Tuesday, 16 October 2018

Review Set Asas Dermax Superskin 360 DMS 360 Rescue Original VS Tiruan. Tiruan DMS RM20 Sahaja Beli di Shopee

Tahukah anda set asas DMS 360 Rescue atau Dermax Superskin 360 ini telah lama mempunyai isu produk FAKE?


Pihak kami telah cuba mengatasi masalah ini dengan meletakkan hologram sebagai bukti original dari pihak DMS 360 namun malangnya hologram juga boleh ditiru dan diklonkan. Sejak kami terjumpa produk fake DMS dengan hologram, kami serta merta menghentikan pengeluaran set asas DMS 360 dengan hologram.


Saya tunjukkan kepada anda semua bukti bahawa set asas Dermax superskin 360 (DMS 360 Rescue) sememangnya mempunyai produk tiruan malah terlalu banyak dan berleluasa hinggakan terdapat 3 ke 4 jenis packaging yang berlainan sama sekali dengan packaging original DMS 360.



Disebabkan ramai keliru dan ramai tidak percaya kepada kami bahawa DMS360 memang ada tiruan dan bukanlah marketing. Malah, kami sama sekali tidak ada set-set yang anda lihat di merata tempat ni.. Kami memang tidak tahu asal usulnya atau siapa pengeluarnya malah kami sendiri sebagai agen sah DMS, kami tidak menjual produk ini sama sekali. Jadi, pada bulan lepas saya akhirnya membeli produk DMS 360 yang sungguh viral dan murah ini kerana kalian juga terpedaya.


Saya beli 2 produk Fake DMS iaitu DMS 360 dan Glowing Speed kedua-duanya pada harga RM 20 sekotak. Seller tersebut nasibnya tidak cek status saya sebagai pembeli


Mari saya tunjukkan bukti bahawa produk set asas Dermax Superskin 360 (DMS 360 Rescue - nama terbaru 2018) sememangnya tidak sama dengan yang terjual murah di pasaran. 



Original DMS 360 - Nama terbaru dan packing terbaru bermula May 2018 ialah DMS 360 Rescue
Fake DMS - Ada hologram dan menggunakan packing lama DMS iaitu pada tahun 2016


Jika anda lihat
Packing krim DMS seakan sama, tetapi label adalah berlainan sama sekali. Kaler krim boleh dilihat melalui packing krim juga berlainan. Malah sabun honeydew collagen DMS adalah berbeza terus.


Label packaging berbeza. Keduanya tidak sama. Juga anda boleh lihat pada luaran warna krim juga berbeza. Krim malam Fake DMS 360 berwarna putih susu sedangkan yang original warnanya seakan warna krim. Malah apabila dibau, bau krim malam DMS 360 baunya harum dan lembut manakala yang fake pula tiada bau langsung. Dari segi tekstur pula, krim original DMS 360 agak kasar, sedikit sticky dan tidak cair, tetapi krim fake DMS 360 teksturnya licin dan cair.


Anda boleh lihat sendiri perbezaan ketara pada warna dan teksture krim siang DMS 360. Krim siang DMS 360 berwarna peach pudar (sama seperti dulu), dan teksturenya kasar dan sticky. Manakala krim siang fake DMS 360 berwarna oren, licin dan cair. Dari segi bau juga, bau krim DMS 360 harum dan lembut manakala yang tiruan DMS 360 baunya kurang dan tidak sama.


Anda boleh lihat perbezaan antara krim malam original dan tiruan DMS 360.





Mari lihat video perbezaan fake dan original set asas DMS 360

Kenapa Set Asas DMS 360 Banyak Fake/ Tiruan?




Ini adalah antara jawapannya. Produk DMS 360 bermula dengan networking dan viral penjualan secara online dan meluas di Facebook iaitu pada tahun 2013-2014. Dan pada tahun 2014, produk DMS 360 iaitu Dermax Superskin 360 berjaya dinobatkan sebagai produk terbaik di peringkat antarabangsa! Bayangkanlah kan, produk Muslim dengan dermalotologi korea ini berjaya meraih trofi. Dengan ribuan testimoni, produk ini mendapat tempat di hati ramai wanita dengan sangat cepat. Memang terkenal produk DMS 360 ni sehingga bukan sahaja 1 pengeluar tetapi ramai pengeluar dan pemborong nak jual DMS 360 ni dari pengasas DMS 360. Malangnya, niat mereka tak kesampaian. 


