Wednesday, 31 January 2018

Tahukah Anda? Kopi DMS Ini Boleh Diamalkan oleh Ibu Dalam Berpantang dan Sedang Menyusu Badan!

Secawan kopi pastinya menyegarkan mereka yang mengamalkan. Menghirup kopi panas dapat menyegarkan mata dan minda yang keletihan dan mengantuk. Kopi juga mampu melegakan kekusutan di kepala. Pastinya secawan kopi sahaja sudah cukup memberi seribu makna bagi penghirupnya.

Tidak perlu tegar kepada kopi, cukuplah sekadar secawan sehari untuk menceriakan hari kita.

9 Manfaat Kopi Untuk Ibu sedang Berpantang dan Menyusu Bayi

Anda pula bagaimana?


Apa pula kebaikkan kopi buat ibu berpantang dan menyusu badan?
Adakah kopi merosakkan diri dan membuatkan bayi kurang selesa?


Insha Allah tidak dengan mengamalkan kopi arabica dari DMS360 :) Bukan sahaja sekadar kopi tetapi mempunyai manfaat lain buat kesihatan anda, penjagaan dalaman anda malah memberikan keyakinan lebih kepada anda kerana kopi ini juga mampu mencantikkan aset (payudaran dan punggung) serta kecantikan kulit wanita!




Wanita yang sedang berpantang memerlukan tenaga yang banyak untuk menjaga dan menyusukan bayi. Kecergasan segera akibat lama bertarung untuk melahirkan anak tercinta. Memerlukan kasih sayang bagi menjaga dalaman kita selepas bersalin. Dan inilah kelebihan kopi DMS di mana ia merangkumi segala keperluan yang anda inginkan. 


Dengan kopi DMS, anda mampu 

  1. Memiliki kecergasan dan tenaga luar biasa, 
  2. Mengecutkan rahim dan 
  3. Membantu pengaliran darah nifas dengan lebih baik (buang darah kotor), 
  4. Menambah susu badan
  5. Menegangkan payudara akibat penyusuan bayi 
  6. Menurunkan berat badan
  7. Memberi kelegaan kepada sakit kepala/meroyan
  8. Menstabilkan hormon
  9. Mencantikkan kulit ibu dan bayi sekaligus 


Dapatkan kopi DMS hari ini untuk kesihatan terbaik anda :)


Ingin Mendapatkan Produk DMS360? Klik SINI http://bit.do/tempahandms

4 Alasan Kukuh Kenapa Wanita Perlu Minum Kopi Sebagai Rutin Harian Anda!

4 Alasan Kenapa Wanita Perlu Harus Minum Kopi


Meningkatkan Konsentrasi

Kopi sangat disyorkan untuk diminum oleh wanita yang bekerja atau mereka yang memerlukan kepekatan sepenuhnya dalam aktiviti harian mereka. Itulah sebabnya banyak orang mengambil kopi sebelum memulakan kerja. Selain memberi tenaga dan mengepam semangat, kopi dipercayai memberikan kuasa untuk memfokuskan lebih banyak tumpuan untuk melakukan sesuatu. Itulah sebabnya kopi dianggap sebagai salah satu minuman berprestij tanpa yang mungkin menyelesaikan pekerjaan tidak semudah seperti biasa.

Membakar Kalori

Untuk perempuan yang sedang menjalani program diet dan penurunan berat badan, maka kopi adalah satu hal yang tak bisa kamu lewatkan. Berdasarkan sebuah studi di Amerika Serikat, kafein terbukti meningkat metabolisme tubuh 3 – 11%. Kafein juga membantu membakar kalori dan lemak yang tak dibutuhkan tubuh lebih cepat 10%. Bahkan jika kamu tidak terlalu gemuk, kafein mampu membantu membakar kalori hingga 29% lebih cepat. Nah, jika sedang diet, disarankan mengonsumsi kopi yang sehat.

Membuat Kulit Lebih Sihat dan Cantik

Selain serbuk kopi boleh digunakan sebagai scrub dan kaedah kecantikan lain, memakan 2 - 3 cawan kopi setiap hari yang terbukti mencerahkan kulit dan mengekalkan kemudaan. Kajian menunjukkan ada bahan dalam kopi yang membantu menjaga kulit manusia daripada penuaan dini. Makan kopi yang sihat dipercayai membuat penuaan perlahan daripada mereka yang tidak makan. Juga kopi membuktikan untuk menjadikannya lebih bahagia kerana kafein mengandungi antioksidan yang baik untuk badan.

Mengurangi Depresi

Seperti diketahui perempuan paling rentan terkena depresi yang disebabkan oleh berbagai sebab. Penelitian membuktikan bahwa perempuan yang peminum kopi resiko terserang depresinya lebih rendah sepuluh kali dari perempuan yang tidak mengonsumsi kopi. Kopi yang di dalamnya terdapat kafein sudah diketahui memiliki zat anti-oksidan yang bisa memberikan efek rileks jika dikonsumsi dengan baik dan benar. Oleh karena itu, perempuan yang bekerja atau yang sudah berumah tangga sebaiknya mengonsumsi kopi sehat agar tidak mudah terserang depresi.


Haa, rupanya sangat bagus wanita ni mengamalkan kopi bagi kesihatan dan kecergasan harian. Cuma janganlah sampai bercawan-cawan pula ya. Setiap pengambilan kopi haruslah seimbang. Sehari cukup 2-3 cawan 150 ml ke 200 ml, bukanlah sehingga obsess. Tahukah anda pengambilan secara sederhana itu lebih baik? 


