Thursday, 31 May 2018

Foundation DMS360 - 4D Foundation 360

Foundation DMS360 - 4D Foundation 360 

Foundation Anti Jeragat


(Pengganti alas bedak dan foundation yang merawat wajah)


Tahukah anda?



Penggunaan bedak compact yg berterusan akan membuatkan kulit anda menjadi kusam!


Namun apabila anda memakai foundation dms360 4d foundation, yang ni bila pakai muka akan nampak instant glow. Nmpak pinkish dan natural sahaja apabila di pakai. 

4d foundation merupakan foundation dms360 yang Paling laris. 

Sesuai utk penggunaan hari sebagai pengganti bedak. 

Sangat neutral SPF45 (35ML). 

Thn 2-3 bulan penggunan




----------------------------------------------------------
DMS 4D FOUNDATION @360 CREAM
----------------------------------------------------------
✔kulit wajah lebih putih berseri, halus dan wangi
✔ mencegah kulit kering & melindungi dri sinar UV
✔ kesan seawal 3 hari ..
✔ kekal putih jika penggunaan berterusan..
✔1 minutes Instant Glowing with 360 CREAM..
✔FOUNDATION WAJAH PALING HEBAT
✔ANTI JERAGAT


Adakah anda?
Tak suka pakai bedak tapi nak kulit muka cerah dan glowing? 
Tak suka bermakeup tapi nak muka nampak mcm pakai makeup? 
Nak muka gebu hanya dengan satu sentuh dan tak perlu tempek banyak banyak hanya satu pam sapukan dah siap?? 
muka gebu, glowing dan cantik yunk...

Benar-benar rahsia kulit wajah PUTIH & MULUSS GEBUSSS...
7 hari pakai sahaja dah kelihatan kesannya pada kulit wajah :-

>> Lebih putih sekelip mata
>> Anjal, Lembut & Halus
>> Berseri & Wangi
>> Cerah Sempurna
>> Hilang Jerawat
>> Pudar Jeragat

Sesuai digunakan pada wajah & tubuh badan







Apa lagi yang best dan istimewa alas bedak 4d foundation 360?


cara penggunaan 4d foundation atau 4d cream 

1- tidak bercapuk dan comot bila pakai
2- berasaskan air dan sekata dikulit
3- ringan dikulit dan tentunya wangi
4- tahan lama dan mesra solat
5- sesuai untuk semua jenis kulit


Yang paling best...anda tidak perlu dah nak tepek krim lain atau berbedak! 
memang jimat!


SHHHH...Saya nak beritahu satu rahsia besar tentang 4d foundation dms360 kami ni tahu!

Satu-satunya foundation yang boleh merawat selain cover masalah kulit sahaja



PERKENALKAN SATU-SATUNYA FOUNDATION YANG MERAWAT DAN DIJADIKAN SEBAGAI KRIM MALAM DAN MASKER BAGI MERAWAT MASALAH "JERAGAT"



MALAH MENGGEBUKAN DAN MELICINKAN WAJAH!!


Mcmana caranya?

MUDAH SAHAJA?

1. Cuci muka dengan mana-mana sabun dms360
2. Pastikan wajah anda bersih dari sebarang noda.
3. Picit 3 ke 4x 4d foundation dms340 @360 cream ke wajah dan biarkan semalam
4. Dilarang memakai serum atau krim muka ketika rawatan ini dibuat
5. Bagi masalah jeragat, tebalkan di area tersebut 4d foundation ya.


Ulang penggunaan 4d foundation sebagai masker atau krim malam ini selama 3 hari berturut-turut.

Bagi pengguna shopee
Klik sini untuk tempahan

https://shopee.com.my/product/18001801/241084827/

RM 120







Tips 4d foundation sebagai rawatan wajah dan jeragat



Selain itu juga,
kelebihan 4d foundation ialah ianya boleh digabungkan bersama foundation dms yang lain iaitu
5d foundation atau cc hybrid foundation


4d mix 5d foundation 


4d mix cc hybrid foundation 

Cadangan Penggunaan 4d foundation?