Maka, keluarkan beberapa versi tiruan produk DMS 360 bermula dengan set asas paling hot seller iaitu set asas Dermax Superskin 360/ DMS 360 Rescue (nama terbaru).












Ini adalah koleksi set asas tiruan DMS 360 yang telah saya sendiri cari dan jumpa di pasaran. Anda cuba-cubalah lihat sama ada produk DMS anda itu original atau tidak. Oh ya, untuk pengetahuan anda juga setahun lepas iaitu pada sekitar bulan Ogos 2017, HQ telah memberhentikan set asas DMS 360 ini seketika dan kemudian diedarkan semula dengan wajah dan nama baru iaitu DMS 360 Rescue. Oleh itu, jika anda membeli set asas DMS 360 ini dalam jangka sama yang telah saya maklumkan kemungkinan besar adalah produk DMS yang tiruan!


Apa Kelebihan Set Asas DMS 360 Rescue Hingga Menjadi Sungguh Viral dan Berkesan?

DMS 360 RESCUE
🏆 2014 International Brand Award

Set Dermaxsuperskin 360 TERBUKTI mampu merawat:

✔️Jerawat / Parut Jerawat
✔️ Blackhead / Whitehead
✔️ Cela / Tompokan Hitam
✔️ Liang Pori Terbuka
✔️ Jeragat / Pigmentasi
✔️ Mencerahkan Kulit
✔️ Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
✔️ Meratakan Tona Kulit Muka
✔️ Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
✔️ Mengawal Minyak Berlebihan
✔️ Memberi Kelembapan Kulit
✔️ Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
✔️ Melambatkan Proses Penuaan
✔️ Menegangkan Kulit Muka.

SUPER CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK :
—------------------------------------—
– Mencerah dan menyerikan wajah
– Menghilangkan pigmentasi yang tebal
– Menghapuskan jerawat dengan berkesan
– Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
– Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal

SABUN COLLAGEN DMS UNTUK RAWATAN WAJAH
—------------------------------—
- lembut
- wangi
- buih-buih yang halus dan melembapkan wajah
- memngecutkan jerawat
- mematikan jerawat
- mencerahkan wajah
- menegangkan
- memudarkan bekas-bekas parut

SET TERLARIS ini mempunyai
—---------------------------—
1. Krim Siang (20g)
2. Krim Malam (20g)
3. Sabun Honeydew (30g)

Bahan semulajadi
✔️ Pati sarang burung
✔️ Ektrak Honeydew
✔️ Glutathione
✔️ Kolagen

SPF25 (Tahan 4 Jam Perlindungan UV)
✔️✔️✔️ Sesuai dipakai seisi keluarga (seawal 12 tahun)
✔️✔️ Sesuai untuk mereka yang ada masalah RESDUNG


⇒ 1 SET JIMAT SAMPAI 3- 4 BULAN PENGGUNAAN!!


Testimoni Pengguna Set Asas DMS 360 

Mari saya tunjukkan testimoni dari tahun 2014 sehingga kini, 2018

Testimoni customer tahun 2014

Testimoni customer tahun 2014
Testimoni customer tahun 2014
















Ada banyak lagi testimoni, dari tahun 2014 sehinggalah 2018 dengan pelbagai packaging DMS. Tetapi anda perlu tahu, yang terkini dan hanya satu sahaja di pasaran

SET ASAS DERMAX SUPERSKIN 360
ADA SATU SAHAJA

IAITU

DMS 360 RESCUE!!



DAH KONFIRM ORI BARU BELI :)


Anda boleh minta agen atau seller produk DMS untuk tunjukkan kad agen mereka ya




Alhamdulillah
Dah tiada keraguan dengan produk original DMS 360



Nak Dapatkan Set Asas DMS 360 Hari ini?