Kami mempunyai 2 produk Kopi yang mempunyai manfaat bukan sahaja untuk kecergasan harian malah mampu menurunkan berat badan, dan mencantikan kulit anda!





Ingin Mendapatkan Produk DMS360? Klik SINI http://bit.do/tempahandms

Tuesday, 30 January 2018

Beza Kopi Montok dan Kopi Pink Lady dari DMS360

Tahukah anda?


DMS mempunyai 2 produk Kopi 3 dalam 1 yang mempunyai keistimewaannya tersendiri. Kenapa sampai 2 kopi berlainan? Ada pelanggan pening nak pilih mana satu atau boleh ke kita amalkan keduanya? Sebelum tu, mari kita review kebaikkan mengamalkan kopi bagi wanita.

4 Alasan Kenapa Wanita Perlu Harus Minum Kopi


Meningkatkan Konsentrasi

Kopi sangat disyorkan untuk diminum oleh wanita yang bekerja atau mereka yang memerlukan kepekatan sepenuhnya dalam aktiviti harian mereka. Itulah sebabnya banyak orang mengambil kopi sebelum memulakan kerja. Selain memberi tenaga dan mengepam semangat, kopi dipercayai memberikan kuasa untuk memfokuskan lebih banyak tumpuan untuk melakukan sesuatu. Itulah sebabnya kopi dianggap sebagai salah satu minuman berprestij tanpa yang mungkin menyelesaikan pekerjaan tidak semudah seperti biasa.

Membakar Kalori

Untuk perempuan yang sedang menjalani program diet dan penurunan berat badan, maka kopi adalah satu hal yang tak bisa kamu lewatkan. Berdasarkan sebuah studi di Amerika Serikat, kafein terbukti meningkat metabolisme tubuh 3 – 11%. Kafein juga membantu membakar kalori dan lemak yang tak dibutuhkan tubuh lebih cepat 10%. Bahkan jika kamu tidak terlalu gemuk, kafein mampu membantu membakar kalori hingga 29% lebih cepat. Nah, jika sedang diet, disarankan mengonsumsi kopi yang sehat.

Membuat Kulit Lebih Sihat dan Cantik

Selain serbuk kopi boleh digunakan sebagai scrub dan kaedah kecantikan lain, memakan 2 - 3 cawan kopi setiap hari yang terbukti mencerahkan kulit dan mengekalkan kemudaan. Kajian menunjukkan ada bahan dalam kopi yang membantu menjaga kulit manusia daripada penuaan dini. Makan kopi yang sihat dipercayai membuat penuaan perlahan daripada mereka yang tidak makan. Juga kopi membuktikan untuk menjadikannya lebih bahagia kerana kafein mengandungi antioksidan yang baik untuk badan.

Mengurangi Depresi

Seperti diketahui perempuan paling rentan terkena depresi yang disebabkan oleh berbagai sebab. Penelitian membuktikan bahwa perempuan yang peminum kopi resiko terserang depresinya lebih rendah sepuluh kali dari perempuan yang tidak mengonsumsi kopi. Kopi yang di dalamnya terdapat kafein sudah diketahui memiliki zat anti-oksidan yang bisa memberikan efek rileks jika dikonsumsi dengan baik dan benar. Oleh karena itu, perempuan yang bekerja atau yang sudah berumah tangga sebaiknya mengonsumsi kopi sehat agar tidak mudah terserang depresi.


Haa, rupanya sangat bagus wanita ni mengamalkan kopi bagi kesihatan dan kecergasan harian. Cuma janganlah sampai bercawan-cawan pula ya. Setiap pengambilan kopi haruslah seimbang. Sehari cukup 2-3 cawan 150 ml ke 200 ml, bukanlah sehingga obsess. Tahukah anda pengambilan secara sederhana itu lebih baik? 


Dengan pengamalan kopi DMS anda tidak perlulah minum hingga 3 ke 4 sachet sehari. Cukuplah 1 ke 2 sachet sahaja. Waktu pagi dan petang atau sebelum tidur. Bagi yang alah kopi, ambil secawan kopi pada waktu petang. Risau nanti tak boleh tidur pula kan? Hehe. Semangat lain macam pula nanti. 


Apa Perbezaan Kopi Montok dengan Kopi Pink Lady DMS?


Ramuan

Ramuan PINK LADY COFFEE 

✔️ Krimer Bukan Tenusu
✔️ Kopi Arabica
✔️ Fruktosa
✔️ Beri Acai
✔️ Estrak Biji Anggur
✔️ Kolagen
✔️ Vitamin C
✔️ L-Glutathione
✔️ Estrak Mirifica
✔️ Manjakani
✔️ Lobata
✔️ Kacip fatimah


Ramuan Coffee Monatox (Kopi Montok)

☕️ Arabica Coffee
☕️ Krimer tanpa susu
☕️ Gula
☕️ Skim milk
☕️ Pureraria Mirifica
☕️ L-glutahione
☕️ Pearl
☕️ Kolagen
☕️ Vitamin C
☕️ Serapat
☕️ Manjakani
☕️ Kacip Fatimah

Dari segi ramuan, ada beberapa ramuan yang sama namun bagi Kopi Pink Lady kita upgrade menggunakan ramuan lebih berkualiti dan kuat keberkesanannya. Rasanya juga lebih manis kerana menggunakan Fruktose dan Ektrak Biji Anggur.

