Hubungi Saya

Assalamualaikum,Selamat datang ke website utama produk kecantikan dan pelangsingan dari syarikat DMS360 atau Dermax Superskin 360. Juga dikenali kini dengan nama baru DMSONE Skinworks. Pengasas DMS360 iaitu Dato' Muhammad Shah tidak membekalkan produk DMS ke mana-mana supplier atau pemborong.


Di bawah beliau sendiri adalah barisan stokis utama terdiri daripada wakil persendirian. DMS360 bertindak sebagai HQ yang menyelia dan menyediakan produk terus kepada stokis utama. Oleh itu, sebarang consultation produk haruslah melalui stokis dan agen sah sahaja ini termasuklah dari pelanggan, bakal agen dan stokis. Dropship juga dialu-alukan.


Saya, Puteri Emme Marina merupakan salah seorang dari stokis utama pengedar produk rangkaian DMS360. Produk original DMS sudah hampir 40 jenis produk kesemuanya. Di bawah kami terdapat ramai agen-agen sah dari dropship, mini stokis dan stokis-stokis daerah. Setiap agen mempunyai hampir kesemua produk DMS360.


Stok DMS360 agak terhad kerana permintaan melebihi pengeluaran. Oleh itu, pastikan anda tidak terburu-buru mendapatkan produk sehingga terbeli yang tiruan seperti mana kita tahu banyak fake di kedai-kedai seluruh Malaysia. Tidak ketinggalan juga, fake yang dijual secara online dan semakin berleluasa.


Untuk mendapatkan konsultasi percuma, whatsapp hotline kami beroperasi dari jam 9.00 pagi hingga 9 malam setiap hari kecuali sabtu dan ahad.
Nama stokis: Emme Marina
VVIP ID: 0102
Whatsapp/SMS: 018-9100 852
Call: 018-9100 852 (10 pagi- 6 petang)
Emel: emmemarinaent@gmail.com


Website Jualan DMS

Shopee: www.shopee.com.my/emmemarina


Harga tertera adalah harga tetap. 


Pembelian RM500 ke atas adalah 20% tidak termasuk postage.


Modal agen bermula RM500 (25%)
Dropship : 20% tak termasuk postage
Repeat Customer (customer DMS360original.com shj) - 10% Free Pos Semenanjung/ + RM7 SS item bernilai RM100 ke atas.

KHAS!

Jika anda terbeli produk fake DMS di mana-mana sahaja anda layak mendapat diskaun sebanyak 5% dan percuma postage seluruh Malaysia. Ini sahaja yang mampu kami tawarkan kepada anda selain khidmat nasihat kami secara percuma buat anda. Sudah banyak kes muka pelanggan kami rosak akibat tersalah pakai dms fake.

Bagaimana caranya untuk mendapatkan diskaun akibat salah beli produk fake dms?


Whatsapp ke 018-9100 852 dan berikan bukti pembelian anda. Itu sahaja.


Jaminan wang diberikan sekiranya kami menjual produk tiruan DMS360!

Beli produk dari kami tanpa was-was.