Percuma postage dan konsultasi untuk anda semua



Dapatkan Produk DMS 360 Dermax Superskin360 Original di sini. Jaminan Wang dikembalikan Jika Fake. Awas dengan produk DMS 360 Tiruan




Ada Beberapa Cara Untuk Menempah Produk Original DMS 360


1. Terus menempah di laman website DMS iaitu www.dms360.my . Pembayaran boleh dibuat secara terus melalui banking online.


2. Anda ada SHOPEE akaun? Boleh menempah di kedai saya ID: emmemarina (link : https://www.shopee.com.my/emmemarina)


3. Jika anda mempunyai soalan atau mahukan konsultasi dari saya sendiri boleh terus hubungi saya

Whatsapp (24 jam) : 018-9100 852
Call ( 10 Pagi - 6 Ptg) : 018-9100 852
Email : emmemarinaent@gmail.com


4. Anda boleh hubungi mana-mana AGEN SAH DMS 360 (link: http://www.dms360original.com/p/stokis-dan-agen-sah-dms360-srikandi.html) Sila semak jika ada agen-agen DMS berdekatan anda semua :)










Carian Berkaitan:
dms 360 tiruan
dms 360 bahaya
dms 360 original
dms 360 tak berkesan
glowing speed bahaya
keburukan dermax superskin 360
produk dms 360 bahaya
produk dms 360 murah
produk dms 360 tiruan
produk 360 bahaya

Friday, 12 October 2018

DMS 360 Dermax Superskin 360 Original Tiada Hologram



Sedih apabila masih ramai tertipu dan terpedaya dengan tajuk "DMS 360 ORIGINAL WITH HOLOGRAM", "NEW DMS 360 HOLOGRAM" atau ramai sangat masih tertipu dengan produk Dermax Superskin 360 tiruan di luar sana yang masih menggunakan HOLOGRAM sebagai bukti bahawa produk tiruan DMS mereka adalah ORIGINAL.


Dan malangnya di Shopee sendiri terlalu ramai kedai pemborong dan kedai kecantikan dan kosmetik ini menjual produk DMS 360 secara meluas dan sememangnya tiruan 100%.


YA. Di Shopee ada ramai peniaga menjual produk FAKE DMS 360 atau Dermax Superskin 360 dan menggelarkannya sebagai ORIGINAL. Malah ramai membeli dan tertipu. Mungkin kesannya tak berapa ketara bagi anda, mungkin juga muka tidak rosak. Namun ada juga rosak dan kecewa dengan DMS setelah terpakai produk FAKE ini. 






Untuk ke sekian kalinya, SET ASAS DMS 360 DERMAX SUPERSKIN 360 SUDAH LAMA TIDAK MEMPUNYAI HOLOGRAM. Produk original DMS tidak mempunyai HOLOGRAM sama sekali semenjak kemunculan FAKE DMS pada tahun 2016.


NAH!


Pada penghujung tahun 2016, kami sudah tidak mempunyai apa-apa hologram pada set asas Dermax Superskin 360 apatah lagi set asas Glowing Speed langsung tidak pernah ada HOLOGRAM mahupun di seal dengan PLASTIK. 



Set asas Glowing Speed Fake ini mempunyai seal/plastik sedangkan set asas Glowing Speed Original tidak pernah diseal.


Malah, untuk pengetahuan kalian semua, set asas Dermax Superskin 360 / DMS 360 dan Glowing Speed 24k Gold telah diberhentikan pengeluarannya pada tahun 2017 sekitar bulan 8 dan dikeluarkan semula dengan wajah baru dan nama baru pada bulan May-June 2018 iaitu tepatnya pada minggu kedua bulan Ramadhan 2018.

Bagi yang mengikuti website DMS ini tahniah saya ucapkan kerana kalian benar-benar pengguna yang teliti dan sayangkan wajah kalian. Namun segelintir lebih gemar jimatkan wang berbanding sayangkan muka kalian. Sayang sekali. Namun lebih menyedihkan apabila mereka yang rosak mukanya kerana produk fake DMS ini menyatakan dan menyalahkan bahawa produk original DMS yang membuat onar. Rosak muka kerana DMS. Bukan kerana salah diri sendiri terbeli produk tiruan DMS, tetapi salah DMS.