Waahhh,, sebab itulah kenapa Kopi Pink Lebih Mantap, Lebih Langsing dan Cepat Gebu. Mari saya kongsikan apa kebaikkan 2 produk penambahan dalam Kopi Pink Lady.


Acai Berry

Beri Acai mengandungi antioksidan, serat dan lemak yang sihat. Mereka mungkin mempunyai lebih banyak kandungan antioksida berbanding buah yang biasa dimakan, seperti cranberry, blueberries dan strawberi. ... Dan, banyak buah selain acai berries menyediakan antioksidan dan nutrien lain yang penting untuk kesihatan anda

Ekstrak Biji Anggur

Ekstrak biji anggur boleh membantu dengan jenis peredaran yang lemah (kekurangan venous kronik) dan kolesterol tinggi. Ekstrak biji anggur juga mengurangkan bengkak yang disebabkan oleh kecederaan dan membantu dengan penyakit mata yang berkaitan dengan kencing manis. Ramai orang berminat dengan ekstrak biji anggur kerana ia mengandungi antioksidan.


Kini, anda sudah tahu perbezaan antara kedua produk hebat dari DMS ni. Dari segi perasa, kopi montok memiliki rasa kopi yang lemak berkrim serta pekat, manakala kopi pink lady agak manis dan kurang pekat. Kedua-duanya memiliki rasa hebat tersendiri.


Ingin Mencuba Kopi Montok dan Kopi Pink Lady Sekaligus??


BOLEH! Tentu sahaja. Anda boleh mencuba kedua produk ini sekaligus dengan dan diamalkan secara berasingan. Contohnya, anda mulakan pagi dengan kopi montok dan petang dengan kopi pink lady pula. Dengan cara ini, anda mendapat kedua-dua manfaat dan mencuba mana satu yang menjadi pilihan utama anda.


Lihat testimoni Kopi Montok -> http://www.dms360original.com/2018/01/testimoni-kopi-montok-dms-coffee.html
Lihat testimoni Kopi Pink Lady -> http://www.dms360original.com/2018/01/testimoni-kopi-pink-lady-by-dms-lebih.html


Bagaimana dengan Harga Kopi Pelbagai Khasiat ini?


Wahh, sangat-sangat menjimatkan! Dapatkan kedua kopi dari DMS ini dengan harga mampu milik.

Kopi Montok = RM 75 / 15 sachet
Kopi Pink Lady = RM 90/ 15 sachet


Tunggu!


Dengan belian kombo = Kopi Montok + Kopi Lady Pink anda mendapat penjimatan sehingga 5% dan Percuma Postage bagi Semenanjung dan + RM 5 bagi Sabah Sarawak! Sangat jimat bukan?



Untuk menempah, terus whatsapp

"kombo kopi" ke 018-9100 852
"kombo kopi" ke 018-9100 852
"kombo kopi" ke 018-9100 852



Ingin Mendapatkan Produk DMS360? Klik SINI http://bit.do/tempahandms

Testimoni Kopi Pink Lady by DMS Lebih Langsing, Lebih Mantap dan Lebih Gebu

💖 PINK LADY COFFEE BY DMS 💖

Mengapa anda perlu pilih  PINK LADY COFFEE ???

✔️🌹Body lebih cerah
✔️🌹Aset lebih tegang
✔️🌹Body dan aset lebih montox
✔️🌹LEBIH SLIMMM dengan Acai Berry😍😍😍

KANDUNGAN DALAM PINK LADY COFFEE DMS ⤵️

✔️ Krimer Bukan Tenusu
✔️ Kopi Arabica
✔️ Fruktosa
✔️ Beri Acai
✔️ Estrak Biji Anggur
✔️ Kolagen
✔️ Vitamin C
✔️ L-Glutathione
✔️ Estrak Mirifica
✔️ Manjakani
✔️ Lobata
✔️ Kacip fatimah

🎈CARA PENGGUNAAN🎈

Tuangkan 1 paket ke dalam cawan 200ml air panas.Lepastu dah boleh minum.

15 sachet/ 1 Kotak


Alhamdulillah, kopi pink lady by dms360 yang baru sahaja dikeluarkan tahun lepas turut mendapat sambutan hangat!

Mana tidaknya, kandungan kopi pink dms lebih kuat untuk pelangsingan menggunakan acai bery, lebih gebu dan cantik. Rasa kopi juga tidak terlalu pekat untuk wanita yang agak kurang bau kopi. Sesuai untuk wanita yang sudah berkahwin atau masih dara.


Miliki kopi pink lady dms360 hari ini dan mula tersenyum hingga ke hari-hari mendatang. Insha Allah, cik abang sentiasa sayang.


Kopi pink lady RM90 sahaja. Sangat murah dan berbaloi. Belum cuba belum tahu.


