cerah, licin, lebih muda apabila digunakan secara langsung pada kulit dalam bentuk lotion, serum atau masker. Menurut buku "Kosmetik Dermatologi," dengan pemakaian topikal vitamin C juga boleh melindungi kulit daripada sinaran matahari yang berbahaya, dan membantu membalikkan tanda-tanda penuaan dengan menegangkan kulit dan mengurangkan kedut.


Produk Vitamin C Topikal


Langkah 1 

Serum Vitamin C dari DMS360 - Let's Glow Vitamin C Booster (1) dan Glowing Serum (3)
Cari krim, losyen atau serum vitamin C yang mengandungi 3- hingga 10 peratus vitamin C. Bahan-bahan aktif yang disenaraikan di dalam label hendaklah termasuk asid askorbik, yang merupakan nama untuk vitamin C.


Langkah 2 

Basuh wajah anda dengan pembersih lembut yang dirumuskan untuk jenis kulit anda dan kemudian tepuk kulit anda kering dengan tuala lembut. Kami mempunyai 3 jenis sabun untuk anda pilih. 


Sabun HD paling hot kerana keberkesanannya, bau yang menyegarkan.

Khas untuk kulit kering, normal, sensitive dan ekzema

Untuk Semua kulit khususnya berminyak. Anti penuaan yang tinggi dan masalah jeragat



Langkah 3 

Letakkan sejumlah kecil produk vitamin C ke atas kulit yang bersih dan kering. Gunakan jari anda.


Langkah 4 

Sapukan pelembap sesuai untuk jenis kulit anda. Krim dan lotion Vitamin C mungkin sedikit kering dan boleh mengganggu kulit sensitif.


Langkah 5 

Pakai pelindung matahari dengan SPF sekurang-kurangnya 15 setiap kali anda keluar di luar rumah. Walaupun vitamin C mungkin menangani beberapa kesan berbahaya daripada pendedahan matahari, ia bukan pengganti untuk pelindung matahari. Krim siang UV kami mempunyai SPF25- SPF45. Dan Foundation anti jeragat, SPF45 dan SPF50.






Petua 


Walaupun anda boleh memakai krim vitamin C, serum dan losyen pada waktu pagi, pakailah sekali produk ini sebelum tidur ini kerana ia dapat memberikan masa untuk asid untuk menembusi kulit sepenuhnya. Asid askorbik rosak dan kehilangan keberkesanannya dengan cepat. Lotions dan krim dalam botol legap tahan lebih lama daripada produk dalam botol yang jelas. Jika boleh, beli produk dalam botol pam untuk meminimumkan pendedahan ke udara. Simpankan produk vitamin C topikal di lokasi yang sejuk dan kering apabila tidak digunakan.




Ingin Mendapatkan Produk DMS360? Klik SINI www.dms360.my

Cara Penggunaan Serum Vitamin C




Vitamin C, juga dikenali sebagai asid askorbik, adalah antioksidan yang secara semulajadi terdapat dalam buah sitrus dan sayur-sayuran tertentu. Menurut Valerie Monroe, editor kecantikan "O, majalah Oprah," serum antioksidan dapat mencerahkan kulit anda dan membantu pelembab menyerap lebih baik.



Langkah 1 

Pilih dan beli serum vitamin C. Menurut Christine Dreher, ahli pemakanan, pakar herba dan pengarang "The Cookbook Cleanse," anda harus memilih serum dengan kepekatan 10 peratus kepekatan asid L-askorbik, juga dikenali sebagai vitamin C. Di DMS360, kami mempunyai dua jenis serum Vitamin C yang boleh anda pilih iaitu Glowing Serum (10%) dan Let's Glow Vitamin C Booster dengan Hyluronic Acid (20-25%).


Langkah 2

Basuh muka anda dengan kain cuci bersih, pembersih ringan dan air suam. Biarkan kulit lembap.


Langkah 3 

Guna serum vitamin C ke muka dan leher anda dengan hujung jari anda. Urutkan urut serum ke dalam kulit. Tunggu tiga hingga lima minit untuk kering. 

Langkah 4 

Sapukan pelembap biasa anda, sebaik-baiknya yang mengandungi pelindung matahari. Menurut satu kajian yang diketuai oleh D. Darr di North Carolina Biotechnology Centre, serum antioksidan yang digunakan sebelum matahari terbenam dapat meningkatkan keberkesanan pelindung matahari terhadap kerosakan kulit. 

Langkah 5 

Ulangi proses dua kali sehari. 


Petua Sekiranya anda mempunyai kulit sensitif, anda mungkin hanya perlu menggunakan serum vitamin C sekali sehari. Apabila serum vitamin C berubah menjadi coklat, ia telah rosak dan harus dibuang. 


