Soalan Lazim Tentang Lemone Maxx Supplemen Kuruskan BadanSOALAN LAZIM YANG BAKAL DI TANYA MENGENAI LEMONE MAXX DMS360

  

 1.LEMONE MAXX UNTUK APA?
Kuruskan badan, detox, bakar lemak anda dan jadikan anda lebih ringan dan sihat.

2.SUSU ATAU JUS?
Lemone maxx dalam bentuk serbuk. Premix Lemon drink. Masukkan1 sachet dalam air 180ml dan minum.Mudah kan? Ianya sejenis jus minuman bukan susu.

3.BERAPA LAMA TAHAN?
1 botol ada 30 sachet.1 hari minum 1 sachet (paling berkesan air suam dan lemone maxx selepas bangun tidur sewaktu perut masih kosong) . Jadi ,1 botol Lemone Maxx untuk 30 hari.

4.MEMANG BERKESAN KE?
Tahap keberkesanan untuk setiap org pasti berbeza-beza.Setiap orang kan badan lain.So far Alhamdulillah customers LEMONE MAXX, majoriti berpuas hati, berjaya turunkan berat badan dan siap repeat order untuk kawan-kawan yg lain. Ianya berkesan jika anda mengambil secara konsisten setiap hari dengan air suam lemone maxx mengikut cara yang diajar dan amalkan sebanyak mungkin air masak.


5.MACAM MANA RASANYA?
Rasa lemon yang sedap.Walaupun bahan utamanya dari lemon dan Acai beri tapi rasanya sangat-sangat best.. Ianya rasa lemone dan bergas (cuma tiada bikarbonat)


6.BERAPA LAMA BOLEH NAMPAK KESAN?
Kesan penurunan berat badan biasanya dapat lihat seawal 7 hingga 10 hari. Berdasarkan pengalaman dari customers LEMONE MAXX ramai yang berat mereka dah mula berubah dalam 1-2 hari sahaja. (SETIAP PERUBAHAN adalah Atas individu)


7.ADA PANTANG LARANG?
Actually tak ada apa2 pantang larang pun. Berat anda pasti turun walaupun anda makan seperti biasa dan tanpa senaman langsung.


8. ADA SIDE EFFECT TAK? CIRIT BIRIT DAN LAIN2?
Tak ada side effect yang tak baik. Cirit birit tak ada tapi perut anda akan rasa lebih selesa sebab Lemone Maxx melawaskan pembuangan air besar anda.


9.ADA SIDE EFFECT KALAU BERHENTI MINUM LEMONEX? KENA MAINTAIN MINUM?
Tak ada side effect kalau berhenti. Tak perlu maintain namun majoriti customers LEMONE MAXX tetap minum LEMONE MAXX walaupun dah dapat berat ideal mereka, sebab katanya bagi energy dan boleh makan apa sahaja tapi tetap maintain kurus. Lagipun mudah nak amalkan LEMONE MAXX Dan sedappp…


10. ADA KKM? OR APA-APA SIJIL?
Lemone MAXX diklasifikasikan sebagai bukan ubat oleh KKM, jadi Lemone Maxx tidak dikawalselia oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah KKM. Lemone Maxx yang sudah tentu memiliki sijil MESTI,HALAL,GMP dan HACCP


11.KENAPA PERLU BELI LEMONE MAXX DENGAN AGEN SAH DMS360
Sebab kami serius dalam bantu anda mendapatkan LEMONE MAXX anda dengan mudah. Kami sgt berpengalaman dalam menguruskan bisnes online. Selain LEMONE MAXX, kami juga mengedarkan banyak lagi produk kesihatan secara online. CASH ON DELIVERY juga disediakan untuk kawasan-kawasan sekitar Lembah Klang. Kami juga menggunakan perkhidmatan POSLAJU/KURIER untuk menghantar LEMONE MAXX ke seluruh MALAYSIA, BRUNEI, SINGAPURA dan INDONESIA.

Dan lebih best kami juga ada FREE GIFT untuk anda.

12.KENAPA MENYUSU BAYI DAN PREGNANT TAK BOLEH MINUM LEMONE MAXX?
Sebab kita jaga kesihatan baby tersebut buah pinggang die masih baru,perlu dijaga. bukan sebab baby tu akan jadi berak2 tetapi baby tu akan dapat hasil lemone Maxx dari susu ibu.


13.GASTRIK BOLEH MINUM?
Boleh je nak minum tapi pastikan makan macam biasa walaupun diet, hanya kurangkan makanan berminyak dan manis sahaja.


14. KALAU MAKAN UBAT BOLEH MINUM LEMONE MAXX?
Ya boleh, cuma kena jarakkan 2 jam antara ubat dengan Lemone Maxx

Mari kita lihat testimoni pengguna Lemone Maxx

 

 

 

 

 

 

Jom order Lemone Maxx hari ni dengan harga promosi sahaja. Harga asal Lemon Maxx RM200 tetapi untuk anda semua, hanya RM160! Percuma postage seluruh Malaysia

Boleh terus WA saya di talian

www.wasap.my/6018910852

www.wasap.my/6018910852

www.wasap.my/6018910852

 

No comments