Palit buruknya kepada kami. Merosakkan brand dan lantas kepercayaan ramai. Kesian sekali DMS difitnah sedemikian rupa.


Walau demikian, syukur alhamdulilah walau ada buruknya tetap ada baiknya. Ramai yang mendapat kesedaran dan sedar bahawa memang wujud produk FAKE DMS 360.


Saya senaraikan produk DMS Fake di pasaran tidak kiralah di kedai-kedai, di instagram, facebook, shopee, lazada mahupun di mana juga mereka ini pasarkan.


Baca : Review Sabun Honeydew DMS 360 dan Super Stemcell Tiruan di Shopee

Produk FAKE DMS 360


1. Set asas DMS 360 (skincare DMS)
2. Set asas Glowing Speed (skincare DMS)
3. Serum Stemcell Apple
4. Serum Stemcell Gold 24k
5. Jamu Kurus (nama fake miss slim/love slim/selim melim)
6. Sabun honeydew DMS 360
7. Sabun Glowing Speed
8. 4D foundation (botol gold lama)
9. CC Hybrid (botol gold-brown)


Saya harap entri ini dapat membuka minda anda semua. Tolonglah jangan kerana sayangkan duit anda sanggup merosakkan wajah anda semua.


Produk original banyak dan kami ada menjual di Shopee dan Lazada juga selain memarketingkan produk DMS 360 di media sosial Instagram dan Facebook. Anda harus tahu bagaimana untuk kenal pasti produk DMS ini original atau tidak. Juga setiap agen sah DMS360 mempunyai kad agen tersendiri. Berikut ialah contoh 2 kad agen sah DMS 360 yang anda bakal temui bersama agen sah DMS 360. Untuk saya sendiri, saya memegang kad biru (leader), manakala kebanyakkan agen sah DMS 360 memiliki kad hitam (agen/stokis).


Anda ada hak untuk meminta seller DMS tersebut memberikan kad agen mereka membuktikan bahawa mereka bukanlah agen tipu atau menjual produk fake DMS 360.




Dapatkan Produk DMS 360 Dermax Superskin360 Original di sini. Jaminan Wang dikembalikan Jika Fake. Awas dengan produk DMS 360 Tiruan




Ada Beberapa Cara Untuk Menempah Produk Original DMS 360


1. Terus menempah di laman website DMS iaitu www.dms360.my . Pembayaran boleh dibuat secara terus melalui banking online.


2. Anda ada SHOPEE akaun? Boleh menempah di kedai saya ID: emmemarina (link : https://www.shopee.com.my/emmemarina)


3. Jika anda mempunyai soalan atau mahukan konsultasi dari saya sendiri boleh terus hubungi saya

Whatsapp (24 jam) : 018-9100 852
Call ( 10 Pagi - 6 Ptg) : 018-9100 852
Email : emmemarinaent@gmail.com


4. Anda boleh hubungi mana-mana AGEN SAH DMS 360 (link: http://www.dms360original.com/p/stokis-dan-agen-sah-dms360-srikandi.html) Sila semak jika ada agen-agen DMS berdekatan anda semua :)





Carian Berkaitan:
dms 360 tiruan
dms 360 bahaya
dms 360 original
dms 360 tak berkesan
glowing speed bahaya
keburukan dermax superskin 360
produk dms 360 bahaya
produk dms 360 murah
produk dms 360 tiruan
produk 360 bahaya

Monday, 1 October 2018

Review Sabun Honeydew DMS 360 dan Super Stemcell Tiruan di Shopee

Assalamualaikum,


Ramai customer sama ada regular customer atau baru nak cuba produk DMS pasti akan keliru akan packing DMS. Lebih-lebih lagi terlalu banyak produk DMS di pasaran dengan pelbagai bentuk packaging dan harga sehingga tak masuk akal. 