Untuk tempahan,
Whatsapp 018-9100 852


Testimoni Kopi Montok DMS (Coffee Monatox) Untuk Wanita yang Mementingkan Kualiti dan Kecantikan Luaran dan Dalaman

COFFEE MONATOX - KOPI MONTOK - KOPI SUSUK PERAWAN☕️
—------------------—

Kesan seawal 7 hari
💓Bukan sekadar minuman kopi
💓Rasa kopi premium yang LAZAT
💓Rahsia KECANTIKKAN semulajadi dalaman & luaran wanita

💟Keistimewaan kopi monatox untuk wanita💟

❤️ menjadikan kulit putih gebu dan glowing
❤️ mencantikan, menghaluskan & membuatkan kulit berseri-seri
❤️ menganjalkan, memontok dan menegangkan payudara
❤️ mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh
❤️ mengatasi masalah payudara yang kendur/lembik
❤️ merampingkan bentuk badan & mengempiskan perut
❤️menguatkan kuku dan rambut
❤️mengetatkan & merapatkan miss V
❤️ mengatasi masalah keputihan
❤️menambahkan tenaga👍
❤️ menghangatkan hubungan suami isteri

BONUS!!

Kopi Montok ini amat sesuai diamalkan oleh Ibu selepas Bersalin/Berpantang

❤️ Membantu ibu yang mempunyai masalah sembelit/ buasir
❤️ Menambahkan susu badan
❤️ Mempercepatkan pengecutan rahim
❤️ Membantu menghilangkan stress meroyan/ sakit kepala
❤️ Menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan terhadap bayi

☕️Bahan-bahan Coffee Monatox ☕️
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
☕️ Arabica Coffee
☕️ Krimer tanpa susu
☕️ Gula
☕️ Skim milk
☕️ Pureraria Mirifica
☕️ L-glutahione
☕️ Pearl
☕️ Collogen
☕️ Vitamin C
☕️ Serapat
☕️ Manjakani
☕️ Kacip Fatimah

Sekotak
📦15 sachet📦

Cara Guna
1 sachet di awal pagi bersama sarapan

SOALAN LAZIM COFFEE MONATOX
—----------------------------------

S: Wanita mengandung boleh minum COFFEE MONATOX ke?
J: Tidak boleh

S: Ibu berpantang dan menyusu boleh minum COFFEE MONATOX tak?
J: Boleh. Sesuai diamalkan ketika berpantang dan ibu menyusu juga tiada masalah.

S: COFFEE MONATOX boleh bantu kurangkan berat badan ker?
J: Boleh, kerana ia ada fungsi dietnya tersendiri.

S: Bila boleh nampak keberkesanan nya?
J: InsyaAllah dalam masa 14 hari

INGIN KELIHATAN MAN'TAP GEBU DAN MENAWAN????

Rahsia kebahagian  suami isteri......
Kami ada penawarnya utk para isteri memukau suami anda..

Adakah anda telah mencuba banyak produk sebelum ni tapi tidak menjadi, terpaksa ambil untuk berbotol-botol baru nampak keberkesanannya.

Ramai yang telah mencuba kopi ini dan kesannya ternyata mengagumkan dalam masa seminggu. Ini adalah produk herba dan tiada kesan sampingan serta diluluskan oleh kementerian kesihatan.

Tak perlu buang duit beratus ratus, harganya sangat berbaloi dan insya Allah barang halal akan menjamin kepuasan anda untuk kelihatan menawan as a teenager 2+ .

🌻COFFEE MONATOX UNTUK CANTIK DAN SEDAP


Alhamdulillah, sambutan kopi montok (coffee monatox) sangat menggalakkan. Setiap kali restok juga pantas sahaja habis. Kopi montok bukan sahaja kegemaran pelanggan tetapi agen-agen pun simpan stok untuk diri sendiri😅.


Nak cuba?

Sekotak RM75
2 kotak RM150

Belian 3 kotak ke atas kita berikan less ya. Insha Allah. Yang terbaik dari DMS360


Tuesday, 23 January 2018

Throwback Pencapaian Dan Kejayaan DMS 2017

Berakhir sudah tahun 2017, dan bermulanya era baru kejayaan yang bakal dicapai oleh DMS serta seluruh keluarga DMS. Tahniah dan semoga terus maju. Alhamdulillah, saya sendiri sudah hampir 4 tahun bersama keluarga DMS. Tahun 2017 kita menyaksikan kebangkitan DMS dengan permulaan yang amat cemerlang alhamdulillah, DMS telah berjaya meraih anugerah diperingkat antarabangsa dan satu-satunya orang Melayu di situ. Tidak terucap perasaan kami sebagai anak buah DMS yang turut sama-sama memperjuangkan DMS.





Kita semua adalah satu. Berniaga dan berukhwah secara sihat. Insha Allah. Terima kasih kepada seluruh warga DMS kerana menjaga amanah dalam bisnes DMS, tidak memburukkan satu sama lain dan sikap kerjasama yang terbaik.


Jadi, mari kita lihat pencapaian dan kejayaan serta penglibatan pengasas DMS dan DMS sendiri sepanjang tahun 2017.












Jika anda masih kurang yakin sebelum ini dengan produk DMS, insha Allah anda pasti akan lebih yakin setelah mengamalkannya. Tahukah anda? Kita mempunyai pelbagai jenis produk yang pasti memuaskan hati anda. Produk DMS bukan sahaja untuk kecantikan kulit sahaja tetapi merangkumi produk pelangsingan badan, supplemen kecantikan dan kesihatan, dan produk penjagaan dalaman wanita dan lelaki.






Ingin Mendapatkan Produk DMS360? Klik SINI http://bit.do/tempahandms

Testimoni Pengguna DMS360. Selamat Tinggal Wajah Kusam dan Bermasalah




Set asas glowing speed serum supernova dn 4d foundation
Masalah Kulit muke KUSAM SENSITIF dn BINTIK HITAM... Stlah pengunaan selama 2bln Beliau sangat berpuas hati... Kulit muke semkin pulih dn makin cerah.. Ramai diantara kawan2 beliau tlh memuji


masalah kulit wajah Super Duper SENSITIF, MASALAH EYEBAG, KULIT KUSAM, JERAWAT & PARUT JERAWAT.