Set Bajet - 4d foundation dan sabun






Set Penjagaan Wajah - Set asas skincare dms + 4d foundation 360





Sekiranya anda kurang meminati pemakaian krim siang dan malam,
pilihan yang anda boleh gunakan ialah
pakej set rawatan iaitu:


Set rawatan - 4d foundation 360 + sabun + serum glowing 360


Di mana


Sabun bertindak sebagai pencuci dan merawat wajah serta pembersih muka yang amat efektif



serum glowing pula hanya dipakai waktu malam maka pilihan serum glowing amat sesuai bagi menggantikan krim malam dms



4d foundation pula bertindak melindungi wajah dari sinaran uv dan kotoran pada waktu siang menggantikan krim siang dms dan seminggu sekali dijadikan masker pula.




Pilihan sabun

- Sabun  honeydew dms360 RM 40
- sabun dmsone RM 50
- sabun glowing speed RM 55
- sabun dmsone ekslusif RM40
- sabun dmsviral RM40
- sabun GS viral RM50

Mari lihat testimoni pengguna 4d foundation



















Pastikan ORIGINAL SAHAJA

Produk ini sudah terlalu banyak FAKE, malah ramai give up pakai produk DMS kerana salah guide dari penjual yang tidak bertanggungjawab


Oleh itu pastikan anda membeli dengan AGEN/STOKIS SAH DMS360


Kualiti dan keselamatan produk terjamin
malah, bimbingan disediakan secara ekslusif buat anda semua


Berminat ??




Untuk tempahan,
Agen dan pengedar SAH DMS360
Emme Marina (ID: 0102)
Hubungi saya di talian 018-9100852


Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori



KONSULTASI PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN
www.dms360original.com
sahaja


Jika anda mempunyai masalah selepas menggunakan produk DMS, sila rujuk entri ini ya. 
Saya telah jelaskan bagaimana cara pemulihan dan cara anda patut lakukan.


Sila rujuk agen sah anda untuk guide sepenuhnya
Jangan risau, semua agen berdaftar memiliki kepakaran produk DMS ini


Berminat untuk mencuba produk kecantikan dms serta produk kuruskan badan?

Boleh order secara online seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura


Hotline: 018-9100852 (Emme: ID 0102)
Penghantaran percuma seluruh Malaysia
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS 



Cara Guna Produk DMS360 Set asas DMS360 dan Set Lengkap DMS360

Assalamualaikum,

Alhamdulillah diberikan ruang untuk menulis entri mengenai cara penggunaan yang betul bagi produk-produk dms360

Cara-cara guna produk DMS360


Seperti yang kalian tahu, produk dms360 terdiri dari set asas, serum dan foundation.

Terkini DMS360 sudah mempunyai 4 set asas untuk anda cuba. Namun saya tidak galakkan anda mencuba sendiri tanpa konsultansi daripada pengedar sah DMS360 iaitu wakil sah syarikat DMS ya.


Baik.


Dermaxsuperskin 360 kini mempunyai 3 jenis set asas dan 1 set lengkap

1. DMS360 (produk pertama dan terlaris) - terkini Dermaxsuperskin 360 Rescue
3. Glowing Speed 24k Gold (premium set khusus buat wanita berusia 28 tahun ke atas) - Terkini Glowing Speed Galatica
4. DMSONE (kulit kering-sensitif)
5. DMSONE Exclusive (set lengkap dengan tambahan serum dan foundation)






Secara umum,
keempat produk ini tidak target kepada mana-mana pengguna
Ianya untuk semua 

tetapi dengan bimbingan dari agen sah, maka anda dapat mencuba set asas tanpa perlu risaukan keserasian pada wajah anda.



Apakah Item Utama dalam SET LENGKAP RAWATAN DMS360?

Untuk set lengkap

anda perlukan SET ASAS + SERUM + FOUNDATION

SERUM DMS

1. Serum Glowing (vitamin c)
2. Stemcell 2+1 (apple swiss dan gold)



FOUNDATION DMS

1. 4D DWI FUNCTION FOUNDATION (SKINCARE FOUNDATION) SPF50
2. 5D FOUNDATION untuk Kulit Gebu dan Putih SPF45
3. CC HYBRID FOUNDATION untuk Kulit Flawless SPF50






 Ini merupakan set lengkap yang biasanya disarankan pada pengguna pertama kali. Ini kerana serum glowing dan 4d foundation merupakan set tambahan yang merawat wajah secara keseluruhan dan lebih berkesan pada wajah. Bagi wanita yang mempunyai resdung, pengamalan serum glowing adalah digalakkan.  