Ada pihak yang beranggapan pihak HQ atau agen-agen DMS ni menipu kononnya ada produk TIRUAN DMS. Tapi kali ini, anda lihatlah sendiri perbezaan kedua produk DMS ini. Kami tiada sebab nak mengada-adakan yang tidak wujud. Kini terbukti produk FAKE DMS 360 wujud dan anda juga mungkin sebenarnya sedang memakai produk DMS yang tiruan untuk diri anda sendiri!


Saya berkesempatan akhirnya untuk membuat review sendiri produk-produk di Shopee khususnya kerana di sini terlalu banyak produk DMS terutamanya Sabun Honeydew DMS 360, Super Stemcell, set asas DMS 360 dan Glowing Speed. Ini antara produk paling banyak tiruan dan dijual dengan harga paling murah. 

dms_fake_shopee

Anda boleh lihat bila saya search sabun DMS 360 ada 2 harga berbeza. Yang original RM40 dan fake ada pelbagai harga dan tak sama dengan original (lihat original ada kotak khas ya)



Di Shopee/Lazada/Instagram anda akan dapat jumpa Sabun Honeydew DMS 360 dijual pada harga serendah RM 1 dan trial set iaitu Sabun Honeydew DMS 360 dan Super Stemcell pada harga kombo RM 5- RM 10 sahaja. Sangat-sangat murah! Sedangkan harga produk asal Sabun DMS 360 ialah RM 40 seunit dan stemcell RM156 sekotak. 


Serum Superstemcell DMS 360 Original = RM156 
dengan packing baru. 1 kotak ada 2 jenis stemcell iaitu stemcell apple dan stemcell 24 k gold

Sabun Honeydew Collagen DMS 360. Harus ada packing khas DMS apabila anda order loose sabun

FAKE DMS MEMANG WUJUD. KAMI TIDAK MENIPU ANDA SEMUA


Saya membeli di sebuah kedai di Shopee (maaf saya akan rahsiakan identiti kedai). Jika dilihat itu merupakan kedai kosmetik iaitu kedai-kedai menjual barangan kecantikan dan kesihatan (kedai jamu-kedai toko) kan.. gelaran yang kita selalu panggil. Jadi saya membeli untuk 1 unit Sabun DMS dan 1 unit Super stemcell dengan harga RM 5.00 sahaja. 

Mari kita lihat perbezaan Sabun Honeydew Collagen DMS 360



Review Sabun DMS 360 Original VS Fake Sabun Honeydew DMS360


1. Warna berbeza - warna sabun DMS original hijau pekat seakan lumut. Ini kerana sabun DMS360 mengandungi ramuan algae dan bukan ekstrak honeydew semata-mata. Warna sabun DMS fake pula hijau terang.


2. Bau - Bau sabun DMS360 original mempunyai bau honeydew dan floral tetapi tidak terlalu kuat. Baunya sekadar harum dan sedap kerana ekstrak honeydew, manakala sabun DMS360 fake mempunyai bau wangian dari honeydew semata-mata.


3. Saiz - Saiz ini agak musykil juga ya. saiz dari sabun DMS fake dan jika dilihat di Shopee/Lazada dan Instagram ada pelbagai size, harga dan packing kotak tahu. Yang saya beli ini, sizenya lebih kecil, panjang sedikit berbanding original dan tiada tulisan di atas plastik packaging sabun. 

Mari kita lihat perbezaan Sabun Honeydew Collagen DMS 360




Review Serum Super Stemcell Original VS Fake Super Stemcell DMS360


1. Warna - Warna super stemcell DMS Original VS Fake. Warna original lebih pekat kekuningan (warna pati) sedangkan fake nampak lebih jernih seakan warna air masak/paip. (anda boleh lihat saya sertakan air masak di sebelah stemcell fake ni)


2. Bau - Bau stemcell DMS 360 original baunya harum ada sedikit bau wangi yang tidak terlalu kuat tetapi stemcell fake mempunyai bau agak sengit seakan bau asid. Saya mengenali bau asid bukan kerana kita wanitakan selalu bau produk2 pencuci dan juga saya merupakan seorang graduan Master dalam bidang Sains Kimia. Oleh itu, saya sudah biasa bau produk asid. 