Alhamdulillah, berkat SABAR, YAKIN & KONSISTEN hari² duk pakai DMSONE, GLOWING SERUM, 4D FOUNDATION + HYBRID CC, serta baru sahaja mencuba minuman terbaik SUPERSKINZ tidak sampai sebulan.. Kulit wajah saya semakin menunjukkan kesan positif.. Semakin pulih & cantik berseri..



Setelah konsisten selama 3 bulan dgn set asas glowing speed+foundation 4d sahaja, Alhamdulillah kulitnya semakin berseri

masalah Kulit berminyak,kulit kusam,pori terbuka,parut jerawat.Setelah konsisten selama 1 bulan sahaja set lengkap Glowing Speed,Serum Stemcell dan Foundation 4D..Alhamdulillah kulitnya semakin berseri dan tiada lagi masalah tersebut





Ingin Mendapatkan Produk DMS360? Klik SINI http://bit.do/tempahandms

Monday, 22 January 2018

Inilah Sebabnya Mengapa Pengedar Sah DMS360 Dilarang Mempromosikan Krim Produk Set Asas DMS360 di Public

Bismillah


Apa kabar pembaca dan pengguna DMS360 sekalian. Kalian apa kabar? Alhamdulillah, DMS mengorak langkah membanteras aktiviti pemborong dan pengilang yang tidak bertanggungjawab membuat produk tiruan/ fake DMS360 ini. Syukur, pengasas DMS360 iaitu Dato' Muhammad Ruslan Shah mengambil langkah bijak bagi mengatasi isu fake DMS yang semakin berleluasa.


Walaupun kami, agen-agen sah DMS360 sendiri terkesan dengan aktiviti pihak-pihak tidak bertanggungjawab ini namun kami tetap yakin bahawa pengasas DMS, CFU tidak mungkin hanya akan berpeluk tubuh mendiamkan diri. Bagi yang sudah tahu, anda mungkin perasan marketing produk DMS di medium sosial iaitu facebook dan instagram sudah kurang menunjukkan isi dalam krim set asas DMS atau gambar-gambar DMS360 yang terbaru. Ini kerana kami tidak dibenarkan untuk berbuat sedemikian bagi mengelakkan pihak tidak bertanggungjawab ini mencuri maklumat ini dari kami. Pengalaman dan pengajaran juga kepada kami semua sebagai wakil jualan sah produk DermaxSuperskin 360.


Sebagaimana saya telah maklumkan di entri-entri lepas, produk viral dan hot dari DMS360 iaitu set asas DMS360 dan Glowing Speed 24k Gold telah pun ditambah baik dari segi ramuannya dan krimnya malah nama dan packaging telah bertukar sekali lagi. Dah tahu ke belum? Ok, saya maklumkan sekali lagi ya. Kedua-dua set ini telah bertukar kepada DMS Viral dan GS Viral. 

Terbaru: GS Viral (lama Glowing Speed)

Terbaru: DMS Viral (lama DMS360)
Jadi dengan perubahan ini. Maka tiada lagi packaging lama dengan muka pengasas DMS, CFU ya. Tolong take noted. Tiada lagi packaging lama DMS360 dan Glowing Speed 24k Gold version dengan wajah CFU/ pengasas DMS di muka depan kotak set asas. 


Oleh itu, jika anda kurang yakin. Tolong hubungi saya terus, Emme Marina salah seorang stokis utama DMS di talian 018-9100 852. Anda boleh whatsapp saya pada bila-bila masa atau hubungi saya pada waktu siang sahaja. Saya tidak menerima panggilan telefon pada waktu malam ya. Harap maklum. Okay, kenapa pihak HQ DMS360 mahu agen-agen sah merahsiakan dan melarang kami daripada mempamerkan gambar krim DMS dan Glowing speed?


Jawapannya 

Screenshot pertama
Screenshot kedua

Apa yang anda fahami melalui dua gambar screenshot di atas? Alhamdulillah, gambar krim DMS Viral yang telah dipamerkan oleh agen sah itu telah dibuang. Maka anda tidak boleh lagi cuba cari krim terbaru DMS360. 


Jadi, keburukannya apabila agen sah bercerita akan krim atau mempamerkan gambar krim maka pihak-pihak tidak bertanggungjawab akan dapat memiliki ilmu mengenai produk DMS yang terbaru. Dengan itu, walaupun mereka mereka-reka cerita bagaimana hebatnya mereka berlakon sebagai agen sah malangnya mereka tidak memiliki info sebenar mengenai produk DMS yang original. Jika anda baca penjual fake DMS di screenshot kedua, penjual tersebut cuba menipu pelanggan dengan menjadi agen sah sebenar, beliau menunjukkan gambar GS viral tetapi kenyataan beliau adalah salah sama sekali. Bagi kita agen sah, kita tahu bahawa penjual ini bukanlah agen sah DMS. Sudah tentu anda orang baru boleh tertipu tetapi jika beliau menjual GS Viral dengan harga tidak masuk akal murah. Anda rasa produk itu original? 


Berhati-hati. Jangan terpedaya dengan tipu daya peniaga barangan tiruan. 