Maaf lah gambar screenshot.. he. Entah kenapa tidak dapat jadi file. huhu

Ok. 

Cara penggunaan secara terperinci ialah;

Siang
1. Cuci muka dengan sabun dms
2. Sapukan krim siang (disebabkan krim agak melekit dan cair, anda basahkan sedikit wajah, pakai sedikit sahaja)
3. Pakai 4d foundation
Jika anda ada 5D atau CC hybrid foundation, Boleh dicampurkan dengan 4D basic foundation ya


** Berdasarkan pada gambar panduan di atas, ada serum stemcell, bagi penggunaan pertama kali serum stemcell sahaja tanpa serum glowing adalah tidak digalakkan. Tetapi boleh sahaja nak pakai jika wajah anda tidak mempunyai masalah jerawat atau resdung.
**Jika ada masalah tersebut, harus bersama dengan serum glowing, ini kerana fungsi serum glowing ialah merawat dan memulihkan wajah daripada pelbagai jenis masalah kulit termasuklah akibat resdung. 

Malam
1. Cuci muka dengan sabun dms (hijau atau emas)
2. Sapukan serum glowing/ serum stemcell secara bergilir maksudnya jika malam ni dah pakai serum glowing, esok pula pakai serum stemcell

**stemcell hanya dipakai pada waktu malam sahaja

3. Sapukan krim malam secara tipis


Panduan Mekap

Untuk mekap menggunakan produk dms360

4d foundation dijadikan sebagai alas foundation paling asas, kemudian barulah memakai 5d foundation atau CC hybrid foundation. 
atau lebih baik mixkan sahaja

Masker Jeragat


Adakah anda mempunyai masalah jeragat?
Masih sukar dihilangkan dan degil?

Jangan risau, gunakan 4d foundation sebagai anti-jeragat.



Cara penggunaan 4d foundation sebagai masker jeragat
1. Cuci muka dengan sabun dms (hijau, putih atau emas)
2. Sapukan 4d foundation dan di kawasan jeragat pakai 4d secara tebal.
3. Biarkan semalam dan cuci muka keesokkan harinya
4. Ulang penggunaan selama 3 hari dalam seminggu.


Tips pemilihan set asas dms360


Masalah jeragat merupakan salah satu masalah paling common di Malaysia
Untuk masalah jeragat, kesemua set ini sesuai untuk anda

Namun, perincian terbaik ialah


Kulit normal - Dermaxsuperskin 360 Rescue (DMS 360 Rescue)
Kulit Kering- Sensitif - DMS ONE
Kulit Minyak-Normal - Usia 28thn ke atas - Glowing Speed Galatica


Selain dari itu, ketiga-tiga ini sangat berkesan dalam menyelesaikan masalah wajah. 




PANTANG LARANG


okay. bab ni mesti ramai suka tanya kan?

ada pantang larang tak sis?

Sebenarnya dalam kami membimbing pelanggan-pelanggan DMS, terutama sekali bagi yang pertama kali mencuba produk asas DMS


✘✘✘✘✘✘
3 perkara yang biasa kami tekankan ialah


1. Dilarang bermekap tebal atau memakai bedak kompak spt two way cake foundation sewaktu proses rawatan (paling kurang dalam sebulan pemakaian)
Jika nak juga pakai bedak, kami akan syorkan 4d Foundation supaya wajah anda natural tetapi berpelindungan dan sentiasa berseri
2. Jauhi makanan laut (seafood)
3. Jauhi kacang tanah


dan paling penting juga jika kesan rawatan agak kronik untuk anda,
amalkan pengambilan air kosong yang banyak supaya toksin dalam badan dapat dibuang dengan segera


Kami juga syorkan pengambilan detoks (luaran dan dalaman)
bagi pelanggan yang mempunyai masalah kulit kronik atau kulit rosak akibat produk terdahulu


Harga bagi produk-produk set rawatan DMS360

Set Asas

1. DMS360 Rescue 20g RM139.00
2. Glowing Speed Galatica 24k Gold Version 30g RM170.00
3. DMSONE 30g RM150.00
4. DMSONE Ekslusive RM200.00

Serum
1. Serum Glowing 30ml RM100.00
2. Stemcell 2+1 Apple Swiss 24k Gold 3ml (10 botol ) RM156.00