Amaran Sekiranya kulit anda menjadi jengkel, hentikan penggunaan dan berunding dengan ahli dermatologi atau doktor lain.






Ingin Mendapatkan Produk DMS360? Klik SINI www.dms360.my

Manfaat Serum Vitamin C Pada Wajah

Serum Vitamin C merupakan salah satu serum paling digemari ramai di kalangan rakyat Malaysia. Serum Vitamin C dikatakan sangat berkesan untuk mencerahkan wajah, menjadikan kulit sangat halus dan licin.


Apakah Manfaat Serum Vitamin C?



Sifat antioksidan vitamin C (asid askorbik) dan peranannya dalam sintesis kolagen menjadikan vitamin C sebagai molekul penting untuk kesihatan kulit. Asid askorbat dan asid topikal mempunyai kesan yang baik terhadap sel-sel kulit, dan beberapa kajian menunjukkan bahawa vitamin C boleh membantu mencegah dan merawat photodamage ultraviolet (UV).


Di DMS360, kami mempunyai 2 pilihan serum dengan kandungan Vitamin C, Glowing Serum dengan 10% Ascorbic Acid dan Let's Glow Vitamin C Booster dan Hyluronic Acid (25% Ascorbic Acid). Kedua produk ini mempunyai manfaat kecantikan pada kulit yang sangat bagus.





Menurut Valerie Monroe, editor kecantikan "O, majalah Oprah," serum antioksidan dapat mencerahkan kulit anda dan membantu pelembab menyerap lebih baik. Oleh itu, ramai founder syarikat penjagaan kulit meletakkan ramuan Vitamin C topikal ini kerana kesan anti-penuaan, mereka mencipta serum kulit anti-penuaan untuk kita gunakan ke muka dan leher.


Testimoni Pengguna Serum Vitamin C DMS360








Ingin Mendapatkan Produk DMS360? Klik SINI www.dms360.my 

Tuesday, 21 November 2017

[Terkini] GS Viral Kini Dilancarkan Untuk Semua Pengguna Glowing Speed

Bismillah


Sudah hampir sebulan produk Glowing Speed DMS360 tiada di pasaran dan juga stokis utama kami. Alhamdulillah, kami telah mendapat khabar rupanya Glowing Speed kini dengan formulasi lebih baik, nama baru namun harga menten sama.


Pasti anda semua sudah tidak sabar untuk mendapatkan stok kesayangan kalian semua kan?


Glowing Speed DMS360 kesan sepantas sinar merupakan hot produk set asas kami. Selain DMS Viral yang bakal dikeluarkan tidak lama lagi. GS Viral menyinar dahulu untuk pelanggan-pelanggan setia. HQ telah pun mengeluarkan set terbaru GS Viral khas untuk leader utama minggu ini. Untuk tujuan PRE ORDER dan PEMBERITAHUAN kepada semua pelanggan baru dan setia Dermax Superskin 360.


Insha Allah, kita cuba mendapatkan sebanyak mungkin stok GS Viral atau Glowing Speed Viral ini untuk kalian. Kemungkinan 150 ke 200 Kotak bakal landing di stokis utama kami minggu depan. Namun, sebanyak 100 kotak telah ditempah awal. Oleh itu, kepada anda yang mahu mendapatkan stok GS Viral/ Glowing Speed Viral ini untuk batch pertama. Boleh terus whatsapp saya di 018 9100 852 atau menempah di www.dms360.my


Jom lihat muka baru GS VIRAL yang semakin femes dan mendapat tempat di hati-hati pengguna produk kecantikan di Malaysia, Indonesia, Singapore dan Brunei ini..


GS VIRAL
Disclaimer: Gambar poster ini adalah hak milik website www.dms360original.com dan Srikandi Group sebarang perubahan dan permainan harga adalah dilarang sama sekali. 



Glowing Speed dengan wajah baru dan nama baru.


GS VIRAL😱😱


Semoga menjadi produk viral terfemes❤️


Apa yang membuatkan GS VIRAL LEBIH BAIK?
✅ improve version dr segi ramuan dan krim
✅ lebih pantas berkesan
✅ perkenalkan ramuan berasaskan botanikal


Mengekalkan ciri-ciri istimewa GS yg lama ❤️
✅ SPF45 tuk perlindungan matahari maksima
✅ sabun tetap sama tahan 3 bulan ++
✅ Harga menten sama❤️


APA KEISTIMEWAAN GS VIRAL?
✅ Anti penuaan paling bagus antara set-set asas DMS360
✅ sabun lebih tahan 3 bulan ++
✅ Kualiti terbaik, lebih besar dan lebih jimat.
✅ SPF45 paling tinggi dengan perlindungan UV maksima 95%
✅ Terbaik bagi masalah penuaan, Jeragat tua (bintik-bintik hitam akibat faktor umur), kulit berminyak dan berkawah, kulit rosak akibat penggunaan bahan kimia merbahaya.
✅ Rekomen bagi kulit tahan lasak, berminyak, tua dari usia
✅ Rekomen untuk lelaki
✅ Rekomen untuk wanita berusia 35 tahun ke atas


Pre order dibuka. Limited stok 1st batch. 