Saturday, 20 January 2018

DMS Viral Produk Penjagaan Muka Yang Berkesan dan Selamat Kini Di Pasaran!

Produk Penjagaan Wajah Organik DMS Viral kini boleh didapati di agen-agen sah dan stokis-stokis DMS360!


Adakah anda sedang mencari produk kecantikan yang sesuai bagi kulit anda?

Adakah anda sudah bosan mencuba produk organik lain tetapi kesannya terlalu lambat?

Teringin nak miliki kulit Wajah yang flawless seperti retis korea dengan produk Muslim dan mampu milik?


Memperkenalkan DMSViral iaitu produk popular dari DMS360, Dermaxsuperskin 360 hari ini!


Set asas DMS yang telah ditambah baik ramuan dan kualitinya menjadikan produk ini lebih unggul, lebih berkesan dan pastinya organik buat kalian...


DmsViral adalah produk pencerah wajah terbaru dgn komposisi lengkap dan diterajui dgn formula penambahan kecepatan pencerahan. Kandungan hv dibuat dari bahan semulajadi dgn formulasi yg sgt inovatif.

Krim wajah DmsViral adalah solusi bagi Melindung, mempercantikkan dan mencerahkan kulit secara optimum.

Krim pencerah wajah ini dapat membaiki tona warna kulit dan leher anda tanpa sebarang kesan pengelupasan atau radang kulit, selain membekalkan khasiat vitamin C & Collagen tulen yg sentiasa mengekalkan tahap kesihatan kulit.


🌷 Colagen Facial Soap Bar
🌷 Night Cream
🌷 Day Cream

Formulasi yg terkandung di dalam DMSVIRAL ini mengandungi minyak kelapa dan bunga yang sangat bagus untuk merawat segala masalah kulit wajah sejak turun temurun lamanya.

Set asas #DMSVIRAL ini juga sangat baik dalam merawat kulit wajah  seperti jerawat, garisan halus, jeragat, kulit kering mahu pun kulit yang sensatif.

Kandungan antipenuaan spt kolagen dpt membantu menguatkan struktur kulit dan pembentukan sel2 baru agar kulit tambah lembut & licin.

Mengandungi :

1. 🌠Collagen Facial Soap
♥Dgn gabungan ekstrak semulajadi spti sodium palmate, peony dan collagen. Formula sabun dmsviral adalah pembusa terbaik yang mampu membersih sekaligus membuatkan kulit wajah menjadi lembut dan halus.

2. 🌠Day Cream
♥Mempunyai PEG-100 Stearate dimana ia sangat baik dalam merawat, mengawal, mencegah dan membaik pulih kulit wajah.

3. 🌠Night Cream
♥Mampu memulihkan sel kulit mati,menjadikan kulit selembut sutera, menghilangkan tompok hitam diwajah dan merawat masalah jerawat/jeragat

Buat masa ini stok DMSviral agak limited. Malah ramai terpaksa menunggu kerana perubahan yang telah dilakukan oleh HQ sendiri.


Jika anda ingin mendapatkan set DMS360 terbaru ini, terus whatsapp saya di 018-9100 852. Insha Allah,jika ada rezeki adalah ready stok untuk anda. Jika tidak, boleh terus paymen dan booking for next restok ya.

#DMSVIRAL
#DMSONE



Tuesday, 9 January 2018

Serum Vitamin C Booster Kini Sudah Tiada Lagi?

Lets Glow Vitamin C Booster with Hyluronic Acid

Assalamualaikum,

Mulai hari ini stok Vitamin C Booster Let's Glow with Hyluronic Acid sudah tiada lagi di pasaran ya. Produk ini diberhentikan pengeluaranya atas sebab tertentu.Oleh itu, bagi pengguna Lets Glow Vitamin C Booster anda boleh mencuba satu lagi serum vitamin C kami iaitu Glowing Serum.

Alhamdulillah, Glowing Serum ini sudah lama dan mempunyai ribuan testimoni dan pengguna setia.

Glowing Serum juga ada ramuan Hyluronic Acid dan sudah ditambah kuantitinya daripada 20ml ke 30ml. Kandungan lebih baik dan kuantiti lebih besar namun harganya mampu milik.




Thursday, 4 January 2018

10 Cara Terbaik Menghilangkan Jeragat dengan Ramuan Semulajadi (Home Remedies)

Hyperpigmentation kulit atau jeragat melasme boleh menyebabkan warna yang tidak rata dan kulit menjadi tompok gelap. Pengeluaran melanin yang berlebihan bertanggungjawab terhadap keadaan ini. Hyperpigmentation / masalah jeragat boleh berlaku pada hampir mana-mana bahagian badan, termasuk muka, leher, tangan, lengan dan kaki. 


Penyebab utama penghasilan melanin yang berlebihan biasanya disebabkan oleh faktor dalaman seperti perubahan hormon dalam badan, kehamilan dan pelbagai masalah kesihatan. Faktor luaran seperti pendedahan matahari yang berlebihan, kecederaan kulit, pembakaran, tekanan emosi atau hubungan dengan bahan kimia tertentu juga boleh menyebabkan hyperpigmentation. Anda boleh menyingkirkan jeragat dan tompok hitam ini secara semulajadi dengan bantuan beberapa remedi rumah sederhana dan mudah.


Berikut adalah 10 cara terbaik untuk menghilangkan hiperpigmentasi. 