Foundation
1. 4D Foundation 30ml RM120.00
2. 5D Foundation 30ml RM120.00
3. CC Foundation 30ml RM120.00


Insha Allah ada diskaun untuk set lengkap kami.
Untuk dapatkan harga kombo sila whatsapp hotline 0189100852


Kesemua produk ini mampu bertahan 2 ke 5 bulan mengikut penggunaan masing-masing


Untuk tempahan,
Agen dan pengedar SAH DMS360
Emme Marina (ID: 1648)
Hubungi saya di talian 018-9100852



Sertai Channel Info Kami


Live update dan testimoni

Testimoni dan Tips penjagaan kecantikan dgn DMS360original. Dapatkan produk dms dengan pengedar sah dms360. Pastikan ori



KONSULTASI PERCUMA HANYA UNTUK PELANGGAN
sahaja


Jika anda mempunyai masalah selepas menggunakan produk DMS, sila rujuk entri ini ya. 
Saya telah jelaskan bagaimana cara pemulihan dan cara anda patut lakukan.


Sila rujuk agen sah anda untuk guide sepenuhnya
Jangan risau, semua agen berdaftar memiliki kepakaran produk DMS ini




Hotline: 018-9100852 (Emme: ID 0102)
Penghantaran percuma seluruh Malaysia
Konsultasi kecantikan percuma kepada semua pelanggan DMS Kami



Stokis, agen dan dropship diperlukan
hubungi hotline: 018 9100852

bisnes dms, inshaa Allah sukses








Keyword:

dms360 skin care
dms360 untuk jeragat
dms360 skincare review
dms 360 malaysia
dms360 original
set asas dms360
dms360 dermax superskin
pengedar dms 360

Dermaxsuperskin 360 Rescue Solusi Wajah Bermasalah Kusam, Jeragat dan Jerawat dengan Korean Dermatologi

Adakah anda mempunyai masalah seperti berikut?


MASALAH WAJAH BERJERAGATMASALAH MUKA BERJERAWATMASALAH KULIT MUKA KUSAMMASALAH MUKA ROSAK AKIBAT SALAH PRODUK

Perkenalkan Produk Penjagaan Wajah Buatan Malaysia yang telah berjaya Memenangi ANUGERAH ANTARABANGSA 2014!

PERKENALKAN

DERMAXSUPERSKIN 360 (DMS 360) RESCUE




Jika anda mempunyai masalah di atas,
maka produk DMS360 merupakan produk semulajadi, TANPA BAHAN KIMIA dan selamat untuk anda dari usia 12 tahun tau!


Perkenalkan produk paling laris di Malaysia dengan kejayaan memenangi AWARD MASTER CLASS INTERNATIONAL


tiada lagi produk lain setanding DMS360 :)


Bukan sahaja produk ini berjaya menang anugerah antarabangsa malah produk ini menggunakan teknologi dermatologi dari KOREA


sebab itulah


Wajah anda akan semakin GLOWING
Wajah anda menjadi semakin BERSERI
Anda juga semakin YAKIN akan diri anda selepas menggunakan set asas DermaxSuperskin 360!

DMS360 atau Dermax Superskin 360



1 Set DMS360 mengandungi:
Krim siang (20g)
Krim malam (20g)
Sabun collagen honeydew

Harga set asas DMS360
Set ini mampu bertahan 3 ke 5 bulan penggunaan.
Hanya sedikit sahaja digunakan setiap kali penggunaan


RM139 sahaja

Percuma Pos seluruh Malaysia
Setiap tempahan 1 set DMS360 akan dapat 1 cabutan bertuah dari syarikat DMS360!

Bagi saya, produk DMS360 ini sangat menjimatkan kerana pada harga yang amat mampu milik anda dapat krim seberat 20g, kebiasaannya produk-produk lain hanya sekadar 5g atau 10g sudah mencecah harga RM100.Bandingkan harga DMS360 dengan produk lain!