150 kotak ditempah oleh stokis kami. Berbaki lebih kurang 30-50 kotak sahaja lagi.
ETA: 7-14 hari


Nak dapatkan harga istimewa?


Jom join keluarga dms❤️❤️ sambil bersinar sambil tebalkan poket anda.😘




Ingin Mendapatkan Produk DMS360? Klik SINI www.dms360.my

Monday, 20 November 2017

Jamu Kurus DMS360 Fat Loss SOLD OUT di HQ dan Stokis

Bismillah.


Kami seluruh team Srikandi DMS khususnya pelawat DMS360original.com mendapat banyak whatsapp bertanyakan produk Fat Loss atau dikenali sebagai Selim Melim / Islim iaitu sebuah produk berasaskan jamu untuk membantu anda menurunkan berat badan.


Jamu Kurus Fat Loss sangat digemari kerana keupayaannya terbukti apabila ribuan pengguna berjaya menurunkan berat badan 5 kilo ke 10 kilo dalam masa sebulan. Alhamdulillah.


Namun, kini kita sudah ada 2 produk kurus. Satu berasaskan jamu, satu lagi berasaskan produk organik. Alhamdulillah, feedback Fat Away Choco Burner sangat hangat kerana pelanggan berjaya menurunkan berat badan 7 kilo dalam 7 hari. Hebatkan?


Kami mendapat info dari HQ bahawa akan berlaku perubahan packing dan penambah baikkan produk Fat Loss/ Islim ni. Oleh sebab itu, buat masa ni stok Fat Loss tidak ada untuk kami pasarkan kepada kalian. Nak restok dari HQ pun tidak dapat ya. Minggu lepas kami sudah kehabisan stok.


Jadi, kepada kalian yang kecewa tiada Fat Loss dalam masa terdekat ni. Maka kalian boleh mencuba Fat Away. Insha Allah kalian akan suka akan perubahan berat badan anda.


Insha Allah, teruskan bersama kami di website dms360original.com. Lebih banyak informasi dan pengumunan direct dari HQ untuk anda.


Wednesday, 15 November 2017

Pengumuman: Produksi Glowing Speed Terpaksa Delay Seminggu Lagi

Bismillah


Salam sayang semuanya

Pertamanya kami sebagai wakil HQ ingin minta maaf yang sangat-sangat sebab set asas GLOWING SPEED masih dalam proses pembuatan. Berlaku sedikit masalah di bahagian printing packaging.


Pihak printing juga mohon maaf sebab finishing yang last2 ini ambil sedikit masa
daripada yang dijangka


Hampir siap tetapi masih belum siap sepenuhnya dan insha Allah ada sedikit finishing tambahan supaya PLANNER yang dapat nanti lebih kemas & semoga semuanya berpuas hati.


Kami berbesar hati sekiranya pelanggan-pelanggan boleh bersabar sedikit lagi untuk HQ pos kan semua stok kepada stokis-stokis utama di seluruh Malaysia.


InsyAllah HQ akan usahakan terbaik dan kami jangkakan minggu depan batch restok semuanya sudah dipos kepada stokis-stokis utama dan kemudian kepada semua pelanggan DMs Glowing Speed.


Mohon sangat-sangat doa kalian.
Moga ada antara doa-doa kalian yang Allah makbul doanya dan Glowing Speed dapat dipos dengan sebaiknya & terbaik waktunya


Kita merancang tapi ALLAH jualah sebaik-baik perancang.


Moga ada hikmah disebalik kelewatan pengeposan Glowing Speed ini InsyAllah 😊


Terima kasih dan mohon maaf sekali lagi dari HQ & TEAM Srikandi Emme Marina.


Monday, 13 November 2017

Krim DMS56 dan 5in1 DMSONE Exclusive Sama Ke?

Bismillah.

2 set terlaris dengan ramuan botanikal dan nano teknologi menjanjikan krim yang super best, tidak melekit malah wangi sekali. Kedua-dua produk ini adalah sama. Bezanya 5in1 anda mendapat set lengkap dengan serum glowing yang dirumus khas serasi dengan ramuan utama set ini.  Begitu juga cc cream 5in1 adalah tidak sama dengan cc cream hybrid.

Apa yang pasti :

Produk DMS56 dan 5in1 adalah berlainan sama sekali dengan set asas yang lain.

Serum glowing 5in1 adalah tidak sama dengan serum glowing loose.

Cc foundation 5in1 juga tidak sama dengan CC cream hybrid.