1. Lemon 

Lemon mengandungi asid sitrik yang membantu memecahkan kulit, menjadikannya rawatan rumah yang popular untuk jeragat dan tompok hitam. Ejen pelunturan semulajadi ini secara berkesan boleh menghilangkan kecacatan gelap pada kulit anda. 

  • Ekstrak jus lemon segar dan gosokkannya pada kulit menggunakan bola kapas. Biarkan selama 10 hingga 15 minit, kemudian basuh dengan air. Ikuti ubat ini dua kali sehari selama beberapa bulan sehingga anda melihat peningkatan. 
  • Sebagai alternatif, anda boleh menyediakan topeng muka dengan jumlah jus lemon dan madu mentah yang sama. Campurkan bahan-bahan dengan baik dan kemudian sapukan pada kulit yang terjejas. Tutup kulit dengan tuala hangat selama 15 minit, kemudian bilas dengan air suam. Lakukan ini sekali seminggu selama beberapa bulan. 

Nota: Mereka yang mempunyai kulit sensitif harus mencairkan jus lemon dengan sedikit air sebelum menggunakannya.


2. Kentang mentah

Kentang mentah berfungsi dengan baik untuk membantu memudarkan masalah bintik hitam dan jeragat kulit. Kentang mengandungi catecholase, enzim yang dipercayai membantu menyeratakan nada kulit. 

  • Kupas kentang dan potong ke dalam kepingan tebal. Letakkan beberapa titis air pada permukaan sekeping kentang dan kemudian gosokkan pada kulit anda selama lima hingga 10 minit. Kemudian bilas dengan air suam. Lakukan ini tiga atau empat kali sehari selama sekurang-kurangnya sebulan.
  • Memotong satu kentang saiz sederhana dan memerah jus keluar dari itu. Tambah jumlah jus lemon yang sama dan campurkan dengan baik. Sapukan penyelesaian pada kawasan berpigmen dan biarkan selama 20 hingga 30 minit sebelum mencuci. Lakukan ini dua kali sehari selama sebulan.


3. Apple Cider Cuka

Cuka cider epal adalah sangat menakjub apabila ia mampu menghilangkan tompok hitam kerana jeragat atau hiperpigmentasi. Ia mempunyai fungsi mencerahkan kulit yang sangat baik serta sifat-sifat astringent yang dapat membantu mengembalikan warna semula jadi kulit anda. 

  • Campurkan jumlah cuka epal dan air yang sama. Gunakan penyelesaian ini untuk membilas kawasan yang terjejas. Biarkan selama dua hingga tiga minit, kemudian bilas dengan air suam. Ikuti ubat ini dua kali sehari selama beberapa minggu.
  • Secara alternatif, tambah dua sudu teh cuka sari apel hingga separuh segelas air suam. Kemudian campurkan dalam satu sudu teh madu. Minum penyelesaian ini dua kali sehari, pagi dan malam, selama beberapa minggu sehingga anda melihat peningkatan.


4. Vitamin E 

Selalunya dirujuk sebagai vitamin kulit, vitamin E adalah rawatan yang jelas untuk hiperpigmentasi kulit. Sebagai antioksidan, vitamin E meneutralkan kesan sinar UV berbahaya matahari dan pembaikan dan melindungi kulit. 

  • Gunakan dua atau tiga kapsul vitamin E dan masukkan kandungannya dalam mangkuk. Masukkan tiga atau empat titis minyak kastor ke sana dan kacau dengan baik. Sapukan campuran pada kulit yang terkena sebelum tidur. Bilas pagi keesokan harinya. Ikuti ubat ini setiap dua hingga tiga minggu. Anda boleh membuat topeng buatan sendiri dengan setengah cawan bumi Fuller, satu sudu pepaya campuran dan kandungan dua kapsul vitamin E. Campurkan bahan bersama untuk membentuk pes tebal. Sapukan campuran secara merata di kawasan yang terjejas, biarkan selama 20 minit dan kemudian basuh dengan air suam. Ulangi ini dengan kerap sekali seminggu sekali. 
  • Anda juga boleh mengurut minyak vitamin E ke dalam kulit yang terjejas selama 10 minit dua kali sehari untuk mengurangkan hiperpigmentasi. Ikuti ubat mudah ini selama beberapa minggu sehingga anda mendapat keputusan yang positif. 


5. Kunyit 

Kunyit mempunyai ciri-ciri pelunturan yang boleh membantu menghilangkan gejala-gejala kulit hiperpigmentasi. Plus, kunyit boleh menjaga kulit tanpa jangkitan. 

  • Campurkan satu sendok teh setiap serbuk kunyit dan jus lemon. Memohon ia di kawasan yang terjejas. Biarkan ia selama 20 minit dan kemudian bilas dengan air sejuk. Elakkan keluar dari matahari selama satu jam selepas menjalani rawatan ini. Lakukan ini sekali sehari sebelum mandi untuk memaksimumkan hasil. 
  • Sebagai alternatif, anda boleh membuat masker dengan mencampurkan lima sudu serbuk kunyit dengan 10 sudu susu. Sapukan tampalan ini pada kulit yang terjejas dan urut perlahan selama lima minit. Biarkan selama 20 minit dan kemudian basuh dengan air suam.


6. Aloe Vera 

Aloe vera berfungsi dengan baik pada kulit berjeragat kerana kehadiran polisakarida mucilaginous dalam gel. Ia boleh mengeluarkan sel-sel kulit mati dan mempromosikan semula sel-sel kulit baru. 