3. Packaging - Packaging penutup kedua-dua stemcell ini seakan sama tetapi berbeza. Namun sukar untuk anda lihat dengan hanya melihat gambar melainkan dizoom dan diletakkan bersebelahan. 


Saya juga sediakan video untuk kalian, maaflah bebelan disediakan dalam setiap video saya untuk kalian. Selain membuat review produk DMS original dan tiruan saya juga ada ceritakan tips dan kenapa 2 produk DMS iaitu Sabun Honeydew DMS 360 dan Super Stemcell ni femes sampai pihak lain nak clone produk-produk DMS 360 ni.






Sayangilah muka anda sekalian.
Biar berabis duit untuk produk original dan berkualiti dan bukannya membeli yang FAKE kemudian salahkan original pula.



Nak tahu kenapa Stemcell DMS 360 NI PEMES dan Permintaan TINGGI?



Stemcell DMS 360 tersenarai dalam 7 Produk STEMCELL ANTI AGING terbaik di Malaysia
dan dimuatkan dalam Majalah Keluarga


Kelebihan Produk DMS 360


Sabun Collagen DMS 360 / Sabun Honeydew DMS 360


✔ Membuang sel-sel mati dikulit
✔ Memudarkan dan menghilangkan bekas/parut jerawat/jeragat/kusam dimuka
✔ Kulit wajah terasa ringan
✔ Merawat masalah jerawat, jeragat, ekzema.
✔ Sesuai untuk kulit biasa atau sensitif.

Konsisten sabun sahaja boleh nampak keputusan yg terbaikk

Harga RM 40

Serum Stemcell DMS 360 Apple Swiss

✳️Menghilangkan kesan jerawat
✳️Menghilangkan jeragat 
✳️Menyerap 7 lapisan kulit
✳️Mengurangkan kedutan
✳️Anti penuaan
✳️Menghilangkan bintik2 hitam
✳️Mengecilkan liang pori 
✳️Melenyapkan lingkaran hitam bwh mata 
✳️Menegangkan kulit
✳️Membantu memulihkan kulit rosak
✳️Menghilangkan biji kolesterol

Tak perlu suntik-suntik untuk awet muda
Tak perlu sakit untuk, cantik

BAHAN SERUM :

- Ektrak Epal Switzerland
- Phyto Nutrien

BAGAIMANA SERUM STEMCELL MEMBANTU?

- Botox tanpa suntikan yg HEBAT abad ini.
- Just sapu ringan di muka hasilnya superb!!!
- Menegangkan muka yg kedut²,
- menganjalkan kulit,
- mengecilkan pori², 
- memudarkan parut,
- merawat eyebag, 
- membaiki kulit rosak akibat penggunaan kosmetik yg mempunyai kimia..
- Diperbuat dari ekstrak epal swiss.
- Kesan seawal 3-4 hari.

Sekotak - 10 botol
1 botol = 3ML

Cara Penggunaan
- Pakai malam sahaja selepas cuci muka
- 1 botol disarankan 4 ke 7 hari penggunaan untuk kesan terbaik
- Jangan pakai 1 botol 1 hari bagi mengelakkan terlebih serum diwajah anda. Stemcell Apple Swiss agak kuat bagi sesetengah kulit


SERUM STEMCELL SUPERNOVA 24K GOLD

Tengok dengan teliti ada emas dalam cecair serum stemcell ni tau. Warna jernih dan ada gold flakes
.
Emas berbentuk serum jauh meresap ke dalam kulit dengan berteknologi  bio nano Korea.
.