Serum glowing dan cc Foundation 5in1 adalah dirumus khas untuk produk ini sahaja. Haaa, sememangnya exclusive version. Namun, ramai tertanya kenapa nama set loose bagi 3in1 DMSONE EXCLUSIVE dinamakan DMS56? Jawapannya mudah untuk dibezakan. Hehe. Jadi bila esok krim siang, malam atau sabun anda sudah semakin licin boleh amik set DMS56. kebiasaannya Serum dan CC foundation lewat habis berbanding krim.

Saya tunjukkan serum glowing dan cc cream hybrid yang sedia ada ya.

Insha Allah, entri ini akan dikemaskini tuk saya tunjukkan perbezaan antara kedua-dua set.

Serum Glowing
CC Cream Hybrid
Ada yang bertanya, jika dah pakai 5in1 boleh atau tidak mengamalkan set serum atau foundation dms yang lain?


Jawapannya: boleh. Tidak ada masalah untuk anda tambah stemcell sebagai contoh.. Atau 4D @ 5D foundation.

Saturday, 11 November 2017

Shocking Sale 11.11.2017. Hari Ini Sahaja.

DMS SHOCKING SALE 11.11


HARI NI SAHAJA


1ST PAY, 1ST SERVE YE. ADA SESETENGAH ITEM LIMITED. .


GS PRE ORDER YE. SEPERTI SAYA MAKLUMKAN. NEXT WEEK BRU HQ RESTOK GS. .


TUK ORDER SHOCKING SALE NI DI WASAP SAHAJA. .


WASAP ADMIN DI 018.9100.852


#sale1111 #shopee #shopeemy #SALEDMS360 #PROMOTION #DmsViral #dms360original



Friday, 10 November 2017

Tawaran Terhad! Pengedar Diperlukan. Nak Jana 1K - 3K Sebulan Sambil Duduk di Rumah?

Bismillah..


Adakah anda berminat untuk menjadi sebahagian dari keluarga agen dan stokis DMS360? 


Berniaga dengan produk DMS yang sudah mempunyai beribu testimoni dan pengguna setia!



Tawaran Istimewa Jadi Agen Berdaftar DMS360, Sah Sehingga 31 December 2017!




Jutawan dan Peniaga Berjaya dalam bisnes DMS360. Alhamdulillah. Anda juga boleh menjadi berjaya seperti mereka.

Produk DMS hanya boleh didapati melalui agen dan pengedar sah yang berdaftar dengan syarikat DMS360

Produk DMS360 telah keluar di banyak Majalah dan telah Memenangi 2 Kali Anugerah Antarabangsa! Satu-satunya syarikat Islam di Malaysia yang berjaya ke anugerah terbesar.


Anugerah Antarabangsa Bukti Kejayaan Produk DMS360 Berkesan dan Selamat

Anugerah Antarabangsa 2014

Anugerah Antarabangsa 2017



Dato' seri muhammad ruslan shah
Pengasas Syarikat dan Produk Dermax Superskin 360

Produk dan Pendedahan mengenai DMS360 di Media dan Majalah














Oleh itu, kami mahu mewar-warkan tawaran syarikat DMS360 supaya anda tidak terlepas peluang terbaik ini dengan menjadi agen sah DMS dengan modal paling minimum!


Ya, tidak sampai RM 500 anda mampu berjaya sepertimana agen-agen DMS yang lain. Tawaran ini sah sehingga 31 December 2017 sahaja ya!



Ini adalah modal kemasukan sebagai agen atau pengedar sah DMS pada tahun 2018.

Peluang untuk anda!






NAK TAHU CARANYA?







Dengan pembelian 2 set 5in1 DMSONE Exclusive sahaja!
Anda layak menjadi agen sah DMS360 dengan komisyen 20%






Seunit RM200 sahaja
Set Lengkap lain RM339 tetapi khas untuk 5in1 DMSONE Exclusive ini didatangkan lengkap kepada anda dengan harga RM200 sahaja!!


Jimat RM139!


Dengan belian 2 unit set exclusive 5in1,
anda layak menjadi AGEN SAH YANG BERDAFTAR!




PRODUK ORIGINAL
UNDER HQ DERMAX SUPERSKIN 360!





Bukan itu sahaja




Kami akan train anda 100% dalam bidang kecantikan bersama DMS secara PERCUMA!
Modul diberikan bersama-sama basic bisnes untuk anda yang tidak pernah berbisnes!






Sudah bersedia menjadi sebahagian dari TEAM DMS kami?
Hubungi kami hari ini!






Terus whatsapp "saya mahu jadi agen sah dms360" ke hotline : +6018-9100 852
Terus whatsapp "saya mahu jadi agen sah dms360" ke hotline : +6018-9100 852
Terus whatsapp "saya mahu jadi agen sah dms360" ke hotline : +6018-9100 852