  • Sebelum tidur, gunakan beberapa gel aloe vera segar pada kulit berlebihan dan biarkan pada malam hari. Bilaslah di pagi hari. Ikuti ubat ini setiap hari untuk beberapa minggu untuk mendapatkan keputusan yang positif. 
  • Campurkan dua sudu gel aloe vera dan satu setengah sudu madu mentah. Campurkan dengan baik dan biarkan ia diselesaikan selama 10 minit. Sekarang gunakan campuran ke pigmentasi dan biarkan ia kering secara semula jadi. Selepas 20 minit, basuh dengan air suam. Ikut ubat ini sekali sehari selama sekurang-kurangnya dua minggu dan setiap hari selepas itu sehingga anda mendapat hasil yang diinginkan.


7. Kulit buah oren 

Bila anda makan buah oren, simpan kulitnya. Ia mengandungi asid sitrik yang mempunyai ciri-ciri pelunturan dan boleh membantu menghilangkan bintik gelap pada kulit. 

  • Tambah satu sudu setiap jus lemon, susu dan madu untuk satu sudu bubuk kulit oren kering. Campurkan semua bahan dengan baik untuk mendapatkan konsistensi lancar. Sapukan tampalan pada kulit yang terjejas. Biarkan selama 20 minit, dan kemudian urut dengan lembut. Akhirnya cuci dengan air suam. Ikut rawatan ini sekurang-kurangnya tiga atau empat kali seminggu untuk menggalakkan pembaharuan sel dan mengurangkan tompok kulit yang gelap. 


8. Avocados

Diperkaya dengan asid lemak, vitamin C dan asid oleik, avocado dapat membantu mengurangkan penampilan hiperpigmentasi. Plus, pelbagai enzim dan jumlah vitamin E yang tinggi dalam avocado juga boleh mengurangkan pigmentasi. 

  • Mash satu avocado masak menjadi tampalan halus. Sapukan paste di kawasan yang terjejas. Biarkan selama setengah jam, dan kemudian basuh dengan air suam. Ikuti ubat ini dua kali sehari selama sekurang-kurangnya satu bulan untuk mendapatkan hasil yang positif. 
  • Sebagai alternatif, separuh daripada avocado yang masak menjadi tampalan halus dan campurkan dalam dua sendok teh madu dan satu sudu teh susu. Sapukan paste di kawasan yang terjejas. Biarkan ia kering dengan sendirinya dan bilas dengan air suam. Lakukan ini sekali sehari selama sebulan.


9. Pokok cendana 

Cendana dikenali untuk meningkatkan kulit wajah dan ia juga berfungsi dengan berkesan untuk hiperpigmentasi atau lain-lain kecacatan kulit. Ia adalah perangsang, agen penyejuk dan pembersih darah. Semua sifat ini berfungsi bersama-sama untuk mengurangkan penampilan patch gelap dan memberikan kulit anda nada yang semula jadi, muda. 

  • Campurkan dua sudu serbuk cendana dengan air mawar yang cukup untuk membentuk pes tebal. Sapukan topeng ini ke kawasan kulit yang terjejas. Biarkan selama setengah jam, dan kemudian basuh dengan air suam. Ikut ubat ini dua kali sehari selama beberapa minggu untuk mendapatkan hasil yang positif. 
  • Secara alternatif, buat pasta menggunakan dua sudu serbuk cendana, satu sudu serbuk kunyit dan tiga hingga empat sudu susu. Sapukan ia sebagai topeng pada kulit yang terjejas. Biarkan ia kering dengan sendirinya dan kemudian bilas dengan air suam. Ikuti ubat ini setiap hari untuk mengurangkan perubahan warna. 


10. Badam 

Sebagai sumber vitamin E yang kaya, badam baik untuk kulit dan terutama kulit berjeragat dan bintik hitam. 

  • Rendam lima badam dalam air semalaman. Hari berikutnya, keluarkan badam dari air dan gulungkan mereka, tambah susu untuk mendapatkan tampalan halus. Tambah satu sudu teh madu dan sedikit titis jus lemon ke dalam pes dan kacau dengan baik. Sebarkan pes ke atas kulit yang terjejas sebelum tidur. Basuh di pagi hari dengan air sejuk. Ikut ubat ini setiap malam selama dua minggu, dan lakukannya dua kali seminggu. 
  • Anda juga boleh makan badam secara berkala untuk meminimumkan hiperpigmentasi. 


Bersama dengan ubat-ubatan ini, terdapat banyak langkah pencegahan yang perlu anda ingat. Sebagai contoh, untuk mengelakkan hiperpigmentasi, elakkan pendedahan matahari yang berlebihan dan jika diperlukan untuk pergi ke matahari kemudian gunakan pelindung matahari dengan SPF minimum 30. 

Juga, gunakan semula pelindung matahari setiap tiga jam. Plus, untuk menikmati kulit yang sihat, anda mesti mengikuti rutin penjagaan kulit yang betul - pembersihan, toning, pelembab dan pengelupasan.



Anda boleh juga mencuba produk rangkaian DMS kami. Ianya mengandungi kandungan vitamin E, C, Citric Acid, Aloe Vera dan Kunyit. Adakalanya kita rasa renyah menyediakan pelbagai produk natural dengan sendiri. Malah foundation DMS juga mempunyai SPF yang melebihi 30. Tidak salah untuk mencuba :)