Ramuan DMS360

Ramuan Utama produk DMS360 ialah

Ekstrak honeydew
- Kaya dengan Vitamin A, B dan C
- Anti penuaan
- Mencerahkan dan meratakan tona kulit tidak sekata
- Melembapkan kulit wajah
- Mengurangkan kedutan dan mampu mengurangkan masalah jeragat atau pigmentasi pada wajah

Kolagen Pati sarang burung walid
- Menyembuhkan dan memulihkan kulit yang bermasalah
- Meremajakan kulit
- Mencerahkan wajah

Gluthation
- agen pencegah pigmentasi dan menggalakkan pembentukan melanin kulit yang cerah
- Membuat kulit anda mulus, segar dan berseri-seri
- Memadam jerawat dan bekas jerawat


FUNGSI SET ASAS DMS360

~ MEMBUNUH DAN MENGHILANGKAN JERAWAT 
~MERAWAT KULIT KUSAM 
~MERAWAT KULIT KENDUR MENJADI TEGANG
~MENGHILANGKAN PINGMENTASI DAN JERAGAT
~MENCERAH DAN MEMUTIH SECARA SEMULA JADI
~MELEMBUTKAN KULIT
~MEMBERI KEYAKINAN KEPADA SI PEMAKAI
~TIADA LAGI CAMERA 360
~ORIGINAL MUKA BERSIH DARI NODA NODA BLACK N WHITE

Siapa yang Sesuai Menggunakan produk DMS360?

- Wanita dan Lelaki
- Ibu mengandung
- Kanak-kanak seawal usia 12 tahun
- Mereka yang mempunyai kulit sensitif
-  Mereka yang mempunyai masalah kulit rosak akibat produk mengandungi bahan kimia
- Ingin wajah glowing dan bersih cela
- Masalah kulit berjerawat
- Masalah tona kulit tidak sekata atau sunburn kulit
- Masalah jeragat

FAKE DMS360





fake dms360

fake dms360



Testimoni-testimoni Berjaya Menggunakan Set Asas DMS360











testimoni dms360

testimoni dms360

testimoni dms360

testimoni dms360

testimoni dms360

testimoni dms360







LIHAT LEBIH BANYAK TESTIMONI DI SINI
KLIK LINK DI BAWAH

TESTIMONI PENGGUNA DMS360

Tiada Rugi Kerana Mencuba Sebabnya DMS360 Telah Terbukti..Yakinilah Produk DMS360 Tanpa Was-Was..



 HALAL

 SELAMAT

 TIADA MERCURY

 100% BEBAS BAHAN KIMIA

 MENGGUNAKAN RAMUAN SEMULAJADI

 BERSTATUS GMP

 KELULUSAN KKM

 KELUARAN MALAYSIA

 BUATAN MELAYU ISLAM

 MENANG INTERNATIONAL AWARD

 TEKNOLOGY HYBRID

 MESRA WUDUK DAN SOLAT

 TIDAK BERMINYAK

 TIADA KESAN SAMPINGAN




Pastikan ORIGINAL SAHAJA

Produk ini sudah terlalu banyak FAKE, malah ramai give up pakai produk DMS kerana salah guide dari penjual yang tidak bertanggungjawab


Oleh itu pastikan anda membeli dengan AGEN/STOKIS SAH DMS360


Kualiti dan keselamatan produk terjamin
malah, bimbingan disediakan secara ekslusif buat anda semua



-------------------------------------------------------------
Terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca entri kami, semoga entri ini bermanfaat buat anda :)

Ingin dapatkan produk-produk DMS yang original?



Tempahan COD melalui Agen Sah : http://bit.do/agensahdms360


Masih ragu-ragu untuk pembelian secara terus?

Hubungi saya, Stokis Leader DMS360 juga sebagai DMS Consultant Kecantikan anda:

Whatsapp : 018-9100 852
Talian : 018-9100 852 (Saya menerima panggilan Isnin-Jumaat Jam 9.00 pagi hingga 6 petang sahaja)


**Kelebihan berbelanja di shopee: kumpul point dan shopping dengan rebate point. Langkah jimat untuk berbelanja.


Follow DMS360Original 

Chanel Telegram: https://t.me/dms360original


Berita Baik. Bagi pengguna DMS stokis ini, anda berpeluang mendapat diskaun terhebat apabila membeli produk bersama kami. Caranya ialah sertai group pengguna-pengguna DMS VIP yang telah disediakan. 







Keyword:

dms360 skin care
dms360 untuk jeragat
dms360 skincare review
dms 360 malaysia
dms360 original
set asas dms360
dms360 dermax superskin
pengedar dms 360