KANDUNGAN SERUM

  • Ektrak Emas 24K
  • Phyto Nutrien
  • Sel protein epal
  • Ektrak Epal Swiss


KELEBIHAN SERUM STEMCELL SUPERNOVA 24k Gold

  • Merawat kulit ketika tidur
  • Meningkatkan penghasil kolagen terutama ketika anda tidur
  • Memulih kulit daripada garisan dan kedutan 
  • Bio nano Emas 24K memulihkan lapisan kulit paling dalam selain meningkatkan pembentukan sel-sel baharu pada waktu malam.
  • Agen anti-oksida dan merangsang pertumbuhan kulit baru yang sihat sekali gus menegangkan kulit wajah.
  • Mencegah penuaan kulit dengan Bio-gold (anti-oksida yang tinggi) dan melambatkan proses wajah berkedut dan kehilangan kolagen.
  • Memberikan kulit anda kelembutan yang berpanjangan, kulit lebih muda, kulit dilindungi dengan perisai yang kuat untuk melawan radikal bebas.
  • Stemcell Gold merupakan stemcell kedua dan ianya masih mengekalkan ramuan stemcell sebelum ini


Apakah Keistimewaan Serum Stemcell 24k Gold hingga ramai mencarinya??

❤️ Serum ringan yang senang dan mudah digunakan
❤️ Menyegarkan, menganjalkan, melembabkan kulit wajah
❤️ Mengawal dan menghalang pengeluaran minyak yang berlebihan di wajah
❤️ Mencerahkan kulit wajah cantik berseri tanpa adanya pengelupasan
❤️ Menghalang dan mematikan pertumbuhan jerawat dikulit wajah
❤️ Mengecilkan liang pori dan menutupnya
❤️ Mengurangkan dan mencegah pigmentasi di kulit wajah
❤️ Kulit wajah awet muda dari usia sebenar
❤️ Mengekalkan dan mencantikkan solekan di wajah
❤️ Memperbaiki jaringan kulit yang rosak, kedutan, membuka pancaran aura wajah  tampak lebih cerah serta merta.
❤️ Menegangkan dan menyihatkan kulit
❤️ Memutihkan wajah
❤️ Gunakan secara berterusan, akan membantu menghilangkan masalah kedutan, bawah mata yang hitam dan menggelebeh
❤️ Menjadikan kulit anda cerah dan lebih putih bercahaya
❤️ Kesan dapat dirasai daripada pemakaian pertama

SIAPA YANG SESUAI GUNA STEMCELL 24K GOLD?

✓ wanita
✓kulit sensitif
✓ harus berusia 17 tahun ke atas, menurut pakar kecantikan ..
perawatan emas sesuai bagi mereka yang berusia 17 tahun ke atas


Sekotak - 10 botol
1 botol = 3ML

Cara Penggunaan
- Pakai malam sahaja selepas cuci muka
- 1 botol disarankan 4 ke 7 hari penggunaan untuk kesan terbaik
- Jangan pakai 1 botol 1 hari bagi mengelakkan terlebih serum diwajah anda. Stemcell Apple Swiss agak kuat bagi sesetengah kulit


Harga RM156

Bagi serum stemcell anda akan dapat 2 jenis serum ini dalam 1 kotak. 



Testimoni Pengguna Serum Stemcell DMS 360










Dapatkan Produk DMS 360 Dermax Superskin360 Original di sini. Jaminan Wang dikembalikan Jika Fake. Awas dengan produk DMS 360 Tiruan




Ada Beberapa Cara Untuk Menempah Produk Original DMS 360


1. Terus menempah di laman website DMS iaitu www.dms360.my . Pembayaran boleh dibuat secara terus melalui banking online.


2. Anda ada SHOPEE akaun? Boleh menempah di kedai saya ID: emmemarina (link : https://www.shopee.com.my/emmemarina)


3. Jika anda mempunyai soalan atau mahukan konsultasi dari saya sendiri boleh terus hubungi saya

Whatsapp (24 jam) : 018-9100 852
Call ( 10 Pagi - 6 Ptg) : 018-9100 852
Email : emmemarinaent@gmail.com


4. Anda boleh hubungi mana-mana AGEN SAH DMS 360 (link: http://www.dms360original.com/p/stokis-dan-agen-sah-dms360-srikandi.html) Sila semak jika ada agen-agen DMS berdekatan anda semua :)